Ανακοινώσεις - Νέα ALUMNI E-Learning ΕΚΠΑ

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για τα προνόμια που παρέχονται από τους συνεργαζόμενους φορείς, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε αυτών μέσω της ηλεκτρονικής Κάρτας Μέλους «Alumni E-Learning ΕΚΠΑ»

Προνόμια - Εκπτώσεις / Συνεργαζόμενοι Φορείς

ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις

Βιβλία για όλες τις ιατρικές ειδικότητες, βιβλία νοσηλευτικής, καθώς και ιατρικά περιοδικά. Επιπλέον, βιβλία παιδαγωγικής, λογοθεραπείας, κοινωνικής εργασίας, γαστρονομίας, κ.ά. 
Έκπτωση 40% για αγορά βιβλίων των ΒΗΤΑ Ιατρικών Εκδόσεων από το Βιβλιοπωλείο ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις.
Αδριανείου 3, 115 25, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6714371.
www.betamedarts.gr


Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

Από το 1976, με πάνω από 1.500 τίτλους ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας μεγάλων κλασικών, αλλά και σύγχρονων συγγραφέων.
Έκπτωση 30% για αγορά βιβλίων των Εκδόσεων Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος από το Βιβλιοπωλείο Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος.
Σταδίου 5, 105 62, Αθήνα, τηλ. 210 3231525.
https://www.sizacharopoulos.gr/


Εκδόσεις Κριτική

Πανεπιστημιακά και επιστημονικά βιβλία διαφόρων γνωστικών αντικειμένων όπως: Οικονομία, Ποσοτικές μέθοδοι, Πολιτική επιστήμη, Διοίκηση, Περιβάλλον, Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες, Παιδαγωγικά-Εκπαίδευση, Πληροφορική, Θετικές επιστήμες, κ.ά.
Έκπτωση 30% για αγορά έντυπων βιβλίων των Εκδόσεων Κριτική είτε από την κεντρική διάθεση των Εκδόσεων Κριτική (Νευροκοπίου 8, 118 55, Γκάζι, τηλ. 210 8211470) 
είτε από το ηλεκτρονικό site των εκδόσεων Κριτική με τη χρήση του ειδικού κωδικού.
Νευροκοπίου 8, 118 55, Γκάζι, τηλ. 210 8211470.
https://kritiki.gr/

Πιο αναλυτικά, για την αγορά έντυπων βιβλίων από το ηλεκτρονικό site των Εκδόσεων Κριτική με έκπτωση 30% θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
Οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους «Alumni E-Learning ΕΚΠΑ» θα πρέπει να κάνουν χρήση του εξής Κωδικού Κουπονιού: elearningekpa30 .
Στη σελίδα του κάθε βιβλίου (π.χ. https://kritiki.gr/product/ikonomika-gia-mi-idikous/) πατάτε στο εικονίδιο «Αγορά» που βρίσκεται δίπλα στην αρχική τιμή του έντυπου βιβλίου. 
Τότε, το βιβλίο προστίθεται στο «καλάθι μου», ενώ ανοίγει και η σχετική σελίδα (https://kritiki.gr/cart). Για κάθε επιπλέον τίτλο που επιθυμείτε να αγοράσετε ακολουθείτε την ίδια διαδικασία.
Στη συνέχεια, εισάγετε τον κωδικό κουπόνι (elearningekpa30) στο πλαίσιο  «Κωδικός κουπονιού» και πατάτε στο εικονίδιο «Εφαρμογή κουπονιού». Επισημαίνεται ότι η έκπτωση δεν θα εμφανιστεί άμεσα. Θα εμφανιστεί όταν επιλέξετε τρόπο πληρωμής (πατώντας στα σχετικά εικονίδια) «Κατάθεση / Αντικαταβολή» ή «Πιστωτική κάρτα / PayPal».
Τέλος, αφού εισάγετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την αποστολή-παραλαβή των βιβλίων, επιλέγουμε «Αποστολή παραγγελίας». 

  • Η δυνατότητα έκπτωσης δεν ισχύει για ορισμένους τίτλους που βρίσκονται σε προσφορά (βλ. https://kritiki.gr/product-category/prosfores/)
  • Επιπλέον, η έκπτωση 30% δεν ισχύει για όσους τίτλους υπάγονται στο νόμο περί ενιαίας τιμής (για όσους τίτλους δεν έχουν παρέλθει 18 μήνες από την ημέρα κυκλοφορίας τους και ταυτόχρονα δεν αποτελούν νέα έκδοση προϋπάρχοντος τίτλου).

Στην περίπτωση που έχουν επιλεχθεί τίτλοι των δύο προαναφερόμενων κατηγοριών, τότε η δυνατότητα έκπτωσης «χάνεται» και για τους υπόλοιπους τίτλους. Σε μια τέτοια περίπτωση η αγορά θα χρειαστεί να γίνει μέσα από 2 ξεχωριστές παραγγελίες. Μία με τους τίτλους όπου εφαρμόζεται η έκπτωση 30% και μία για τους υπόλοιπους. 

Τέλος, για παραγγελίες εντός Ελλάδας τα μεταφορικά είναι δωρεάν.


Εκδόσεις Προπομπός

Έκδοση εκπαιδευτικών και επιστημονικών βιβλίων κυρίως της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και άλλων φορέων εκπαίδευσης των εξής γνωστικών αντικείμενών: Μεθοδολογία Έρευνας, Οικονομικά, Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Κοινωνικές Επιστήμες, Παιδαγωγικά, Γεωργία & Τρόφιμα, Τουριστικά Επαγγέλματα, κ.ά.
Έκπτωση 30% για αγορά βιβλίων των Εκδόσεων Προπομπός από το Βιβλιοπωλείο Εκδόσεις Προπομπός.
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 53, 104 33, Αθήνα, τηλ. 210 5245264.
https://www.propobos.gr/


Σημείωση: Οι εκπτώσεις, που αφορούν την αγορά βιβλίων, ισχύουν κατόπιν επίδειξης της ηλεκτρονικής Κάρτας Μέλους  «Alumni E-Learning ΕΚΠΑ»  που σας αποστέλλεται μέσω email, στο ταμείο των αντίστοιχων εκδοτικών οίκων. Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για όσους τίτλους βιβλίων υπάγονται στο νόμο περί ενιαίας τιμής (δηλ. για όσους τίτλους δεν έχουν παρέλθει 18 μήνες από την ημέρα κυκλοφορίας τους και ταυτόχρονα δεν αποτελούν νέα έκδοση προϋπάρχοντος τίτλου).