Πάνω από 890.000 προβολές μέσω Facebook και 92.000 επισκέψεις δέχθηκε η ειδική ενότητα ενημέρωσης του κοινού για τον Κορονοϊό Covid-19 που δημιουργήθηκε από το E-Learning του ΕΚΠΑ

Το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ , με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την Πανδημία Covid-19, δημιούργησε εντός της ιστοσελίδας https://elearningekpa.gr ειδική ενότητα από τις 10/3 με θέμα ‘’Οδηγίες για τον Κορονοϊό Covid-19’’ https://elearningekpa.gr/covid-19.


Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει άρθρα, δημοσιεύσεις, συνεντεύξεις επιστημόνων σχετικά με οδηγίες πρόληψης για τον Covid-19, δημοσιευμένες συνεντεύξεις του Πρύτανη του ΕΚΠΑ Καθ.  Αθ. Δημόπουλου, προβλέψεις για την εξέλιξη της πανδημίας σε βασικές οικονομίες από τον Καθ. Οικονομικών Π.Ε. Πετράκη, μέτρα για τις επιχειρήσεις (ΜΜΕ) στο πλαίσιο αντιμετώπισης του ιού καθώς και βίντεο για μέτρα πρόληψης εντός του χώρου εργασίας από τον Καθηγητή Μικροβιολογίας Α. Βατόπουλο, τον Καθηγητή Επαγγελματικής και Περιβαλλοντικής Υγείας Γ.  Ντουνιά και την Καθηγήτρια Νοσηλευτικής της Υγιεινής της Εργασίας Π. Σουρτζή.

Tις σχετικές αναρτήσεις μέσω του facebook (Δελτία Εξέλιξης Κρίσης Covid-19, το δελτίο σχετικά με μέτρα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και video για μέτρα πρόληψης εντός του χώρου εργασίας) είδαν 891.229 άτομα ενώ έγιναν 763 κοινοποιήσεις και 3.301 likes. 

Παράλληλα, η σελ'ιδα της συγκεκριμένης ενότητας από 10/3 μέχρι και 28/4 δέχθηκε 92.192 Επισκέψεις (sessions).