Συμμετοχή του E-Learning του ΕΚΠΑ στο SpoudaseFest 2019

Το SpoudaseFest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα για την Εκπαίδευση, έρχεται για 3η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη του Δημου Αθηνών στις 22 & 23 Ιουνίου και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών θα συμμετέχει ενεργά διατηρώντας ενημερωτικό περίπτερο στην αίθουσα Δ12.

Επιπλέον, την Κυριακή 23/06, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα την Παρουσίαση του Προγράμματος  "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες" στην αίθουσα Δ10. Εισηγητής της ομιλίας θα είναι ο Ιωάννης Βρεττός,  Ομότιμος Καθηγητής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το  άρτια μεθοδευμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η διαμόρφωση ενός εκπαιδευτή ενηλίκων, ο οποίος θα κατέχει τις βασικές γνώσεις του πεδίου και θα τις αξιοποιεί στην πράξη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ θα δείτε εδώ: http://www.spoudasefest.gr/