Testimonials

Π. Λ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Όταν ξεκίνησα το συγκεκριμένο μάθημα ήταν καθαρά για προσωπική μου ανάπτυξη και όχι για επαγγελματική εξέλιξη. Με το πέρας των μαθημάτων αντιλήφθηκα ότι μπορώ να το κάνω και επάγγελμα γιατί πραγματικά το αγάπησα τόσο πολύ και αυτό όχι μόνο λόγω του περιεχομένου του αλλά και του καθηγητή. Ο κος Καραθάνος είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής που δεν μου έδωσε μόνο τις γνώσεις του αλλά με έκανε να νιώσω ότι μπορώ να γίνω μια καλή coach. Με βοήθησε να πιστέψω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στο coaching σαν λειτούργημα αρχικά και μετά σαν επάγγελμα. Το περιεχόμενο του course είναι πολύπλευρο και πολύ κατατοπιστικό.
Επιπροσθέτως θα ήθελα να τονίσω ότι η πλατφόρμα η οποία χρησιμοποιεί το πανεπιστήμιο και ο τρόπος που γίνονται αυτού του είδους τα μαθήματα είναι άκρως επαγγελματικά και μπορούν άνθρωποι που δεν είναι μόνο εκτός Αθηνών αλλά και εκτός Ελλάδος να τα παρακολουθήσουν σαν να είναι μέσα στην τάξη. Μένω και εργάζομαι στην Κύπρο και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα στο να το παρακολουθήσω και να το ολοκληρώσω με επιτυχία. 
Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές / συνάδελφους ότι καλύτερο στην περεταίρω πορεία τους. 

Ε. Κ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα AC Accredited Coaching του EKΠΑ αποτέλεσε για μένα το κλειδί που ξεκλείδωσε το σεντούκι του …υποσυνείδητου σκοπού της ζωής μου! 
Μου άνοιξε νέους δρόμους και εκπαιδευτικούς ορίζοντες, μου χάρισε νέες προοπτικές και δεξιότητες, αλλά και νέους φίλους μέσα από την εβδομαδιαία πρωτοποριακή του εφαρμογή! 
Η ύλη, η μέθοδος διδασκαλίας, η τεχνική, τα εργαλεία, οι εργασίες και η πρακτική του εξάσκηση με βοήθησαν να απελευθερωθώ, να ενδυναμώσω και να αποκτήσω συνειδητή επίγνωση σε προσωπικό επίπεδο και μια βαθιά γνώση της τεχνικής του coaching σε επαγγελματικό επίπεδο. 
Συγκρίνοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΚΠΑ με άλλα αντίστοιχα εξ αποστάσεως -και όχι μόνο- στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχοντας ερευνήσει αρκετά προτού το επιλέξω, είμαι πεπεισμένη πως αποτελεί ένα από τα πλέον υπεύθυνα, αξιόπιστα, προσεγμένα και σωστά μελετημένα προγράμματα. 
Συγχαρητήρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την δυνατότητα σπουδών, υψηλών προδιαγραφών, που παρέχει με το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό εκπαιδευτή μας Δρ. Γιώργο Καραθάνο για το ταξίδι αυτογνωσίας, αλλά και νέων επαγγελματικών δυνατοτήτων που μας προσέφερε με τα φτερά του Coaching!
Εύχομαι στα προσεχή προγράμματα να ενταχθεί και το Mentoring, καθώς και σπουδές με απόκτηση Διπλώματος στη Συμβουλευτική Ψυχολογία! αποκτώνται συγκεκριμένες γνώσεις, αναπτύσσονται δεξιότητες και ικανότητες και διαμορφώνονται αξίες (ηθική, ειλικρίνεια, ακεραιότητα χαρακτήρα, αίσθηση του δικαίου, αφοσίωση, επαγγελματισμός, υπευθυνότητα, κτλ). Η εκπαίδευση γίνεται με βάση συγκεκριμένες μεθόδους (θεωρητική διδασκαλία, επίδειξη, ανάθεση εργασιών, πρακτική εξάσκηση, κτλ), σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, με συγκεκριμένους μαθησιακούς στόχους και είναι οριοθετημένη χρονικά.”
 

M.I.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκπαιδευτή μας Γιώργο Καραθάνο για την γνώση και στήριξη που μας πρόσφερε. Αξιολογόντας την πορεία μου από την αρχή της εκπαίδευσης μέχρι την ολοκλήρωση, νιώθω ότι έχω μεταμορφωθεί. Με την δική του βοήθεια αναπτύχθηκα και αναγνώρισα αποτελεσματικότερα τις δυνατότητες μου, διαχειρίστηκα τις φοβίες και τα κενά που είχα και κατάφερα να επικοινωνώ αποτελεσματικά με τους ανθρώπους γύρω μου. Εφαρμόζοντας στην πράξη τα όσα μας έχει διδάξει, πραγματικά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Καλλίνη Παρασκευούλα

Digital Marketing

«Κα Σέρμπου καλησπέρα και πάλι, 

Σας ευχαριστώ θερμά, είστε πολύ εξυπηρετική και γενικώς η πλατφόρμα και το όλο σύστημα του e-learning είναι πολύ σωστά σχεδιασμένα και η εμπειρία εξαιρετική. Είναι σημαντικό αυτό, όπως καταλαβαίνετε, γιατί ο καθένας προτρέπει και τους γνωστούς του να το δοκιμάσουν. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη -αν θέλετε και πιστεύετε ότι έχει κάποιο νόημα, μπορείτε να μεταφέρετε τις θετικές μου απόψεις στα ανώτερα κλιμάκια. 

Οπότε πάμε με την παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου! 

Καλή συνέχεια 
Εύη Καλλίνη»

Στρουμπούλης Αθανάσιος

Ανάλυση των Εξελίξεων στην Ελληνική Οικονομία

«Ευχαριστώ για την άψογη και αγαστή σύμπλευση και αρωγή που προσφέρατε ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα....ευχαριστώ για την προαίρεση και την προθυμία σας...»

Πετκάρης Γεώργιος

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της συμμετοχής μου στο εκπ/κό πρόγραμμα Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών, όχι μόνο δεν αντιμετώπισα σημεία του προγράμματος που με δυσκόλεψαν αλλά τουναντίον βρήκα πολύ εύχρηστη την εκπ/κή πλατφόρμα και προσωπικά με βοήθησε στο διάβασμά μου, όπως για παράδειγμα στην προσέγγιση και στην κατανόηση των βασικών εννοιών της κάθε διδακτικής ενότητας. Επικροτώ επίσης, τη διάθεση του υλικού της κάθε Δ.Ε. σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή, γιατί η μελέτη μου ξεκινούσε από την ηλεκτρονική μορφή, που προσομοιάζει με την προφορική παράδοση και ολοκληρωνοτανε με την εντυπη για πιο επισταμένη μελέτη και την εμπέδωση της ύλης της καθε Δ.Ε. σε δεύτερο χρόνο. Στη μελέτη μερικών Δ.Ε. ακολούθησα και την αντίστροφη πορεία, δηλ. πρώτα μελετούσα το έντυπο υλικό και μετά την ηλεκτρονική. 
Θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά ακόμη παραδείγματα που με βοήθησαν στη μελετη μου και στην κατανόηση της ύλης όμως δεν θα το κάνω για να μη σας κουράσω. 
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές του προγράμματος για την άμεση συνδρομή τους σε ερωτήσεις και στην επίλυση αποριών που εξέφρασα.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Γραμματείας Ε-Learning. 

Με εκτίμηση 

Π.Γ.»

Χριστίνα Βάβουλη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

«Αγαπητέ κύριε Κόλλια 
Συγχωρήστε μου το γεγονός ότι σας απαντώ κάπως καθυστερημένα αλλά είναι μία δύσκολη εποχή στην εργασία μου με πολύ πίεση και πολλές ώρες εργασίας. 
Επειδή διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του προγράμματος, θα ήλελα κατά αρχήν να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να συμμετέχω στο πρόγραμμα αυτό. Έλαβα ειλικρινά πολύτιμες γνώσεις από όλες τις θεματικές ενότητες, Αποκόμισα, όπως αναφέρετε και στο μάθημα μία θετική εμπειρία, κάνατε μία "κατάθεση στον συναισθηματικό μου λογαριασμό". 
Όπως σας ανέφερα και σε προγενέστερο μήνυμα, ήταν όλα ενδιαφέροντα, κατανοητά και τυπωμένα με σαφήνεια αλλά παράλληλα μου έδωσαν κίνητρο να εμβαθύνω περισσότερο στο αντικείμενο της εξυπηρέτησης και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών αλλά και του μάρκετινγκ. Το δε βιβλίο σας "Αλφαβητάριο Υπηρεσιών" είναι ένα πολύτιμο βοήθημα, θεωρητικό και πρακτικό, για όλους όσους συναλλάσσονται με καταναλωτές και παρέχουν υπηρεσίες. 
Ολοκληρώνοντας, να σας ενημερώσω ότι το σαββατοκύριακο (1-2/10)θα ολοκληρώσω και την τελευταία ενότητα. 
Και πάλι σας ευχαριστώ. 
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και πιθανόν να συμμετάσχω σε κάποιο άλλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω e-learning, γιατί σεμινάρια εδώ στην Κέρκυρα σε παρεμφερεί αντικείμενα σπανίζουν έως εκλείπουν. 

Με εκτίμηση 
Χριστίνα Βάβουλη»

Σαρλής Κωνσταντίνος

Χρηματοοικονομική Διοίκηση

«Στη ζωή μας ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" αξίζει όσο ένας θησαυρός, αρκεί να είναι βγαλμένο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Δεχθείτε, λοιπόν, ένα τέτοιο "ευχαριστώ" για την κάθε μια εξυπηρέτηση που έτυχα από μέρους σας στη μακροχρόνια διάρκεια των σπουδών μου στο ΚΕΚ-ΕΚΠΑ. 

Με εκτίμηση
Σαρλής Κωνσταντίνος

Άννα-Χρυσοβαλάντου Κοκκίνου

Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων

«Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και με το πρόγραμμα-μαθήματα και με εσάς και με τους καθηγητές. 
Έχω προτείνει τα e-learning σας και σε άλλα άτομα! 
Με εκτίμηση, 
Άννα-Χρυσοβαλάντου Κοκκίνου»

Πέτρος Παπαδάτος

Web Design: Aπό τον Σχεδιασμό μέχρι την Επεξεργασία της Επισκεψιμότητας

«Αγαπητέ κύριε, 

κλείνοντας αυτό τον κύκλο εκπαίδευσης, νοιώθω την ανάγκη να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δόσατε να συγκροτήσω και να επεκτείνω τις μέχρι τώρα γνώσεις μου στο web desighn. 
Ειλικρινά είμαι χαρούμενος γιατί οι προσπάθειες του ΕΚΠΑ και η δική σας άψογη καθοδήγηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, δίνουν αυτή την παραπάνω δυνατότητα σε όλους εμάς, που πιστεύουμε ότι η γνώση είναι μια αδιάκοπη πρόκληση. 

Και πάλι σας ευχαριστώ. 

Με εκτίμηση 
Πέτρος Παπαδάτος 
Αμαλιάδα»

Νίκος Κωνσταντάρας

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

«Με το τέλος των μαθημάτων, θα ήθελα να εκφράσω σε όλους σας - διδακτικό 
προσωπικό, γραματεία και τεχνική υποστήριξη, τις ευχαριστίες μου για την 
βοήθεια και τις γνώσεις που μου προσφέρατε, κυρίως στις οικονομικές ΔΕ, με 
αποκορύφωμα την ΔΕ της γεωπολιτικής. 

Και πάλι σας ευχαριστώ, και καλή συνέχεια. 

Μετά τιμής 
Νίκος Κωνσταντάρας»

Κώστας Μπαντούνας

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Αξιότιμη κυρία Ντούλια, 
Τελειώσαμε το μάθημα της Κοινωνικής Οικονομίας. 
Σας ευχαριστώ για την αμέριστη και ακάματη προσπάθειά σας ώστε να εξαλειφθούν οι όποιες δυσκολίες παρεμποδίζουν ακόμη την υλοποίηση δραστηριοτήτων προς μια αλληλέγγυα κοινωνία. Είναι πάντα στην πεποίθησή μου ότι η πορεία του ανθρώπου είναι μονόδρομος μέσα από τέτοιες πρακτικές. Οπωσδήποτε, ο βασικός παράγοντας είναι η κατάλληλη παιδεία. Εύχομαι και ελπίζω ότι η φιλοσοφία της Κοινωνικής Οικονομίας θα διδάσκεται, μαζί με το αλφαβητάρι, στα πρώτα βήματα εκπαίδευσης του κάθε παιδιού. 
Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά. 
Κώστας Μπαντούνας»

Μ.Ν.

Επιθεωρήσεις Πλοίων - Port State Control

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών που αφορά της επιθεωρήσεις Λιμενικών αρχών θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για της επιπλέον γνώσεις που μου προσφέρατε ,για την άψογη συνεργασία ,την βοήθεια που είχα από τους καθηγητές, καθώς και την γραμματεία του Πανεπιστημίου. Όλα όσα έμαθα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα και σίγουρα θα με βοηθήσουν στην εργασία μου και γενικότερα στην καλύτερη προετοιμασία και ετοιμότητα του πλοίου που θα υπηρετώ προς επιθεώρηση.

Αικατερίνη Φιλίππου

Ελληνισμός και Δύση

«Αγαπητοί, 
σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω ένα τόσο ενδιαφέρον αντικείμενο. 
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθειά σας σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με την εργασία μου και τα μαθήματα. 
Τέλος να ευχαριστήσω τον καθηγητή που είχε αναλάβει το μάθημα για τις υποδείξεις του και τον τρόπο που χειρίστηκε την απειρία μου. 

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, 
και είμαι βέβαιη ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε ξανά στο μέλλον 

Με εκτίμηση 

Αικατερίνη Φιλίππου».

Σκιτζής Δημήτριος

Advanced Business Management

Έχοντας σαν πεποίθηση την διά βίου μάθηση, έκανα έρευνα στο ίντερνετ για να εγγραφώ σε εξ αποστάσεως μαθήματα, δεδομένου ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να λείψω από την εργασία μου. Το όνομα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ήταν για μένα εχέγγυο όσον αφορά την ποιότητα των σπουδών και την ανατροφοδότηση από τους καθηγητές, σε περίπτωση που θα είχα ερωτήσεις και απορίες, Μέσα από τον συνδυασμό θεωρίας και άσκησης με τη μορφή ερωτήσεων και ανάπτυξης επιχειρηματικών εφαρμογών, απέκτησα πιστοποιητικό εξειδίκευσης στο πεδίο Advanced Business Management. Τα οφέλη αρκετά: 
• Επικαιροποίησα τις γνώσεις που είχα λάβει όντας σπουδαστής πολλά χρόνια πριν 
• Απέκτησα νέες γνώσεις μου σε πολλούς τομείς της δουλειάς μου, όσον αφορά management, marketing και στατιστική επιχειρήσεων 
• Πρόσθεσα στο βιογραφικό μου, καθώς και στα social media το πιστοποιητικό εξειδίκευσης 
• Το πιστοποιητικό κοσμεί πλέον το γραφείο μου, δίνοντας προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχω στους πελάτες μου 
• Οι γνώσεις που απέκτησα θα με βοηθήσουν σε βάθος χρόνου να σταθμίζω καλύτερα τα γεγονότα και να λαμβάνω καλύτερες αποφάσεις, τόσο σαν επαγγελματίας όσο και σαν άνθρωπος. Πιστεύω ότι η συσώρευση γνώσης είναι μία επένδυση που δεν πάει ποτέ χαμένη 
• Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών μου ήρθε και η υποτροφία από το ΕΚΠ, που συνίσταται στην επιστροφή των διδάκτρων, που αφορά τις δύο καλύτερες τελικές βαθμολογίες.
Ευχαριστώ για όλα αυτά και θεωρώ ότι θα μαθητεύσω ξανά στο εγγύς μέλλον στα προγράμματα εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης του ΕΚΠ.

Βελέντζα Αικατερίνη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

«Καλημέρα σας, 
ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε όσον αφορά το μάθημα εξ αποστάσεως πάνω στην εξυπηρέτηση πελατών. 
Κύριε Κόλλια σας εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε ότι κάνετε.Ηταν ένας κύκλος μαθημάτων που βοήθησε πάρα πολύ πάνω στην δουλειά μου και όχι μόνο.Και θα ήθελα πολύ να ξαναυπάρξει αντικείμενο για συνεργασία μαζί σας. 
Κορίτσια στην Γραμματεία σας ευχαριστώ για την ενημέρωση και την βοήθεια που κάποιες φορές χρειάστηκα. 
Εύχομαι καλή συνέχεια».

Χατζηπαναγιώτου Καλλιόπη

e-Tourism (Διαδικτυακές Συναλλαγές στον Τουρισμό)

«Καλημέρα κ. Βαλιανάτου, 

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Θα περιμένω, λοιπόν, την αποστολή του πιστοποιητικού. 

Σχετικά με το πρόγραμμα συνολικά και παρά τα σημεία που με δυσκόλεψαν, θα ήθελα να σημειώσω ότι βρήκα τις γνώσεις που απέκτησα εξαιρετικά χρήσιμες όχι μόνο για τυχόν μελλοντική μου ενασχόληση με το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για τομείς της εργασίας που έχω τώρα, κάτι το οποίο έχει μεγάλη αξία για μένα. 

Σας ευχαριστώ 

Με φιλικούς χαιρετισμούς 
Πόπη Χατζηπαναγιώτου-Φασιανού»

Δήμητρα Παπαγεωργίου

Οργάνωση και Προσωπική συμβουλευτική

«Γνωρίζοντας πως η πλατφόρμα θα κλείσει και φτάνοντας στο τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για αυτή την μοναδική εμπειρία του συγκεκριμένου προγράμματος!!! Νιώθω δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση διότι καταρτίστηκα απόλυτα με σημαντικές γνώσεις !!! η ουσιώδης δομή του μαθήματος και το βάθος του σε όλα τα επίπεδα ήταν εξαιρετικά!!! Πιθανόν να μη μπορώ να περιγράψω ακριβώς το πως αισθάνομαι, όμως η δύναμη που έχω πάρει είναι τόσο μεγάλη που μου έχει δώσει ώθηση να πραγματοποιήσω ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ τους στόχους μου!! Νιώθω σιγουρη να ξεκινήσω την επιχείρηση μου και να την λειτουργήσω και να έχω τον έλεγχο, προνοώντας και παίζοντας δίκαια! 
Είναι ανεκτίμητο το πως μπορείς να "κτιστείς" σωστός επιχειρηματίας με αυτό το πρόγραμμα (σύμφωνα με τη θέληση σου). είναι ανεκτίμητο όταν μαθαίνεις ότι μπορείς να οργανώσεις τη ζωή σου! 
σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς! 
μετά τιμής, 
Δήμητρα Παπαγεωργίου»

Αναστασία Αυγερινού

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Αγαπητή κα Ντούλια,
μετά τη live-streaming συνάντησή μας, η οποία ορίζει και το τέλος του προγράμματος, αισθάνομαι την ανάγκη να υποβάλλω σε σας προσωπικά, αλλά και στην ομάδα υποστήριξης του προγράμματος (γραμματεία και πληροφορική) την άποψή μου. Η κατάθεση αυτή γίνεται από καρδιάς και στοχεύει να καταδείξει το αποτέλεσμα που είχε σε μένα η όλη διαδικασία παρακολούθησης.
Αρχίζω από το σύστημα εκπαίδευσης: Είναι πρωτοποριακό. Το σύστημα, παρά το ότι γίνεται από απόσταση παραμένει «ζωντανό». Περιέχει διαδραστική μεθοδολογία τόσο λόγω του εκπαιδευτικού υλικού με τις δραστηριότητες, όσο και με τις βιντεοσκοπημένες παραδόσεις και την live streaming συνάντηση, χωρίς να θέτουμε σε δεύτερη μοίρα την ίδια την προσωπικότητα της εκπαιδεύτριας και την μεταδοτικότητά της. Συμπερασματικά το σύστημα εκπαίδευσης διαμορφώνει μια σχέση «αλληλεπίδρασης» εκπαιδευτή - συμμετεχόντων και συμμετεχόντων μεταξύ τους, χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζονται . Εντυπωσιακό για μένα είναι, επίσης η ικανότητα "ομογενοποίησης" του επιπέδου των συμμετεχόντων από την εκπαιδεύτρια σε ένα εξ αποστάσεως πρόγραμμα. Αυτό σηματοδοτεί την εμπειρία!
Η εκπαιδευτική υποστήριξη: Είναι εντυπωσιακή. Αισθάνθηκα ότι με βοηθούσε κάποιος στο σπίτι μου. Η ηλικία μου δεν επιτρέπει την άνετη παρακολούθηση της τεχνολογίας, ωστόσο ο συνδυασμός της τεχνολογίας και των μέσων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα , αποτέλεσε για μένα εκπαιδευτική διαδικασία διδακτικής και μάθησης και με ωφέλησε.
Εμπιστεύτηκα τις γνώσεις, τον χρόνο και την εξειδίκευσή μου στο πρόγραμμα και δεν διαψεύστηκα. Έχω την γνώμη ότι στο πρόγραμμα αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η μεγάλη εμπειρία της εκπαιδεύτριας και η υψηλή υλικοτεχνική του υποδομή, ώστε να αισθάνομαι ότι αναβαθμίστηκαν οι γνώσεις μου, αλλά και ίσως πιο σημαντικό εμπέδωσα στην πράξη την προσφορά της δια βίου μάθησης στην αναβάθμιση των ικανοτήτων μου.

Σας ευχαριστώ για το ταξίδι αυτό, εύχομαι να έχετε την υγεία και την δύναμη να επαναλάβετε αυτό το πρόγραμμα σε πολλούς άλλους και παρακαλώ να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συντελεστές του μαθήματος.

Με εξαιρετική εκτίμηση,
Αναστασία Αυγερινού»

Αλεξάνδρα Τρ

Μαθησιακές Δυσκολίες: Αξιολόγηση και Στρατηγικές Παρέμβασης

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν πλήρες και μου προσέφερε πολλές γνώσεις για τις μαθησιακές δυσκολίες που πριν απλά γνώριζα επιγραμματικά. Ήταν σαφή τα όσα διδάχτηκα πάντα με τις απαραίτητες διευκρινήσεις που ζητούσα από τον εκπαιδευτικό. Θα έκανα σίγουρα άλλο ένα πρόγραμμα γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα όσα πήρα από αυτό!

Ηλέκτρα Δημόγλου

Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και σύγχρονες μέθοδοι αγωγής φροντίδας

«Αγαπητοί κύριοι, 
Με τη λήξη της εκπαίδευσής μου στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους εκπαιδευτές , τη γραμματεία αλλά και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, για την άμεση και άψογη επικοινωνία, χάριν της οποίας μπόρεσα υπερβαίνοντας την αρχική αμηχανία της ηλεκτρονικής διαδικασίας να ολοκληρώσω τον κύκλο του προγράμματος. 
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και παρακαλώ ενημερώστε με για τις όποιες οικονομικές ή άλλες εκκρεμότητές μου. 
Καλή συνέχεια σε όλους 
Με εκτίμηση 
Ηλέκτρα Δημόγλου»

Θανάσης Μωυσιάδης

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Κυρία Ντούλια καλησπέρα 
Με το πέρας του προγράμματος θέλω να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για τη δυνατότητα που μου παρείχε το προτεινόμενο πρόγραμμά σας να γνωρίσω την Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα. Ήταν πραγματικά το κατάλληλο πρόγραμμα στην μελλοντική μου πρόθεση ίδρυσης μιας Κοιν.Σ.Επ. Ωστόσο η σύγκριση με άλλες δομές Κοινωνικής Επιχείρησης βοήθησαν σημαντικά έτσι ώστε να γίνει η συγκριτική ανάλυση, παράλληλα με τις αρχές της Κοινωνικής Οικονομίας που είναι η βάση όλων. 
Το σύγγραμμα σας είναι πλούσιο σε πληροφορία. Τα παραδείγματα που παρατέθηκαν σε σχέση με το υλικό του παραρτήματος συνεισφέρει σημαντικά στην κατανόηση, καθώς επίσης με τις παρουσιάσεις που ακολουθούσαν τη δομή του βιβλίου. 
Αυτό που ξεχώρισε και φάνηκε τόσο στο πρόγραμμα αυτό όσο και στο σύγγραμμά σας, είναι η κατάθεση των εμπειριών σας όλα τα χρόνια ενασχόλησής σας με την Κοινωνική Οικονομία και την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. 
Είναι πολλοί που έχουν ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων ή τη διδασκαλία χωρίς ωστόσο να είναι απόλυτοι γνώστες του αντικειμένου τους. 
Η διαφορά σε σύγκριση με σας ήταν περισσότερο από εμφανής. 
Θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω και από κοντά. 
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε, πάντα με υγεία! 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 
Ο εν Τρικκάλοις ορμώμενος, 
Θανάσης Μωυσιάδης»

Ειρήνη Παλαιολόγου

Management Ταξιδιωτικών Πρακτορείων & Tour Operators

«Ονομάζομαι Ειρήνη Παλαιολόγου και παρακολούθησα μαζί σας τα σεμινάρια για το Management Ταξιδιωτικών Πρακτορείων & Tour Operators. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, και την εμπειρία απόκτησης γνώσεων μέσω του προγράμματος σας οδηγώντας με στην απόκτηση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού.
Με μεγάλη μου χαρά μελλοντικά θα παρακολουθούσα ξανά κάποιο πρόγραμμά σας. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας. 

Με εκτίμηση,
Ειρήνη Παλαιολόγου»

Ζουμπέ Ευαγγελία

Ιατρική Ψυχολογία

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την καλή σας οργάνωση και εξυπηρέτηση που με κάνει υπερήφανη διότι η χώρα μου διαθέτει τόσο καλά Πανεπιστήμια .Σκοπεύω να παρακολουθήσω και δεύτερο σεμινάριο μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ευχαριστώ για την καλή σας εξυπηρέτηση».

Φουσκάρης Μελέτης

Digital Marketing

«Καλησπέρα,
Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Π.Ε. Πετράκη, υπεύθυνο του μαθήματος «Επιτυχημένη Επιχειρηματικότητα» (1149).
Έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία επί πολλά χρόνια, θέλω να σημειώσω ότι το υλικό αυτό καλύπτει επαρκέστατα τα θέματα με τα οποία διαπραγματεύεται. Είναι ιδιαίτερα καλογραμμένο και περιεκτικό και μάλιστα με γλώσσα απλή και κατανοητή (και όχι μια κακή μετάφραση που έχω δει σε άλλα μαθήματα).
Και πάλι συγχαρητήρια!!
Με εκτίμηση
Μ. Φουσκαρής»

Μπέρκη Μαρία

Ασφάλεια (HACCP) & Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000:2005 & ISO9001:2008

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη επικοινωνία καθ όλη την διαρκεια του προγράμματος και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους καθηγητές οι οποίοι μας ανοίγουν νέους ορίζοντες!! 
Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία. 

Με εκτίμηση 
Μπέρκη Μαρία»

Ξ.Β

Εργαλεία Αξιολόγησης σε Θέσεις Ευθύνης στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα

Αξιότιμε κύριε Εκπαιδευτή, Καθώς το πρόγραμμα βαίνει στην ολοκλήρωσή του, αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, καθώς είχα την ευκαιρία να έλθω σε επαφή με γνώσεις στην πλειοψηφία τους κυριολεκτικά πρωτόγνωρες για μένα, παρόλο που είμαι όργανο της διοίκησης για είκοσι περίπου χρόνια. Οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετές φορές δυσκολεύτηκα να προσπελάσω όλο το παρατιθέμενο αρχειακό υλικό, το οποίο ήταν πολύ πλούσιο και πολύ προσεκτικά επιλεγμένο. Αυτή όμως η πληθώρα των πληροφοριών με την επανάληψη και τις επικαλύψεις οδηγούσε με κάποιον ασυνείδητο και αυτόματο τρόπο στην αφομοίωση της γνώσης και τη συγκράτηση των απαιτούμενων στοιχείων στη μνήμη μου. Το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν τα συνημμένα βίντεο, τα οποία ήταν ένας πολύ ευχάριστος τρόπος να διασκεδαστεί η κόπωση και να αντληθούν μηνύματα, αξίες και διδάγματα μέσα από την τελείως πρωτότυπη οπτική, το δυναμισμό και την πειστικότητα των ομιλούντων. Τέλος, πρέπει να αναφέρω ότι θα ήθελα πολύ να είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας, να σας θέσω απορίες, να ζητήσω καθοδήγηση και να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά αυτό δεν κατέστη εκ μέρους μου δυνατόν, παρόλο που μας παροτρύνατε διαρκώς προς αυτήν την κατεύθυνση. Εν κατακλείδι, το πρόγραμμα με ικανοποίησε απόλυτα και ξεπέρασε τις μαθησιακές μου προσδοκίες. Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μη σχολιάσω την άριστη γραμματειακή υποστήριξη και θα καταθέσω τις ευχαριστίες μου και γι΄αυτό.

Ακκίδης Σοφοκλής

Coaching Leadership

«Αγαπητή μου καθοδηγήτρια καλησπέρα σας 
τι να πω πραγματικά κάθε ώρα τα μηνύματα σας μας αγγίξουν το καθένα με τον τρόπο του. 
σας ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι και ελπίζω η μητέρα σας να είναι καλύτερα 
Όσον αφορά το πρόγραμμα σε 3 λέξεις μοναδικό ανεπανάληπτο ξεχωριστό. είναι ένα πρόγραμμα που με άγγιξε εσωτερικά και θα με βοηθήσει στην πορεία της ζωής μου. και μέσω των συνομιλιών μας που είναι κάτι το καταπληκτικό μας δίνετε το δικό σας στίγμα και παρότρυνση πως να συνεχίσουμε και πως να συμπεριφερθούμε. 
επίσης θα ήθελα μετά που θα τελειώσουμε να μου πείτε αν μπορώ να συνεχίσω και να κάνω και το άλλο πρόγραμμα που προσφέρει το πανεπιστήμιο για coaching. 
ακόμη μια φόρα ένα μεγάλο ευχαριστώ και ο θεός να σας παρηγορεί και να σας ενδυναμώνει στο έργο σας. 
με εκτίμηση 
Σοφοκλής»

Μαριδάκης Παναγιώτης

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

«Αγαπητοί καθηγητές συνεργάτες-συντονιστές του προγράμματος θα ήθελα μέσω του ηλεκτρονικού μηνύματος να σας εκφράσω την ικανοποίηση μου για την άρτια εξειδίκευση που παρειχατε στα θέματα ναυτιλίας η οποία θα με συνοδεύει στην καριέρα μου ως Αξκος Λ.Σ. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε με υγειά και δημιουργικοτητα και να είστε σίγουροι ότι τα προγράμματα σας θα είναι πρώτη μου επιλογή για την περαιτέρω επιμόρφωση μου στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία και σε άλλα θέματα όπως για παράδειγμα η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, κ.α πολλά και ενδιαφέροντα. 
Μετά Τιμής 
ΥΠΧΟΣ ΛΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ Π.»

Μιχάλης Βαμβακούσης

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας και αρκετά σεμινάρια σχετικά με τις προμήθειες πλοίων, θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί "τι μπορεί να σου προσέφερε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα;". 

Και όμως, πέρα από αρκετά πράγματα που διάβασα, μελέτησα και γνώρισα για πρώτη φορά, το πρόγραμμα Ναυτιλία και διαχείριση προμηθειών, κατάφερε να με κάνει να δω από άλλη οπτική και να σκεφτώ πιο δημιουργικά το επαγγελματικό μου αντικείμενο και θεωρώ πως είναι ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να παρακολουθήσει κάποιος που ενδιαφέρεται για τις προμήθειες πλοίων τόσο από την πλευρά του αγοραστή όσο και του πωλητή. 

Ευχαριστώ. 

Μιχάλης Βαμβακούσης»

Κιτσιανός Σπύρος

Ασφάλεια (HACCP) και Ποιότητα Τροφίμων: πρότυπα ISO22000 & ISO9001

«Αναφερόμενος στην γραμματεία, 
θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον επαγγελματισμό σας, την κατανόηση και την άψογη συνεργασία. 
Πολύ καλή δουλειά. 
ευχαριστώ 

Κιτσιανός Σπύρος»

Ιορδανίδης Φώτιος

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Καλημέρα, 
σε συνέχεια της ενημέρωσης σας, για την τελική βαθμολογία του προγράμματος θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου,για την άψογη διεξαγωγή όλης της διαδικασίας από μέρους της γραμματείας αλλά και την εισηγήτρια κα Ντούλια για την πολύτιμη βοήθειά της, με την οποία στη live streaming συνεδρία είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ και να κατανοήσω ακόμα περισσότερο απορίες που είχα σχετικά με το αντικείμενο του προγράμματος, τις πλήρεις ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα,καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας μας. 
Τα βιντεομαθήματα ( συνδυασμός ήχου και εικόνας ) συμπληρωματικά με το βιβλίο αποτελούν ολοκληρωμένη αντιμετώπιση. 
Σε ότι αφορά την κάλυψη των αναγκών μου ως εκπαιδευόμενου,θα ήθελα ίσως συμπληρωματικά ανά ενότητα παρουσίασης των βιντεομαθημάτων κάποιο τεστ αξιολόγησης. 
Συγχαρητήρια!!! 
Με εκτίμηση, 
Φ.Ιορδανίδης»

Καραβασίλη Βασιλική

Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και σύγχρονες μέθοδοι αγωγής φροντίδας

«Αγαπημένη μου καθηγήτρια σε λίγο τελειώνει και το τελευταίο μάθημα και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω κάποια πράγματα που έχω μέσα μου αλλά περίμενα αυτήν την στιγμή να το κάνω για να μην θεωρηθώ κόλακας. 
Καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον τρόπο που <<διδάσκετε>>. 
Οι ερωτήσεις σας είναι τόσο εύστοχες ώστε θέλεις δεν θέλεις ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ !!! 
Και εγώ έμαθα πολλά κοντά σας γιατί ήθελα κιόλας. 
Αγαπώ πολύ τα παιδιά και με τα εφόδια που μου δώσατε, με κάνατε καλύτερη σαν άνθρωπο γιατί όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα παιδιά προσπαθούμε να βγάλουμε καλύτερους ανθρώπους στην κοινωνία. 
Όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι για το παντοτινό και ανεκτίμητο δώρο που μου κάνατε, το οποίο θα με ακολουθεί σε όλη μου την ζωή !!! 
Αυτό είναι το δώρο της σωστής διαπαιδαγώγησης, γιατί αν στο μέλλον αξιωθώ να γίνω μητέρα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και ότι θα είμαι μια καλή μητέρα ώστε τα παιδιά μου να μπορούν να αισθάνονται όλα όσα πρέπει για την μητέρα τους, την οικογένεια τους και την κοινωνία. 
Για αυτά και για πάρα μα πάρα πολλά άλλα αισθάνομαι την μεγάλη ανάγκη να σας συγχαρώ και να σας πω ΧΙΛΙΑ ειλικρινή, ζεστά και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! 
Με εκτίμηση και σεβασμό Καραβασίλη Βασιλική».

Ιωάννα Καρυωτάκη

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Aσκησης με Μικροδιδασκαλίες

«Μπράβο στον καθένα σας, το υλικό ήταν καλογραμμένο και κατανοητό στο περιεχόμενο του. Οι εκπαιδευτές μας απαντούσαν άμεσα και δεν αδιαφορούσαν στις απορίες και στο τέλος στη μικροδιδασκαλία ήταν μια φοβερή εμπειρία. 

Πολύ καλή οργάνωση!!! και συγχαρητήρια και στην τεχνική υποστήριξη της μικροδιδασκαλίας και στον εκπαιδευτή της. Εξυπνος, άμεσος στην μετάδοση γνώσεων και προσιτός στους εκπαιδευόμενους. 

με εκτίμηση, 

Ιωάννα Καρυωτάκη 
MSc Επικοινωνίας & ΜΜΕ»

Μορφίδης Θεόδωρος

Chartering (Ναυλώσεις Πλοίων)

«Η ύλη του μαθήματος ήταν απόλυτα κατανοητή. Το πρόγραμμα με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα τα οποία και συναντούσα καθημερινά στην δουλειά μου. Το στύλ της εξέτασης ήταν πολύ εύκολο και η διόρθωση ήταν άμεση και έτσι ήξερες και τον τελικό σου βαθμό. Αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα για να μπορέσει να αποκτήσει γνώσεις για το συγκεκριμένο αντικείμενο!»

Βασίλης Γώγος

Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

«Καλησπέρα σας και καλή χρονιά 

Έχοντας τελειώσει το σεμινάριο, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν το καλύτερο από όλα όσα έχω παρακολουθήσει. 
Οι σημειώσεις σας ήταν πλήρεις και κατανοητές γι 'αυτό και δεν χρειάστηκε να σας ενοχλήσω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καθόλου. Έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά και ελπίζω να κάνετε και άλλο παρόμοιο σεμινάριο. 
Επίσης θα ήθελα να πω ότι καλό θα ήταν οι σημειώσεις σας να χρησιμοποιηθούν και σε ήδη υπάρχοντα σεμινάρια, διότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμές, αφου δεν υπάρχουν καθόλου. 
Σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία 

Με εκτίμηση 
Βασίλης Γώγος»

Θεόφιλος Κωστούλας

Προβλήματα Συμπεριφοράς στο Σχολείο και Στρατηγικές Αντιμετώπισης

«Μπράβο! Πολλά τα εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα, λιγοστά τα άρτια και ολοκληρωμένα ως προς την οργάνωση και διαχείρισή τους. Συγχαρητήρια. Εξαιρετικό το εκπαιδευτικό υλικό, άριστη η οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, πρότυπο λειτουργίας η εκπαιδευτική πλατφόρμα. Δεν χρειάστηκε να ενοχλήσω τον εκπαιδευτή... 

Συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Αλεξίου Ευαγγελία

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

«Καλημέρα σας 
Επέλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα διότι πίστευα πως θα ήταν για εμένα ένα χρήσιμο εργαλείο για τη δουλειά μου. Βρέθηκα στην εξυπηρέτηση πελατών ενός supermarket χωρίς εκπαίδευση και χωρίς γνώσεις marketing. 
Το χρήσιμο εργαλείο που θεωρούσα πως θα έχω, έγινε για εμένα αρωγός και στήριγμα. Είναι απόλυτα σαφές και κατανοητό, καλογραμμένο και πολύ προσεγμένο. Εντάσσει ομαλά τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο, όσο κι αν ο ίδιος απέχει ή έχει άγνοια του αντικειμένου. 
Προσωπικά βελτιώθηκα, εξελίχθηκα ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος και βλέπω, πλέον, πως έχω διαφορετική αντιμετώπιση και απο τους πελάτες μου. 
Η συνολική εικόνα μόνο θετική μπορεί να είναι και με δυο λόγια το συστήνω ανεπιφύλακτα! 
Επέλεξα να δώσω την αξιολόγηση όσο αργότερα γινόταν, ώστε να έχω πληρέστερη εικόνα. 
Είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. 
Ευχαριστώ πολύ 
Εύα Αλεξίου»

Φανή Καρνέση

Ψυχοθεραπεία: Θεωρία και Πράξη

«Χθες παρέλαβα το Πιστοποιητικό μου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία σας καθ' όλη την διάρκεια του εξαμήνου. 
Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να παρακολουθήσω κάποιο νέο πρόγραμμα, οπότε θα παρακαλούσα να με ενημερώνετε για οποιαδήποτε νέα προγράμματα. 

Ευχαριστώ, 
Φανή Καρνέση»

Ελένη Θεοδώρου

Η Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Μαθητές με Δυσλεξία

«Σας ευχαριστώ για την συνεργασία. Οι professeurs του προγράμματος ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ 
ήταν άψογοι και πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν κάθε απορία μου. Σίγουρα θα παρακολουθήσω κάποιο νέο πρόγραμμα. 
Με εκτίμηση 
Ελένη Θεοδώρου».

Γρεβενίτη Ευσταθία

Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων

«Αγαπητοί μου, 
Με αφορμή την υποβολή και των τελευταίων εξετάσεων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη θαυμάσια γνώση που μου δώσατε την ευκαιρία να αντλήσω μέσα από το πρόγραμμά σας. 
Η Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελούσε ανέκαθεν το γνωστικό πεδίο στο οποίο επιθυμούσα – εξιδανικευμένα- να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά, έστω κι αν δεν το κατάφερα ποτέ. Η αρχική επιλογή συμμετοχής μου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οφειλόταν συνεπώς στον «ευσεβή πόθο» της αρχής της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. 
Τελικά, αυτό που κατάφερα μέσα από τη μελέτη των μαθημάτων σας ήταν μεγαλύτερο: Πέτυχα να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου λαμβάνοντας σαφείς και οριοθετημένες απαντήσεις σε άπειρα αναπάντητα ερωτήματα. 
Ερμήνευσα αρκετούς από τους λόγους που με ώθησαν να πάρω λάθος αποφάσεις καριέρας (εργάζομαι από 18 ετών και είμαι 37) καθώς και να κατανοήσω με στοιχειώδη (μηδαμινή) αλλά πολύτιμη ενσυναίσθηση τη συμπεριφορά του επαγγελματικού μου (και όχι μόνο) περίγυρου. 
Κυρίως, κατάλαβα πως υπάρχει τρόπος να μεταβάλλεις μια κατάσταση όχι τόσο ιδανική σε πολύ καλύτερη. 
Ευχαριστώ λοιπόν ειλικρινά για όση ωφέλεια μου προσφέρατε με άψογο επαγγελματισμό, προθυμία και άρτια οργάνωση. 
Ελπίζω να αισθάνεστε υπερήφανοι. 
Με εκτίμηση, 
Έφη Γρεβενίτη».

Αθανάσιος Τάνγκας

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Καλή εβδομάδα. 

Αρχικά μπορώ να πω ότι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε έστω και τώρα να γνωριζόμασταν όλοι, παρέα με μιά μπύρα. 
Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που παρουσιαζόταν η ύλη του προγράμματος μέσω της πλατφόρμας. Ήταν η πρώτη φορά που μπορούσα να διαβάσω από τον υπολογιστή μου και όχι από τις εκτυπώσεις όπου μέχρι τώρα το προτιμούσα. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε να υπάρχουν και Video Lectures όπως σε όλα τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. 
Παρότι έχω 25ετή εμπειρία στο Τμήμα προμηθειών της Costamare Shipping, είναι σίγουρο ότι έμαθα αρκετά που δεν γνώριζα και μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει να τα εφαρμόζω στην δουλειά μου. 
Βρήκα κάποιες δυσκολίες στα θέματα που είχαν να κάνουν με την Διεθνή οικονομία λόγω ότι δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν. 

Και εγώ με την σειρά μου εύχομαι ότι καλύτερο και για εσάς. 
Σας ευχαριστώ. 
Αθανάσιος Τάνγκας»

Λουκά Κωνσταντία

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Κυρία Ντούλια καλησπέρα! 
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για όσα μας μεταδώσατε κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ήταν τιμή μου που παρακολούθησα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 
Το βιβλίο που μας χορηγήσατε για εκπαιδευτικό υλικό είναι πληρέστατο, αναλυτικό, κατανοητό και μεταφέρετε μέσω αυτού στον αναγνώστη την πολύχρονη εμπειρία σας. 
Την εμπειρία σας μας τη μεταφέρετε μέσω των διαλέξεων αλλά και μέσω των Live Streaming συναντήσεων. 
Παρακολουθώντας τις διαλέξεις οι οποίες ήταν αναλυτικές και κατανοητές δεν χρειαζόταν να δαπανηθεί αρκετός χρόνος για μελέτη σε επίπεδο εβδομάδας. 
Επίσης το γεγονός ότι οι εργασίες δίνονται προς το τέλος του σεμιναρίου, λειτουργούν υπέρ των εκπαιδευόμενων, καθώς οι εκπαιδευόμενοι έχουν διδαχθεί όλες τις μορφές των κοινωνικών επιχειρήσεων και των κοινωνικών μορφωμάτων και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την καταλληλότερη μορφή για το θέμα που θα τους ζητηθεί να αναπτύξουν. 
Επειδή δραστηριοποιούμαι στο χώρο της κοινωνικής οικονομίας είχα τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου αλλά να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. 
Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή και δημιουργική συνέχεια στα εγχειρήματα σας και ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. 
Τέλος θα ήθελα να σας ζητήσω να μας κρατάτε ενήμερους για τις εξελίξεις στην κοινωνική οικονομία αλλά και να μου στείλετε τον οδηγό για τους γυναικείους συνεταιρισμούς και τις κοινωνικές επιχειρήσεις που μας είπατε χθες στην 3 Live Streaming συνάντηση με δική μου επιβάρυνση των εξόδων αποστολής, εάν σας είναι εύκολο. 
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 

Με βαθύτατη εκτίμηση 
Λουκά Κωνσταντία»

Σωκράτης Λυρίτης

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

«Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία , 
Ήταν πολύ σημαντική η προσφορά των γνώσεων αυτών για την επαγγελματική μου 
συνέχεια στο χώρο της ναυτιλίας. 

Με εκτίμηση 
Σωκράτης Λυρίτης»

Livia Piedimonte

Διοικητική Λογιστική: Επιχειρησιακός Σχεδιασμός

«Μετά και την υποβολή του τελευταίου διαγωνίσματος και σε αναμονή των τελικών βαθμών μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους εκπαιδευτές καθώς και Υπευθυνη της Γραμματείας κα Βαλλιανάτου για την σημαντική βοήθεια αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις που αποκόμισα από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση μου στην διοικητική λογιστική. Να είστε βέβαιοι ότι θα παραπέμψω όλους τους συνεργάτες μου και όχι μόνο στο να παρακολουθήσουν μαθήματα της επιλογής τους μέσω του Κέντρου σας. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας οι όποιες αφορούν στο επαγγελματικό μας αντικείμενο για καλύτερη απόδοση και σωστούς τρόπους στρατηγικής και διοίκησης. Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχίες στο έργο σας με πολλούς πολλούς εκπαιδευομένους. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
Livia Piedimonte
Γ.Διευθύντρια Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Αθήνας»

Παναγιώτης Κώστας

Τεχνολογίες Πράσινης Ενέργειας και Επιχειρηματικότητα

«Αξιότιμοι κύριοι, 

Τελειώνοντας το πρόγραμμα επιμόρφωσης "Τεχνολογίες Πράσινης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητα", θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διδάσκοντες, υπεύθυνους και επιμελητές, για την άριστη διδακτική επιμέλεια του προγράμματος, την Γραμματεία του e-learning για την υποστήριξη και τον επαγγελματισμό τους και τους τεχνικούς της πλατφόρμας για την υποδομή, τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα. 
Θα παραμείνω εντός της πλατφόρμας για όλο το διάστημα μέχρι την διαγραφή των κωδικών μου και φυσικά θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μου ζητηθεί. 

Με εκτίμηση 

Παναγιώτης Κώστας»

Α Ψ

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Καλησπέρα σας! 

Αναφερόμενη στο συγκεκριμένο εξ αποστάσεως πρόγραμμα , θα ήθελα να τονίσω το πόσο με βοήθησε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και στο πόσο με διευκόλυνε να κατανοήσω καλύτερα τον τομέα στον οποίο εργάζομαι που είναι "το τμήμα προμηθειών" σε ναυτιλιακή εταιρεία. Καθόλη την φοιτησή μου το παρόν πρόγραμμα με βοήθησε να ξεδιαλύνω ΄πολλά πράγματα στα οποία εργάζομαι καθημερινά και να κατανοήσω όλη την διαδικασία πλήρως καθώς έλλειπε απο εμένα το κομμάτι της θεωρίας. Ένα απο τα κυριότερα πλεονεκτηματα των εξαποστάσεως προγραμμάτων για έμάς που εργαζόμαστε είναι ότι μπορούμε άνετα να τα βγάλουμε εις πέρας χωρίς να χρειάζεται άμεση παρακολούθηση και διαχειρίζοντας τον χρόνο μας οπως εμείς επιθυμούμε. Το μόνο αρνητικό για το παρόν πρόγραμμα κατά εμένα ειναι ότι κατά την διάρκεια του τεστ στις πολλαπλής επιλογής ερωτήσεις όπου υπάρχουν λάθη, θα ήθελα να μας βοηθούσατε και να μας υποδεικνύατε την σωστή απάντηση με την αιτιολογία της για να κατανοούμε τα λάθη μας καλύτερα. 
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να φοιτήσω στο παρόν πρόγραμμα και να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις στον τομέα που εργάζομαι. 

Με εκτίμιση 
Α Ψ»

Ευθυμια Χρήστου

Coaching Leadership

«Αναρωτήθηκα, ένιωσα, σάστισα με τον εαυτό μου, τα ξαναβρήκα μαζί του και μέσω της Φιλοσοφίας και της ψυχολογίας μεταμορφώθηκα στον Ηγέτη του εαυτού μου και στον αυριανό Coach! 
Ένιωσα το χάδι στη πλάτη και την ώθηση να προχωρήσω με θάρρος και να εξελιχθώ! 
Σας ευχαριστώ, κ.α Βαρβάρα! Τιμή μου που σας γνώρισα! Συνεχίστε με αγάπη αυτό που κάνετε! 
Σας εύχομαι όλα τα καλά!»

Ε. Β.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Ένα δυναμικό πρόγραμμα πράγματι που ενδυναμώνει/ενισχύει/αναπτύσει όλα όσα ο καθένας επιθυμεί ή χρειάζεται.
Ο Coach μας μάς υποστήριξε εκπαιδευοντάς μας ώστε να γνωρίσουμε αυτά που ο καθένας από εμας ήθελε να μάθει και το κυριότερο να βελτιωνόμαστε υποστηριζόμενοι από επιστημονική κατάρτιση και όχι μόνο(σύγχρονη και πρωτοπόρα εκπαίδευση).
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους τόσο επαγγελματικά όσο προσωπικά, με πολύ αγάπη για τον Καθηγητή μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως επίσης και στο ΕΚΠΑ που μας έδωσε και μας δίνει την δυνατότητα μέσω του e-learning. 
 

Γ.Κ

Certificate in Coaching - AC Accredited

Tο πρόγραμμα αυτό ήταν πολύ δυναμικό και ζωντανό με πάρα πολλές γνώσεις και εργαλεία για το coaching.
Όλα όσα έμαθα τους τελευταίους μήνες με έβαλαν να προβληματιστώ, να σκεφτώ, να αλλάξω και να αναθεωρήσω κάποιες θεωρίες και στερεότυπα που είχα για τον κόσμο που βρίσκεται γύρω μου τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον.
Μέσω των ασκήσεων κατάφερα να κατανοήσω τη θεωρία και προσπάθησα να την εφαρμόσω στην πράξη. 
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα και από την οργάνωση του προγράμματα αυτού.
Αυτό οφείλεται τόσο στο περιεχόμενο του μαθήματος αυτούπου ήταν πολύ υψηλού επιπέδου αλλά κυρίως και στη δική σου καθοδήγηση προς όλους εμάς που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.
Ήσουν πραγματικός coach και δάσκαλος για όλους εμάς !
Ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία για εμένα που παρακολούθησα το πρόγραμμα αυτό.
Επίσης, μου άρεσε πάρα πολύ οι ζωντανές συνεδρίες που έγιναν κατά τη διάρκεια του μαθήματος αυτού.

Α.Μ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης αισθανόμουν ότι είχα ένα πολύ καλό εκπαιδευτή να μου στέκεται με ενδιαφέρον, κατανόηση και χωρίς ούτε μια στιγμή να αισθανθώ κάποια επικριτική διάθεση είτε προς εμένα, είτε προς κάποιον άλλο. Θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι η συμπαράσταση σου δεν σταματά με την ολοκλήρωση του course, αλλά συνεχίζεται και μετά σε τομείς άκρως σημαντικούς, που κάνουν αυτόν που δεν ξέρει την διαδικασία να διστάζει.
Ο σχεδιασμός του προγράμματος είναι πραγματικά μια πολύ προσεγμένη εισαγωγή στο coaching, και θα ήθελα στο μέλλον να υπάρχουν ανάλογα, προχωρημένα προγράμματα με βαθύτερες γνώσεις στο coaching, αλλά και γενικότερα στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των ανθρώπων.

Ν.Α

Certificate in Coaching - AC Accredited

Η εμπειρία του μαθήματος ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Οι περισσότεροι (όπως φάνηκε και σε συζητήσεις μας), επειδή είχαμε παρακολουθήσει και άλλα προγράμματα του πανεπιστημίου και είχαμε (ή έτσι νομίζαμε) ψαχτεί εσωτερικά, νομίζαμε πως θα ήταν εύκολη υπόθεση το μάθημα αυτό. Ζοριστήκαμε πολύ ψάχνοντας σε εμάς. Και προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ γι'αυτό. Ο κύριος Καραθάνος, ήταν εκεί για να μας ζορίσει, αλλά ήταν εκεί και για να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει. Θερμά συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο και σε όλους όσους συμμετέχουν στην διοργάνωση αυτών των μαθημάτων. Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον κύριο Καραθάνο. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που αποφάσισα να παρακολουθήσω αυτό το μάθημα. Μόνο κερδισμένος βγήκα.
 

E.Z.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Συγχαρητήρια στο ΕΚΠΑ και τον Γεώργιο Καραθάνο, υπεύθυνο εκπαιδευτή του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα Προγράμματος, CERTIFICATE IN COACHING - AC ACCREDITED.
Αν και είχα κάποιες αρχικές επιφυλάξεις για το επίπεδο του προγράμματος, μετά από κάποιες καλές συστάσεις για το ήθος και την κατάρτιση του εκπαιδευτή από προηγούμενους σπουδαστές, αποφάσισα τελικά να επιλέξω αυτό το ελληνικό πρόγραμμα, έναντι κάποιου άλλου αντίστοιχου του εξωτερικού. Χαίρομαι που επιβεβαιώθηκαν οι καλές συστάσεις και με την σειρά μου, μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα σε άλλους υποψήφιους σπουδαστές. 
 

Κ. Α.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα, το οποίο διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου από την αρχή μέχρι τη λήξη του.Το εκπαιδευτικό υλικό ήταν ιδιαίτερα επεξηγηματικό και σαφές, με δομή, πληρότητα και διαδραστικότητα. Η εκπαιδευτική υποστήριξη από τον εκπαιδευτή Δρ. Καραθάνο ήταν εξαιρετική, ο οποίος με την εμπειρία, τις γνώσεις, το ήθος, το όραμα και το ταλέντο του αποδείχθηκε πραγματικός ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα μου παρείχε εύκολη πρόσβαση και η παρακολούθηση των μαθημάτων ήταν μία απολαυστική διαδικασία. Το πρόγραμμα μου προσέφερε γνώσεις και ικανότητες πέραν των απαιτουμένων για την ολοκλήρωσή του, που σχετίζονται με την σε βάθος γνωριμία του εαυτού μου, την βελτίωση τομέων της προσωπικότητάς μου και κυρίως με την ικανότητα καλύτερης επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους αλλά και παροχής βοήθειας σε αυτούς, στα πλαίσια βέβαια του Coaching . Οι νέες γνώσεις που αποκόμισα μου δίνουν την ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό μέλλον και νοιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων γι' αυτό.
Σας ευχαριστώ όλους!
Ευχαριστώ Δάσκαλε!

Δ.Α.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Η εμπειρία καταπληκτική !! Οι γνώσεις που αποκόμισα εξαιρετικές τόσο για. Την ανακάλυψη του εαυτού μου ,ενδοσκόπηση όσο και για την κατανόηση της συμπεριφοράς των γύρω μου !! Εξαιρετικός καθηγητής ο κ. Καραθανος !! Άμεσος ,επικοινωνιακός , μεταδοτικός , σοβαρος, αξιόλογος,ενισχυτικός. Όλα όσα πρέπει να έχει ένας καλός εκπαιδευτικός !! Άριστη εργασία !! Εξαιρετική η επιλογή του κυρίου Καραθάνου από το πανεπιστήμιο !! Ανεπανάληπτη εμπειρία !! Σας ευχαριστώ πολύ και ιδιαίτερα το δάσκαλο μου Γιώργο !!! 

E.Σ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Η εμπειρία μου από το πρόγραμμα ήταν ένα ταξίδι.
Ένα μοναδικό ταξίδι αυτοβελτίωσης, μία συνύπαρξη με εγγύτητα, συναισθήματα, βιώματα και πολλές και ουσιαστικές γνώσεις. Όλα τα παραπάνω μου δίνουν τη δυνατότητα να νιώθω πιο ολόκληρη τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως πρόσωπο. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρωτίστως τον εκπαιδευτή μου κύριο Γιώργο Καραθάνο για τη γενναιοδωρία, τον σεβασμό στην ανθρώπινη φύση, την ενσυναίσθηση και τη στήριξη. Υπήρξε και συνεχίζει να αποτελεί για μένα πρότυπο επαγγελματία. Ευχαριστώ και όλους τους παράγοντες του Πανεπιστημίου για την βοήθεια, τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία.
 

Α.Λ

Certificate in Coaching - AC Accredited

«Certificate in Coaching - AC Accredited» Πρόγραμμα και συνεργασία, ένα μοναδικό απολαυστικό ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία …., βιώματα, συναισθήματα, ….., δυνατότητα εμβάθυνσης και πολλές και ουσιαστικές γνώσεις, συνδυασμός της επιστημονικής προσέγγισης και υψηλές απαιτήσεις πρακτικής εφαρμογής, σημαντική επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη, που μοιράζει πολλά μηνύματα δύναμης και θέλησης. …. αν θέλω μπορώ, και αν μπορώ προχωρώ …., βρίσκω αυτό που θέλω, προχωράω στη ζωή με όνειρα και στόχους, ….. “Αξιοποίησε τον χρόνο σου για να κάνεις τον εαυτό σου καλύτερο. Μάθε από τα γραπτά των άλλων, έτσι ώστε ν΄αποκτήσεις εύκολα αυτά που οι άλλοι έχουν εργαστεί σκληρά για να τ΄αποκτήσουν.” Σωκράτης
…. επιζητώ τη συνεχή βελτίωση με Απόλυτη δέσμευση στο κάλλιστο!
Ευγνωμοσύνη για την έμπνευση, την υποστήριξη, τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία από εσάς και όλους τους παράγοντες του Πανεπιστημίου.
Coaching, συστηματικά και τακτικά, για όλους μας που επιθυμούμε ένα καλύτερο αύριο, …, εγγύηση μιας καθολικής ευημερίας, που δε θα θεμελιώνεται σε ποσοτικά μεγέθη και κριτήρια, αλλά θα εμπνέεται από τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, που προσδίδουν ποιότητα στη ζωή μας. Coaching, μια ζωή κατόπιν σχεδιασμού και όχι κατά τύχη! Ας το παλέψουμε ο καθένας με τη δική μας μοναδικότητα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
Με εμπνέετε για το ακόμα πιο πολύ, το ακόμα πιο καλό, το ακόμα πιο υψηλό, …. ..
ΖΩΗ - το Α και το Ω - ΑΓΑΠΩ. 

Ελένη Καραπά

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Εκπληκτική η δουλειά που γίνεται ..μέρα με τη μέρα...''βλέπω'' αλλιώς και "μιλάω" αλλιώς .... πραγματικά χαίρομαι για την επιλογή του προγράμματος...!!!!
Σε ένα σπουδαστή χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία δίνει ώθηση προς την..Αριστεία. Σε έναν ''έμπειρο'' ''φωτια'' σε μια φλογα που σιγοκαίει . Όσο για ''σας Κα Ασημακοπουλου σας ταιριάζει απόλυτα μια λέξη ...ΕΜΠΝΕΥΣΗ..!!!
Ελένη Καραπά.
Ελεύθερη Επαγγελματίας

Γιώργος Μπούκης

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Κάθε ενότητα του προγράμματος σε καθηλώνει και κάθε φορά θέλεις και άλλο. Είναι άκρως εθιστική η φιλοσοφική εμβάθυνση και η επεξήγηση της σημαντικότητας των αξιών.
Γιώργος Μπούκης
Επιχειρηματίας

Μαρία Χατζηαγγελίδη

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Πλούσιες γνώσεις, που σε κάθε ενότητα η coach, σε προκαλεί να ταξιδέψεις περισσότερο, να ανοίξεις του εσωτερικούς σου ορίζοντες, να εμβαθύνεις σε θέματα εσωτερικής αναζήτησης, ανακαλύπτοντας μέσα από τις φιλοσοφικές προσεγγίσεις τις αξίες σου, τις δυνατότητες σου, ... Απογειώνει τον νου, μιλάει στην ψυχή και στο μυαλό. Ένα ταξίδι που δεν θέλεις να σταματήσει.

Μαρία Χατζηαγγελίδη
Ελεύθερη Επαγγελματίας

Σοφοκλής Ακκίδης

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Μοναδικό ανεπανάληπτο ξεχωριστό. Με άγγιξε εσωτερικά και θα με βοηθήσει στην πορεία της ζωής μου. 

Σοφοκλής Ακκίδης
Δημόσιος Υπάλληλος Κύπρος
 

Ευθυμία Χρήστου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Αναρωτήθηκα, ένιωσα, σάστισα με τον εαυτό μου, τα ξαναβρήκα μαζί του και μέσω της Φιλοσοφίας και της ψυχολογίας μεταμορφώθηκα στον Ηγέτη του εαυτού μου και στον αυριανό Coach! Ένιωσα το χάδι στη πλάτη και την ώθηση να προχωρήσω με θάρρος και να εξελιχθώ! 

Ευθυμία Χρήστου
Καθ. Αγγλικών
 

Γεωργία Παπαδημητρίου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Μεταβάλλεται σταδιακά και βαθμιαία από εκπαιδευτικό και επαγγελματικό πρόγραμμα σε έναν άλλο τρόπο ζωής, ένα καινούριο έργο με πολύχρωμες εικόνες που άλλοτε γινόμαστε ο σκηνοθέτης, άλλοτε ο πρωταγωνιστής, άλλοτε ο cameraman, άλλοτε το ίδιο το τοπίο... Το Coaching είναι καταλυτικό και παρεισφρύει θετικά και αδιόρατα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και της ψυχής σου μόλις αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι την ουσία του όπως σου την ξεδιπλώνει η κα Ασημακοπούλου , με αληθινό μεράκι και με μεγάλη ευκρίνεια, ακεραιότητα και φρόνηση... Μακάρι να διαρκούσε περισσότερο πραγματικά!
Το προτείνω σε όλους όσους αναζητούν να ζήσουν τη ζωή τους με τα μάτια της ψυχής και της συνειδητότητας. 

Γεωργία Παπαδημητρίου 
Υποδιεύθυνση HR Account Management ΟΤΕ Group 

Πάνος Ζήσογλου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Τελικά ήταν αποκαλυπτικό, μια και μου έδωσε μια διάσταση του coaching διαφορετική από την "στημένη" εικόνα που είχα μέχρι τότε και όχι μόνο αυτό αλλά με έπεισε ότι μπορεί να είναι ένα εργαλείο όχι μόνο επαγγελματικής εξέλιξης αλλά πολιτισμού. Η αντιστοίχιση με τους μεγάλους αρχαίους φιλοσόφους και οι αναφορές στους σύγχρονους διανοητές που έχετε επιτύχει, συνεπαίρνει αλλά ...κι ανακουφίζει. 
Πάνος Ζήσογλου
Project Manager
 

Εύη Χριστοδουλοπούλου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Εξαιρετικά ανθρωποκεντρικός τρόπος προσέγγισης από την κα Ασημακοπούλου, βασισμένος στις αξίες της αρχαίας Ελληνικής και παγκόσμιας Φιλοσοφίας.  
Μέσα από τις live συναντήσεις μας, μου δόθηκε η δυνατότητα να έλθω σε επαφή με μία ομάδα ανθρώπων για την οποία με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα οτι την ενώνει η κοινή ανάγκη για μία θετική αλλαγή στον κόσμο. 

Εύη Χριστοδουλοπούλου
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ρ. Π.

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Θα ήθελα να αναφερθώ στο πόσο με έχει βοηθήσει το Coaching. Τα σημαντικά πράγματα που έχω μάθει, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή, τόσο στην προσωπική όσο και στη επαγγελματική μου ζωή. Πόσο σημαντικό είναι να ξαναγυρίσουμε και να ανακαλύψουμε τις αξίες μας. Να πορευτούμε με αυτές και να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Το συγκεκριμένο course είναι ένα πολύ καλά δομημένο πρόγραμμα, διαδραστικό που «προκαλεί» τους συμμετέχοντας να ανακαλύψουν την αλήθεια τους και παράλληλα τους αναπτύσσει. Τα live streaming sessions είναι άκρως αποκαλυπτικά και η coach κα. Βαρβάρα Ασημακοπούλου είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μια αξιόλογη coach που δείχνει αληθινό ενδιαφέρον για τους coachee της". 
 

Anna Kirikou

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

«Μια ξεχωριστή εμπειρία. Η κα Ασημακοπούλου μαγεύει και σε παρασύρει σε μοναδικά μονοπάτια που ποτέ σου δεν
πίστευες ότι μπορείς να μπείς! 
Σίγουρα είναι ένας Φάρος, όταν όλα σου φαίνονται φουρτουνιασμένα.»

Χρήστος Χατζηζήσης

Εναλλακτική Συμπληρωματική Θεραπευτική με έμφαση στη Μικρασιατική Τραπεζούντιο Θεραπεία

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες για το εκπαιδευτικό προσωπικό κ.Αντωνόπουλο Σωτήριο και κ.Θεοδοσοπούλου Ελένη».

Ευστάθιος Καρανάκης

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

«Καθ'όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου αντιμετώπισα μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο τρόπος διδασκαλίας,
εξαιρετικά βολικός για άτομα που φοιτούν εξ αποστάσεως. Τα μαθήματα ιδιαίτερα διδακτικά και η απόδοσή τους με
μεγάλη σαφήνεια. Κατάφεραν δηλαδή να εντρυφήσουν σε μεγάλο βαθμό στο αντικείμενο που πρεσβεύουν. Παράλληλα, οι
καθηγητές υπήρξαν ιδιαίτερα κατανοητοί και εύκολα προσβάσιμοι για υπάρχουσες απορίες. Τέλος, η διεξαγωγή της
εξέτασης παρείχε μεγάλη διευκόλυνση με τον τρόπο που ήταν φτιαγμένη και με την απλότητα της πλατφόρμας.»

Στυλιανή Σκουραδάκη

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Πολύ θετική εικόνα για το πρόγραμμα. Ικανοποιητικό το υλικό και ιδιαίτερα χρήσιμο. Λειτουργική και εύκολη η χρήση της πλατφόρμας.Σωστός και εμπεριστατωμένος ο τρόπος εξέτασης, επαρκής ο χρόνος εξέτασης.
Πολύ ευχαριστημένη και περιμένω το επόμενο θέμα που θα μου φανεί ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ"

Δανάη - Μαρία Κοσμίδου

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Το πρόγραμα που παρακολούθησα απαρτίζονταν από πλούσιο και ιδιαίτερα χρήσιμο και εμπεριστατωμένο υλικό, που διεύρυνε τις γνώσεις μου και μου έδωσε πληροφορίες και ιδέες χρήσιμες στην επαγγελματική μου καθημερινότητα. Η πλατφόρμα ήταν εύκολα προσβάσιμη και αρκετά καλά οργανωμένη και η υπεύθυνη καθηγήτρια πέρα από το εμπνευσμένο υλικό που μας παρείχε, ήταν ιδιαίτερα προσιτή και εξυπηρετική, απαντώντας άμεσα σε τυχόν ερωτήσεις. Τέλος, η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης διεκπεραίωνε άμεσα και αποτελεσματικά όποια τεχνικά προβλήματα προέκυπταν."

Κωνσταντίνος Πετσιώτης

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Το πρόγραμμα ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου ως προς τον λόγο για τον οποίο το επέλεξα (υπεύθυνος Σχολικής Βιβλιοθήκης). Το υλικό ήταν πολύ ενδιαφέρον (έντυπο & video) και η ανατροφοδότηση στις εργασίες άμεση. Υπήρξε, επίσης, αμεσότητα στην επικοινωνία με την διδάσκουσα."

Στρατηγούλα Ρήγα

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Το πρόγραμμα επιμόρφωσης ήταν πολύ κατατοπιστικό και μου έδωσε πολλά εφοδια. Το εκπαιδευτικό προσωπικό άρτιο τόσο επιστημονικά όσο και παιδαγωγικά. Τέλος η γραμματειακή υποστήριξη ήταν άριστη. Σας ευχαριστώ πολύ!" 

Μαρία Αμανατίδου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα σημαντικό φάσμα της ειδικής αγωγής, άρτια οργανωμένο με εξαιρετικούς εκπαιδευτές διαθέσιμους και πρόθυμους να βοηθήσουν. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη."

Δέσποινα Φίλιου

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την οργάνωση του προγράμματος και από την εκπαιδεύτρια που μετέδωσε με κατανοητό τρόπο τις πολύτιμες γνώσεις της.
Σας ευχαριστώ."

Παναγιώτης Ασημακόπουλος

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Το παραπάνω πρόγραμμα Ειδικής αγωγής ήταν ενδιαφέρον και εμβάθυνε αρκετά στο θέμα με πληθώρα ποιοτικών σημειώσεων και παραπομπών. H ανταπόκριση στη διόρθωση των εργασιών ήταν σε προβλεπόμενο χρόνο, καθώς και η επικοινωνία με τη γραμματεία ήταν άψογη. Όπως κάθε πρόγραμμα απομακρυσμένης παρακολούθησης το βάρος πέφτει στον εξεταζόμενο και οφείλει να ανταποκρίνεται σε αυτά που του ζητούν.

Με εκτίμηση
Π. Ασημακόπουλος
Μαθηματικός ΠΕ03"

Στυλιανή Μανουσέλη

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Το πρόγραμμα που παρακολούθησα μέσω e-learning του Εθνικού Καποδιστριακού με βοήθησε να εξελιχθώ επαγγελματικά και να ασχοληθώ με την Ειδική Αγωγή. Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ οργανωμένο και οι καθηγητές που επικοινωνούσα πολύ επικοινωνιακοί και φιλικοί."

Αννίκα Τουτσίδου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Αξιότιμοι,

Σας ευχαριστώ θερμά για αυτό το τόσο όμορφο, σημαντικό και απαιτητικό ταξίδι γνώσεων και κατάρτισης που μοιραστήκαμε μαζί σας!!!
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ήταν άρτιο δομημένο και η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων αξιόλογες και άκρως βοηθητικές.
Ευχαριστώ θερμά μία προς μία τις εκπαιδεύτριές μας και εκπαιδευτές μας, για την καθοδήγηση, το ήθος, τις δεξιότητες και την εμψύχωση που μας παρείχαν. Δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή ανασφαλής και πελαγωμένη!!!
Το ίδιο ισχύει και για τη γραμματεία και το τμήμα εκπαίδευσης, τις ευχαριστώ για την άμεση και ανθρώπινη αντιμετώπιση που υποδείκνυαν κάθε φορά που χρειάστηκε!!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες και όλους που συμμετείχαν στη διεκπεραίωση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, Καλή δύναμη και Καλή συνέχεια στο έργο σας!!!

Με εκτίμηση
Τουτσίδου Αννίκα"

Αικατερίνη Κρητικοπούλου

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Το πρόγραμμα που παρακολούθησα κάλυψε απόλυτα τις ανάγκες μου. Θεωρώ ότι ο συνδυασμός των σημειώσεων, των μελετών περίπτωσης και των μαγνητοσκοπημένων συνεντεύξεων αποδίδει και μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τη γνώση και την πληροφορία στην εξ αποστάσεως κατάρτιση. Η ελευθερία της επιλογής του χρόνου που θα παρακολουθήσει κανείς το μάθημα είναι ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο.
Η ανταπόκριση της υπεύθυνης σπουδών και των υποστηρικτικών υπηρεσιών υπήρξε άμεση και αποτελεσματική όποτε χρειάστηκε." 

Μαρία Πλατάκη

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Η επιμόρφωση είχε εξαιρετική δομή και περιεχόμενο. Κάθε μάθημα είχε εστιάσει στα βασικά του σημεία. Οι αξιολογήσεις ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας. Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες απαντούσαν άμεσα στα ερωτήματά μας. Γενικά έχω θετική άποψη."

Βασιλική Χριστοπούλου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Είμαι ευχαριστημένη από όλες τις παροχές του σεμιναρίου και από την αμεσότητα των απαντήσεων στα e-mails."

Αικατερίνη Ακριτίδου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Ήταν άριστα οργανωμένο πρόγραμμα και με βοήθησε πάρα πολύ να αποκτήσω επιπλέον γνώσεις χωρίς την ταλαιπωρία της δια ζώσης παρακολούθησης."

Μαρία Καρακώστα

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Εξαιρετικό πρόγραμμα καθώς σου παρέχει σημαντικές γνώσεις γύρω από το coaching και την ηγεσία.
Η κα Ασημακοπούλου είναι ο άνθρωπος που με έφερε για πρώτη φορά σε επαφή με το coaching και σίγουρα ήταν η καλύτερη επιλογή. Γλυκιά, με ευγένεια και καλοσύνη, με γνώσεις που έχει την ικανότητα να σου τις μεταδώσει, είναι σχεδόν απίθανο να μην σου κερδίσει τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστώ για όλα!"

Στυλιανή Δεληγιώργη

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Εξαιρετική προσέγγιση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο.
Η ύλη του προγράμματος και ο τρόπος που παρουσιάστηκε από την κα Ασημακοπούλου ήταν εξαιρετικός.
Τόσο τα video στις παρουσιάσεις των ενοτήτων αλλά και τα live streaming είχαν πάρα πολυ καλή δομή και χωρίς να κουράζουν έδωσαν την ουσία όσων έπρεπε να γνωρίζουμε και που θα μας βοηθούσαν να διαχειριστούμε δυσκολίες σε όποιο τομέα μας παρουσιαζόταν!
Μπράβο!! Εξαιρετική δουλειά με ουσία χωρίς πλεονασμούς και υπερβολές.
Με την παρακολούθηση του προγράμματος μόνο οφελούμενος μπορεί να βγει κανείς.
Ευχαριστώ πολύ την καθηγήτριά μου κα Βαρβάρα Ασημακοπούλου και την ευχαριστώ για όσα με έμαθε κατά την διάρκεια αυτού του προγράμματος."

Αγγελίνα Αλεξανδροπούλου

Data Analyst

"Το πρόγραμμα στο σύνολό του είναι επαρκές για να την απόκτηση βασικών αλλά και προχωρημένων γνώσεων σε προγράμματα ανάλυσης δεδομένων. 
Προσωπικά ιδιαίτερα χρήσιμη και πληρέστατη σε σχέση με τα υπόλοιπα εργαλεία ήταν η ενότητα του PowerBI. Επιλέγοντας και την αντίστοιχη ατομική εργασία απέκτησα σφαιρική γνώση η οποία εφαρμόζεται σήμερα στη δουλειά μου. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και τη σημαντική βοήθεια του καθηγητή στο συγκεκριμένα μάθημα καθώς ήταν πάντα πρόθυμος να στείλει τις απαραίτητες διευκρινίσεις στον καταιγισμό των ερωτήσεων που δέχτηκε από εμένα." 

Φωτεινή Σκούλικα

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Ένα από τα καλύτερα προγράμματα για να μπεις στο πνεύμα του coaching. Η κα Ασημακοπούλου εξαιρετική καθήγητρια-καθοδηγήτρια στο ταξίδι του coaching. 
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς."

Μαρία Αντωνιάδου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Εξαιρετικά δουλεμένο πρόγραμμα εισαγωγής στις βασικές έννοιες του coaching. Eνθουσιώδης εισηγήτρια με καταπληκτική μεταδοτικότητα και αποτελεσματικότητα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Με εκτίμηση
Αντωνιάδου Μαρία
Επίκουρη Καθηγήτρια
Οδοντιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ

Αννέζα Λούκου

Advanced Microsoft Excel 2013

"Πλήρως καταρτισμένος εκπαιδευτικός που ήταν πάντοτε διαθέσιμος για οποιαδήποτε πληροφορία. Υπήρχε μία διαδραστικότητα στη δομή του μαθήματος, παρόλο που ήταν εξ αποστάσεως."

Παναγιώτα Γιάγκου

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Πολλές χρήσιμες, ενδιαφέρουσες και καινούργιες γνώσεις.
Πολύ καλή επικοινωνία τόσο με καθηγητές οσο και με γραμματεία.
Σίγουρα θα συστήσω τη δυνατότητα σας για σπουδές εξ αποστάσεως."

Ιωάννης Στρατάκης

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό."

Παναγιώτης Παππάς

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

"Πολύ καλό πρόγραμμα!"

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑ

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"(Επειδή έστειλα πριν λίγες μέρες συνοπτικά τη "μαρτυρία" μου για το πρόγραμμά σας κι όμως εξακολουθεί να εμφανίζεται αυτό το 'χωρίο' στην πλατφόρμα των ανακοινώσεών  σας, για να μαι σίγουρη, θα συμπληρώσω μερικά ακόμη στοιχεία, ευχόμενη ότι τα χετε -ούτως ή άλλως- λάβει)! Έτσι λοιπόν:

Η οργάνωση σας είναι σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα και η συνεργασία των εκπαιδευόμενων τόσο με τη γραμματεία όσο και με τους εκπαιδευτές είναι ά ρ ι σ τ η. Στη διάθεσή μας -άμεσα- να μας εξηγήσουν και να μας στηρίξουν.
Οι φόρμες παρουσίασης του εκπαιδευτικού υλικού είναι πάρα πολύ καλά δομημένες και κατατοπιστικές. Το σπουδαιότερο, δίνεται η δυνατότητα να έχει ο/η εκπαιδευόμενος/η μια ολοκληρωμένη και άρτια επιμόρφωση. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμά σας."

Μαρία Κοψαύτη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

"Η γνώση στην εξυπηρέτηση πελατών δόθηκε σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό. 
Η <<τέχνη>> της εξυπηρέτησης πελατών ειναι κάτι που εφαρμόζεται στην πράξη, οπότε ορθά δίνεται βάση σε αληθινά παραδείγματα εξυπηρέτησης, σε καταξιωμένες επιχειρήσεις στο κλάδο τους η κάθε μία.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα οπότε η ενότητα αυτή για τα περιεχόμενα και τον τρόπο προβολής της απο τον Κύριο Κόλλια."

Ελένη Βίγκου

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Ολοκληρώνοντας αυτό το τόσο ενδιαφέρον σεμινάριο, έχω να πω ένα ευχαριστώ. Ήταν μια εύκολα διαχειρίσιμη πλατφόρμα, σωστά ενημερωμένη  και οργανωμένη πάντοτε. Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το εκπαιδευτικό υλικό στα μαθήματα κάθε ενότητας. Με βοήθησε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου.
Ένα άρτιο και ολοκληρωμένο εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Συγχαρητήρια,

Με εκτίμηση,
ΒΙΓΚΟΥ ΕΛΕΝΑ"

Σωτηρία Βασιλειάδη

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"Αυτό το πρόγραμμα ήταν πλήρως κατατοπιστικό, κατανοητό και άρτια δομημένο! Οι γνώσεις που παρείχε ήταν χρήσιμες ακόμη και μόνο για το επάγγελμα "γονέας"!
Συγχαρητήρια!"

Ειρήνη Θωμά

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"Περιεκτικό πρόγραμμα και πλήρες. Τέλεια συνεργασία με την επιβλέπουσα. Υλικό εξαιρετικό. Οι γνώσεις που απέκτησα σε συνάρτηση με τις μεταπτυχιακές μου σπουδές είναι ο θεμέλιος λίθος για περαιτέρω αναζήτηση και έρευνα στον τομέα.
Σας ευχαριστώ!"

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑ

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αντικείμενο, το οποίο παρόλο που υπόκειται σε "φόρμα" σεμιναρίου, προσφέρει ολοκληρωμένη και επιστημονικά "δομημένη" κατάρτιση/επιμόρφωση στους συμμετέχοντες. (Πάρα πολύ πιθανόν στο μέλλον να θελήσω να παρακολουθήσω και ένα ακόμη 'σεμιναριακό΄ κύκλο στο Πανεπιστήμιό σας.)
Ειλικρινά, σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να παρακολουθήσω το πρόγραμμα αυτό.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΕΝΑ ΓΙΑΜΑ"

Καλλιόπη Κωστέα

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"Πολύ καλά οργανωμένο υλικό, εύληπτο και επιστημονικά τεκμηριωμένο."

Αγλαΐα Κυρίτση

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

"Πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον πρόγραμμα, απόλυτα οργανωμένο, άμεση απάντηση στα μηνύματα μέσω της πλατφόρμας από τη Γραμματεία κ τον υπεύθυνο καθηγητή/-τρια. Άριστα δομημένη η κάθε ενότητα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη και θα επέλεγα κ κάποιο άλλο πρόγραμμα ξανά στο μέλλον."

Ευαγγελία Θεοχαρίδου

Σκηνογραφία και Ενδυματολογία

"Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό!"

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΟΥ

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ." 

Μαρία Μουτάφη

Θέατρο στην Εκπαίδευση: Παιδαγωγική Μέθοδος και Καλλιτεχνική Δημιουργία

Άψογη συνεργασία με τον κ. Σίμο Παπαδόπουλο, πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο το υλικό, εύληπτη και ουσιαστική η παρουσίαση των ενοτήτων των μαθημάτων του σεμιναρίου. Δηλώνω ευχαριστημένη και ευτυχής που το παρακολούθησα."

Γεώργιος Λουρωτός

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

"Μια πολύ καλή εκπαιδευτική πλατφόρμα με εύχρηστο περιβάλλον και τους καθηγητές του προγράμματος να απαντούν άμεσα στις απορίες και ερωτήσεις μου. Το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό πολύ προσεγμένο στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος.
Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτές και όλους όσους βοήθησαν σ΄αυτή την ολοκλήρωση του προγράμματος."

Κωνσταντίνος Βουκελάτος

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη επικοινωνία καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, μαζί με την γραμματεία και  όλους τους καθηγητές!! 
Μέσα από το πρόγραμμα e-learning, διεύρυνα τις γνώσεις μου πάνω στην εγκληματική ψυχολογία που με βοήθησε να κατανοήσω περισσότερο την ψυχολογία των δραστών για να υποστηρίξω τα άρθρα μου."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ."

Βασιλική Τσέλιου

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Εξαιρετικό πρόγραμμα. Η χρήση του συστήματος εξ αποστάσεως πολύ εύκολη και εύχρηστη. Οι διδακτικές ενότητες εξαιρετικά χρήσιμες και ουσιώδεις.Η παροχή των συγκεκριμένων γνώσεων ήταν πολύ βοηθητικές και χρήσιμες." 

Ρίτα Καραγιώργου

Θέατρο στην Εκπαίδευση: Παιδαγωγική Μέθοδος και Καλλιτεχνική Δημιουργία

"Το πρόγραμμα με βοήθησε να κατανοήσω το περιεχόμενο της Παιδαγωγικής του Θεάτρου, τη σημασία του ρόλου του εμψυχωτή και της δυναμικής της ομάδας, καθώς και τα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά, όταν το θέατρο αξιοποιείται ως ένα παιδαγωγικό "εργαλείο" στα χέρια του εκπαιδευτικού. Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό εφόδιο για όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση ή το θέατρο.

Η ευελιξία της διαδικτυακής εκπαίδευσης, η σαφήνεια και η περιεκτικότητα του εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και η άριστη επικοινωνία με τον καθηγητή και τη γραμματεία με ικανοποίησαν απόλυτα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

Αφροδιτή Διονυσοπούλου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

"Εξαιρετική εμπειρία. Πλήρης Οργάνωση."

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΛΙΔΑ

Digital Business Transformation

Καλά οργανωμένο πρόγραμμα. Το διαθέσιμο έντυπο υλικό πολύ βοηθητικό, αλλά και τα διαθέσιμα video δημιουργούν μια αμεσότητα και κάνουν εύκολα κατανοητά τα αντίστοιχα slides.

Μαρία Ιωάννα Διαλυνά

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Το πρόγραμμα είναι αρκετά βοηθητικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον, καθώς ως πρώην digital expert σε τραπεζικό όμιλο μου έδωσε τη δυνατότητα να ανακαλύψω πτυχές του επαγγέλματος μου που δεν γνώριζα, αλλά και αυτές που γνώριζα με βοήθησε να τις καταλάβω εις βάθος. Θα το πρότεινα πραγματικά για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για τον κλάδο του digital banking, καθώς σε βοηθάει να καταλάβεις επι της ουσίας την σημασία αυτού.

Ευφροσύνη Μπαμπουρη

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα. Σου δίνεται η δυνατότητα να μάθεις πολλά σχετικά με το πεδίο Digital και Fintech.

Ντάνια Σοφοκλέους

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Όλα είναι άψογα. Τόσο το υλικό όσο και ο τρόπος μετάδοσής του. Ευχαριστώ

Μ. Α.

Digital Business Transformation

Θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όσα μας διδάξετε. Άξιζε κάθε ώρα που κάθισα και ασχολήθηκα με όλη αυτή την ύλη. Ήταν τρομερά ενδιαφέρον από την αρχή του μέχρι και το τέλος. 
 

Σ. Δ.

Digital Business Transformation

Θέλω να σας ευχαριστήσω, γιατί η γνώση που μου παρείχατε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν ό,τι καλύτερο έχω πάρει σε όλα τα σεμινάρια που έχω κάνει μέχρι τώρα. Παρακαλώ όπως δεχτείτε τα συγχαρητήριά μου. 

Σ. Ο.

Digital Business Transformation

Η ποιότητα του προγράμματος ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου και σίγουρα πιστεύω ότι ο χρόνος και η ενέργεια που επένδυσα αξίζαν και με το παραπάνω.

Δ. Σ.

Digital Business Transformation


Όπως το έχω ξαναγράψει ήταν το καλύτερο πρόγραμμα ever, που έχω πάρει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρόγραμμα και εσείς μας το κάνατε χρηστικό και ξεκούραστο.Εμπνεύστηκα από τον τρόπο μετάδοσης γνώσης και πληροφορίας. Ήταν μια όμορφη εμπειρία.  

Γ. Μ.-Β.

Digital Business Transformation

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, εναρμονισμένο με την πραγματικότητα, ειδικά την πραγματικότητα που ζούμε αυτές τις μέρες. Εν μέσω της πανδημίας, βλέπουμε να ανθίζει το digital transformation και είμαστε τυχεροί που έχουμε αποκτήσει τα εφόδια για να μπούμε δυναμικά στην αγορά. 

Κ. Ν.

Digital Business Transformation

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πρωτοποριακό και σίγουρα θα ανατρέξω αρκετές φορές στις σημειώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κ. Μ.

Digital Business Transformation


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο εσάς όσο και τον κύριο Λιτσικάκη για τα πολύτιμα γνωστικά εφόδια που μου δώσατε. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη γνώση που μοιραστήκατε μαζί μου.

Φ. Γ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Η σχεδίαση του προγράμματος ήταν καταπληκτική.
 

Β. Χ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Η εμπειρία μέσα από αυτό το πρόγραμμα ήταν μοναδική. 

Κ. Κ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Θεωρώ ότι το Πρόγραμμά σας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην κουράζει και επιβαρύνει την καθημερινότητα ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά. Η ύλη αποτελείται από εξαιρετικό και επίκαιρο υλικό.

Λ. Β.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον το μάθημα και πραγματικά μου άνοιξε ένα άλλο παράθυρο για διερεύνηση και μελέτη.

Λ. Γ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Το πρόγραμμα πέτυχε τον σκοπό του, καθώς μου έχει προσφέρει μια σφαιρική γνώση και ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το Fintech και το digital transformation.

Ν. Ε.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Λάβαμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Προσωπικά, με απορρόφησαν και άνοιξαν τους ορίζοντες μου.

Σ. Δ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Η γνώση που μου παρείχατε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν ό,τι καλύτερο έχω πάρει σε όλα τα σεμινάρια που έχω κάνει μέχρι τώρα. 
 

Τ. Α.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Το μάθημα υπήρξε εξαιρετκό.

Χ.Ε.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Πολύ ενδιαφέρον course παρακολουθήσαμε. Το εξαιρετικό υλικό, τα videos νομίζω ήταν τα καλύτερα μέρη του προγράμματος.
 

Σ. Α.

Digital Business Transformation


Το πρόγραμμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Πιστεύω είναι πολύ καλοσχεδιασμένο και σίγουρα οφέλιμο. Το επιλεγμένο υλικό και η βιβλιογραφία είναι πολύ χρήσιμα για όσους θέλουν να εμβαθύνουν.

Φ. Ι.

Digital Business Transformation

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη, μου άνοιξε νέους ορίζοντες, με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα εξελίξεις που συνέβαιναν γύρω μου σε όλα τα επίπεδα και με επηρέαζαν προσωπικά, καθώς και το γιατί οι εταιρίες επιλέγουν "disruptive" προσέγγιση. 

Χ. Ε.

Digital Business Transformation


Εξαιρετικη εμπειρία.  Ευχαριστουμε πολύ εσάς και το ΕΚΠΑ για το υλικό, την εκπαιδευση και τον χρόνο.  

Κ. Γ.

Digital Business Transformation


Το πρόγραμμά στο σύνολό του ήταν πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον, και σίγουρα άξιζε τον κόπο και τον χρόνο. Αισθάνομαι ότι μέσα από το υλικό του προγράμματος, λάβαμε αρκετά εφόδια που έχουν εφαρμογή τόσο στην επαγγελματική όσο και στην
προσωπική ζωή.

Κ. Νικ.

Digital Business Transformation

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πρωτοποριακό και σίγουρα θα ανατρέξω αρκετές φορές στις σημειώσεις του το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΣ. Α.

Digital Business Transformation


θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την όλη υποστήριξη. Το αντικείμενο είχε πολύ ενδιαφέρον, και ήδη πολλά από αυτά που μας έχετε διδάξει προσπαθώ να τα κάνω πράξη στην επαγγελματική μου καθημερινότητα.

ΚΑ. Μ.

Digital Business Transformation


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο εσάς όσο και τον κύριο Λιτσικάκη για την πολύτιμη γνώση που μου προσφέρατε μέσω του προγράμματος.

ΣΤ. Α.

Digital Business Transformation


Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, για αυτό το πολύ οφέλιμο και καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα.

Ο. Α.

Digital Business Transformation

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και το υλικό το οποίο μας δώσατε σαν ύλη.

Π. Α.

Digital Business Transformation


Το πρόγραμμα ήταν αρκετά εποικοδομητικό.

Χ. Α.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services


Είχα ακούσει αρκετά για εσάς, οπότε η επιλογή μου με δικαίωσε απόλυτα!! 

Π. Ε.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα που σχεδιάσατε και το υλικό που μας παραδώσατε.

Σ. Π.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services


Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε για να μας διδάξετε και επίσης για το πολύ στοχευμένο υλικό που μας στείλατε για μελέτη!

Τ. Τ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Ευχαριστώ για το πρόγραμμα. Ήταν πολύ καλό.

Κ. Ε.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια που καταβάλατε και οι δύο, για να μας μεταφέρετε όσο καλύτερα γινόταν τις έννοιες του μαθήματος.

Μ. Μ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services


Σας ευχαριστώ για το σύνολο του μαθημάτος και για τον χρόνο και κόπο που αφιερώσατε.

Ρούφου Χρυσουλα

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Ήταν πολύ καλό το πρόγραμμα και πραγματικά ήταν ό,τι χρειαζόμουν σε αυτή τη φάση της επαγγελματικής μου πορείας αφού πρόκειται στα πλαίσια της εργασίας μου να κάνω εκπαίδευση ενηλίκων. 

Βασιλειά Αποστολία Ιόλη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Είναι ένα πρόγραμμα που σου μαθαίνει να βλέπεις την εξυπηρέτηση απ' όλες τις πλευρές (πελάτη - υπαλλήλου). Δεδομένα που όλοι τα γνωρίζουμε διάσπαρτα σε διάφορα βιβλία ή μέσα απο την ζωή, για πρώτη φορά ήταν όλα αυτά μαζεμένα σε ένα πρόγραμμα, οργανωμένα σε κατηγορίες και βήμα βήμα πως πρέπει να τα χρησιμοποιήσει ο εκπαιδευόμενος στην πράξη. Στο τέλος του προγράμματος,όλα αυτά που έχει διδακτεί ο μαθητής, είναι σαν να έχει μάθει ένα νέο τρόπο σκέψης, μέσω του οποίου φυσικά μπορεί να διαχειριστεί τις προκλήσεις μιας εξυπηρέτησης. Ευχαριστώ πολύ.

Κουνόπουλος Σωτήριος

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Πάρα πολύ στοχευμένο και μεστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που με βοήθησε αρκετά στις εκπαιδευτικές μου δραστηριότητες.

Τζαγκαράκη Αναστασία

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό.Φυσικα και το συνιστώ σε όποιον ενδιαφέρεται για αυτόν τον τομέα.Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά που μου προσφέρατε αυτούς τους μήνες.Εις το επανιδείν. 

Μπραουδάκη Νεκταρία

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Καλησπέρα σας,

Καταρχάς, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω το πρόγραμμα "Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών" με εισηγητή τον κύριο Οδυσσέα Κόλλια. Το υλικό είναι πλήρως κατανοητό, πολύ
ενδιαφέρον, με πολλά παραδείγματα για την κατανόηση της θεωρίας και πλούσια βιβλιογραφία για όλους όσοι ενδιαφέρονται να πάνε ένα βήμα παραπέρα. Ο κύριος Κόλλιας πάντα διαθέσιμος δίνοντας ανατροφοδότηση σε κάθε τεστ.
Οι γνώσεις που έλαβα μέσω αυτού του προγράμματος τους τελευταίους τρεις μήνες είναι ανεκτίμητες και μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμες, πρακτικά, τόσο στην δουλειά μου, όσο και στην ζωή μου ως εξυπηρετούμενη. Θεωρώ ότι αξίζει να το
παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως επαγγγελματικής ιδιότητας, καθώς όλοι μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εξυπηρετούμε και εξυπηρετούμαστε
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και την γραμματεία του e-learning για την οργάνωση και την άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε θέμα προέκυψε.
Καλή συνέχεια στο έργο σας εύχομαι.

Με εκτίμηση,

Νεκταρία Μπραουδάκη 

Αλέξανδρος Λαϊνάς

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Συνολικά το πρόγραμμα είναι πολύ ικανοποιητικό. Το χρονοδιάγραμμα των ενοτήτων (μία κάθε εβδομάδα) βοηθάει στην κατανόηση της εκάστοτε ενότητας και ταυτόχρονα δεν αφήνει μεγάλο κενό διάστημα ανάμεσα στις διδακτικές ενότητες, οπότε διασφαλίζεται μία ευρύτερη συνοχή όσον αφορά τη συνολική ύλη. Κατανόηση της παρούσας ενότητας χωρίς να ξεχνά ο εκπαιδευόμενος τις προηγούμενες. Έτσι επιτυγχάνεται μια κλιμακωτή και συνεχής πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Ο χρόνος που παρέχεται για την ολοκλήρωση των test αξιολόγησης είναι υπεραρκετός και δεν δημιουργεί κανένα εμπόδιο. Επίσης, πολύ θετικός είναι ο συνδυασμός κλειστών ερωτημάτων και ερωτημάτων ανάπτυξης, όπου ο εκπαιδευόμενος μπορεί να ασκήσει τις λεκτικές του δεξιότητες, καθώς επίσης και δεξιότητες συνδυασμού εννοιών και εφαρμογής τους στην καθημερινή πράξη. Το περιεχόμενο των διδακτικών ενοτήτων είναι απόλυτα κατανοητό και δίνει τη δυνατότητα επικουρικής χρήσης υλικού από εναλλακτικές πηγές και κατά συνέπεια υπάρχει πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική θεώρηση των εννοιών. Κάτι που πρέπει να τονιστεί επίσης, είναι η άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση τόσο από τη γραμματεία όσο και από τους εκπαιδευτές. Οι οδηγίες που παρέχονται είναι ξεκάθαρες και απλές. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του άγχους του εκπαιδευόμενου και κατά συνέπεια στη μεγιστοποίηση της απόδοσής του και της ωφέλειας που λαμβάνει από το εν λόγω πρόγραμμα.
Για εμένα ήταν ένα πολύ ωραίο "παιδαγωγικό ταξίδι". Ευχαριστώ.

Ευφροσύνη Μαρκίν

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα με βοήθησε να παρατηρήσω τον εαυτό μου ως εκπαιδευόμενη και συνάμα ως υποψήφια εκπαιδεύτρια, παίρνοντας τα απαραίτητα εφόδια τόσο για την πιστοποίηση όσο και για την διδασκαλία σε ενήλικες. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. 

Ευανθία Μανωλά

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Πολύ ενδιαφέρον!

Ελένη Πατίδου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Υψηλό το επίπεδο. Εύστοχο και πολύ βοηθητικό το εκπαιδευτικό υλικο. Τα τεστ πολύ βοηθητικά. Ο εκπαιδευτής κος Βρεττός είναι εξαιρετικός ως προς τη συνέπεια, ακρίβεια ανταπόκριση και το υλικό που μας παρείχε.

Κυριακή Αντωνιάδου

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Απόλαυσα πραγματικά τη συμμετοχή μου στο πρόγραμμα συμπληρωματικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, αν και θα επιθυμούσα να διαρκέσει παραπάνω. Οι πληροφορίες και η γνώση που έλαβα ήταν για μένα ανεκτίμητες μιας και η ενασχόληση με την εγκληματολογία υπό το πρίσμα της ψυχολογίας είναι το πάθος μου. Αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία, δεν θα διστάσω να επεκτείνω την κατάρτισή μου επιλέγοντας και άλλα συναφή προγράμματα. 

Σοφία Παναγιωτοπούλου

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

Το πρόγραμμα ήταν ενδιαφέρον! Ευχαριστώ τους διδάσκοντες! 

Βασίλειος Σδράκας

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο πρόγραμμα απαραίτητο σε πολλούς επαγγελματίες και μη που έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση πελατών. Η συνεχής ανάπτυξη της παράλληλα με την τεχνολογία καθιστά αναγκαία την εκπαίδευση κ επιμόρφωση όλων οσων σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών. Συγχαρητήρια στον εκπαιδευτή για το εργο του και το εκπαιδευτικό υλικό.

Αναστάσιος Πέτκογλου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Πολύ καλή δομή και παρουσίαση των θεμάτων. Σχεδιασμένο μέχρι την λεπτομέρεια και με πολύ καλή ροή  Άμεση εξυπηρέτηση από την γραμματεία και τους εκπαιδευτές. 

Ξανθή Φύνμπο

Κινηματογράφος: Ιστορία, Πρακτικές και Βασικές Αρχές Σκηνοθεσίας

Πάρα πολύ καλό και ωραίο υλικό, άψογη οργάνωση του προγράμματος. Πολύ καλές και οι εξετάσεις με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και ανάτπυξης. Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε τη δυαντότητα να παρακολουθήσω το πρόγραμμμά σας. Πραγματικά, μου άνοιξε τη σκέψη, τον ορίζοντα, αλλά και την επιθυμία να συνεχίσω στον χώρο του κινηματογράφου. Σας ευχαριστώ.
 

Χρήστος Μπαζάκης

Big Data in Excel & Power BI

Πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους τους τομείς. Πολύ καλό υλικό για την ανάλυση του μαθήματος. Σωστή και ακριβής καθοδήγηση και βοήθεια απο την υπεύθυνο καθηγητή.

Παναγιώτα Μπούγα

Σακχαρώδης Διαβήτης - Από τη Θεωρία στην Πράξη

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον επιμορφωτικό πρόγραμμα, το οποίο παρείχε εμπεριστατωμένη γνώση με εμβάθυνση στο αντικείμενο, δίνοντάς μου πρόσθετα εφόδια στην αντιμετώπιση της νόσου ώστε να μπορώ να προσφέρω καλύτερη, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική  βοήθεια προς τους ασθενείς μου.

Κωνσταντίνος Δήμου

Ηχοληψία

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα μαθήματα, το υλικό ήταν επαρκές,τα βίντεο κατατοπιστικά και η επικοινωνία μου με γραμματεία / καθηγητή ήταν άμεση και εξυπηρετική.

Χαρά Κανη

Big Data in Excel & Power BI

Το πρόγραμμα είχε πολύ καλή δομή και ήταν καλά οργανωμένο. Επίσης, είχε καλό εκπαιδευτικό υλικό. Επίσης, και η υποστήριξη των διδασκόντων ήταν εξαιρετική. 

Θεόδωρος Σαρολίδης

Big Data in Excel & Power BI

Εξαιρετικό πρόγραμμα, με καθοδήγηση και πλήρη υποστήριξη σε ότι ερώτημα κι αν είχα και χρήσιμο στις αναγκες της δουλειάς. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Σωτηρία Κωστοπούλου

Μουσικοθεραπεία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πρακτικές Εφαρμογές και Βιωματικές Ασκήσεις

Το Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για τη Μουσικοθεραπεία ήταν εύστοχο και πλήρες όσον αφορά το περιεχόμενο του. Συνολικά ήταν μια ωραία εμπειρία. 

Νεκτάριος Κύρηκος

Υπνωση: Χαρακτηριστικά και Θεραπευτικές Εφαρμογές

Μόλις ολοκλήρωσα το πρόγραμμα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και πολύ ικανοποιημένος. Υψηλού επιπέδου γνώσεις με εύκολο και δομημένο τρόπο δοσμένες. Ολοκληρωμένη παρουσίαση στα χαρακτηριστικά και τη κατάστασης της ύπνωσης και την φαινομενολογία των υπνωτικών φαινομένων. 
Αναλυτική παρουσίαση των θεραπευτικών εφαρμογών της ύπνωσης. Η όλη διαδικασία είναι μια ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία. Οι γνώσεις που απέκτησα από το πρόγραμμα μοναδικές και αποτελούν για μένα μια πλούσια εμπειρία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Χαρούλα Εφραίμ

Γελοιογραφία και Σκίτσο

Πραγματικά αξιόλογες διδακτικές ενότητες και με λογική αλληλουχία, γεγονός που τις καθιστούσε τόσο ευχάριστες στη μελέτη όσο και πολύ χρήσιμες, ώστε κανείς να μπορεί να μπει στο θέμα γρήγορα και αποτελεσματικά. Επιπλέον, η συνεννόηση με τον εκπαιδευτή ήταν άψογη, καθώς ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία.

Αριστείδης Καρεμφύλλης

Πρακτικές Ασκήσεις Δημιουργικής Γραφής

Ήταν ένα καθόλα οργανωμένο πρόγραμμα που μας προσέφερε ένα καλογραμμένο υλικό και τις απαραίτητες διεξόδους για να παράξουμε τα δικά μας γραπτά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει κάτι αντίστοιχο. Ο καθηγητής Κύριος Πατιός ήταν άψογος. Απαντούσε ταχύτατα στα μηνύματά μου και μου παρείχε την κατάλληλη στήριξη και συμβουλευτική μέχρι και την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τα παραδείγματά του και τα σχόλια του στα τεστ των ενοτήτων ήταν καθοριστικά για τη συνέχεια και την αυτοβελτίωσή μου.

Κατερίνα Οικονομιδη

Μουσικοθεραπεία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πρακτικές Εφαρμογές και Βιωματικές Ασκήσεις

Πολύ καλή διατύπωση των ενοτήτων, ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον μάθημα.

Αναστασία Αρχοντίδου

Δημιουργική Γραφή: Ολοκλήρωση Δημιουργικού Έργου

Είναι η πρώτη φορά που παρακολούθησα πρόγραμμα κατάρτισης εξ αποστάσεως. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την οργάνωση του προγράμματος και από τη δομή της ύλης. Βοηθήθηκα πάρα πολύ μέσω των τεχνικών γραφής να δομήσω καλύτερα τη φαντασία μου και να διορθώσω τα σφάλματα μου. Πήρα πολλά πράγματα. Η συνεργασία με τον καθηγητή ήταν εξαιρετική. Το σκέφτομαι σοβαρά να παρακολουθήσω κι άλλο πρόγραμμα κατάρτισης μέσω του ΕΚΠΑ.

Κατερίνα Φιφλή

Φωτογραφία: Τεχνολογία και Βασικές Τεχνικές

Το πρόγραμμα ήταν κάτι παραπάνω από άριστο. Πρώτη φορά παρακολούθησα μαθήματα e-learing και ήταν πραγματικά πολύ εποικοδομητικό, σαφές και με σωστή κατεύθυνση. Σε έκανε να μαθαίνεις γρήγορα και σωστά ένα αντικείμενο, με το οποίο δεν είχες άμεση σχέση.

Καλλιόπη Φραγκιουδάκη

Μουσικοθεραπεία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πρακτικές Εφαρμογές και Βιωματικές Ασκήσεις

Πολύ καλή μέθοδος. Ενδιαφέρουσα συνεδρία. 

Βασιλική Γκουτζουμπίνη

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Ένα μοναδικά υπέροχο πρόγραμμα! Πρέπει να το κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι οι επιχειρημάτιες και όσοι διοίκουν ανθρώπους! Εφαρμοζεται σε κάθε τομέα της ζωής μας. Η κα Ασημακοπουλου επαγγελματίας με αυξημένες ανθρώπινες ευαισθησίες! Οτιδήποτε παρόμοιο πρόγραμμα προκύψει ένα επίπεδο πάνω από αύτο σίγουρα θα το παρακολουθήσω! Το υλικο εντυπο και μη ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

Βασίλειος Καραδάτκος

Μουσικοθεραπεία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πρακτικές Εφαρμογές και Βιωματικές Ασκήσεις

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την ποιότητα και το βάθος του θεωρητικού μέρους, καθώς και για το εύρος και την αποτελεσματικότητα των προσεγγίσεων σε πρακτικό και βιωματικό επίπεδο. 

Ανθή Προβατά

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Πολύ καλό και άψογα οργανωμένο. Συγχαρητήρια!

Χρήστος Τριανταφύλλου

Ανάπτυξη Προγραμμάτων Προαγωγής και Αγωγής της Υγείας

Το εκπαιδευτικό υλικό ήταν πολύ καλό και τα τεστ είχαν κλιμακούμενη δυσκολία που θα έπρεπε να έχουν. Συγχαρητήρια για την οργάνωση του προγράμματος.

Ευφροσύνη Τρύπατζη

Τηλεϊατρική και Υπηρεσίες Υγείας

Τα μαθήματα ήταν πολύ καλογραμμένα, ενδιαφέροντα και περιεκτικά, οι ερωτήσεις εστίαζαν στη γενική κατανόηση και οι καθηγητές δίκαιοι και γρήγοροι στην αξιολόγηση. 

Νικόλαος Προδρομίτης

Επιθεωρήσεις Πλοίων - Port State Control

Πολύ καλή οργάνωση, απαιτητικό, αρκετά to the point. Κανένα παράπονο όσον αφορά το επίπεδο και την ύλη.

Αλέξανδρος Μητρόπουλος

Κοινωνική Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων

Σίγουρα θετικές οι εντυπώσεις από το πρόγραμμα που παρακολούθησα τόσο σε ποιότητα γνώσεων όσο και σε επίπεδο ανατροφοδότησης. Επιπλέον, υπογραμμίζω την ενίσχυση της διάθεσής μου για περαιτέρω εμβάθυνση στο σχετικό ή σε συναφή αντικείμενα.

Αναστασία Γκώνου

Φυσικές Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες

Εξαιρετική πρωτοβουλία. Ενα υπέροχο ταξίδι στη γνωση με καταπληκτικούς οδηγoύς τους καθηγητές κάθε ενότητας. Σας ευχαριστώ για όσα απλόχερα μας χαρίσατε και ανυπομονώ να ενταχθώ σε επόμενο πρόγραμμα. Επισης, πολλά συγχαρητήρια στη γραμματειακή υποστήριξη. Ήταν πάντα εκει και στήριζαν με όλες τους τις δυναμεις.

Μαρία Γερούκαλη

Business Administration

Αγαπητοί, Θα ήθελα με το παρόν να ευχαριστήσω θερμά. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι εξαιρετικό, η ανταπόκριση των εκπαιδευτών άμεση.
Παρά την 20+ έτη εργασιακή εμπειρία και ούσα κάτοχος μεταπτυχιακού στο Supply Chain το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου πρόσθεσε γνώσεις.
θα παρακολουθήσω και το επόμενο σε δεύτερη φάση μόλις ολοκληρώσω το συγκεκριμένο. Είναι ανώτερο των προσδοκιών μου. 
Και πάλι ευχαριστώ. Με εκτίμηση 
 

Αφροδίτη Λαπαβίτσα

Τηλεϊατρική και Υπηρεσίες Υγείας

Με την ιδιότητα της Νοσηλεύτριας - ως επαγγελματίας- σε μια εποχή γεμάτη δυσκολίες στον τομέα της υγείας, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ, βιωματικά ως ανθρώπου σε περιοχή με τεράστιες υγειονομικές ανάγκες, αναζήτησα τις γνώσεις της Τηλεϊατρικής. Από το παρών πρόγραμμα, έλαβα με άψογη διαδικτυακή συνεργασία από όλους τους συμμετέχοντες όλα όσα σε γνωστικό αντικείμενο αναζήτησα, με επαγγελματισμό, ευγένεια, ακαδημαϊκή επάρκεια και κυρίως αξιοπιστία και ανθρωπιά! Οι καιροί για όλους όσους αποζητούν την γνώση, είναι δύσκολοι! Ακόμη δυσκολότεροι για αυτούς που οραματίζονται την ευτυχία του: Να είσαι υγιής,να παραμείνεις υγιής και εάν αρρωστήσεις να έχεις δικαίωμα να γιατρευτείς, με αξιοπρέπεια. Ελπίζω, στο μέλλον σε εφαρμογή της Τηλεϊατρικής ... γιατί το έχουμε ανάγκη, και <<πρέπει>>. Καλή και εποικοδομητική,ακαδημαϊκή συνέχεια σε όλους σας...keep up the good work!!

Μαρία Ευπατρίδου

Μουσικοθεραπεραπευτικές Παρεμβάσεις στην Παιδική Ηλικία

Τόσο το έντυπο όσο και το οπτικοακουστικό υλικό συνετέλεσαν στο να αποκτήσω εμπεριστατωμένα επικαιροποιημένη επιστημονική γνώση στο αντικείμενο της μουσικοθεραπείας και το πλαίσιο χρήσης της σε παιδιά με διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Γεώργιος Σταυρίδης

Πνευματική Ιδιοκτησία (Copyright)

Εξαιρετική πλατφόρμα μάθησης και εξέτασης, με ανωτάτου πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαιδευτικό υλικό και άμεση διαδικτυακή επικοινωνία και απάντηση σχετικών ερωτήσεων από του χειριστές της πλατφόρμας και την ακαδημαϊκή υπεύθυνο του Προγράμματος. Θα ξανασυνεργαστούμε στο άμεσο μέλλον!

Φαρίντ Φαχραλντίν

Φυσικές Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες

Εξαιρετική πρωτοβουλία!!! Η γνώση που αποκομίσαμε ήταν σπουδαία. Το πρόγραμμα, οι καθηγητές και η δουλειά τους στην μετάδοση σημαντικών πληροφοριών, το σύστημα, η συνεργασία με τη γραμματεία, όλα ήταν εξαιρετικά. Μπράβο σας για την υπέροχη δουλειά. 

Γεωργία Στάμου

Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση

Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω ένα τόσο ενδιαφέρον αντικείμενο, όπως οι Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση. Οι γνώσεις που απέκτησα με βοήθησαν πάρα πολύ προσωπικά αλλά και στην εργασία μου. Το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-learning είναι πολύ σωστά οργανωμένο και το έχω προτείνει σε πολλούς γνωστούς μου. Μελλοντικά σκέφτομαι να παρακολουθήσω ξανά κάποιο από τα προγράμματα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστώ τους εκπαιδευτές του προγράμματος καθώς και την Γραμματεία για την κατανόηση και τη βοήθειά τους όταν αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες σε προσωπικό επίπεδο. Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Στάμου Γεωργία

Στυλιανή Αλεξάκη

Ανθρώπινη Αναπαραγωγή

Κατόπιν επιτυχούς παρακολούθησης και ολοκλήρωσης της Πρακτικής  Άσκησης μου στο κέντρο «Γένεσις», για το αντικείμενο της «Ανθρώπινης Αναπαραγωγής», νοιώθω την ανάγκη να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω θερμά για τη μοναδική εμπειρία που εισέπραξα σε κάθε επίπεδο.
Η εκπαιδευτική διαδικασία ήταν αξιοσημείωτα πλήρης και εξαιρετική από κάθε συνεργάτη του κέντρου, ενώ παράλληλα ήταν έντονο το στοιχείο της φιλοξενίας και της ιδιαίτερα συναδελφικής αντιμετώπισης. 
Η αλληλοσυμπλήρωση του θεωρητικού [με πλήρη επάρκεια του εκπαιδευτικού και διοικητικού έργου που επιτελούν όλοι οι εμπλεκόμενοι του Προγράμματος Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως (e-learning) Εκπαίδευσης] και του πρακτικού τμήματος -επιτρέψτε μου να  εκφράσω- μου πρόσφερε μια πλήρη γνώση του εκπαιδευτικού αντικειμένου και εξειδικευμένη επιστημονική γνώση.
Για εμένα, ήταν μια ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία και ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που συντ

Ζωή Μπουτσιώλη

Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου

Το Πρόγραμμα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο και τέλεια δομημένο. Σε κάθε εβδομάδα ανάγνωσης είχε να μας δώσει πάρα πολλά πράγματα. Ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Έμαθα πολλά που δεν γνώριζα και βελτίωσα ακόμη περισσότερα. 

Σοφία Παυλάκη

Μουσείο και Παιδί

Το πρόγραμμα "Μουσείο και Παιδί" μου έδωσε τη δυνατότητα να μελετήσω με λεπτομέρεια πολύ ενδιαφέροντα θέματα μουσειοπαιδαγωγικής. Το υλικό κάλυψε τις εκπαιδευτικές ανάγκες και τα βίντεο ήταν πολύ κατατοπιστικά, δίνοντας αμεσότητα στη διαδικασία της μάθησης. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και θα συνιστούσα το πρόγραμμα σε εκπαιδευτικούς και μουσειοπαιδαγωγούς.

Ανδριάνα Δημητριάδου

Δημιουργική Γραφή: Ολοκλήρωση Δημιουργικού Έργου

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα επιμόρφωσης που απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν μέσα τους το συγγραφικό μικρόβιο, οπότε και τους το συστήνω ανεπιφύλακτα. Επιπροσθέτως, θεωρώ ότι η μέθοδoς της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και εκπαίδευσης είναι η εκπαίδευση του μέλλοντος. Η πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα εύχρηστη ακόμα και για άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με τη χρήση του ηλεκτρονιού υπολογιστή. 

Ειρήνη Κουγκούνη

Μουσείο και Παιδί

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Μουσείο και Παιδί» υπήρξε για μένα η πρώτη διδακτική εμπειρία εξ’ αποστάσεως -παράμετρος που θεωρώ ότι με ωφέλησε ιδιαίτερα. Παράλληλα, αισθάνομαι πως κατάφερε να αφυπνίσει αρκετές δημιουργικές πλευρές μου και να αποτελέσει ένα ακόμη εκπαιδευτικό κίνητρο. Σας ευχαριστώ γι’ αυτή την πρωτότυπη διδακτική εμπειρία και εύχομαι καλή συνέχεια! 

Καλλιόπη-Ιωάννα Μαστοράκη

Φωτογραφία: Τεχνολογία και Βασικές Τεχνικές

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν ακριβώς ό,τι θα ήθελα και πολύ παραπάνω απ' ό,τι περίμενα, ομολογουμένως! Δεν φανταζόμουν πώς θα μπορουσαν να διαχειριστούν αποκλειστικά από αποσταση το αντικειμενο της φωτογραφίας. Περιεκτικότατο, αναλυτικότατο και συγχρόνως λακωνικές οι σημειώσεις, ενώ στα σημεία που χρειαζόμουν ή ήθελα, απευθύνθηκα στην καθηγήτρια, και πήρα άμεσα τις πληροφορίες και επεξηγήσεις που χρειαζόμουν! Συστήνω ανεπιφύλακτα!

Athina Bakoula

Μουσείο και Παιδί

Το πρόγραμμα ήταν άρτιο και επαγγελματικό!!!

Κατερίνα Καρέτσου

Μουσείο και Παιδί

Ήταν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και καλοδουλεμένο πρόγραμμα. Πολύτιμη η εμπειρία των εκπαιδευτών.  

Αλεξάνδρα Ιωαννίδου

Φωτογραφία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις και Προσωπικό Ύφος

Καταπληκτικό, όπως και αυτό που προηγήθηκε πέρυσι, εμπεριστατωμένο, φρέσκο, ασχολείται ο εκπαιδευτής παραπάνω από πολύ, είναι άμεσος, διεισδυτικός, προσηνής και πολύ βοηθητικός.

Γεωργία Γκέλη

Εγκληματολογική Έρευνα: Η Συμβολή της Ψυχολογίας

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Λεπτομερείς παραδόσεις θεμάτων. Άψογη ενημέρωση και επικοινωνία.

Όλγα Τσαπέκη

Φωτογραφία: Τεχνολογία και Βασικές Τεχνικές

Θεωρώ πως το αντικείμενο της φωτογραφίας και η θεωρία γύρω από αυτήν, αναπτύχθηκαν πολύ ικανοποιητικά στη συγκεκριμένη ενότητα, με σαφήνεια και επεξηγηματικό τρόπο, ακόμα και για κάποιον τελείως αρχάριο όπως εγώ. Η υπεύθυνη καθηγήτρια απαντούσε άμεσα στα ερωτήματα που έθεσα μέσω mail, με κατανόηση και διαλλακτικότητα.  

Ελένη Χατζηχρήστου

Μουσείο και Παιδί

Το ταξίδι της γνώσης ήταν υπέροχο. Το απόλαυσα! Νιώθω πως με τα ερεθίσματα που πήρα, έχω πολλά να δώσω στη μουσειοπαιδαγωγική. Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση, Ελένη Χατζηχρήστου  

Δήμητρα Κόκκαλη

Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου

Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό.Το υλικό που μας παρείχε ήταν ολοκληρωμένο, καλά διατυπωμένο και κατανοητό με πολλά παραδείγματα. Η συνεργασία με τον καθηγητή ήταν άψογη. Δεν υπήρχε χρόνος καθυστέρησης στην απάντηση μηνυμάτων και ήταν πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία.
 

Ουρανία Κουρνιάτη

Δημιουργική Γραφή και Αυτογνωσία

"Η αυτογνωσία, η αυτό-βελτίωση και η χαρά της επικοινωνίας και της δημιουργικότητας είναι τα προσδοκώμενα ‘προϊόντα’ αυτού του σεμιναρίου". Αυτό ακριβώς που υπόσχεται αυτό προσφέρει. Μέσα από το σεμινάριο μπορεί κανείς να πάρει σημαντικά ερεθίσματα για να ξεκινήσει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και έκφρασης. Η διαδρομή θα είναι, όμως, προσωπική υπόθεση...

Dimitrios Vgenopoulos

Restaurant Management

Το πρόγραμμα μου έδωσε μία πλήρη εικόνα από όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να μπορέσει να λειτουργήσει επιτυχώς ένα εστιατόριο. Βελτιώθηκα σε αρκετά σημεία, έμαθα καινούργια πράγματα που δεν γνώριζα και τώρα πλέον έχω μια πιο σφαιρική γνώση για το αντικείμενο της εργασίας μου.
 

Φύσσα Κυριακή

Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου

Το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχεται είναι αρκετά πλούσιο και καλύπτει όχι μόνο το θεωρητικό πλαίσιο αλλά και αρκετά πρακτικά ζητήματα. Έτσι,καθίσταται εφικτή σε επαγγελματικό επίπεδο η άμεση εφαρμογή των γνώσεων, που αποκτήθηκαν μέσω του προγράμματος.
 

Διόνυσος Αλεξίου

Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου

Το πρόγραμμα σου προσφέρει τις απαιτούμενες γνώσεις για να εξετάζεις πλέον τα γραφόμενα με λεπτομέρεια και κριτική. Ως φιλόλογος, έλαβα περαιτέρω γνώσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, οι οποίες δεν ήταν ξεκάθαρες προηγουμένως. Τον επόπτη καθηγητή αλλά και τα άτομα της Γραμματείας και Λογιστηρίου χαρακτηρίζει η αμεσότητα, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός. Ευχαριστώ θερμά.

Θεόφιλος-Μάριος Ζάβρας

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (ΓΣΠ-GIS) στις Γεωεπιστήμες

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά διδασκαλία θεωρητικών γνώσεων και στη συνέχεια επίδειξη και εκμάθηση πρακτικών εφαρμογών στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι τους τελευταίους μήνες διεύρυνα το γνωστικό μου πεδίο και θεωρώ πως κέρδισα αρκετές νέες γνώσεις από το πρόγραμμα. 

Θωμάς Μουζακίτης

Εκπαίδευση Ενηλίκων: Θεωρητικές Προσεγγίσεις και Βιωματικές Δραστηριότητες

Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Συνδύασε θεωρητικές γνώσεις με παραδείγματα πρακτικής εφαρμογής. Θα προσπαθήσω να εφαρμόσω πολλά από όσα έμαθα στη δουλειά μου (εκπαίδευση σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών). Ευχαριστώ πολύ!

Βασίλειος Μανωλάκης

Advanced Microsoft Excel 2013

Το πρόγραμμα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή εκμάθηση του Εxcel στους υποψήφιους, οι οποίοι θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε προχωρημένο επίπεδο πάνω στο Εxcel. Επομένως, αποτελεί το εν λόγω e-learning πρόγραμμα ένα καλό εφόδιο για την επαγγελματική καριέρα ενός αναλυτή.

Ειρήνη Πασχάλη

Επείγουσα Νοσηλευτική

Είναι η δεύτερη φορά που κάνω εξ αποστάσεως πρόγραμμα στο ΕΚΠΑ. Είναι σημαντικό να μπορεί κάποιος να επιμορφώνεται δια βίου χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία. Ευχαριστώ για τα εξαιρετικά προγράμματα. Εις το επανιδείν.

Ανδρομάχη Παπατόλη

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (ΓΣΠ-GIS) στις Γεωεπιστήμες

Ήταν ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα. Οι θεματικές ενότητες απόλυτα περιεκτικές. Οι παρουσιάσεις των μαθημάτων με βίντεο πλήρεις.
Η βοήθεια και συνεργασία του κ. Σακελλαρίου και των συνεργατών του στο πρόγραμμα άμεση και ουσιαστική. Ευχαριστώ θερμότατα για την εμπειρία παρακολούθησης του προγράμματος.

Μιχαήλ Αθανασίου

Business Management: Strategic Management

Κατά τη γνώμη μου, το πρόγραμμα που παρακολούθησα, επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχα, ότι αυτή η σχολή έχει ψηλά τον πήχη. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές που συμμετείχαν, οι οποίοι με τα παραδείγματα και όλη την προεργασία τους κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μου. Ήταν μια πάρα πολύ επιμορφωτική και ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος

Maritime Strategy, Claims and Operations

Ένα ακόμη εξαιρετικό ναυτιλιακό πρόγραμμα.  Συγχαρητήρια.

Γεώργιος Φουφόπουλος

Law and Economics

Επρόκειτο για μία πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια αναλυτικής παρουσίασης της Οικονομικής Θεωρίας του Δικαίου, αφού πρώτα είχαν παρασχεθεί χρήσιμες πληροφορίες γενικής Οικονομικής Θεωρίας και γενικώς θεωρώ ότι το Πρόγραμμα ανταποκρίθηκε στο σκοπό για τον οποίο το επέλεξα.

Σοφία Κοντογεώργου

Φυσικοθεραπεία στο Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο-Νεότερες Αντιλήψεις στην Αποκατάσταση

Πολύ ενημερωτικό και εξαιρετικό το περιεχόμενο του προγράμματος. Τα μαθήματα τέθηκαν στο σωστό επίπεδο, καλύπτοντας επιστημονικά υλικά με πρακτικά παραδείγματα. Έμαθα πολλά από αυτή την σειρά μαθημάτων που θα με βοηθήσει πολύ στη μελλοντική μου καριέρα ως φυσιοθεραπευτής. Η χρήση της πλατφόρμας είναι πολύ εύκολη. Η online εμπειρία ήταν πραγματικά καλή και ήδη ψάχνω και άλλα courses. 

Το να είσαι σε θέση να μάθεις και να εξελιχτείς στο δικό σου ρυθμό και πόσο μάλλον εξ αποστάσεως είναι φανταστικό, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το πρόγραμμα! Αισθάνομαι ότι βοήθησε πραγματικά να αναπτύξω τις ικανότητες μου πάνω στην καριέρα μου και ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις αυτές στο μέλλον. 'Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Σταύρος Λαγουρος

Web Design and Front End Developer Expertise (Εξειδίκευση σε user interface και experience σχεδιασμό και Front End Development, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας)

Απαραίτητο να παρακολουθήσει ένας φοιτητής ένα τέτοιο πρόγραμμα σε σχέση με την ειδικότητά του. Είμαι ικανοποιημένος από το πρόγραμμα που παρακολούθησα. 

Ivan Vasilev

Restaurant Management

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι σπουδαίο αυτό που κάνετε. Μου δώσατε την ευκαιρία να έχω γνώσεις σ' αυτό που μου αρέσει και θέλω να ασχοληθώ. Το ήθελα χρόνια...Να είστε καλά!

Χρύσα Ζερβού

Δημιουργική Γραφή και Αυτογνωσία

Πρώτη φορά παρακολουθώ συμπληρωματική επιμόρφωση από το e learning και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Η γραμματειακή υποστήριξη και οργάνωση είναι άψογη, το μάθημα πολύ καλά δομημένο και οργανωμένο, αλλά και πολύ ενδιαφέρον ως προς το περιεχόμενο. Επίσης η επικοινωνία, τόσο με την γραμματεία, όσο και με τον καθηγητή, είναι άμεση και αυτό κατά κάποιο τρόπο "μειώνει" την πραγματική απόσταση που υπάρχει σε κάθε διαδικτυακό μάθημα. Σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλο κύκλο μαθημάτων.

Χαρίκλεια Βλαστού

Δημιουργική Γραφή και Αυτογνωσία

Χαίρομαι που επέλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα..για την εύκολη χρήση της πλατφόρμας, την έγκαιρη και σαφή ενημέρωση και την ποιότητα του υλικού που μας δόθηκε. 

Eva Tsiovili

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Πολύ ενδιαφέρον σαν αντικείμενο με πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και με αρκετά παραδείγματα.

Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Εισαγωγή στη Νανοϊατρική

Το πρόγραμμα παρείχε στοχευμένη επιμόρφωση στα σύγχρονα δεδομένα της Νανοιατρικής.

Μαριαλένα Σάτου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Εκπληκτική οργάνωση! Το υλικό πλούσιο και καλύπτεται με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έπρεπε να δοθούν. Οι καθηγητές εκπληκτικοί, πάντα να βοηθήσουν και να συμβουλεψουν. Άξιζε τα χρήματα με το παραπάνω! 

Ζαφείρω Δανδίνη

Advanced Leadership and Negotiation Skills

Ένα πρόγραμμα πραγματικά δυνατό και απαιτητικό. Ανεβάζει το μυαλό και τον τρόπο σκέψης σε άλλο επίπεδο. Οι σημειώσεις περιεκτικές και απόλυτα κατανοητές. Με βοήθησε να ανακαλύψω τις ηγετικές μου ικανότητες και να τις καλλιεργήσω ακόμη περισσότερο. 

Ζωή Κατσιμίχα

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Το πρόγραμμα ήταν βοηθητικό και εύκολα προσβάσιμο. Οι γνώσεις που απέκτησα μέσα από το σεμινάριο θα με βοηθήσουν στην μετέπειτα ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου πορεία. 

Ιωάννης Αποστολόπουλος

Στο εργαστήρι του Αλέξη Πανσέληνου. Το έργο του και η κριτική

Θεωρώ ότι το πρόγραμμα ικανοποίησε τις προσδοκίες μου και πρόσφερε τις γνώσεις για να μπορώ να μελετάω τη λογοτεχνία. Το εκπαιδευτικό υλικό χρήσιμο βοήθημα. Πρόκειται για άρτιο υλικό που σε ωθεί σε περαιτέρω έρευνα και μελέτη.  

Gayane Gasparova

Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Παιδιά Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας

Κατά τη γνώμη μου, το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ χρήσιμο και με έχει βοηθήσει να προγραμματίσω τα μαθήματα μου (ρωσικής γλώσσας) τόσο η θεωρία όσο και οι πρακτικές συμβουλές. 

Λαμπρινή Γιαννούλη

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Καταπληκτική εμπειρία, το έντυπο υλικό κάλυψε πάρα πολλά θεματικά αντικείμενα.

Βάιος Ιακωβάκης

Μηχανικός Δικτύων

Πολύ ευχάριστο μάθημα, ιδανικό για μια πλήρη εικόνα των δικτύων.

Βαρβάρα Φίκαρη

Ασφάλεια (HACCP) & Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000:2005 & ISO9001:2015

Το πρόγραμμα αυτό με βοήθησε πολύ να κατανοήσω τα δύο αυτά πρότυπα εις βάθος, είμαι σε θέση να τα εφαρμόσω σωστά και στη δουλειά μου. Επίσης περιείχε αναλυτική περιγραφή των διαδικασιών HACCP, που αποτελεί βασική πρακτική σε όλες τις εταιρείες τροφίμων. Ουσιαστικά παρέχει πλήρες μαθησιακό υλικό σχετικά με την Ασφάλεια & την Ποιότητα Τροφίμων.

Αγλαΐα Νακα

Εργατικό Δίκαιο και Κοινωνικές Ασφαλίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για την άρτια επικοινωνία μας και τις γνώσεις που έλαβα μέσω του προγράμματος σας. 

Μαρία Βαγενά

Επείγουσα Ιατρική

Το πρόγραμμα ήταν πολύ ενδιαφέρον και ο καθηγητής απαντούσε σύντομα στα e mail. Αφηνει ουσιαστική γνώση κ εφόδια.

Χριστιάννα Σφουγγαρά

Tourism Management and Marketing

Το πρόγραμμα είναι πολύ καλά δομημένο, εξαιρετικά ενδιαφέρον  και υπάρχει αρκετός χρόνος για μελέτη ακόμα και αν εργάζεσαι.  

Σωτηρία Δόντη

Αυτοβελτίωση και Διεκδικητική Συμπεριφορά

Πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Καλά καταστρωμένες σημειώσεις, ενδιαφέροντα βίντεο, πολύ αξιόλογο. Η αναφορά των δικών μας θεμάτων, των προβλημάτων του κάθε εκπαιδευόμενου, και των πιθανών τους λύσεων, σύμφωνα με το υλικό του μαθήματος, ήταν πολύ καλή σκέψη. 

Γεωργία Σκοπελίτου

Συμβουλευτική και Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας

Τα τελευταία 2-3 χρόνια παρακολουθούσα τις αναρτήσεις της πλατφόρμας για τις παροχές που προσφέρει στην εξ αποστάσεως συνεχιζόμενη εκπαίδευση-κατάρτιση και επιμόρφωση, έβλεπα να αυξάνεται ο αριθμός των προσφερόμενων προγραμμάτων και άκουγα από πολλούς γύρω μου, οι  οποίοι είχαν συμμετάσχει σε κάποιο από αυτά, πολύ καλά λόγια. Έτσι, έκανα την εγγραφή μου στον 52ο κύκλο και αυτές τις μέρες ολοκληρώνω την παρακολούθηση του προγράμματος "Συμβουλευτική και Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας". Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλες τις απόψεις: περιεχόμενο προγράμματος, άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση εκπαιδευτών, γραμματείας, τεχνικής υποστήριξης! Οι γνώσεις μου διευρύνθηκαν! Το περιβάλλον χρήσης γίνεται άμεσα οικείο, οι οδηγίες είναι κατατοπιστικές, το εκπαιδευτικό υλικό είναι επαρκές, με πλούσια βιβλιογραφία για περαιτέρω μελέτη και τα τεστ ανταποκρίνονται πλήρως στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο! Συνεχίστε έτσι! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Γεωργία Βεληβασάκη

Performance: Θεωρητικές Προσεγγίσεις και Πρακτικές Εφαρμογές

Άνοιγμα ωραίο στον κόσμο της performance. Η ύλη πλούσια. Εξαιρετική η Ιόλη Ανδρεάδη ως καθηγήτρια. Σας ευχαριστούμε πολύ. 

Αναστασία Σιγαλα

Αυτοβελτίωση και Διεκδικητική Συμπεριφορά

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το πρόγραμμα,τις γνώσεις, την ευεξία, την αισιοδοξία και ταυτόχρονα την επιβεβαίωση που μου παρείχατε όλο αυτό το διάστημα. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων. Εύχομαι και ελπίζω να είμαστε πάλι μαζί από το νέο έτος. Εις το επανιδείν. 

Φεντερίκα Λαζαρίδη

Οινοτουρισμός

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Έλαβα πολλές νέες γνώσεις και είχα την ευκαιρία να εμβαθύνω θέματα που απλώς γνώριζα. 

Βασιλική Ευθυμίου

Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση

Το πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό. Απέκτησα πολλές πληροφορίες και γνώσεις. Δεν με δυσκόλεψε η εξ αποστάσεως διδασκαλία γιατί υπήρχε επαρκές έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό και η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων για επίλυση τυχόν αποριών ήταν άμεση και καίρια. Καλή συνέχεια στο έργο σας. Με εκτίμηση Βασιλική Ευθυμίου

Αλεξάνδρα Παπαλαζάρου

Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και Σύγχρονες Μέθοδοι Αγωγής Φροντίδας

Εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ καλά δομημένο, με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, σύγχρονη βιβλιογραφία και ενδιαφέρουσες παραπομπές σε ηλεκτρονικές πηγές. Άμεση ανταπόκριση των εκπαιδευτών σε απορίες και πολύ χρήσιμα σχόλια και κατευθυντήριες στις απαντήσεις ανάπτυξης των τεστ αξιολόγησης. 

Αθανασία Δρεβενίτσου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα ήταν πολύ ενδιαφέρον, αποσαφήνισε πολλούς όρους που εγγίζουν τη διαπολιτισμικότητα και γενικά είναι δυσδιάκριτοι. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πτυχές που λαμβάνει χώρα η διαπολιτισμική εκπαίδευση και συνειδητοποίησα τη σημασία της στη σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία. Τέλος, υπήρχε άμεση ανταπόκριση και βοήθεια από τον διδάσκοντα και η πλατφόρμα γενικά ήταν πολύ εύχρηστη! Συγχαρητήρια!!!

Αθανάσιος Πατράλης

Web Developer

Είναι ένα πολύ καλό σεμινάριο, έμεινα πολύ ευχαριστημένος, έμαθα πολλά πράγματα, απόκτησα πολλές καινούργιες γνώσεις.

Ελένη Μουγκολια

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Εξαιρετικό πρόγραμμα με πολύ εύχρηστη πλατφόρμα. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη γνώση που έχω λάβει.

Ελπις Μπαργιώτα

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με πολύ καλό και ενημερωμένο υλικό που βοηθάει στη θεωρητική κατάρτιση των αρχών της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και αντικειμένων.

Αφροδίτη Τσιρογιάννη

Μαθησιακές Δυσκολίες: Αξιολόγηση και Στρατηγικές Παρέμβασης

Ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, αναλυτικό και με προτάσεις εφαρμογής που πραγματικά με ενθουσίασαν.Συνεχίστε έτσι!

Ελένη Λαζαρίδου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Ηταν ένα όμορφο ταξίδι γνώσης !! Σας ευχαριστω !!! 

Θεόδωρος Φυτιλάκος

Λαογραφία: Σύγχρονος Λαϊκός Πολιτισμός

Το πρόγραμμα "Λαογραφία : Σύγχρονος λαϊκός πολιτισμός" το οποίο παρακολούθησα εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ε.Κ.Π.Α.περιέχει ένα πλούσιο υλικό επιμόρφωσης το οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να βρει σε ικανοποιητικό βαθμό λόγω της καλής βιβλιογραφίας που μου δόθηκε.Η δομή του προγράμματος είναι άρτια ταξινομημένη σε θεματικές ενότητες εβδομαδιαίες και είναι επιτεύξιμη η ολοκλήρωση από πλευράς εκπαιδευόμενου.Η επικοινωνία ήταν άψογη με το προσωπικό του προγράμματος και με τα όποια προβλήματα είχα με διευκόλυναν σε πολύ σύντομο διάστημα. Γενικά ήταν μια καλή εμπειρία και ίσως παρακολουθήσω στο μέλλον και άλλο πρόγραμμα σχετικό.

Αλκιβιάδης Παναγιωτόπουλος

Bartenders: Ειδικές Γνώσεις και Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν πολύ χρήσιμο και εποικοδομητικό τόσο για τους Bartenders οσο και για τον χώρο της εστίασης γενικότερα.
Είναι πολύ καλό να δημιουργούνται τέτοια προγράμματα γιατι χρειάζονται στο χώρο της εστίασης και είναι το καλύτερο εφόδιο για τον τουρισμό μας.
Μακάρι να παρακολουθήσουν τέτοια προγράμματα όσοι εργάζονται στο χώρο της εστίασης και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γιατί ο χώρος μας πονάει πολύ πραγματικά. Ευχαριστώ πολύ!!!

Μιχαηλίδου Μιχαηλίδου

Marketing Προϊόντων και Υπηρεσιών Ομορφιάς


Αναλυτικά και περιεκτικά κείμενα κατανοητά με παραδείγματα και ο καθηγητής εξαιρετικός. 

Σταύρος Γρηγοριάδης

Συναισθηματική Νοημοσύνη και Διοίκηση

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη & Διοίκηση ήταν το εξ΄αποστάσεως πρόγραμμα σπουδών που ζητούσα για να επεκτείνω τις γνώσεις μου στο management και την επικοινωνία στο χώρο εργασίας. Η θεματολογία και το επίπεδο σπουδών είναι πράγματι υψηλό. Είμαι χαρούμενος που το ολοκλήρωσα με άριστη βαθμολογία, καθώς η Συναισθηματική Νοημοσύνη και το management είναι απαραίτητα εργαλεία στην επαγγελματική μου εξέλιξη. Σας ευχαριστώ όλους σας προσωπικά για το υψηλό επίπεδο σπουδών και τον άψογο επαγγελματισμό σας.

Ευαγγέλου Σπυρίδωνας

Διδασκαλία Ξένων Γλώσσών σε παιδιά προσχολικής και Πρώτης σχολικής ηλικίας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές καθώς και όλους όσους συντέλεσαν στην υλοποίηση του παρόντος εκπαιδευτικού προγράμματος. Προσωπικά αισθάνομαι ότι πήρα και έμαθα πολλές και σημαντικές γνώσεις που θα με βελτιώσουν σαν άνθρωπο και γονέα. Με εκτίμηση και σεβασμό

Μανιάκη Διαμάντω

Ιατρική Ψυχολογία

Καλησπέρα σας! 
Προ λίγων ημερών, παρέλαβα τη βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος ΙΑΤΡΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους στο τμήμα της γραμματείας και της τεχνικής υποστήριξης και περισσότερο, τους εκπαιδευτές του συγκεκριμένου προγράμματος. 
Ήταν εντυπωσιακή η άμεση και υπομονετική ανταπόκρισή τους σε ερωτήματά μου ιδιαίτερα του εκπαιδευτή, ο οποίος παρείχε πλήρη αναλυτική ενημέρωση και επεξήγηση σε κάθε στάδιο. Εύχομαι στο μέλλον, να μπορέσω να συμμετάσχω και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Σας ευχαριστώ και πάλι! 
Καλή συνέχεια 
Μ.Μανιάκη

Αικατερίνη Φιλίππου

Ελληνισμός και Δύση

Αγαπητοί, 
σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω ένα τόσο ενδιαφέρον αντικείμενο. 
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθειά σας σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με την εργασία μου και τα μαθήματα. Τέλος να ευχαριστήσω τον καθηγητή που είχε αναλάβει το μάθημα για τις υποδείξεις του και τον τρόπο που χειρίστηκε την απειρία μου. 
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι,και είμαι βέβαιη ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε ξανά στο μέλλον 
Με εκτίμηση 
Αικατερίνη Φιλίππου.

Κερασώ Αργυρίου

Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Κύριοι, 
Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και τη σημαντική βοήθεια καθ'όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Ήταν για μένα μια πολύ εποικοδομητική εμπειρία που μου έδωσε ώθηση και γνώσεις και μου έθεσε προβληματισμούς αλλά και λύσεις για την εργασία μου, που είναι σχετική με τον τομέα της υγείας (εργάζομαι στη διοίκηση ιδιωτικής κλινικής). 
Με εκτίμηση, 
Κερασώ Αργυρίου

Μαθιουλάκης Εμμανουήλ

Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και Πρώτες Βοήθειες

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω καθώς με το εν λόγω πιστοποιητικό έγινα δεκτός σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα βρετανικού πανεπιστημίου στο αντικείμενο της Εργοφυσιολογίας. 
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξή σας όλο αυτό το διάστημα. 
Με εκτίμηση,
Μαθιουλάκης Εμμανουήλ

Ταλιαδώρου Ιωάννα

Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τις καθηγήτριες του Προγράμματος για την άμεση ανταπόκριση τους σε ερωτήσεις και στην επίλυση αποριών που εξέφρασα και γενικώς η πλατφόρμα και το όλο σύστημα του e-learning είναι πολύ σωστά σχεδιασμένα και η εμπειρία εξαιρετική. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη αφού έλαβα ειλικρινά πολύτιμες γνώσεις από όλες τις θεματικές ενότητες.
 

Μήτσου Κνωσταντίνος

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Η διδακτική ύλη ήταν αναλυτική και εύκολα κατανοητή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στον εμπλουτισμό των γνώσεων μου στο αντικείμενο.

Ιωάννης Τσιπτσής

Σκηνογραφία και Ενδυματολογία

Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα και πολύ καλά οργανωμένο! Ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου. Ο καθηγητής βοήθησε πολύ με τις εργασίες και τα τα τεστ!

Μαγδαληνή Κορεξενίδου

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Καλό σε διάρκεια, περιεκτικό, καθόλου κουραστικό, πολύ εκπαιδευτικό, καλή διάρθρωση. Πολύ ευχαριστημένη!

Γιάννης Παπαδονικολάκης

Restaurant Management

Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο για όσους ασχολούνται με την εστίαση ή θέλουν να  ασχοληθούν, εξαιρετική πλατφόρμα, πολύ εύκολη στη χρήση, αρκετές και και πολύ καλές σημειώσεις, βίντεο και γενικότερα ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο από ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας μας.

Μήνα Καμαράτου

Ενταξιακή Εκπαίδευση (Inclusive Education)

Πάρα πολύ καλό πρόγραμμα, πλήρως ενημερωμένο με τα πιο πρόσφατα εκπαιδευτικά γεγονότα και κατατοπιστικότατο σε πολλούς τομείς της εκπαίδευσης. Το ιδανικότερο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, θα έλεγα, αφού σου προσφέρει αρκετές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για την ομαλή λειτουργία της τάξης, για κάθε είδους διαφορετικότητας μέσα σε αυτήν.
Μαθαίνεις πλήρως όλους τους φορείς στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς ή μπορεί να χρειαστείς στο μέλλον και σε ενημερώνει σε βάθος, σε καίρια ζητήματα, όπως είναι: η ειδική αγωγή, ο ρατσισμός σε κάθε τι το διαφορετικό και ο ρόλος που διαδραματίζει το οικογενειακό με το εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Ανδρέας Κλεάνθους

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Η εμπειρία μου από τη συμμετοχή μου στην εκπαιδευτική διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης E-learning του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών του Προγράμματος Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας είναι με μία λέξη Θετικότατη. Η ενημέρωση για την όλη διαδικασία ,εκπαίδευση και αξιολόγηση υπήρξε πλήρης, εύκολα κατανοητή και αντικειμενικότατη .Ο υπεύθυνος καθηγητής απλά εξαιρετικός. Οι γνώσεις που παρέχονται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μοναδικές και πολύτιμες και η δυνατότητα αυτονομίας σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο για την παρακολούθηση του αποτελούν ενα εξαιρετικό πλεονέκτημα και βοήθημα.

Ιωσήφ Παπαδόσηφος

Αυτοβελτίωση και Διεκδικητική Συμπεριφορά

Πολύ ενδιαφέρον μάθημα. Ο καθηγητής εξηγεί το αντικείμενο  του μαθήματος με μεταδοτικότητα και σε σωστό ρυθμό.

Βασιλική Παπαρούνα

Advanced Business Management

Ευχαριστώ πραγματικά όλους όσους συνέβαλαν στο να βγει αυτό το εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η γνώση και η εμπειρία είναι τα τα εφόδια που μου παρείχαν, σε συνδυασμό με την εύκολη χρήση της πλατφόρμας και την άμεση ανταπόκριση των  καθηγητών. Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένη. 

Αθανάσιος Βογδαβέρης

Κλινική Διατροφή

Το πρόγραμμα το οποίο παρακολούθησα είναι αρκετά ενδιαφέρον διότι μου έδωσε αρκετές γνώσεις πάνω σε ένα κομμάτι της διατροφής, κανοντάς με να συνεχίσω και με άλλα προγράμματα στο μέλλον με θέμα τη διατροφή. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε να τρώμε όσο καλύτερα γίνεται, διότι ο οργανισμός είναι σαν μια μηχανή και σε αυτό βοήθησε πολύ αυτό το πρόγραμμα.

Αθανασία Λεγκριανού

Εφαρμογές της Επιστήμης της Διατροφής και της Φυσικής Άσκησης

Το μάθημα ήταν πολύ ευχάριστο και κατανοητό. Ακόμη, η πλατφόρμα ήταν πολύ εύχρηστη. Το πρόγραμμα μου έδωσε πολλές γνώσεις και σίγουρα θα επιλέξω κι άλλα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Παντελεήμων Αλιβιζάτος

Επιθεωρήσεις Πλοίων - Port State Control

Το πρόγραμμα κάλυψε απόλυτα το θέμα, με τις απαραίτητες σημειώσεις. Οι εξετάσεις των διδακτικών ενοτήτων ήταν βατές εάν μελετούσες τις σημειώσεις. Το χρονοδιάγραμμα ακριβές και όλα στην ώρα τους. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. 

Φωτεινή Ψωμά

Φυσικές Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες

Tο πρόγραμμα είναι πολύ καλά δομημένο με αρκετό θεωρητικό υπόβαθρο που χρειάζεται για την κατανόηση της λειτουργίας του μυοπεριτονιακού συστήματος του ανθρώπινου σώματος.

Ευδοκία Περόντση

Διαχείριση Συναισθηματικού, Ψυχικού Τραύματος


Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα! Καλύπτει αρκετές θεματικές και παρέχει στους εκπαιδευόμενους πλούσιο υλικό για μελέτη.

Βασιλική Βαρουνα

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Ειλικρινά σημαντικές γνώσεις, οι οποίες βοήθησαν στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του επιχειρησιακό όγκου στον τομέα ασφαλείας των αεροδρομίων.
Ευχαριστώ θερμά

Χρήστος Καραχάλιος

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας


Πολύ καλό πρόγραμμα εκπαίδευσης και άριστη επικοινωνία με τους καθηγητές και την γραμματεία. 

Θεοδώρα Πενθερουδάκη

Ψυχιατρική του Παιδιού και του Εφήβου

Εξαιρετική δομή και οργάνωση της διδακτέας ύλης, η οποία παρουσιάζεται με επιστημονική εγκυρότητα και σαφήνεια. Καλύπτει πλήρως τις προσδοκίες εξειδικευμένης κατάρτισης. Πλούσια βιβλιογραφική ανασκόπηση αλλά και ανάδειξη των κυρίαρχων τάσεων στην Ψυχιατρική του Παιδιού και του Εφήβου. 

Δημήτριος Παπαπαναγιώτου

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας


Πολύ χρήσιμη η εκπαίδευση στα λογισμικά διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Μέσω των λογισμικών γίνεται αντιληπτός ο τρόπος και κυρίως η ταχύτητα αντίδρασης, στοχεύοντας στην ασφάλεια ανθρώπων και υποδομών.  

Αγγελική Καλλιμανώλη

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.)

Άριστη οργάνωση και διαχείριση των εκάστοτε ζητημάτων που προκύπτουν. Δεύτερη φορά που προτιμώ το E-Learning ΕΚΠΑ. Οι τιμές των προγραμμάτων  είναι ασυναγώνιστες έναντι του ανταγωνισμού.   
 

Κατερίνα Σανάν

Human Resources Management and Organizational Analysis

Ωραίο μάθημα και καθηγητές με διάθεση να καθοδηγήσουν!

Γεωργία Χατζηπαρίση

Γραφιστικός Σχεδιασμός και Επεξεργασία Στατικής Εικόνας (Adobe Illustrator, Adobe Photoshop)


Ένα πλήρες πρόγραμμα που σε βοηθά να ξεκινήσεις στον γραφιστικό σχεδιασμό και στην επεξεργασία στατικής εικόνας. Εξέλιξη μέσω των προγραμμάτων Adobe Photoshop και Adobe Illustrator, με σωστή καθοδήγηση απο τους καθηγητές. 

Αλέξανδρος Κλειτσάκης

Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πολύ ουσιώδης και ενημερωμένο. Η διδασκαλία είναι ευχάριστη χωρίς την πίεση του χρόνου. 

Ιωάννα Ευαγγέλου

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Συγχαρητήρια για την εκπαίδευση αυτή, πολύ  βοηθητική και η ύλη, όπως και το οπτικό.

Βαρβάρα Ζαχαράκη

Δημόσιο Μάνατζμεντ

Το σεμινάριο είναι ορθά δομημένο με αποτέλεσμα να παρέχει ικανοποιητική επιμόρφωση στα βασικά γνωστικά αντικείμενα που συνθέτουν το Δημόσιο Μάνατζμεντ. Ο συνδυασμός της θεωρητικής γνώσης που παρέχεται με την πρακτική εφαρμογή μέσω των εβδομαδιαίων test, ωθούν τον εκπαιδευόμενο στην εμβάθυνση και κατανόηση του αντικειμένου,βενισχύοντας την κριτική του σκέψη και τις διοικητικές του ικανότητες. Η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ΡΕΑ είναι εύχρηστη και πρακτική. Η κα Κ. Ιωαννίδου είναι καταρτισμένη, συνεργάσιμη και φιλική, πρόθυμη πάντα να διευκρινίσει και να εξηγήσει οποιαδήποτε απορία.  

Ιωάννης Καρυστινός

Δημόσιο Μάνατζμεντ

Ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα από το οποίο αποκόμισα σημαντικά πράγματα σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας μου. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την άρτια οργάνωση. Συνεχίστε την όμορφη αυτή προσπάθεια με περισσότερα προγράμματα.

Έλλη Μπαράκου

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Πολύ καλό Πρόγραμμα, που αξίζει να το παρακολουθήσει κάθε επαγγελματίας υγείας. Πολύ καλοί και οι εισηγητές. 

Διαμάντω Δούκα

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Ήταν ένα πρόγραμμα που αξίζει ένας εκπαιδευτικός να το ολοκληρώσει, καθώς μαθαίνεις σπουδαίους επιστήμονες και τεχνικές στην εκπαίδευση που δεν γνώριζες πριν. Η πλατφόρμα ήταν εύχρηστη και οι δραστηριότητες εύκολες και προσιτές για πολλούς εκπαιδευτές. Ευχαριστούμε πολύ!

Μαρία Παυλάκη

Πρακτικές Ασκήσεις Δημιουργικής Γραφής

Πολύ καλό πρόγραμμα ποιοτικά και τεχνικά. Ιδίως τώρα την περίοδο της καραντίνας, η δυνατότητα εξ αποστάσεως λειτουργίας, υπήρξε ανεκτίμητη. Επισημαίνω τη βοήθεια του κ. Πατιού ως εξαιρετική. Παρά το γεγονός ότι είμαι ερασιτέχνης της γραφής, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, οι συμβουλές του ήταν στοχευμένες, ουσιαστικές και φανέρωναν ευρύτητα γνώσεων και εμπειρίας.

Βάγια Ιατροπούλου

Advanced Microsoft Excel 2013

Πρώτη φορά χρησιμοποίησα πρόγραμμα e-learning και έχω να πω πώς η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση, ακόμα και για έναν αρχάριο, ενώ παρέχονται πολλές και αναλυτικές οδηγίες. Οι ενότητες του συγκεκριμένου προγράμματος παρουσιάζουν βασικές πληροφορίες για τη χρήση εργαλείων του excel , τα οποία πιθανόν πολλοί σαν εμένα έβλεπαν στο toolbar και δεν γνώριζαν σε τί ακριβώς χρησιμεύουν, και τα οποία θεωρώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για οποιονδήποτε χειρίζεται την εφαρμογή. Με ικανοποίησε ιδιαίτερα η ύπαρξη πληθώρας παραδειγμάτων, καθώς και συνδέσμων για την περαιτέρω και πιο εξειδικευμένη μελέτη των εργαλείων. Σύντομα διαπίστωσα πόσο σημαντική είναι και η επικοινωνία με τον καθηγητή, τόσο για την παροχή διευκρινήσεων, όσο και για το αίσθημα "ασφάλειας" που πιθανόν αρκετοί από εμάς, που δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τα online μαθήματα, έχουμε ανάγκη.

Αλεξάνδρα Χαμουρίκου

Δημιουργική Ανάγνωση και Γραφή της Πεζογραφίας

Το υλικό του προγράμματος, οι εργασίες και τα εύστοχα σχόλια με βοήθησαν πολύ να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στα διαφορετικά είδη της πεζογραφίας, να θυμηθώ και να δω από διαφορετική σκοπιά μυθιστορήματα και διηγήματα που είχα διαβάσει, κατανοώντας τον τρόπο και τον σκοπό της γραφής τους και  να γνωρίσω είδη και συγγραφείς, των οποίων τα έργα ανυπομονώ να διαβάσω. Φυσικά, μου δόθηκε και η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δικές μου συγγραφικές ικανότητες μέσα από τις πολλές ενδιαφέρουσες, καλοσχεδιασμένες ασκήσεις που στοχεύουν στην εξοικείωση με τη γραφή και στον πειραματισμό με διαφορετικά είδη.

Παρασκευή Ακριτίδου

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη ροή του προγράμματος Βιβλίο και Παιδί. Το αντικείμενο είναι απαιτητικό, όπως τυχαίνει να γνωρίζω πριν την παρακολούθηση, και η οργάνωσή του ήταν άρτια και σφαιρική. Οι εξετάσεις δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, ενώ έδιναν δυνατότητες για δημιουργικότητα στις ερωτήσεις ανοιχτού τύπου. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό ένιωσα ότι βρήκα πραγματικά τον εαυτό μου, ότι κέρδισα σε γνώσεις που μπορώ να αξιοποιήσω σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και ότι εξελίχθηκα ως εκπαιδευτικός. Θα επιθυμούσα να παρακολουθήσω κι άλλα παρόμοια προγράμματα με διδάσκουσα τη συγκεκριμένη καθηγήτρια-συντονίστρια.

Δημήτριος Γαβριηλίδης

Σκηνογραφία και Ενδυματολογία

Η ύλη είναι πλήρης, οι ερωτήσεις των εξετάσεων είναι κατανοητές και ο εκπαιδευτής άριστος, κατατοπιστικός και ενήμερος. 

Αικατερίνη Παπαζαχαρίου

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Εξαιρετικό. Ιδιαίτερα, ο κ. Αρματάς πολύ κατατοπιστικός. 

Ευαγγελία Δαγκωνάκη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα καθώς και οι εισηγήσεις, το έντυπο και το ηλεκτρονικό υλικό είναι αρκετά αναλυτικά, μεστά και κατανοητά. Η πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Η ενημέρωση είναι πάντα έγκαιρη από τη Γραμματεία. 
Ευχαριστούμε πολύ! Συνεχίστε έτσι!

Ειρήνη Μορίκη

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το βρήκα πολύ διαφωτιστικό και πλήρες. Το πιο ενδιαφέρον για μένα ήταν ότι παρόλου που ήταν εξαποστάσεως το υλικό προς μελέτη που μας δόθηκε διέφερε στον τρόπο σύνταξη και παρουσιασής του από ενότητα σε ενότητα. Το οποίο βοήθησε πολύ στο να μην γίνει η διαδικασία βαρετή και κουραστική. Ο τρόπος δομής όλου του προγράμματος βοηθάει πολύ στη διαδικασία ολοκλήρωσης, λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη χρόνου κάποιου συμμετέχοντα και σου δίνει πλήρη ελευθερία στη διαχειρησή του.

Κωνσταντίνος Μπούμης

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας


Η όλη διαδικασία είναι μια ευχάριστη εμπειρία μάθησης, τα μαθήματα και η ύλη τους δίνονται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μην κουράζουν, αλλά και με τόση λεπτομέρεια, ώστε είναι αδύνατον να σου διαφύγει κάτι. Μου άρεσε αρκετά η ύλη των μαθημάτων αλλά και το εύρος που καλύπτει, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να διευρύνω τις γνώσεις μου αλλά και την αντίληψη μου σε πάρα πολλά θέματα επί του αντικειμένου.

Μαρία Κερασοβίτη

Bar Management

Θεωρώ ότι η δουλεία που κάνετε ως πανεπιστήμιο αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες σας είναι πραγματικά κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή. Οι καθηγητές είναι πάντα έτοιμοι για να λύνουν όποια απορία υπάρχει. Προσωπικά, ξεκίνησα για ένα μάθημα πάνω στα τουριστικά, έχουν περάσει 3 χρόνια και κάθε χρόνο παρακολουθώ κι από ένα μάθημά σας. Τόσο μου αρέσει αυτό που κάνετε. Επίσης, και οι τιμές σας είναι προσιτές. Σας ευχαριστώ και να συνεχίσετε με αυτόν τον ρυθμό.

Σταμάτιος Μονιούδης

Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά

Η διαδικασία του e-learning ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος από την οργάνωση, το υλικό, την αμεσότητα απάντησης των διδασκόντων και της γραμματείας.

Αναστασία Αρχοντίδου

Το Επάγγελμα του Recruiter-Η Επιστήμη και η Τέχνη του Recruiting

Το πρόγραμμα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Έμαθα πολύ χρήσιμα πράγματα για το επάγγελμα του Recruiter. Εξαιρετική η συνεργασία με την καθηγήτρια.  Απαντούσε σύντομα και μου έλυνε τις απορίες μου. Έχει μεταδοτικότητα και πάθος σε αυτό που κάνει και μου το μετέφερε όμορφα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την επιλογή του προγράμματος.  Εύχομαι τα οφέλη που αποκόμισα να φανούν σύντομα και στη δουλειά μου.