Testimonials

Π. Λ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Όταν ξεκίνησα το συγκεκριμένο μάθημα ήταν καθαρά για προσωπική μου ανάπτυξη και όχι για επαγγελματική εξέλιξη. Με το πέρας των μαθημάτων αντιλήφθηκα ότι μπορώ να το κάνω και επάγγελμα γιατί πραγματικά το αγάπησα τόσο πολύ και αυτό όχι μόνο λόγω του περιεχομένου του αλλά και του καθηγητή. Ο κος Καραθάνος είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής που δεν μου έδωσε μόνο τις γνώσεις του αλλά με έκανε να νιώσω ότι μπορώ να γίνω μια καλή coach. Με βοήθησε να πιστέψω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στο coaching σαν λειτούργημα αρχικά και μετά σαν επάγγελμα. Το περιεχόμενο του course είναι πολύπλευρο και πολύ κατατοπιστικό.
Επιπροσθέτως θα ήθελα να τονίσω ότι η πλατφόρμα η οποία χρησιμοποιεί το πανεπιστήμιο και ο τρόπος που γίνονται αυτού του είδους τα μαθήματα είναι άκρως επαγγελματικά και μπορούν άνθρωποι που δεν είναι μόνο εκτός Αθηνών αλλά και εκτός Ελλάδος να τα παρακολουθήσουν σαν να είναι μέσα στην τάξη. Μένω και εργάζομαι στην Κύπρο και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα στο να το παρακολουθήσω και να το ολοκληρώσω με επιτυχία. 
Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές / συνάδελφους ότι καλύτερο στην περεταίρω πορεία τους. 

Ε. Κ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα AC Accredited Coaching του EKΠΑ αποτέλεσε για μένα το κλειδί που ξεκλείδωσε το σεντούκι του …υποσυνείδητου σκοπού της ζωής μου! 
Μου άνοιξε νέους δρόμους και εκπαιδευτικούς ορίζοντες, μου χάρισε νέες προοπτικές και δεξιότητες, αλλά και νέους φίλους μέσα από την εβδομαδιαία πρωτοποριακή του εφαρμογή! 
Η ύλη, η μέθοδος διδασκαλίας, η τεχνική, τα εργαλεία, οι εργασίες και η πρακτική του εξάσκηση με βοήθησαν να απελευθερωθώ, να ενδυναμώσω και να αποκτήσω συνειδητή επίγνωση σε προσωπικό επίπεδο και μια βαθιά γνώση της τεχνικής του coaching σε επαγγελματικό επίπεδο. 
Συγκρίνοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΚΠΑ με άλλα αντίστοιχα εξ αποστάσεως -και όχι μόνο- στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχοντας ερευνήσει αρκετά προτού το επιλέξω, είμαι πεπεισμένη πως αποτελεί ένα από τα πλέον υπεύθυνα, αξιόπιστα, προσεγμένα και σωστά μελετημένα προγράμματα. 
Συγχαρητήρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την δυνατότητα σπουδών, υψηλών προδιαγραφών, που παρέχει με το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό εκπαιδευτή μας Δρ. Γιώργο Καραθάνο για το ταξίδι αυτογνωσίας, αλλά και νέων επαγγελματικών δυνατοτήτων που μας προσέφερε με τα φτερά του Coaching!
Εύχομαι στα προσεχή προγράμματα να ενταχθεί και το Mentoring, καθώς και σπουδές με απόκτηση Διπλώματος στη Συμβουλευτική Ψυχολογία! αποκτώνται συγκεκριμένες γνώσεις, αναπτύσσονται δεξιότητες και ικανότητες και διαμορφώνονται αξίες (ηθική, ειλικρίνεια, ακεραιότητα χαρακτήρα, αίσθηση του δικαίου, αφοσίωση, επαγγελματισμός, υπευθυνότητα, κτλ). Η εκπαίδευση γίνεται με βάση συγκεκριμένες μεθόδους (θεωρητική διδασκαλία, επίδειξη, ανάθεση εργασιών, πρακτική εξάσκηση, κτλ), σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, με συγκεκριμένους μαθησιακούς στόχους και είναι οριοθετημένη χρονικά.”
 

M.I.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκπαιδευτή μας Γιώργο Καραθάνο για την γνώση και στήριξη που μας πρόσφερε. Αξιολογόντας την πορεία μου από την αρχή της εκπαίδευσης μέχρι την ολοκλήρωση, νιώθω ότι έχω μεταμορφωθεί. Με την δική του βοήθεια αναπτύχθηκα και αναγνώρισα αποτελεσματικότερα τις δυνατότητες μου, διαχειρίστηκα τις φοβίες και τα κενά που είχα και κατάφερα να επικοινωνώ αποτελεσματικά με τους ανθρώπους γύρω μου. Εφαρμόζοντας στην πράξη τα όσα μας έχει διδάξει, πραγματικά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Καλλίνη Παρασκευούλα

Digital Marketing

«Κα Σέρμπου καλησπέρα και πάλι, 

Σας ευχαριστώ θερμά, είστε πολύ εξυπηρετική και γενικώς η πλατφόρμα και το όλο σύστημα του e-learning είναι πολύ σωστά σχεδιασμένα και η εμπειρία εξαιρετική. Είναι σημαντικό αυτό, όπως καταλαβαίνετε, γιατί ο καθένας προτρέπει και τους γνωστούς του να το δοκιμάσουν. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη -αν θέλετε και πιστεύετε ότι έχει κάποιο νόημα, μπορείτε να μεταφέρετε τις θετικές μου απόψεις στα ανώτερα κλιμάκια. 

Οπότε πάμε με την παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου! 

Καλή συνέχεια 
Εύη Καλλίνη»

Στρουμπούλης Αθανάσιος

Ανάλυση των Εξελίξεων στην Ελληνική Οικονομία

«Ευχαριστώ για την άψογη και αγαστή σύμπλευση και αρωγή που προσφέρατε ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα....ευχαριστώ για την προαίρεση και την προθυμία σας...»

Πετκάρης Γεώργιος

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της συμμετοχής μου στο εκπ/κό πρόγραμμα Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών, όχι μόνο δεν αντιμετώπισα σημεία του προγράμματος που με δυσκόλεψαν αλλά τουναντίον βρήκα πολύ εύχρηστη την εκπ/κή πλατφόρμα και προσωπικά με βοήθησε στο διάβασμά μου, όπως για παράδειγμα στην προσέγγιση και στην κατανόηση των βασικών εννοιών της κάθε διδακτικής ενότητας. Επικροτώ επίσης, τη διάθεση του υλικού της κάθε Δ.Ε. σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή, γιατί η μελέτη μου ξεκινούσε από την ηλεκτρονική μορφή, που προσομοιάζει με την προφορική παράδοση και ολοκληρωνοτανε με την εντυπη για πιο επισταμένη μελέτη και την εμπέδωση της ύλης της καθε Δ.Ε. σε δεύτερο χρόνο. Στη μελέτη μερικών Δ.Ε. ακολούθησα και την αντίστροφη πορεία, δηλ. πρώτα μελετούσα το έντυπο υλικό και μετά την ηλεκτρονική. 
Θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά ακόμη παραδείγματα που με βοήθησαν στη μελετη μου και στην κατανόηση της ύλης όμως δεν θα το κάνω για να μη σας κουράσω. 
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές του προγράμματος για την άμεση συνδρομή τους σε ερωτήσεις και στην επίλυση αποριών που εξέφρασα.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Γραμματείας Ε-Learning. 

Με εκτίμηση 

Π.Γ.»

Χριστίνα Βάβουλη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

«Αγαπητέ κύριε Κόλλια 
Συγχωρήστε μου το γεγονός ότι σας απαντώ κάπως καθυστερημένα αλλά είναι μία δύσκολη εποχή στην εργασία μου με πολύ πίεση και πολλές ώρες εργασίας. 
Επειδή διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του προγράμματος, θα ήλελα κατά αρχήν να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να συμμετέχω στο πρόγραμμα αυτό. Έλαβα ειλικρινά πολύτιμες γνώσεις από όλες τις θεματικές ενότητες, Αποκόμισα, όπως αναφέρετε και στο μάθημα μία θετική εμπειρία, κάνατε μία "κατάθεση στον συναισθηματικό μου λογαριασμό". 
Όπως σας ανέφερα και σε προγενέστερο μήνυμα, ήταν όλα ενδιαφέροντα, κατανοητά και τυπωμένα με σαφήνεια αλλά παράλληλα μου έδωσαν κίνητρο να εμβαθύνω περισσότερο στο αντικείμενο της εξυπηρέτησης και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών αλλά και του μάρκετινγκ. Το δε βιβλίο σας "Αλφαβητάριο Υπηρεσιών" είναι ένα πολύτιμο βοήθημα, θεωρητικό και πρακτικό, για όλους όσους συναλλάσσονται με καταναλωτές και παρέχουν υπηρεσίες. 
Ολοκληρώνοντας, να σας ενημερώσω ότι το σαββατοκύριακο (1-2/10)θα ολοκληρώσω και την τελευταία ενότητα. 
Και πάλι σας ευχαριστώ. 
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και πιθανόν να συμμετάσχω σε κάποιο άλλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω e-learning, γιατί σεμινάρια εδώ στην Κέρκυρα σε παρεμφερεί αντικείμενα σπανίζουν έως εκλείπουν. 

Με εκτίμηση 
Χριστίνα Βάβουλη»

Σαρλής Κωνσταντίνος

Χρηματοοικονομική Διοίκηση

«Στη ζωή μας ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" αξίζει όσο ένας θησαυρός, αρκεί να είναι βγαλμένο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Δεχθείτε, λοιπόν, ένα τέτοιο "ευχαριστώ" για την κάθε μια εξυπηρέτηση που έτυχα από μέρους σας στη μακροχρόνια διάρκεια των σπουδών μου στο ΚΕΚ-ΕΚΠΑ. 

Με εκτίμηση
Σαρλής Κωνσταντίνος

Άννα-Χρυσοβαλάντου Κοκκίνου

Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων

«Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και με το πρόγραμμα-μαθήματα και με εσάς και με τους καθηγητές. 
Έχω προτείνει τα e-learning σας και σε άλλα άτομα! 
Με εκτίμηση, 
Άννα-Χρυσοβαλάντου Κοκκίνου»

Πέτρος Παπαδάτος

Web Design: Aπό τον Σχεδιασμό μέχρι την Επεξεργασία της Επισκεψιμότητας

«Αγαπητέ κύριε, 

κλείνοντας αυτό τον κύκλο εκπαίδευσης, νοιώθω την ανάγκη να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δόσατε να συγκροτήσω και να επεκτείνω τις μέχρι τώρα γνώσεις μου στο web desighn. 
Ειλικρινά είμαι χαρούμενος γιατί οι προσπάθειες του ΕΚΠΑ και η δική σας άψογη καθοδήγηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, δίνουν αυτή την παραπάνω δυνατότητα σε όλους εμάς, που πιστεύουμε ότι η γνώση είναι μια αδιάκοπη πρόκληση. 

Και πάλι σας ευχαριστώ. 

Με εκτίμηση 
Πέτρος Παπαδάτος 
Αμαλιάδα»

Νίκος Κωνσταντάρας

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

«Με το τέλος των μαθημάτων, θα ήθελα να εκφράσω σε όλους σας - διδακτικό 
προσωπικό, γραματεία και τεχνική υποστήριξη, τις ευχαριστίες μου για την 
βοήθεια και τις γνώσεις που μου προσφέρατε, κυρίως στις οικονομικές ΔΕ, με 
αποκορύφωμα την ΔΕ της γεωπολιτικής. 

Και πάλι σας ευχαριστώ, και καλή συνέχεια. 

Μετά τιμής 
Νίκος Κωνσταντάρας»

Κώστας Μπαντούνας

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Αξιότιμη κυρία Ντούλια, 
Τελειώσαμε το μάθημα της Κοινωνικής Οικονομίας. 
Σας ευχαριστώ για την αμέριστη και ακάματη προσπάθειά σας ώστε να εξαλειφθούν οι όποιες δυσκολίες παρεμποδίζουν ακόμη την υλοποίηση δραστηριοτήτων προς μια αλληλέγγυα κοινωνία. Είναι πάντα στην πεποίθησή μου ότι η πορεία του ανθρώπου είναι μονόδρομος μέσα από τέτοιες πρακτικές. Οπωσδήποτε, ο βασικός παράγοντας είναι η κατάλληλη παιδεία. Εύχομαι και ελπίζω ότι η φιλοσοφία της Κοινωνικής Οικονομίας θα διδάσκεται, μαζί με το αλφαβητάρι, στα πρώτα βήματα εκπαίδευσης του κάθε παιδιού. 
Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά. 
Κώστας Μπαντούνας»

Μ.Ν.

Επιθεωρήσεις Πλοίων - Port State Control

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών που αφορά της επιθεωρήσεις Λιμενικών αρχών θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για της επιπλέον γνώσεις που μου προσφέρατε ,για την άψογη συνεργασία ,την βοήθεια που είχα από τους καθηγητές, καθώς και την γραμματεία του Πανεπιστημίου. Όλα όσα έμαθα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα και σίγουρα θα με βοηθήσουν στην εργασία μου και γενικότερα στην καλύτερη προετοιμασία και ετοιμότητα του πλοίου που θα υπηρετώ προς επιθεώρηση.

Αικατερίνη Φιλίππου

Ελληνισμός και Δύση

«Αγαπητοί, 
σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω ένα τόσο ενδιαφέρον αντικείμενο. 
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθειά σας σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με την εργασία μου και τα μαθήματα. 
Τέλος να ευχαριστήσω τον καθηγητή που είχε αναλάβει το μάθημα για τις υποδείξεις του και τον τρόπο που χειρίστηκε την απειρία μου. 

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, 
και είμαι βέβαιη ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε ξανά στο μέλλον 

Με εκτίμηση 

Αικατερίνη Φιλίππου».

Σκιτζής Δημήτριος

Advanced Business Management

Έχοντας σαν πεποίθηση την διά βίου μάθηση, έκανα έρευνα στο ίντερνετ για να εγγραφώ σε εξ αποστάσεως μαθήματα, δεδομένου ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να λείψω από την εργασία μου. Το όνομα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ήταν για μένα εχέγγυο όσον αφορά την ποιότητα των σπουδών και την ανατροφοδότηση από τους καθηγητές, σε περίπτωση που θα είχα ερωτήσεις και απορίες, Μέσα από τον συνδυασμό θεωρίας και άσκησης με τη μορφή ερωτήσεων και ανάπτυξης επιχειρηματικών εφαρμογών, απέκτησα πιστοποιητικό εξειδίκευσης στο πεδίο Advanced Business Management. Τα οφέλη αρκετά: 
• Επικαιροποίησα τις γνώσεις που είχα λάβει όντας σπουδαστής πολλά χρόνια πριν 
• Απέκτησα νέες γνώσεις μου σε πολλούς τομείς της δουλειάς μου, όσον αφορά management, marketing και στατιστική επιχειρήσεων 
• Πρόσθεσα στο βιογραφικό μου, καθώς και στα social media το πιστοποιητικό εξειδίκευσης 
• Το πιστοποιητικό κοσμεί πλέον το γραφείο μου, δίνοντας προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχω στους πελάτες μου 
• Οι γνώσεις που απέκτησα θα με βοηθήσουν σε βάθος χρόνου να σταθμίζω καλύτερα τα γεγονότα και να λαμβάνω καλύτερες αποφάσεις, τόσο σαν επαγγελματίας όσο και σαν άνθρωπος. Πιστεύω ότι η συσώρευση γνώσης είναι μία επένδυση που δεν πάει ποτέ χαμένη 
• Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών μου ήρθε και η υποτροφία από το ΕΚΠ, που συνίσταται στην επιστροφή των διδάκτρων, που αφορά τις δύο καλύτερες τελικές βαθμολογίες.
Ευχαριστώ για όλα αυτά και θεωρώ ότι θα μαθητεύσω ξανά στο εγγύς μέλλον στα προγράμματα εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης του ΕΚΠ.

Βελέντζα Αικατερίνη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

«Καλημέρα σας, 
ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε όσον αφορά το μάθημα εξ αποστάσεως πάνω στην εξυπηρέτηση πελατών. 
Κύριε Κόλλια σας εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε ότι κάνετε.Ηταν ένας κύκλος μαθημάτων που βοήθησε πάρα πολύ πάνω στην δουλειά μου και όχι μόνο.Και θα ήθελα πολύ να ξαναυπάρξει αντικείμενο για συνεργασία μαζί σας. 
Κορίτσια στην Γραμματεία σας ευχαριστώ για την ενημέρωση και την βοήθεια που κάποιες φορές χρειάστηκα. 
Εύχομαι καλή συνέχεια».

ΧατζηΠαναγιώτου Καλλιόπη

e-Tourism (Διαδικτυακές Συναλλαγές στον Τουρισμό)

«Καλημέρα κ. Βαλιανάτου, 

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Θα περιμένω, λοιπόν, την αποστολή του πιστοποιητικού. 

Σχετικά με το πρόγραμμα συνολικά και παρά τα σημεία που με δυσκόλεψαν, θα ήθελα να σημειώσω ότι βρήκα τις γνώσεις που απέκτησα εξαιρετικά χρήσιμες όχι μόνο για τυχόν μελλοντική μου ενασχόληση με το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για τομείς της εργασίας που έχω τώρα, κάτι το οποίο έχει μεγάλη αξία για μένα. 

Σας ευχαριστώ 

Με φιλικούς χαιρετισμούς 
Πόπη Χατζηπαναγιώτου-Φασιανού»

Δήμητρα Παπαγεωργίου

Οργάνωση και Προσωπική συμβουλευτική

«Γνωρίζοντας πως η πλατφόρμα θα κλείσει και φτάνοντας στο τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για αυτή την μοναδική εμπειρία του συγκεκριμένου προγράμματος!!! Νιώθω δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση διότι καταρτίστηκα απόλυτα με σημαντικές γνώσεις !!! η ουσιώδης δομή του μαθήματος και το βάθος του σε όλα τα επίπεδα ήταν εξαιρετικά!!! Πιθανόν να μη μπορώ να περιγράψω ακριβώς το πως αισθάνομαι, όμως η δύναμη που έχω πάρει είναι τόσο μεγάλη που μου έχει δώσει ώθηση να πραγματοποιήσω ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ τους στόχους μου!! Νιώθω σιγουρη να ξεκινήσω την επιχείρηση μου και να την λειτουργήσω και να έχω τον έλεγχο, προνοώντας και παίζοντας δίκαια! 
Είναι ανεκτίμητο το πως μπορείς να "κτιστείς" σωστός επιχειρηματίας με αυτό το πρόγραμμα (σύμφωνα με τη θέληση σου). είναι ανεκτίμητο όταν μαθαίνεις ότι μπορείς να οργανώσεις τη ζωή σου! 
σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς! 
μετά τιμής, 
Δήμητρα Παπαγεωργίου»

Αναστασία Αυγερινού

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Αγαπητή κα Ντούλια,
μετά τη live-streaming συνάντησή μας (13.02.2017), η οποία ορίζει και το τέλος του προγράμματος, αισθάνομαι την ανάγκη να υποβάλλω σε σας προσωπικά, αλλά και στην ομάδα υποστήριξης του προγράμματος (γραμματεία και πληροφορική) την άποψή μου. Η κατάθεση αυτή γίνεται από καρδιάς και στοχεύει να καταδείξει το αποτέλεσμα που είχε σε μένα η όλη διαδικασία παρακολούθησης.
Αρχίζω από το σύστημα εκπαίδευσης: Είναι πρωτοποριακό. Το σύστημα, παρά το ότι γίνεται από απόσταση παραμένει «ζωντανό». Περιέχει διαδραστική μεθοδολογία τόσο λόγω του εκπαιδευτικού υλικού με τις δραστηριότητες, όσο και με τις βιντεοσκοπημένες παραδόσεις και την live streaming συνάντηση, χωρίς να θέτουμε σε δεύτερη μοίρα την ίδια την προσωπικότητα της εκπαιδεύτριας και την μεταδοτικότητά της. Συμπερασματικά το σύστημα εκπαίδευσης διαμορφώνει μια σχέση «αλληλεπίδρασης» εκπαιδευτή - συμμετεχόντων και συμμετεχόντων μεταξύ τους, χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζονται . Εντυπωσιακό για μένα είναι, επίσης η ικανότητα "ομογενοποίησης" του επιπέδου των συμμετεχόντων από την εκπαιδεύτρια σε ένα εξ αποστάσεως πρόγραμμα. Αυτό σηματοδοτεί την εμπειρία!
Η εκπαιδευτική υποστήριξη: Είναι εντυπωσιακή. Αισθάνθηκα ότι με βοηθούσε κάποιος στο σπίτι μου. Η ηλικία μου δεν επιτρέπει την άνετη παρακολούθηση της τεχνολογίας, ωστόσο ο συνδυασμός της τεχνολογίας και των μέσων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα , αποτέλεσε για μένα εκπαιδευτική διαδικασία διδακτικής και μάθησης και με ωφέλησε.
Εμπιστεύτηκα τις γνώσεις, τον χρόνο και την εξειδίκευσή μου στο πρόγραμμα και δεν διαψεύστηκα. Έχω την γνώμη ότι στο πρόγραμμα αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η μεγάλη εμπειρία της εκπαιδεύτριας και η υψηλή υλικοτεχνική του υποδομή, ώστε να αισθάνομαι ότι αναβαθμίστηκαν οι γνώσεις μου, αλλά και ίσως πιο σημαντικό εμπέδωσα στην πράξη την προσφορά της δια βίου μάθησης στην αναβάθμιση των ικανοτήτων μου.

Σας ευχαριστώ για το ταξίδι αυτό, εύχομαι να έχετε την υγεία και την δύναμη να επαναλάβετε αυτό το πρόγραμμα σε πολλούς άλλους και παρακαλώ να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συντελεστές του μαθήματος.

Με εξαιρετική εκτίμηση,
Αναστασία Αυγερινού»

Αλεξάνδρα Τρ

Μαθησιακές Δυσκολίες: Αξιολόγηση και Στρατηγικές Παρέμβασης

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν πλήρες και μου προσέφερε πολλές γνώσεις για τις μαθησιακές δυσκολίες που πριν απλά γνώριζα επιγραμματικά. Ήταν σαφή τα όσα διδάχτηκα πάντα με τις απαραίτητες διευκρινήσεις που ζητούσα από τον εκπαιδευτικό. Θα έκανα σίγουρα άλλο ένα πρόγραμμα γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα όσα πήρα από αυτό!

Ηλέκτρα Δημόγλου

Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και σύγχρονες μέθοδοι αγωγής φροντίδας

«Αγαπητοί κύριοι, 
Με τη λήξη της εκπαίδευσής μου στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους εκπαιδευτές , τη γραμματεία αλλά και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, για την άμεση και άψογη επικοινωνία, χάριν της οποίας μπόρεσα υπερβαίνοντας την αρχική αμηχανία της ηλεκτρονικής διαδικασίας να ολοκληρώσω τον κύκλο του προγράμματος. 
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και παρακαλώ ενημερώστε με για τις όποιες οικονομικές ή άλλες εκκρεμότητές μου. 
Καλή συνέχεια σε όλους 
Με εκτίμηση 
Ηλέκτρα Δημόγλου»

Θανάσης Μωυσιάδης

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Κυρία Ντούλια καλησπέρα 
Με το πέρας του προγράμματος θέλω να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για τη δυνατότητα που μου παρείχε το προτεινόμενο πρόγραμμά σας να γνωρίσω την Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα. Ήταν πραγματικά το κατάλληλο πρόγραμμα στην μελλοντική μου πρόθεση ίδρυσης μιας Κοιν.Σ.Επ. Ωστόσο η σύγκριση με άλλες δομές Κοινωνικής Επιχείρησης βοήθησαν σημαντικά έτσι ώστε να γίνει η συγκριτική ανάλυση, παράλληλα με τις αρχές της Κοινωνικής Οικονομίας που είναι η βάση όλων. 
Το σύγγραμμα σας είναι πλούσιο σε πληροφορία. Τα παραδείγματα που παρατέθηκαν σε σχέση με το υλικό του παραρτήματος συνεισφέρει σημαντικά στην κατανόηση, καθώς επίσης με τις παρουσιάσεις που ακολουθούσαν τη δομή του βιβλίου. 
Αυτό που ξεχώρισε και φάνηκε τόσο στο πρόγραμμα αυτό όσο και στο σύγγραμμά σας, είναι η κατάθεση των εμπειριών σας όλα τα χρόνια ενασχόλησής σας με την Κοινωνική Οικονομία και την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. 
Είναι πολλοί που έχουν ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων ή τη διδασκαλία χωρίς ωστόσο να είναι απόλυτοι γνώστες του αντικειμένου τους. 
Η διαφορά σε σύγκριση με σας ήταν περισσότερο από εμφανής. 
Θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω και από κοντά. 
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε, πάντα με υγεία! 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 
Ο εν Τρικκάλοις ορμώμενος, 
Θανάσης Μωυσιάδης»

Ειρήνη Παλαιολόγου

Management Ταξιδιωτικών Πρακτορείων & Tour Operators

«Ονομάζομαι Ειρήνη Παλαιολόγου και παρακολούθησα μαζί σας τα σεμινάρια για το Management Ταξιδιωτικών Πρακτορείων & Tour Operators. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, και την εμπειρία απόκτησης γνώσεων μέσω του προγράμματος σας οδηγώντας με στην απόκτηση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού.
Με μεγάλη μου χαρά μελλοντικά θα παρακολουθούσα ξανά κάποιο πρόγραμμά σας. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας. 

Με εκτίμηση,
Ειρήνη Παλαιολόγου»

Ζουμπέ Ευαγγελία

Ιατρική Ψυχολογία

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την καλή σας οργάνωση και εξυπηρέτηση που με κάνει υπερήφανη διότι η χώρα μου διαθέτει τόσο καλά Πανεπιστήμια .Σκοπεύω να παρακολουθήσω και δεύτερο σεμινάριο μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ευχαριστώ για την καλή σας εξυπηρέτηση».

Φουσκάρης Μελέτης

Digital Marketing

«Καλησπέρα,
Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Π.Ε. Πετράκη, υπεύθυνο του μαθήματος «Επιτυχημένη Επιχειρηματικότητα» (1149).
Έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία επί πολλά χρόνια, θέλω να σημειώσω ότι το υλικό αυτό καλύπτει επαρκέστατα τα θέματα με τα οποία διαπραγματεύεται. Είναι ιδιαίτερα καλογραμμένο και περιεκτικό και μάλιστα με γλώσσα απλή και κατανοητή (και όχι μια κακή μετάφραση που έχω δει σε άλλα μαθήματα).
Και πάλι συγχαρητήρια!!
Με εκτίμηση
Μ. Φουσκαρής»

Μπέρκη Μαρία

Ασφάλεια (HACCP) & Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000:2005 & ISO9001:2008

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη επικοινωνία καθ όλη την διαρκεια του προγράμματος και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους καθηγητές οι οποίοι μας ανοίγουν νέους ορίζοντες!! 
Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία. 

Με εκτίμηση 
Μπέρκη Μαρία»

Ξ.Β

Εργαλεία Αξιολόγησης σε Θέσεις Ευθύνης στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα

Αξιότιμε κύριε Εκπαιδευτή, Καθώς το πρόγραμμα βαίνει στην ολοκλήρωσή του, αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, καθώς είχα την ευκαιρία να έλθω σε επαφή με γνώσεις στην πλειοψηφία τους κυριολεκτικά πρωτόγνωρες για μένα, παρόλο που είμαι όργανο της διοίκησης για είκοσι περίπου χρόνια. Οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετές φορές δυσκολεύτηκα να προσπελάσω όλο το παρατιθέμενο αρχειακό υλικό, το οποίο ήταν πολύ πλούσιο και πολύ προσεκτικά επιλεγμένο. Αυτή όμως η πληθώρα των πληροφοριών με την επανάληψη και τις επικαλύψεις οδηγούσε με κάποιον ασυνείδητο και αυτόματο τρόπο στην αφομοίωση της γνώσης και τη συγκράτηση των απαιτούμενων στοιχείων στη μνήμη μου. Το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν τα συνημμένα βίντεο, τα οποία ήταν ένας πολύ ευχάριστος τρόπος να διασκεδαστεί η κόπωση και να αντληθούν μηνύματα, αξίες και διδάγματα μέσα από την τελείως πρωτότυπη οπτική, το δυναμισμό και την πειστικότητα των ομιλούντων. Τέλος, πρέπει να αναφέρω ότι θα ήθελα πολύ να είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας, να σας θέσω απορίες, να ζητήσω καθοδήγηση και να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά αυτό δεν κατέστη εκ μέρους μου δυνατόν, παρόλο που μας παροτρύνατε διαρκώς προς αυτήν την κατεύθυνση. Εν κατακλείδι, το πρόγραμμα με ικανοποίησε απόλυτα και ξεπέρασε τις μαθησιακές μου προσδοκίες. Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μη σχολιάσω την άριστη γραμματειακή υποστήριξη και θα καταθέσω τις ευχαριστίες μου και γι΄αυτό.

Ακκίδης Σοφοκλής

Coaching Leadership

«Αγαπητή μου καθοδηγήτρια καλησπέρα σας 
τι να πω πραγματικά κάθε ώρα τα μηνύματα σας μας αγγίξουν το καθένα με τον τρόπο του. 
σας ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι και ελπίζω η μητέρα σας να είναι καλύτερα 
Όσον αφορά το πρόγραμμα σε 3 λέξεις μοναδικό ανεπανάληπτο ξεχωριστό. είναι ένα πρόγραμμα που με άγγιξε εσωτερικά και θα με βοηθήσει στην πορεία της ζωής μου. και μέσω των συνομιλιών μας που είναι κάτι το καταπληκτικό μας δίνετε το δικό σας στίγμα και παρότρυνση πως να συνεχίσουμε και πως να συμπεριφερθούμε. 
επίσης θα ήθελα μετά που θα τελειώσουμε να μου πείτε αν μπορώ να συνεχίσω και να κάνω και το άλλο πρόγραμμα που προσφέρει το πανεπιστήμιο για coaching. 
ακόμη μια φόρα ένα μεγάλο ευχαριστώ και ο θεός να σας παρηγορεί και να σας ενδυναμώνει στο έργο σας. 
με εκτίμηση 
Σοφοκλής»

Μαριδάκης Παναγιώτης

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

«Αγαπητοί καθηγητές συνεργάτες-συντονιστές του προγράμματος θα ήθελα μέσω του ηλεκτρονικού μηνύματος να σας εκφράσω την ικανοποίηση μου για την άρτια εξειδίκευση που παρειχατε στα θέματα ναυτιλίας η οποία θα με συνοδεύει στην καριέρα μου ως Αξκος Λ.Σ. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε με υγειά και δημιουργικοτητα και να είστε σίγουροι ότι τα προγράμματα σας θα είναι πρώτη μου επιλογή για την περαιτέρω επιμόρφωση μου στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία και σε άλλα θέματα όπως για παράδειγμα η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, κ.α πολλά και ενδιαφέροντα. 
Μετά Τιμής 
ΥΠΧΟΣ ΛΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ Π.»

Μιχάλης Βαμβακούσης

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας και αρκετά σεμινάρια σχετικά με τις προμήθειες πλοίων, θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί "τι μπορεί να σου προσέφερε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα;". 

Και όμως, πέρα από αρκετά πράγματα που διάβασα, μελέτησα και γνώρισα για πρώτη φορά, το πρόγραμμα Ναυτιλία και διαχείριση προμηθειών, κατάφερε να με κάνει να δω από άλλη οπτική και να σκεφτώ πιο δημιουργικά το επαγγελματικό μου αντικείμενο και θεωρώ πως είναι ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να παρακολουθήσει κάποιος που ενδιαφέρεται για τις προμήθειες πλοίων τόσο από την πλευρά του αγοραστή όσο και του πωλητή. 

Ευχαριστώ. 

Μιχάλης Βαμβακούσης»

Κιτσιανός Σπύρος

Ασφάλεια (HACCP) και Ποιότητα Τροφίμων: πρότυπα ISO22000 & ISO9001

«Αναφερόμενος στην γραμματεία, 
θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον επαγγελματισμό σας, την κατανόηση και την άψογη συνεργασία. 
Πολύ καλή δουλειά. 
ευχαριστώ 

Κιτσιανός Σπύρος»

Ιορδανίδης Φώτιος

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Καλημέρα, 
σε συνέχεια της ενημέρωσης σας, για την τελική βαθμολογία του προγράμματος θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου,για την άψογη διεξαγωγή όλης της διαδικασίας από μέρους της γραμματείας αλλά και την εισηγήτρια κα Ντούλια για την πολύτιμη βοήθειά της, με την οποία στη live streaming συνεδρία είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ και να κατανοήσω ακόμα περισσότερο απορίες που είχα σχετικά με το αντικείμενο του προγράμματος, τις πλήρεις ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα,καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας μας. 
Τα βιντεομαθήματα ( συνδυασμός ήχου και εικόνας ) συμπληρωματικά με το βιβλίο αποτελούν ολοκληρωμένη αντιμετώπιση. 
Σε ότι αφορά την κάλυψη των αναγκών μου ως εκπαιδευόμενου,θα ήθελα ίσως συμπληρωματικά ανά ενότητα παρουσίασης των βιντεομαθημάτων κάποιο τεστ αξιολόγησης. 
Συγχαρητήρια!!! 
Με εκτίμηση, 
Φ.Ιορδανίδης»

Καραβασίλη Βασιλική

Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και σύγχρονες μέθοδοι αγωγής φροντίδας

«Αγαπημένη μου καθηγήτρια σε λίγο τελειώνει και το τελευταίο μάθημα και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω κάποια πράγματα που έχω μέσα μου αλλά περίμενα αυτήν την στιγμή να το κάνω για να μην θεωρηθώ κόλακας. 
Καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον τρόπο που <<διδάσκετε>>. 
Οι ερωτήσεις σας είναι τόσο εύστοχες ώστε θέλεις δεν θέλεις ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ !!! 
Και εγώ έμαθα πολλά κοντά σας γιατί ήθελα κιόλας. 
Αγαπώ πολύ τα παιδιά και με τα εφόδια που μου δώσατε, με κάνατε καλύτερη σαν άνθρωπο γιατί όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα παιδιά προσπαθούμε να βγάλουμε καλύτερους ανθρώπους στην κοινωνία. 
Όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι για το παντοτινό και ανεκτίμητο δώρο που μου κάνατε, το οποίο θα με ακολουθεί σε όλη μου την ζωή !!! 
Αυτό είναι το δώρο της σωστής διαπαιδαγώγησης, γιατί αν στο μέλλον αξιωθώ να γίνω μητέρα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και ότι θα είμαι μια καλή μητέρα ώστε τα παιδιά μου να μπορούν να αισθάνονται όλα όσα πρέπει για την μητέρα τους, την οικογένεια τους και την κοινωνία. 
Για αυτά και για πάρα μα πάρα πολλά άλλα αισθάνομαι την μεγάλη ανάγκη να σας συγχαρώ και να σας πω ΧΙΛΙΑ ειλικρινή, ζεστά και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! 
Με εκτίμηση και σεβασμό Καραβασίλη Βασιλική».

Ιωάννα Καρυωτάκη

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Aσκησης με Μικροδιδασκαλίες

«Μπράβο στον καθένα σας, το υλικό ήταν καλογραμμένο και κατανοητό στο περιεχόμενο του. Οι εκπαιδευτές μας απαντούσαν άμεσα και δεν αδιαφορούσαν στις απορίες και στο τέλος στη μικροδιδασκαλία ήταν μια φοβερή εμπειρία. 

Πολύ καλή οργάνωση!!! και συγχαρητήρια και στην τεχνική υποστήριξη της μικροδιδασκαλίας και στον εκπαιδευτή της. Εξυπνος, άμεσος στην μετάδοση γνώσεων και προσιτός στους εκπαιδευόμενους. 

με εκτίμηση, 

Ιωάννα Καρυωτάκη 
MSc Επικοινωνίας & ΜΜΕ»

Μορφίδης Θεόδωρος

Chartering (Ναυλώσεις Πλοίων)

«Η ύλη του μαθήματος ήταν απόλυτα κατανοητή. Το πρόγραμμα με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα τα οποία και συναντούσα καθημερινά στην δουλειά μου. Το στύλ της εξέτασης ήταν πολύ εύκολο και η διόρθωση ήταν άμεση και έτσι ήξερες και τον τελικό σου βαθμό. Αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα για να μπορέσει να αποκτήσει γνώσεις για το συγκεκριμένο αντικείμενο!»

Βασίλης Γώγος

Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

«Καλησπέρα σας και καλή χρονιά 

Έχοντας τελειώσει το σεμινάριο, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν το καλύτερο από όλα όσα έχω παρακολουθήσει. 
Οι σημειώσεις σας ήταν πλήρεις και κατανοητές γι 'αυτό και δεν χρειάστηκε να σας ενοχλήσω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καθόλου. Έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά και ελπίζω να κάνετε και άλλο παρόμοιο σεμινάριο. 
Επίσης θα ήθελα να πω ότι καλό θα ήταν οι σημειώσεις σας να χρησιμοποιηθούν και σε ήδη υπάρχοντα σεμινάρια, διότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμές, αφου δεν υπάρχουν καθόλου. 
Σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία 

Με εκτίμηση 
Βασίλης Γώγος»

Θεόφιλος Κωστούλας

Προβλήματα Συμπεριφοράς στο Σχολείο και Στρατηγικές Αντιμετώπισης

«Μπράβο! Πολλά τα εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα, λιγοστά τα άρτια και ολοκληρωμένα ως προς την οργάνωση και διαχείρισή τους. Συγχαρητήρια. Εξαιρετικό το εκπαιδευτικό υλικό, άριστη η οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, πρότυπο λειτουργίας η εκπαιδευτική πλατφόρμα. Δεν χρειάστηκε να ενοχλήσω τον εκπαιδευτή... 

Συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Αλεξίου Ευαγγελία

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

«Καλημέρα σας 
Επέλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα διότι πίστευα πως θα ήταν για εμένα ένα χρήσιμο εργαλείο για τη δουλειά μου. Βρέθηκα στην εξυπηρέτηση πελατών ενός supermarket χωρίς εκπαίδευση και χωρίς γνώσεις marketing. 
Το χρήσιμο εργαλείο που θεωρούσα πως θα έχω, έγινε για εμένα αρωγός και στήριγμα. Είναι απόλυτα σαφές και κατανοητό, καλογραμμένο και πολύ προσεγμένο. Εντάσσει ομαλά τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο, όσο κι αν ο ίδιος απέχει ή έχει άγνοια του αντικειμένου. 
Προσωπικά βελτιώθηκα, εξελίχθηκα ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος και βλέπω, πλέον, πως έχω διαφορετική αντιμετώπιση και απο τους πελάτες μου. 
Η συνολική εικόνα μόνο θετική μπορεί να είναι και με δυο λόγια το συστήνω ανεπιφύλακτα! 
Επέλεξα να δώσω την αξιολόγηση όσο αργότερα γινόταν, ώστε να έχω πληρέστερη εικόνα. 
Είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. 
Ευχαριστώ πολύ 
Εύα Αλεξίου»

Φανή Καρνέση

Ψυχοθεραπεία: Θεωρία και Πράξη

«Χθες παρέλαβα το Πιστοποιητικό μου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία σας καθ' όλη την διάρκεια του εξαμήνου. 
Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να παρακολουθήσω κάποιο νέο πρόγραμμα, οπότε θα παρακαλούσα να με ενημερώνετε για οποιαδήποτε νέα προγράμματα. 

Ευχαριστώ, 
Φανή Καρνέση»

Ελένη Θεοδώρου

Η Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Μαθητές με Δυσλεξία

«Σας ευχαριστώ για την συνεργασία. Οι professeurs του προγράμματος ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ 
ήταν άψογοι και πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν κάθε απορία μου. Σίγουρα θα παρακολουθήσω κάποιο νέο πρόγραμμα. 
Με εκτίμηση 
Ελένη Θεοδώρου».

Γρεβενίτη Ευσταθία

Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων

«Αγαπητοί μου, 
Με αφορμή την υποβολή και των τελευταίων εξετάσεων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη θαυμάσια γνώση που μου δώσατε την ευκαιρία να αντλήσω μέσα από το πρόγραμμά σας. 
Η Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελούσε ανέκαθεν το γνωστικό πεδίο στο οποίο επιθυμούσα – εξιδανικευμένα- να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά, έστω κι αν δεν το κατάφερα ποτέ. Η αρχική επιλογή συμμετοχής μου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οφειλόταν συνεπώς στον «ευσεβή πόθο» της αρχής της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. 
Τελικά, αυτό που κατάφερα μέσα από τη μελέτη των μαθημάτων σας ήταν μεγαλύτερο: Πέτυχα να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου λαμβάνοντας σαφείς και οριοθετημένες απαντήσεις σε άπειρα αναπάντητα ερωτήματα. 
Ερμήνευσα αρκετούς από τους λόγους που με ώθησαν να πάρω λάθος αποφάσεις καριέρας (εργάζομαι από 18 ετών και είμαι 37) καθώς και να κατανοήσω με στοιχειώδη (μηδαμινή) αλλά πολύτιμη ενσυναίσθηση τη συμπεριφορά του επαγγελματικού μου (και όχι μόνο) περίγυρου. 
Κυρίως, κατάλαβα πως υπάρχει τρόπος να μεταβάλλεις μια κατάσταση όχι τόσο ιδανική σε πολύ καλύτερη. 
Ευχαριστώ λοιπόν ειλικρινά για όση ωφέλεια μου προσφέρατε με άψογο επαγγελματισμό, προθυμία και άρτια οργάνωση. 
Ελπίζω να αισθάνεστε υπερήφανοι. 
Με εκτίμηση, 
Έφη Γρεβενίτη».

Αθανάσιος Τάνγκας

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Καλή εβδομάδα. 

Αρχικά μπορώ να πω ότι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε έστω και τώρα να γνωριζόμασταν όλοι, παρέα με μιά μπύρα. 
Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που παρουσιαζόταν η ύλη του προγράμματος μέσω της πλατφόρμας. Ήταν η πρώτη φορά που μπορούσα να διαβάσω από τον υπολογιστή μου και όχι από τις εκτυπώσεις όπου μέχρι τώρα το προτιμούσα. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε να υπάρχουν και Video Lectures όπως σε όλα τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. 
Παρότι έχω 25ετή εμπειρία στο Τμήμα προμηθειών της Costamare Shipping, είναι σίγουρο ότι έμαθα αρκετά που δεν γνώριζα και μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει να τα εφαρμόζω στην δουλειά μου. 
Βρήκα κάποιες δυσκολίες στα θέματα που είχαν να κάνουν με την Διεθνή οικονομία λόγω ότι δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν. 

Και εγώ με την σειρά μου εύχομαι ότι καλύτερο και για εσάς. 
Σας ευχαριστώ. 
Αθανάσιος Τάνγκας»

Λουκά Κωνσταντία

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Κυρία Ντούλια καλησπέρα! 
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για όσα μας μεταδώσατε κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ήταν τιμή μου που παρακολούθησα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 
Το βιβλίο που μας χορηγήσατε για εκπαιδευτικό υλικό είναι πληρέστατο, αναλυτικό, κατανοητό και μεταφέρετε μέσω αυτού στον αναγνώστη την πολύχρονη εμπειρία σας. 
Την εμπειρία σας μας τη μεταφέρετε μέσω των διαλέξεων αλλά και μέσω των Live Streaming συναντήσεων. 
Παρακολουθώντας τις διαλέξεις οι οποίες ήταν αναλυτικές και κατανοητές δεν χρειαζόταν να δαπανηθεί αρκετός χρόνος για μελέτη σε επίπεδο εβδομάδας. 
Επίσης το γεγονός ότι οι εργασίες δίνονται προς το τέλος του σεμιναρίου, λειτουργούν υπέρ των εκπαιδευόμενων, καθώς οι εκπαιδευόμενοι έχουν διδαχθεί όλες τις μορφές των κοινωνικών επιχειρήσεων και των κοινωνικών μορφωμάτων και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την καταλληλότερη μορφή για το θέμα που θα τους ζητηθεί να αναπτύξουν. 
Επειδή δραστηριοποιούμαι στο χώρο της κοινωνικής οικονομίας είχα τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου αλλά να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. 
Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή και δημιουργική συνέχεια στα εγχειρήματα σας και ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. 
Τέλος θα ήθελα να σας ζητήσω να μας κρατάτε ενήμερους για τις εξελίξεις στην κοινωνική οικονομία αλλά και να μου στείλετε τον οδηγό για τους γυναικείους συνεταιρισμούς και τις κοινωνικές επιχειρήσεις που μας είπατε χθες στην 3 Live Streaming συνάντηση με δική μου επιβάρυνση των εξόδων αποστολής, εάν σας είναι εύκολο. 
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 

Με βαθύτατη εκτίμηση 
Λουκά Κωνσταντία»

Σωκράτης Λυρίτης

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

«Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία , 
Ήταν πολύ σημαντική η προσφορά των γνώσεων αυτών για την επαγγελματική μου 
συνέχεια στο χώρο της ναυτιλίας. 

Με εκτίμηση 
Σωκράτης Λυρίτης»

Livia Piedimonte

Διοικητική Λογιστική: Επιχειρησιακός Σχεδιασμός

«Μετά και την υποβολή του τελευταίου διαγωνίσματος και σε αναμονή των τελικών βαθμών μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους εκπαιδευτές καθώς και Υπευθυνη της Γραμματείας κα Βαλλιανάτου για την σημαντική βοήθεια αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις που αποκόμισα από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση μου στην διοικητική λογιστική. Να είστε βέβαιοι ότι θα παραπέμψω όλους τους συνεργάτες μου και όχι μόνο στο να παρακολουθήσουν μαθήματα της επιλογής τους μέσω του Κέντρου σας. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας οι όποιες αφορούν στο επαγγελματικό μας αντικείμενο για καλύτερη απόδοση και σωστούς τρόπους στρατηγικής και διοίκησης. Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχίες στο έργο σας με πολλούς πολλούς εκπαιδευομένους. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
Livia Piedimonte
Γ.Διευθύντρια Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Αθήνας»

Παναγιώτης Κώστας

Τεχνολογίες Πράσινης Ενέργειας και Επιχειρηματικότητα

«Αξιότιμοι κύριοι, 

Τελειώνοντας το πρόγραμμα επιμόρφωσης "Τεχνολογίες Πράσινης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητα", θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διδάσκοντες, υπεύθυνους και επιμελητές, για την άριστη διδακτική επιμέλεια του προγράμματος, την Γραμματεία του e-learning για την υποστήριξη και τον επαγγελματισμό τους και τους τεχνικούς της πλατφόρμας για την υποδομή, τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα. 
Θα παραμείνω εντός της πλατφόρμας για όλο το διάστημα μέχρι την διαγραφή των κωδικών μου και φυσικά θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μου ζητηθεί. 

Με εκτίμηση 

Παναγιώτης Κώστας»

Α Ψ

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Καλησπέρα σας! 

Αναφερόμενη στο συγκεκριμένο εξ αποστάσεως πρόγραμμα , θα ήθελα να τονίσω το πόσο με βοήθησε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και στο πόσο με διευκόλυνε να κατανοήσω καλύτερα τον τομέα στον οποίο εργάζομαι που είναι "το τμήμα προμηθειών" σε ναυτιλιακή εταιρεία. Καθόλη την φοιτησή μου το παρόν πρόγραμμα με βοήθησε να ξεδιαλύνω ΄πολλά πράγματα στα οποία εργάζομαι καθημερινά και να κατανοήσω όλη την διαδικασία πλήρως καθώς έλλειπε απο εμένα το κομμάτι της θεωρίας. Ένα απο τα κυριότερα πλεονεκτηματα των εξαποστάσεως προγραμμάτων για έμάς που εργαζόμαστε είναι ότι μπορούμε άνετα να τα βγάλουμε εις πέρας χωρίς να χρειάζεται άμεση παρακολούθηση και διαχειρίζοντας τον χρόνο μας οπως εμείς επιθυμούμε. Το μόνο αρνητικό για το παρόν πρόγραμμα κατά εμένα ειναι ότι κατά την διάρκεια του τεστ στις πολλαπλής επιλογής ερωτήσεις όπου υπάρχουν λάθη, θα ήθελα να μας βοηθούσατε και να μας υποδεικνύατε την σωστή απάντηση με την αιτιολογία της για να κατανοούμε τα λάθη μας καλύτερα. 
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να φοιτήσω στο παρόν πρόγραμμα και να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις στον τομέα που εργάζομαι. 

Με εκτίμιση 
Α Ψ»

Ευθυμια Χρήστου

Coaching Leadership

«Αναρωτήθηκα, ένιωσα, σάστισα με τον εαυτό μου, τα ξαναβρήκα μαζί του και μέσω της Φιλοσοφίας και της ψυχολογίας μεταμορφώθηκα στον Ηγέτη του εαυτού μου και στον αυριανό Coach! 
Ένιωσα το χάδι στη πλάτη και την ώθηση να προχωρήσω με θάρρος και να εξελιχθώ! 
Σας ευχαριστώ, κ.α Βαρβάρα! Τιμή μου που σας γνώρισα! Συνεχίστε με αγάπη αυτό που κάνετε! 
Σας εύχομαι όλα τα καλά!»

Ε. Β.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Ένα δυναμικό πρόγραμμα πράγματι που ενδυναμώνει/ενισχύει/αναπτύσει όλα όσα ο καθένας επιθυμεί ή χρειάζεται.
Ο Coach μας μάς υποστήριξε εκπαιδευοντάς μας ώστε να γνωρίσουμε αυτά που ο καθένας από εμας ήθελε να μάθει και το κυριότερο να βελτιωνόμαστε υποστηριζόμενοι από επιστημονική κατάρτιση και όχι μόνο(σύγχρονη και πρωτοπόρα εκπαίδευση).
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους τόσο επαγγελματικά όσο προσωπικά, με πολύ αγάπη για τον Καθηγητή μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως επίσης και στο ΕΚΠΑ που μας έδωσε και μας δίνει την δυνατότητα μέσω του e-learning. 
 

Γ.Κ

Certificate in Coaching - AC Accredited

Tο πρόγραμμα αυτό ήταν πολύ δυναμικό και ζωντανό με πάρα πολλές γνώσεις και εργαλεία για το coaching.
Όλα όσα έμαθα τους τελευταίους μήνες με έβαλαν να προβληματιστώ, να σκεφτώ, να αλλάξω και να αναθεωρήσω κάποιες θεωρίες και στερεότυπα που είχα για τον κόσμο που βρίσκεται γύρω μου τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον.
Μέσω των ασκήσεων κατάφερα να κατανοήσω τη θεωρία και προσπάθησα να την εφαρμόσω στην πράξη. 
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα και από την οργάνωση του προγράμματα αυτού.
Αυτό οφείλεται τόσο στο περιεχόμενο του μαθήματος αυτούπου ήταν πολύ υψηλού επιπέδου αλλά κυρίως και στη δική σου καθοδήγηση προς όλους εμάς που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.
Ήσουν πραγματικός coach και δάσκαλος για όλους εμάς !
Ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία για εμένα που παρακολούθησα το πρόγραμμα αυτό.
Επίσης, μου άρεσε πάρα πολύ οι ζωντανές συνεδρίες που έγιναν κατά τη διάρκεια του μαθήματος αυτού.

Α.Μ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης αισθανόμουν ότι είχα ένα πολύ καλό εκπαιδευτή να μου στέκεται με ενδιαφέρον, κατανόηση και χωρίς ούτε μια στιγμή να αισθανθώ κάποια επικριτική διάθεση είτε προς εμένα, είτε προς κάποιον άλλο. Θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι η συμπαράσταση σου δεν σταματά με την ολοκλήρωση του course, αλλά συνεχίζεται και μετά σε τομείς άκρως σημαντικούς, που κάνουν αυτόν που δεν ξέρει την διαδικασία να διστάζει.
Ο σχεδιασμός του προγράμματος είναι πραγματικά μια πολύ προσεγμένη εισαγωγή στο coaching, και θα ήθελα στο μέλλον να υπάρχουν ανάλογα, προχωρημένα προγράμματα με βαθύτερες γνώσεις στο coaching, αλλά και γενικότερα στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των ανθρώπων.

Ν.Α

Certificate in Coaching - AC Accredited

Η εμπειρία του μαθήματος ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Οι περισσότεροι (όπως φάνηκε και σε συζητήσεις μας), επειδή είχαμε παρακολουθήσει και άλλα προγράμματα του πανεπιστημίου και είχαμε (ή έτσι νομίζαμε) ψαχτεί εσωτερικά, νομίζαμε πως θα ήταν εύκολη υπόθεση το μάθημα αυτό. Ζοριστήκαμε πολύ ψάχνοντας σε εμάς. Και προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ γι'αυτό. Ο κύριος Καραθάνος, ήταν εκεί για να μας ζορίσει, αλλά ήταν εκεί και για να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει. Θερμά συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο και σε όλους όσους συμμετέχουν στην διοργάνωση αυτών των μαθημάτων. Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον κύριο Καραθάνο. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που αποφάσισα να παρακολουθήσω αυτό το μάθημα. Μόνο κερδισμένος βγήκα.
 

E.Z.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Συγχαρητήρια στο ΕΚΠΑ και τον Γεώργιο Καραθάνο, υπεύθυνο εκπαιδευτή του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα Προγράμματος, CERTIFICATE IN COACHING - AC ACCREDITED.
Αν και είχα κάποιες αρχικές επιφυλάξεις για το επίπεδο του προγράμματος, μετά από κάποιες καλές συστάσεις για το ήθος και την κατάρτιση του εκπαιδευτή από προηγούμενους σπουδαστές, αποφάσισα τελικά να επιλέξω αυτό το ελληνικό πρόγραμμα, έναντι κάποιου άλλου αντίστοιχου του εξωτερικού. Χαίρομαι που επιβεβαιώθηκαν οι καλές συστάσεις και με την σειρά μου, μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα σε άλλους υποψήφιους σπουδαστές. 
 

Κ. Α.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα, το οποίο διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου από την αρχή μέχρι τη λήξη του.Το εκπαιδευτικό υλικό ήταν ιδιαίτερα επεξηγηματικό και σαφές, με δομή, πληρότητα και διαδραστικότητα. Η εκπαιδευτική υποστήριξη από τον εκπαιδευτή Δρ. Καραθάνο ήταν εξαιρετική, ο οποίος με την εμπειρία, τις γνώσεις, το ήθος, το όραμα και το ταλέντο του αποδείχθηκε πραγματικός ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα μου παρείχε εύκολη πρόσβαση και η παρακολούθηση των μαθημάτων ήταν μία απολαυστική διαδικασία. Το πρόγραμμα μου προσέφερε γνώσεις και ικανότητες πέραν των απαιτουμένων για την ολοκλήρωσή του, που σχετίζονται με την σε βάθος γνωριμία του εαυτού μου, την βελτίωση τομέων της προσωπικότητάς μου και κυρίως με την ικανότητα καλύτερης επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους αλλά και παροχής βοήθειας σε αυτούς, στα πλαίσια βέβαια του Coaching . Οι νέες γνώσεις που αποκόμισα μου δίνουν την ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό μέλλον και νοιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων γι' αυτό.
Σας ευχαριστώ όλους!
Ευχαριστώ Δάσκαλε!

Δ.Α.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Η εμπειρία καταπληκτική !! Οι γνώσεις που αποκόμισα εξαιρετικές τόσο για. Την ανακάλυψη του εαυτού μου ,ενδοσκόπηση όσο και για την κατανόηση της συμπεριφοράς των γύρω μου !! Εξαιρετικός καθηγητής ο κ. Καραθανος !! Άμεσος ,επικοινωνιακός , μεταδοτικός , σοβαρος, αξιόλογος,ενισχυτικός. Όλα όσα πρέπει να έχει ένας καλός εκπαιδευτικός !! Άριστη εργασία !! Εξαιρετική η επιλογή του κυρίου Καραθάνου από το πανεπιστήμιο !! Ανεπανάληπτη εμπειρία !! Σας ευχαριστώ πολύ και ιδιαίτερα το δάσκαλο μου Γιώργο !!! 

E.Σ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Η εμπειρία μου από το πρόγραμμα ήταν ένα ταξίδι.
Ένα μοναδικό ταξίδι αυτοβελτίωσης, μία συνύπαρξη με εγγύτητα, συναισθήματα, βιώματα και πολλές και ουσιαστικές γνώσεις. Όλα τα παραπάνω μου δίνουν τη δυνατότητα να νιώθω πιο ολόκληρη τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως πρόσωπο. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρωτίστως τον εκπαιδευτή μου κύριο Γιώργο Καραθάνο για τη γενναιοδωρία, τον σεβασμό στην ανθρώπινη φύση, την ενσυναίσθηση και τη στήριξη. Υπήρξε και συνεχίζει να αποτελεί για μένα πρότυπο επαγγελματία. Ευχαριστώ και όλους τους παράγοντες του Πανεπιστημίου για την βοήθεια, τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία.
 

Α.Λ

Certificate in Coaching - AC Accredited

«Certificate in Coaching - AC Accredited» Πρόγραμμα και συνεργασία, ένα μοναδικό απολαυστικό ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία …., βιώματα, συναισθήματα, ….., δυνατότητα εμβάθυνσης και πολλές και ουσιαστικές γνώσεις, συνδυασμός της επιστημονικής προσέγγισης και υψηλές απαιτήσεις πρακτικής εφαρμογής, σημαντική επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη, που μοιράζει πολλά μηνύματα δύναμης και θέλησης. …. αν θέλω μπορώ, και αν μπορώ προχωρώ …., βρίσκω αυτό που θέλω, προχωράω στη ζωή με όνειρα και στόχους, ….. “Αξιοποίησε τον χρόνο σου για να κάνεις τον εαυτό σου καλύτερο. Μάθε από τα γραπτά των άλλων, έτσι ώστε ν΄αποκτήσεις εύκολα αυτά που οι άλλοι έχουν εργαστεί σκληρά για να τ΄αποκτήσουν.” Σωκράτης
…. επιζητώ τη συνεχή βελτίωση με Απόλυτη δέσμευση στο κάλλιστο!
Ευγνωμοσύνη για την έμπνευση, την υποστήριξη, τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία από εσάς και όλους τους παράγοντες του Πανεπιστημίου.
Coaching, συστηματικά και τακτικά, για όλους μας που επιθυμούμε ένα καλύτερο αύριο, …, εγγύηση μιας καθολικής ευημερίας, που δε θα θεμελιώνεται σε ποσοτικά μεγέθη και κριτήρια, αλλά θα εμπνέεται από τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, που προσδίδουν ποιότητα στη ζωή μας. Coaching, μια ζωή κατόπιν σχεδιασμού και όχι κατά τύχη! Ας το παλέψουμε ο καθένας με τη δική μας μοναδικότητα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
Με εμπνέετε για το ακόμα πιο πολύ, το ακόμα πιο καλό, το ακόμα πιο υψηλό, …. ..
ΖΩΗ - το Α και το Ω - ΑΓΑΠΩ. 

Ελένη Καραπά

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Εκπληκτική η δουλειά που γίνεται ..μέρα με τη μέρα...''βλέπω'' αλλιώς και "μιλάω" αλλιώς .... πραγματικά χαίρομαι για την επιλογή του προγράμματος...!!!!
Σε ένα σπουδαστή χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία δίνει ώθηση προς την..Αριστεία. Σε έναν ''έμπειρο'' ''φωτια'' σε μια φλογα που σιγοκαίει . Όσο για ''σας Κα Ασημακοπουλου σας ταιριάζει απόλυτα μια λέξη ...ΕΜΠΝΕΥΣΗ..!!!
Ελένη Καραπά.
Ελεύθερη Επαγγελματίας

Γιώργος Μπούκης

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Κάθε ενότητα του προγράμματος σε καθηλώνει και κάθε φορά θέλεις και άλλο. Είναι άκρως εθιστική η φιλοσοφική εμβάθυνση και η επεξήγηση της σημαντικότητας των αξιών.
Γιώργος Μπούκης
Επιχειρηματίας

Μαρία Χατζηαγγελίδη

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Πλούσιες γνώσεις, που σε κάθε ενότητα η coach, σε προκαλεί να ταξιδέψεις περισσότερο, να ανοίξεις του εσωτερικούς σου ορίζοντες, να εμβαθύνεις σε θέματα εσωτερικής αναζήτησης, ανακαλύπτοντας μέσα από τις φιλοσοφικές προσεγγίσεις τις αξίες σου, τις δυνατότητες σου, ... Απογειώνει τον νου, μιλάει στην ψυχή και στο μυαλό. Ένα ταξίδι που δεν θέλεις να σταματήσει.

Μαρία Χατζηαγγελίδη
Ελεύθερη Επαγγελματίας

Σοφοκλής Ακκίδης

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Μοναδικό ανεπανάληπτο ξεχωριστό. Με άγγιξε εσωτερικά και θα με βοηθήσει στην πορεία της ζωής μου. 

Σοφοκλής Ακκίδης
Δημόσιος Υπάλληλος Κύπρος
 

Ευθυμία Χρήστου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Αναρωτήθηκα, ένιωσα, σάστισα με τον εαυτό μου, τα ξαναβρήκα μαζί του και μέσω της Φιλοσοφίας και της ψυχολογίας μεταμορφώθηκα στον Ηγέτη του εαυτού μου και στον αυριανό Coach! Ένιωσα το χάδι στη πλάτη και την ώθηση να προχωρήσω με θάρρος και να εξελιχθώ! 

Ευθυμία Χρήστου
Καθ. Αγγλικών
 

Γεωργία Παπαδημητρίου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Μεταβάλλεται σταδιακά και βαθμιαία από εκπαιδευτικό και επαγγελματικό πρόγραμμα σε έναν άλλο τρόπο ζωής, ένα καινούριο έργο με πολύχρωμες εικόνες που άλλοτε γινόμαστε ο σκηνοθέτης, άλλοτε ο πρωταγωνιστής, άλλοτε ο cameraman, άλλοτε το ίδιο το τοπίο... Το Coaching είναι καταλυτικό και παρεισφρύει θετικά και αδιόρατα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και της ψυχής σου μόλις αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι την ουσία του όπως σου την ξεδιπλώνει η κα Ασημακοπούλου , με αληθινό μεράκι και με μεγάλη ευκρίνεια, ακεραιότητα και φρόνηση... Μακάρι να διαρκούσε περισσότερο πραγματικά!
Το προτείνω σε όλους όσους αναζητούν να ζήσουν τη ζωή τους με τα μάτια της ψυχής και της συνειδητότητας. 

Γεωργία Παπαδημητρίου 
Υποδιεύθυνση HR Account Management ΟΤΕ Group 

Πάνος Ζήσογλου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Τελικά ήταν αποκαλυπτικό, μια και μου έδωσε μια διάσταση του coaching διαφορετική από την "στημένη" εικόνα που είχα μέχρι τότε και όχι μόνο αυτό αλλά με έπεισε ότι μπορεί να είναι ένα εργαλείο όχι μόνο επαγγελματικής εξέλιξης αλλά πολιτισμού. Η αντιστοίχιση με τους μεγάλους αρχαίους φιλοσόφους και οι αναφορές στους σύγχρονους διανοητές που έχετε επιτύχει, συνεπαίρνει αλλά ...κι ανακουφίζει. 
Πάνος Ζήσογλου
Project Manager
 

Εύη Χριστοδουλοπούλου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Εξαιρετικά ανθρωποκεντρικός τρόπος προσέγγισης από την κα Ασημακοπούλου, βασισμένος στις αξίες της αρχαίας Ελληνικής και παγκόσμιας Φιλοσοφίας.  
Μέσα από τις live συναντήσεις μας, μου δόθηκε η δυνατότητα να έλθω σε επαφή με μία ομάδα ανθρώπων για την οποία με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα οτι την ενώνει η κοινή ανάγκη για μία θετική αλλαγή στον κόσμο. 

Εύη Χριστοδουλοπούλου
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ρ. Π.

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Θα ήθελα να αναφερθώ στο πόσο με έχει βοηθήσει το Coaching. Τα σημαντικά πράγματα που έχω μάθει, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή, τόσο στην προσωπική όσο και στη επαγγελματική μου ζωή. Πόσο σημαντικό είναι να ξαναγυρίσουμε και να ανακαλύψουμε τις αξίες μας. Να πορευτούμε με αυτές και να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Το συγκεκριμένο course είναι ένα πολύ καλά δομημένο πρόγραμμα, διαδραστικό που «προκαλεί» τους συμμετέχοντας να ανακαλύψουν την αλήθεια τους και παράλληλα τους αναπτύσσει. Τα live streaming sessions είναι άκρως αποκαλυπτικά και η coach κα. Βαρβάρα Ασημακοπούλου είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μια αξιόλογη coach που δείχνει αληθινό ενδιαφέρον για τους coachee της".