Testimonials

Π. Λ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Όταν ξεκίνησα το συγκεκριμένο μάθημα ήταν καθαρά για προσωπική μου ανάπτυξη και όχι για επαγγελματική εξέλιξη. Με το πέρας των μαθημάτων αντιλήφθηκα ότι μπορώ να το κάνω και επάγγελμα γιατί πραγματικά το αγάπησα τόσο πολύ και αυτό όχι μόνο λόγω του περιεχομένου του αλλά και του καθηγητή. Ο κος Καραθάνος είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής που δεν μου έδωσε μόνο τις γνώσεις του αλλά με έκανε να νιώσω ότι μπορώ να γίνω μια καλή coach. Με βοήθησε να πιστέψω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στο coaching σαν λειτούργημα αρχικά και μετά σαν επάγγελμα. Το περιεχόμενο του course είναι πολύπλευρο και πολύ κατατοπιστικό.
Επιπροσθέτως θα ήθελα να τονίσω ότι η πλατφόρμα η οποία χρησιμοποιεί το πανεπιστήμιο και ο τρόπος που γίνονται αυτού του είδους τα μαθήματα είναι άκρως επαγγελματικά και μπορούν άνθρωποι που δεν είναι μόνο εκτός Αθηνών αλλά και εκτός Ελλάδος να τα παρακολουθήσουν σαν να είναι μέσα στην τάξη. Μένω και εργάζομαι στην Κύπρο και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα στο να το παρακολουθήσω και να το ολοκληρώσω με επιτυχία. 
Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές / συνάδελφους ότι καλύτερο στην περεταίρω πορεία τους. 

Ε. Κ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα AC Accredited Coaching του EKΠΑ αποτέλεσε για μένα το κλειδί που ξεκλείδωσε το σεντούκι του …υποσυνείδητου σκοπού της ζωής μου! 
Μου άνοιξε νέους δρόμους και εκπαιδευτικούς ορίζοντες, μου χάρισε νέες προοπτικές και δεξιότητες, αλλά και νέους φίλους μέσα από την εβδομαδιαία πρωτοποριακή του εφαρμογή! 
Η ύλη, η μέθοδος διδασκαλίας, η τεχνική, τα εργαλεία, οι εργασίες και η πρακτική του εξάσκηση με βοήθησαν να απελευθερωθώ, να ενδυναμώσω και να αποκτήσω συνειδητή επίγνωση σε προσωπικό επίπεδο και μια βαθιά γνώση της τεχνικής του coaching σε επαγγελματικό επίπεδο. 
Συγκρίνοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΚΠΑ με άλλα αντίστοιχα εξ αποστάσεως -και όχι μόνο- στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι έχοντας ερευνήσει αρκετά προτού το επιλέξω, είμαι πεπεισμένη πως αποτελεί ένα από τα πλέον υπεύθυνα, αξιόπιστα, προσεγμένα και σωστά μελετημένα προγράμματα. 
Συγχαρητήρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την δυνατότητα σπουδών, υψηλών προδιαγραφών, που παρέχει με το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό εκπαιδευτή μας Δρ. Γιώργο Καραθάνο για το ταξίδι αυτογνωσίας, αλλά και νέων επαγγελματικών δυνατοτήτων που μας προσέφερε με τα φτερά του Coaching!
Εύχομαι στα προσεχή προγράμματα να ενταχθεί και το Mentoring, καθώς και σπουδές με απόκτηση Διπλώματος στη Συμβουλευτική Ψυχολογία! αποκτώνται συγκεκριμένες γνώσεις, αναπτύσσονται δεξιότητες και ικανότητες και διαμορφώνονται αξίες (ηθική, ειλικρίνεια, ακεραιότητα χαρακτήρα, αίσθηση του δικαίου, αφοσίωση, επαγγελματισμός, υπευθυνότητα, κτλ). Η εκπαίδευση γίνεται με βάση συγκεκριμένες μεθόδους (θεωρητική διδασκαλία, επίδειξη, ανάθεση εργασιών, πρακτική εξάσκηση, κτλ), σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, με συγκεκριμένους μαθησιακούς στόχους και είναι οριοθετημένη χρονικά.”
 

M.I.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκπαιδευτή μας Γιώργο Καραθάνο για την γνώση και στήριξη που μας πρόσφερε. Αξιολογόντας την πορεία μου από την αρχή της εκπαίδευσης μέχρι την ολοκλήρωση, νιώθω ότι έχω μεταμορφωθεί. Με την δική του βοήθεια αναπτύχθηκα και αναγνώρισα αποτελεσματικότερα τις δυνατότητες μου, διαχειρίστηκα τις φοβίες και τα κενά που είχα και κατάφερα να επικοινωνώ αποτελεσματικά με τους ανθρώπους γύρω μου. Εφαρμόζοντας στην πράξη τα όσα μας έχει διδάξει, πραγματικά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Στρουμπούλης Αθανάσιος

Ανάλυση των Εξελίξεων στην Ελληνική Οικονομία

«Ευχαριστώ για την άψογη και αγαστή σύμπλευση και αρωγή που προσφέρατε ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα....ευχαριστώ για την προαίρεση και την προθυμία σας...»

Πετκάρης Γεώργιος

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της συμμετοχής μου στο εκπ/κό πρόγραμμα Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών, όχι μόνο δεν αντιμετώπισα σημεία του προγράμματος που με δυσκόλεψαν αλλά τουναντίον βρήκα πολύ εύχρηστη την εκπ/κή πλατφόρμα και προσωπικά με βοήθησε στο διάβασμά μου, όπως για παράδειγμα στην προσέγγιση και στην κατανόηση των βασικών εννοιών της κάθε διδακτικής ενότητας. Επικροτώ επίσης, τη διάθεση του υλικού της κάθε Δ.Ε. σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή, γιατί η μελέτη μου ξεκινούσε από την ηλεκτρονική μορφή, που προσομοιάζει με την προφορική παράδοση και ολοκληρωνοτανε με την εντυπη για πιο επισταμένη μελέτη και την εμπέδωση της ύλης της καθε Δ.Ε. σε δεύτερο χρόνο. Στη μελέτη μερικών Δ.Ε. ακολούθησα και την αντίστροφη πορεία, δηλ. πρώτα μελετούσα το έντυπο υλικό και μετά την ηλεκτρονική. 
Θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά ακόμη παραδείγματα που με βοήθησαν στη μελετη μου και στην κατανόηση της ύλης όμως δεν θα το κάνω για να μη σας κουράσω. 
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές του προγράμματος για την άμεση συνδρομή τους σε ερωτήσεις και στην επίλυση αποριών που εξέφρασα.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Γραμματείας Ε-Learning. 

Με εκτίμηση 

Π.Γ.»

Χριστίνα Βάβουλη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

«Αγαπητέ κύριε Κόλλια, 
Συγχωρήστε μου το γεγονός ότι σας απαντώ κάπως καθυστερημένα αλλά είναι μία δύσκολη εποχή στην εργασία μου με πολύ πίεση και πολλές ώρες εργασίας. 
Επειδή διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του προγράμματος, θα ήλελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να συμμετέχω στο πρόγραμμα αυτό. Έλαβα ειλικρινά πολύτιμες γνώσεις από όλες τις θεματικές ενότητες, Αποκόμισα, όπως αναφέρετε και στο μάθημα μία θετική εμπειρία, κάνατε μία "κατάθεση στον συναισθηματικό μου λογαριασμό". 
Όπως σας ανέφερα και σε προγενέστερο μήνυμα, ήταν όλα ενδιαφέροντα, κατανοητά και τυπωμένα με σαφήνεια αλλά παράλληλα μου έδωσαν κίνητρο να εμβαθύνω περισσότερο στο αντικείμενο της εξυπηρέτησης και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών αλλά και του μάρκετινγκ. Το δε βιβλίο σας "Αλφαβητάριο Υπηρεσιών" είναι ένα πολύτιμο βοήθημα, θεωρητικό και πρακτικό, για όλους όσους συναλλάσσονται με καταναλωτές και παρέχουν υπηρεσίες. 
Ολοκληρώνοντας, να σας ενημερώσω ότι το σαββατοκύριακο (1-2/10) θα ολοκληρώσω και την τελευταία ενότητα. 
Και πάλι σας ευχαριστώ. 
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και πιθανόν να συμμετάσχω σε κάποιο άλλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω e-learning, γιατί σεμινάρια εδώ στην Κέρκυρα σε παρεμφερεί αντικείμενα σπανίζουν έως εκλείπουν. 

Με εκτίμηση 
Χριστίνα Βάβουλη»

Σαρλής Κωνσταντίνος

Χρηματοοικονομική Διοίκηση

«Στη ζωή μας ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" αξίζει όσο ένας θησαυρός, αρκεί να είναι βγαλμένο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Δεχθείτε, λοιπόν, ένα τέτοιο "ευχαριστώ" για την κάθε μια εξυπηρέτηση που έτυχα από μέρους σας στη μακροχρόνια διάρκεια των σπουδών μου στο ΚΕΚ-ΕΚΠΑ. 

Με εκτίμηση
Σαρλής Κωνσταντίνος

Άννα-Χρυσοβαλάντου Κοκκίνου

Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων

«Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και με το πρόγραμμα-μαθήματα και με εσάς και με τους καθηγητές. 
Έχω προτείνει τα e-learning σας και σε άλλα άτομα! 
Με εκτίμηση, 
Άννα-Χρυσοβαλάντου Κοκκίνου»

Πέτρος Παπαδάτος

Web Design: Aπό τον Σχεδιασμό μέχρι την Επεξεργασία της Επισκεψιμότητας

«Αγαπητέ κύριε, 
κλείνοντας αυτό τον κύκλο εκπαίδευσης, νοιώθω την ανάγκη να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να συγκροτήσω και να επεκτείνω τις μέχρι τώρα γνώσεις μου στο web design. 
Ειλικρινά είμαι χαρούμενος, γιατί οι προσπάθειες του ΕΚΠΑ και η δική σας άψογη καθοδήγηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση δίνουν αυτή την παραπάνω δυνατότητα σε όλους εμάς, που πιστεύουμε ότι η γνώση είναι μια αδιάκοπη πρόκληση. 
Και πάλι σας ευχαριστώ. 

Με εκτίμηση 
Πέτρος Παπαδάτος 
Αμαλιάδα»

Νίκος Κωνσταντάρας

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

«Με το τέλος των μαθημάτων, θα ήθελα να εκφράσω σε όλους σας - διδακτικό προσωπικό, γραματεία και τεχνική υποστήριξη, τις ευχαριστίες μου για την 
βοήθεια και τις γνώσεις που μου προσφέρατε, κυρίως στις οικονομικές ΔΕ, με αποκορύφωμα την ΔΕ της γεωπολιτικής. 
Και πάλι σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια. 

Μετά τιμής 
Νίκος Κωνσταντάρας»

Κώστας Μπαντούνας

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Αξιότιμη κυρία Ντούλια, 
Τελειώσαμε το μάθημα της Κοινωνικής Οικονομίας. 
Σας ευχαριστώ για την αμέριστη και ακάματη προσπάθειά σας ώστε να εξαλειφθούν οι όποιες δυσκολίες παρεμποδίζουν ακόμη την υλοποίηση δραστηριοτήτων προς μια αλληλέγγυα κοινωνία. Είναι πάντα στην πεποίθησή μου ότι η πορεία του ανθρώπου είναι μονόδρομος μέσα από τέτοιες πρακτικές. Οπωσδήποτε, ο βασικός παράγοντας είναι η κατάλληλη παιδεία. Εύχομαι και ελπίζω ότι η φιλοσοφία της Κοινωνικής Οικονομίας θα διδάσκεται, μαζί με το αλφαβητάρι, στα πρώτα βήματα εκπαίδευσης του κάθε παιδιού. 
Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά. 
Κώστας Μπαντούνας»

Μ.Ν.

Επιθεωρήσεις Πλοίων - Port State Control

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών που αφορά τις επιθεωρήσεις Λιμενικών αρχών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις επιπλέον γνώσεις που μου προσφέρατε, την άψογη συνεργασία, τη βοήθεια που είχα από τους καθηγητές, καθώς και τη γραμματεία του Πανεπιστημίου. Όλα όσα έμαθα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα και σίγουρα θα με βοηθήσουν στην εργασία μου και γενικότερα στην καλύτερη προετοιμασία και ετοιμότητα του πλοίου που θα υπηρετώ προς επιθεώρηση.

Αικατερίνη Φιλίππου

Ελληνισμός και Δύση

«Αγαπητοί, 
σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω ένα τόσο ενδιαφέρον αντικείμενο. 
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τη βοήθειά σας σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με την εργασία μου και τα μαθήματα. 
Τέλος να ευχαριστήσω τον καθηγητή που είχε αναλάβει το μάθημα για τις υποδείξεις του και τον τρόπο που χειρίστηκε την απειρία μου. 

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, 
και είμαι βέβαιη ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε ξανά στο μέλλον 

Με εκτίμηση 

Αικατερίνη Φιλίππου».

Σκιτζής Δημήτριος

Advanced Business Management

Έχοντας σαν πεποίθηση την διά βίου μάθηση, έκανα έρευνα στο ίντερνετ για να εγγραφώ σε εξ αποστάσεως μαθήματα, δεδομένου ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να λείψω από την εργασία μου. Το όνομα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ήταν για μένα εχέγγυο όσον αφορά την ποιότητα των σπουδών και την ανατροφοδότηση από τους καθηγητές, σε περίπτωση που θα είχα ερωτήσεις και απορίες, Μέσα από τον συνδυασμό θεωρίας και άσκησης με τη μορφή ερωτήσεων και ανάπτυξης επιχειρηματικών εφαρμογών, απέκτησα πιστοποιητικό εξειδίκευσης στο πεδίο Advanced Business Management. Τα οφέλη αρκετά: 
• Επικαιροποίησα τις γνώσεις που είχα λάβει όντας σπουδαστής πολλά χρόνια πριν 
• Απέκτησα νέες γνώσεις σε πολλούς τομείς της δουλειάς μου, όσον αφορά το management, το marketing και τη στατιστική επιχειρήσεων 
• Πρόσθεσα στο βιογραφικό μου, καθώς και στα social media το πιστοποιητικό εξειδίκευσης 
• Το πιστοποιητικό κοσμεί πλέον το γραφείο μου, δίνοντας προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχω στους πελάτες μου 
• Οι γνώσεις που απέκτησα θα με βοηθήσουν σε βάθος χρόνου να σταθμίζω καλύτερα τα γεγονότα και να λαμβάνω καλύτερες αποφάσεις, τόσο σαν επαγγελματίας όσο και σαν άνθρωπος. Πιστεύω ότι η συσσώρευση γνώσης είναι μία επένδυση που δεν πάει ποτέ χαμένη 
• Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών μου ήρθε και η υποτροφία από το ΕΚΠ, που συνίσταται στην επιστροφή των διδάκτρων, που αφορά τις δύο καλύτερες τελικές βαθμολογίες.
Ευχαριστώ για όλα αυτά και θεωρώ ότι θα μαθητεύσω ξανά στο εγγύς μέλλον στα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του ΕΚΠ.

Βελέντζα Αικατερίνη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

«Καλημέρα σας, 
Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όσον αφορά το μάθημα εξ αποστάσεως πάνω στην εξυπηρέτηση πελατών. 
Κύριε Κόλλια σας εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνετε. Ηταν ένας κύκλος μαθημάτων που βοήθησε πάρα πολύ πάνω στη δουλειά μου κι όχι μόνο. Και θα ήθελα πολύ να ξαναυπάρξει αντικείμενο για συνεργασία μαζί σας. 
Κορίτσια στη Γραμματεία σας ευχαριστώ για την ενημέρωση και τη βοήθεια που κάποιες φορές χρειάστηκα. 
Εύχομαι καλή συνέχεια».

Χατζηπαναγιώτου Καλλιόπη

e-Tourism (Διαδικτυακές Συναλλαγές στον Τουρισμό)

«Καλημέρα κ. Βαλιανάτου, 

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Θα περιμένω, λοιπόν, την αποστολή του πιστοποιητικού. 

Σχετικά με το πρόγραμμα συνολικά και παρά τα σημεία που με δυσκόλεψαν, θα ήθελα να σημειώσω ότι βρήκα τις γνώσεις που απέκτησα εξαιρετικά χρήσιμες όχι μόνο για τυχόν μελλοντική μου ενασχόληση με το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για τομείς της εργασίας που έχω τώρα, κάτι το οποίο έχει μεγάλη αξία για μένα. 

Σας ευχαριστώ 

Με φιλικούς χαιρετισμούς 
Πόπη Χατζηπαναγιώτου-Φασιανού»

Δήμητρα Παπαγεωργίου

Οργάνωση και Προσωπική συμβουλευτική

«Γνωρίζοντας πως η πλατφόρμα θα κλείσει και φτάνοντας στο τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για αυτή την μοναδική εμπειρία του συγκεκριμένου προγράμματος!!! Νιώθω δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση διότι καταρτίστηκα απόλυτα με σημαντικές γνώσεις !!! η ουσιώδης δομή του μαθήματος και το βάθος του σε όλα τα επίπεδα ήταν εξαιρετικά!!! Πιθανόν να μη μπορώ να περιγράψω ακριβώς το πως αισθάνομαι, όμως η δύναμη που έχω πάρει είναι τόσο μεγάλη που μου έχει δώσει ώθηση να πραγματοποιήσω ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ τους στόχους μου!! Νιώθω σιγουρη να ξεκινήσω την επιχείρηση μου και να την λειτουργήσω και να έχω τον έλεγχο, προνοώντας και παίζοντας δίκαια! 
Είναι ανεκτίμητο το πως μπορείς να "κτιστείς" σωστός επιχειρηματίας με αυτό το πρόγραμμα (σύμφωνα με τη θέληση σου). είναι ανεκτίμητο όταν μαθαίνεις ότι μπορείς να οργανώσεις τη ζωή σου! 
σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς! 
μετά τιμής, 
Δήμητρα Παπαγεωργίου»

Αναστασία Αυγερινού

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Αγαπητή κα Ντούλια,
μετά τη live-streaming συνάντησή μας, η οποία ορίζει και το τέλος του προγράμματος, αισθάνομαι την ανάγκη να υποβάλλω σε σας προσωπικά, αλλά και στην ομάδα υποστήριξης του προγράμματος (γραμματεία και πληροφορική) την άποψή μου. Η κατάθεση αυτή γίνεται από καρδιάς και στοχεύει να καταδείξει το αποτέλεσμα που είχε σε μένα η όλη διαδικασία παρακολούθησης.
Αρχίζω από το σύστημα εκπαίδευσης: Είναι πρωτοποριακό. Το σύστημα, παρά το ότι γίνεται από απόσταση παραμένει «ζωντανό». Περιέχει διαδραστική μεθοδολογία τόσο λόγω του εκπαιδευτικού υλικού με τις δραστηριότητες, όσο και με τις βιντεοσκοπημένες παραδόσεις και την live streaming συνάντηση, χωρίς να θέτουμε σε δεύτερη μοίρα την ίδια την προσωπικότητα της εκπαιδεύτριας και την μεταδοτικότητά της. Συμπερασματικά το σύστημα εκπαίδευσης διαμορφώνει μια σχέση «αλληλεπίδρασης» εκπαιδευτή - συμμετεχόντων και συμμετεχόντων μεταξύ τους, χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζονται . Εντυπωσιακό για μένα είναι, επίσης η ικανότητα "ομογενοποίησης" του επιπέδου των συμμετεχόντων από την εκπαιδεύτρια σε ένα εξ αποστάσεως πρόγραμμα. Αυτό σηματοδοτεί την εμπειρία!
Η εκπαιδευτική υποστήριξη: Είναι εντυπωσιακή. Αισθάνθηκα ότι με βοηθούσε κάποιος στο σπίτι μου. Η ηλικία μου δεν επιτρέπει την άνετη παρακολούθηση της τεχνολογίας, ωστόσο ο συνδυασμός της τεχνολογίας και των μέσων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα , αποτέλεσε για μένα εκπαιδευτική διαδικασία διδακτικής και μάθησης και με ωφέλησε.
Εμπιστεύτηκα τις γνώσεις, τον χρόνο και την εξειδίκευσή μου στο πρόγραμμα και δεν διαψεύστηκα. Έχω την γνώμη ότι στο πρόγραμμα αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η μεγάλη εμπειρία της εκπαιδεύτριας και η υψηλή υλικοτεχνική του υποδομή, ώστε να αισθάνομαι ότι αναβαθμίστηκαν οι γνώσεις μου, αλλά και ίσως πιο σημαντικό εμπέδωσα στην πράξη την προσφορά της δια βίου μάθησης στην αναβάθμιση των ικανοτήτων μου.

Σας ευχαριστώ για το ταξίδι αυτό, εύχομαι να έχετε την υγεία και την δύναμη να επαναλάβετε αυτό το πρόγραμμα σε πολλούς άλλους και παρακαλώ να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συντελεστές του μαθήματος.

Με εξαιρετική εκτίμηση,
Αναστασία Αυγερινού»

Αλεξάνδρα Τρ

Μαθησιακές Δυσκολίες: Αξιολόγηση και Στρατηγικές Παρέμβασης

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν πλήρες και μου προσέφερε πολλές γνώσεις για τις μαθησιακές δυσκολίες που πριν απλά γνώριζα επιγραμματικά. Ήταν σαφή τα όσα διδάχτηκα πάντα με τις απαραίτητες διευκρινίσεις που ζητούσα από τον εκπαιδευτικό. Θα έκανα σίγουρα άλλο ένα πρόγραμμα γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα όσα πήρα από αυτό!

Ηλέκτρα Δημόγλου

Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και σύγχρονες μέθοδοι αγωγής φροντίδας

«Αγαπητοί κύριοι, 
Με τη λήξη της εκπαίδευσής μου στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους εκπαιδευτές , τη γραμματεία αλλά και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, για την άμεση και άψογη επικοινωνία, χάριν της οποίας μπόρεσα υπερβαίνοντας την αρχική αμηχανία της ηλεκτρονικής διαδικασίας να ολοκληρώσω τον κύκλο του προγράμματος. 
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και παρακαλώ ενημερώστε με για τις όποιες οικονομικές ή άλλες εκκρεμότητές μου. 
Καλή συνέχεια σε όλους 
Με εκτίμηση 
Ηλέκτρα Δημόγλου»

Θανάσης Μωυσιάδης

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Κυρία Ντούλια καλησπέρα 
Με το πέρας του προγράμματος θέλω να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για τη δυνατότητα που μου παρείχε το προτεινόμενο πρόγραμμά σας να γνωρίσω την Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα. Ήταν πραγματικά το κατάλληλο πρόγραμμα στην μελλοντική μου πρόθεση ίδρυσης μιας Κοιν.Σ.Επ. Ωστόσο η σύγκριση με άλλες δομές Κοινωνικής Επιχείρησης βοήθησαν σημαντικά έτσι ώστε να γίνει η συγκριτική ανάλυση, παράλληλα με τις αρχές της Κοινωνικής Οικονομίας που είναι η βάση όλων. 
Το σύγγραμμα σας είναι πλούσιο σε πληροφορία. Τα παραδείγματα που παρατέθηκαν σε σχέση με το υλικό του παραρτήματος συνεισφέρει σημαντικά στην κατανόηση, καθώς επίσης με τις παρουσιάσεις που ακολουθούσαν τη δομή του βιβλίου. 
Αυτό που ξεχώρισε και φάνηκε τόσο στο πρόγραμμα αυτό όσο και στο σύγγραμμά σας, είναι η κατάθεση των εμπειριών σας όλα τα χρόνια ενασχόλησής σας με την Κοινωνική Οικονομία και την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. 
Είναι πολλοί που έχουν ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων ή τη διδασκαλία χωρίς ωστόσο να είναι απόλυτοι γνώστες του αντικειμένου τους. 
Η διαφορά σε σύγκριση με σας ήταν περισσότερο από εμφανής. 
Θα χαρώ πολύ να σας συναντήσω και από κοντά. 
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε, πάντα με υγεία! 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 
Ο εν Τρικκάλοις ορμώμενος, 
Θανάσης Μωυσιάδης»

Ειρήνη Παλαιολόγου

Management Ταξιδιωτικών Πρακτορείων & Tour Operators

«Ονομάζομαι Ειρήνη Παλαιολόγου και παρακολούθησα μαζί σας τα σεμινάρια για το Management Ταξιδιωτικών Πρακτορείων & Tour Operators. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, και την εμπειρία απόκτησης γνώσεων μέσω του προγράμματος σας οδηγώντας με στην απόκτηση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού.
Με μεγάλη μου χαρά μελλοντικά θα παρακολουθούσα ξανά κάποιο πρόγραμμά σας. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας. 

Με εκτίμηση,
Ειρήνη Παλαιολόγου»

Ζουμπέ Ευαγγελία

Ιατρική Ψυχολογία

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την καλή σας οργάνωση και εξυπηρέτηση που με κάνει υπερήφανη διότι η χώρα μου διαθέτει τόσο καλά Πανεπιστήμια .Σκοπεύω να παρακολουθήσω και δεύτερο σεμινάριο μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ευχαριστώ για την καλή σας εξυπηρέτηση».

Μπέρκη Μαρία

Ασφάλεια (HACCP) & Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000:2005 & ISO9001:2008

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη επικοινωνία καθ όλη την διαρκεια του προγράμματος και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους καθηγητές οι οποίοι μας ανοίγουν νέους ορίζοντες!! 
Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία. 

Με εκτίμηση 
Μπέρκη Μαρία»

Ξ.Β

Εργαλεία Αξιολόγησης σε Θέσεις Ευθύνης στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα

Αξιότιμε κύριε Εκπαιδευτή, Καθώς το πρόγραμμα βαίνει στην ολοκλήρωσή του, αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, καθώς είχα την ευκαιρία να έλθω σε επαφή με γνώσεις στην πλειοψηφία τους κυριολεκτικά πρωτόγνωρες για μένα, παρόλο που είμαι όργανο της διοίκησης για είκοσι περίπου χρόνια. Οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετές φορές δυσκολεύτηκα να προσπελάσω όλο το παρατιθέμενο αρχειακό υλικό, το οποίο ήταν πολύ πλούσιο και πολύ προσεκτικά επιλεγμένο. Αυτή όμως η πληθώρα των πληροφοριών με την επανάληψη και τις επικαλύψεις οδηγούσε με κάποιον ασυνείδητο και αυτόματο τρόπο στην αφομοίωση της γνώσης και τη συγκράτηση των απαιτούμενων στοιχείων στη μνήμη μου. Το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν τα συνημμένα βίντεο, τα οποία ήταν ένας πολύ ευχάριστος τρόπος να διασκεδαστεί η κόπωση και να αντληθούν μηνύματα, αξίες και διδάγματα μέσα από την τελείως πρωτότυπη οπτική, το δυναμισμό και την πειστικότητα των ομιλούντων. Τέλος, πρέπει να αναφέρω ότι θα ήθελα πολύ να είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας, να σας θέσω απορίες, να ζητήσω καθοδήγηση και να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά αυτό δεν κατέστη εκ μέρους μου δυνατόν, παρόλο που μας παροτρύνατε διαρκώς προς αυτήν την κατεύθυνση. Εν κατακλείδι, το πρόγραμμα με ικανοποίησε απόλυτα και ξεπέρασε τις μαθησιακές μου προσδοκίες. Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μη σχολιάσω την άριστη γραμματειακή υποστήριξη και θα καταθέσω τις ευχαριστίες μου και γι΄αυτό.

Ακκίδης Σοφοκλής

Coaching Leadership

«Αγαπητή μου καθοδηγήτρια καλησπέρα σας 
τι να πω πραγματικά κάθε ώρα τα μηνύματα σας μας αγγίξουν το καθένα με τον τρόπο του. 
σας ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι και ελπίζω η μητέρα σας να είναι καλύτερα 
Όσον αφορά το πρόγραμμα σε 3 λέξεις μοναδικό ανεπανάληπτο ξεχωριστό. είναι ένα πρόγραμμα που με άγγιξε εσωτερικά και θα με βοηθήσει στην πορεία της ζωής μου. και μέσω των συνομιλιών μας που είναι κάτι το καταπληκτικό μας δίνετε το δικό σας στίγμα και παρότρυνση πως να συνεχίσουμε και πως να συμπεριφερθούμε. 
επίσης θα ήθελα μετά που θα τελειώσουμε να μου πείτε αν μπορώ να συνεχίσω και να κάνω και το άλλο πρόγραμμα που προσφέρει το πανεπιστήμιο για coaching. 
ακόμη μια φόρα ένα μεγάλο ευχαριστώ και ο θεός να σας παρηγορεί και να σας ενδυναμώνει στο έργο σας. 
με εκτίμηση 
Σοφοκλής»

Μαριδάκης Παναγιώτης

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

«Αγαπητοί καθηγητές συνεργάτες-συντονιστές του προγράμματος θα ήθελα μέσω του ηλεκτρονικού μηνύματος να σας εκφράσω την ικανοποίηση μου για την άρτια εξειδίκευση που παρειχατε στα θέματα ναυτιλίας η οποία θα με συνοδεύει στην καριέρα μου ως Αξκος Λ.Σ. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε με υγειά και δημιουργικοτητα και να είστε σίγουροι ότι τα προγράμματα σας θα είναι πρώτη μου επιλογή για την περαιτέρω επιμόρφωση μου στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία και σε άλλα θέματα όπως για παράδειγμα η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, κ.α πολλά και ενδιαφέροντα. 
Μετά Τιμής 
ΥΠΧΟΣ ΛΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ Π.»

Μιχάλης Βαμβακούσης

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας και αρκετά σεμινάρια σχετικά με τις προμήθειες πλοίων, θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί "τι μπορεί να σου προσέφερε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα;". 

Και όμως, πέρα από αρκετά πράγματα που διάβασα, μελέτησα και γνώρισα για πρώτη φορά, το πρόγραμμα Ναυτιλία και διαχείριση προμηθειών, κατάφερε να με κάνει να δω από άλλη οπτική και να σκεφτώ πιο δημιουργικά το επαγγελματικό μου αντικείμενο και θεωρώ πως είναι ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να παρακολουθήσει κάποιος που ενδιαφέρεται για τις προμήθειες πλοίων τόσο από την πλευρά του αγοραστή όσο και του πωλητή. 

Ευχαριστώ. 

Μιχάλης Βαμβακούσης»

Κιτσιανός Σπύρος

Ασφάλεια (HACCP) και Ποιότητα Τροφίμων: πρότυπα ISO22000 & ISO9001

«Αναφερόμενος στην γραμματεία, 
θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον επαγγελματισμό σας, την κατανόηση και την άψογη συνεργασία. 
Πολύ καλή δουλειά. 
ευχαριστώ 

Κιτσιανός Σπύρος»

Ιορδανίδης Φώτιος

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Καλημέρα, 
σε συνέχεια της ενημέρωσης σας, για την τελική βαθμολογία του προγράμματος θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου,για την άψογη διεξαγωγή όλης της διαδικασίας από μέρους της γραμματείας αλλά και την εισηγήτρια κα Ντούλια για την πολύτιμη βοήθειά της, με την οποία στη live streaming συνεδρία είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ και να κατανοήσω ακόμα περισσότερο απορίες που είχα σχετικά με το αντικείμενο του προγράμματος, τις πλήρεις ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα,καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας μας. 
Τα βιντεομαθήματα ( συνδυασμός ήχου και εικόνας ) συμπληρωματικά με το βιβλίο αποτελούν ολοκληρωμένη αντιμετώπιση. 
Σε ότι αφορά την κάλυψη των αναγκών μου ως εκπαιδευόμενου,θα ήθελα ίσως συμπληρωματικά ανά ενότητα παρουσίασης των βιντεομαθημάτων κάποιο τεστ αξιολόγησης. 
Συγχαρητήρια!!! 
Με εκτίμηση, 
Φ.Ιορδανίδης»

Καραβασίλη Βασιλική

Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και σύγχρονες μέθοδοι αγωγής φροντίδας

«Αγαπημένη μου καθηγήτρια σε λίγο τελειώνει και το τελευταίο μάθημα και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω κάποια πράγματα που έχω μέσα μου αλλά περίμενα αυτήν την στιγμή να το κάνω για να μην θεωρηθώ κόλακας. 
Καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον τρόπο που <<διδάσκετε>>. 
Οι ερωτήσεις σας είναι τόσο εύστοχες ώστε θέλεις δεν θέλεις ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ !!! 
Και εγώ έμαθα πολλά κοντά σας γιατί ήθελα κιόλας. 
Αγαπώ πολύ τα παιδιά και με τα εφόδια που μου δώσατε, με κάνατε καλύτερη σαν άνθρωπο γιατί όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα παιδιά προσπαθούμε να βγάλουμε καλύτερους ανθρώπους στην κοινωνία. 
Όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι για το παντοτινό και ανεκτίμητο δώρο που μου κάνατε, το οποίο θα με ακολουθεί σε όλη μου την ζωή !!! 
Αυτό είναι το δώρο της σωστής διαπαιδαγώγησης, γιατί αν στο μέλλον αξιωθώ να γίνω μητέρα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και ότι θα είμαι μια καλή μητέρα ώστε τα παιδιά μου να μπορούν να αισθάνονται όλα όσα πρέπει για την μητέρα τους, την οικογένεια τους και την κοινωνία. 
Για αυτά και για πάρα μα πάρα πολλά άλλα αισθάνομαι την μεγάλη ανάγκη να σας συγχαρώ και να σας πω ΧΙΛΙΑ ειλικρινή, ζεστά και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! 
Με εκτίμηση και σεβασμό Καραβασίλη Βασιλική».

Ιωάννα Καρυωτάκη

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Aσκησης με Μικροδιδασκαλίες

«Μπράβο στον καθένα σας, το υλικό ήταν καλογραμμένο και κατανοητό στο περιεχόμενο του. Οι εκπαιδευτές μας απαντούσαν άμεσα και δεν αδιαφορούσαν στις απορίες και στο τέλος στη μικροδιδασκαλία ήταν μια φοβερή εμπειρία. 

Πολύ καλή οργάνωση!!! και συγχαρητήρια και στην τεχνική υποστήριξη της μικροδιδασκαλίας και στον εκπαιδευτή της. Εξυπνος, άμεσος στην μετάδοση γνώσεων και προσιτός στους εκπαιδευόμενους. 

με εκτίμηση, 

Ιωάννα Καρυωτάκη 
MSc Επικοινωνίας & ΜΜΕ»

Μορφίδης Θεόδωρος

Chartering (Ναυλώσεις Πλοίων)

«Η ύλη του μαθήματος ήταν απόλυτα κατανοητή. Το πρόγραμμα με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα τα οποία και συναντούσα καθημερινά στην δουλειά μου. Το στύλ της εξέτασης ήταν πολύ εύκολο και η διόρθωση ήταν άμεση και έτσι ήξερες και τον τελικό σου βαθμό. Αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα για να μπορέσει να αποκτήσει γνώσεις για το συγκεκριμένο αντικείμενο!»

Βασίλης Γώγος

Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

«Καλησπέρα σας και καλή χρονιά 

Έχοντας τελειώσει το σεμινάριο, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν το καλύτερο από όλα όσα έχω παρακολουθήσει. 
Οι σημειώσεις σας ήταν πλήρεις και κατανοητές γι 'αυτό και δεν χρειάστηκε να σας ενοχλήσω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καθόλου. Έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά και ελπίζω να κάνετε και άλλο παρόμοιο σεμινάριο. 
Επίσης θα ήθελα να πω ότι καλό θα ήταν οι σημειώσεις σας να χρησιμοποιηθούν και σε ήδη υπάρχοντα σεμινάρια, διότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμές, αφου δεν υπάρχουν καθόλου. 
Σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία 

Με εκτίμηση 
Βασίλης Γώγος»

Θεόφιλος Κωστούλας

Προβλήματα Συμπεριφοράς στο Σχολείο και Στρατηγικές Αντιμετώπισης

«Μπράβο! Πολλά τα εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα, λιγοστά τα άρτια και ολοκληρωμένα ως προς την οργάνωση και διαχείρισή τους. Συγχαρητήρια. Εξαιρετικό το εκπαιδευτικό υλικό, άριστη η οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, πρότυπο λειτουργίας η εκπαιδευτική πλατφόρμα. Δεν χρειάστηκε να ενοχλήσω τον εκπαιδευτή... 

Συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Αλεξίου Ευαγγελία

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

«Καλημέρα σας 
Επέλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα διότι πίστευα πως θα ήταν για εμένα ένα χρήσιμο εργαλείο για τη δουλειά μου. Βρέθηκα στην εξυπηρέτηση πελατών ενός supermarket χωρίς εκπαίδευση και χωρίς γνώσεις marketing. 
Το χρήσιμο εργαλείο που θεωρούσα πως θα έχω, έγινε για εμένα αρωγός και στήριγμα. Είναι απόλυτα σαφές και κατανοητό, καλογραμμένο και πολύ προσεγμένο. Εντάσσει ομαλά τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο, όσο κι αν ο ίδιος απέχει ή έχει άγνοια του αντικειμένου. 
Προσωπικά βελτιώθηκα, εξελίχθηκα ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος και βλέπω, πλέον, πως έχω διαφορετική αντιμετώπιση και απο τους πελάτες μου. 
Η συνολική εικόνα μόνο θετική μπορεί να είναι και με δυο λόγια το συστήνω ανεπιφύλακτα! 
Επέλεξα να δώσω την αξιολόγηση όσο αργότερα γινόταν, ώστε να έχω πληρέστερη εικόνα. 
Είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει. 
Ευχαριστώ πολύ 
Εύα Αλεξίου»

Φανή Καρνέση

Ψυχοθεραπεία: Θεωρία και Πράξη

«Χθες παρέλαβα το Πιστοποιητικό μου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία σας καθ' όλη την διάρκεια του εξαμήνου. 
Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να παρακολουθήσω κάποιο νέο πρόγραμμα, οπότε θα παρακαλούσα να με ενημερώνετε για οποιαδήποτε νέα προγράμματα. 

Ευχαριστώ, 
Φανή Καρνέση»

Ελένη Θεοδώρου

Η Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Μαθητές με Δυσλεξία

«Σας ευχαριστώ για την συνεργασία. Οι professeurs του προγράμματος ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ 
ήταν άψογοι και πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν κάθε απορία μου. Σίγουρα θα παρακολουθήσω κάποιο νέο πρόγραμμα. 
Με εκτίμηση 
Ελένη Θεοδώρου».

Γρεβενίτη Ευσταθία

Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων

«Αγαπητοί μου, 
Με αφορμή την υποβολή και των τελευταίων εξετάσεων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη θαυμάσια γνώση που μου δώσατε την ευκαιρία να αντλήσω μέσα από το πρόγραμμά σας. 
Η Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελούσε ανέκαθεν το γνωστικό πεδίο στο οποίο επιθυμούσα – εξιδανικευμένα- να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά, έστω κι αν δεν το κατάφερα ποτέ. Η αρχική επιλογή συμμετοχής μου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οφειλόταν συνεπώς στον «ευσεβή πόθο» της αρχής της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. 
Τελικά, αυτό που κατάφερα μέσα από τη μελέτη των μαθημάτων σας ήταν μεγαλύτερο: Πέτυχα να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου λαμβάνοντας σαφείς και οριοθετημένες απαντήσεις σε άπειρα αναπάντητα ερωτήματα. 
Ερμήνευσα αρκετούς από τους λόγους που με ώθησαν να πάρω λάθος αποφάσεις καριέρας (εργάζομαι από 18 ετών και είμαι 37) καθώς και να κατανοήσω με στοιχειώδη (μηδαμινή) αλλά πολύτιμη ενσυναίσθηση τη συμπεριφορά του επαγγελματικού μου (και όχι μόνο) περίγυρου. 
Κυρίως, κατάλαβα πως υπάρχει τρόπος να μεταβάλλεις μια κατάσταση όχι τόσο ιδανική σε πολύ καλύτερη. 
Ευχαριστώ λοιπόν ειλικρινά για όση ωφέλεια μου προσφέρατε με άψογο επαγγελματισμό, προθυμία και άρτια οργάνωση. 
Ελπίζω να αισθάνεστε υπερήφανοι. 
Με εκτίμηση, 
Έφη Γρεβενίτη».

Αθανάσιος Τάνγκας

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Καλή εβδομάδα. 

Αρχικά μπορώ να πω ότι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε έστω και τώρα να γνωριζόμασταν όλοι, παρέα με μιά μπύρα. 
Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που παρουσιαζόταν η ύλη του προγράμματος μέσω της πλατφόρμας. Ήταν η πρώτη φορά που μπορούσα να διαβάσω από τον υπολογιστή μου και όχι από τις εκτυπώσεις όπου μέχρι τώρα το προτιμούσα. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε να υπάρχουν και Video Lectures όπως σε όλα τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. 
Παρότι έχω 25ετή εμπειρία στο Τμήμα προμηθειών της Costamare Shipping, είναι σίγουρο ότι έμαθα αρκετά που δεν γνώριζα και μπορώ να πω ότι έχω αρχίσει να τα εφαρμόζω στην δουλειά μου. 
Βρήκα κάποιες δυσκολίες στα θέματα που είχαν να κάνουν με την Διεθνή οικονομία λόγω ότι δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν. 

Και εγώ με την σειρά μου εύχομαι ότι καλύτερο και για εσάς. 
Σας ευχαριστώ. 
Αθανάσιος Τάνγκας»

Λουκά Κωνσταντία

Κοινωνική Οικονομία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Μικροπιστώσεις

«Κυρία Ντούλια καλησπέρα! 
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για όσα μας μεταδώσατε κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ήταν τιμή μου που παρακολούθησα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 
Το βιβλίο που μας χορηγήσατε για εκπαιδευτικό υλικό είναι πληρέστατο, αναλυτικό, κατανοητό και μεταφέρετε μέσω αυτού στον αναγνώστη την πολύχρονη εμπειρία σας. 
Την εμπειρία σας μας τη μεταφέρετε μέσω των διαλέξεων αλλά και μέσω των Live Streaming συναντήσεων. 
Παρακολουθώντας τις διαλέξεις οι οποίες ήταν αναλυτικές και κατανοητές δεν χρειαζόταν να δαπανηθεί αρκετός χρόνος για μελέτη σε επίπεδο εβδομάδας. 
Επίσης το γεγονός ότι οι εργασίες δίνονται προς το τέλος του σεμιναρίου, λειτουργούν υπέρ των εκπαιδευόμενων, καθώς οι εκπαιδευόμενοι έχουν διδαχθεί όλες τις μορφές των κοινωνικών επιχειρήσεων και των κοινωνικών μορφωμάτων και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την καταλληλότερη μορφή για το θέμα που θα τους ζητηθεί να αναπτύξουν. 
Επειδή δραστηριοποιούμαι στο χώρο της κοινωνικής οικονομίας είχα τη δυνατότητα μέσω του προγράμματος να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου αλλά να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες. 
Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή και δημιουργική συνέχεια στα εγχειρήματα σας και ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. 
Τέλος θα ήθελα να σας ζητήσω να μας κρατάτε ενήμερους για τις εξελίξεις στην κοινωνική οικονομία αλλά και να μου στείλετε τον οδηγό για τους γυναικείους συνεταιρισμούς και τις κοινωνικές επιχειρήσεις που μας είπατε χθες στην 3 Live Streaming συνάντηση με δική μου επιβάρυνση των εξόδων αποστολής, εάν σας είναι εύκολο. 
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 

Με βαθύτατη εκτίμηση 
Λουκά Κωνσταντία»

Σωκράτης Λυρίτης

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων

«Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία , 
Ήταν πολύ σημαντική η προσφορά των γνώσεων αυτών για την επαγγελματική μου 
συνέχεια στο χώρο της ναυτιλίας. 

Με εκτίμηση 
Σωκράτης Λυρίτης»

Livia Piedimonte

Διοικητική Λογιστική: Επιχειρησιακός Σχεδιασμός

«Μετά και την υποβολή του τελευταίου διαγωνίσματος και σε αναμονή των τελικών βαθμών μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους εκπαιδευτές καθώς και Υπευθυνη της Γραμματείας κα Βαλλιανάτου για την σημαντική βοήθεια αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις που αποκόμισα από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση μου στην διοικητική λογιστική. Να είστε βέβαιοι ότι θα παραπέμψω όλους τους συνεργάτες μου και όχι μόνο στο να παρακολουθήσουν μαθήματα της επιλογής τους μέσω του Κέντρου σας. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας οι όποιες αφορούν στο επαγγελματικό μας αντικείμενο για καλύτερη απόδοση και σωστούς τρόπους στρατηγικής και διοίκησης. Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχίες στο έργο σας με πολλούς πολλούς εκπαιδευομένους. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
Livia Piedimonte
Γ.Διευθύντρια Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Αθήνας»

Παναγιώτης Κώστας

Τεχνολογίες Πράσινης Ενέργειας και Επιχειρηματικότητα

«Αξιότιμοι κύριοι, 

Τελειώνοντας το πρόγραμμα επιμόρφωσης "Τεχνολογίες Πράσινης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητα", θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διδάσκοντες, υπεύθυνους και επιμελητές, για την άριστη διδακτική επιμέλεια του προγράμματος, την Γραμματεία του e-learning για την υποστήριξη και τον επαγγελματισμό τους και τους τεχνικούς της πλατφόρμας για την υποδομή, τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα. 
Θα παραμείνω εντός της πλατφόρμας για όλο το διάστημα μέχρι την διαγραφή των κωδικών μου και φυσικά θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μου ζητηθεί. 

Με εκτίμηση 

Παναγιώτης Κώστας»

Α Ψ

Ναυτιλία και Διαχείριση Προμηθειών

«Καλησπέρα σας! 

Αναφερόμενη στο συγκεκριμένο εξ αποστάσεως πρόγραμμα , θα ήθελα να τονίσω το πόσο με βοήθησε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και στο πόσο με διευκόλυνε να κατανοήσω καλύτερα τον τομέα στον οποίο εργάζομαι που είναι "το τμήμα προμηθειών" σε ναυτιλιακή εταιρεία. Καθόλη την φοιτησή μου το παρόν πρόγραμμα με βοήθησε να ξεδιαλύνω ΄πολλά πράγματα στα οποία εργάζομαι καθημερινά και να κατανοήσω όλη την διαδικασία πλήρως καθώς έλλειπε απο εμένα το κομμάτι της θεωρίας. Ένα απο τα κυριότερα πλεονεκτηματα των εξαποστάσεως προγραμμάτων για έμάς που εργαζόμαστε είναι ότι μπορούμε άνετα να τα βγάλουμε εις πέρας χωρίς να χρειάζεται άμεση παρακολούθηση και διαχειρίζοντας τον χρόνο μας οπως εμείς επιθυμούμε. Το μόνο αρνητικό για το παρόν πρόγραμμα κατά εμένα ειναι ότι κατά την διάρκεια του τεστ στις πολλαπλής επιλογής ερωτήσεις όπου υπάρχουν λάθη, θα ήθελα να μας βοηθούσατε και να μας υποδεικνύατε την σωστή απάντηση με την αιτιολογία της για να κατανοούμε τα λάθη μας καλύτερα. 
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να φοιτήσω στο παρόν πρόγραμμα και να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις στον τομέα που εργάζομαι. 

Με εκτίμιση 
Α Ψ»

Ευθυμια Χρήστου

Coaching Leadership

«Αναρωτήθηκα, ένιωσα, σάστισα με τον εαυτό μου, τα ξαναβρήκα μαζί του και μέσω της Φιλοσοφίας και της ψυχολογίας μεταμορφώθηκα στον Ηγέτη του εαυτού μου και στον αυριανό Coach! 
Ένιωσα το χάδι στη πλάτη και την ώθηση να προχωρήσω με θάρρος και να εξελιχθώ! 
Σας ευχαριστώ, κ.α Βαρβάρα! Τιμή μου που σας γνώρισα! Συνεχίστε με αγάπη αυτό που κάνετε! 
Σας εύχομαι όλα τα καλά!»

Ε. Β.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Ένα δυναμικό πρόγραμμα πράγματι που ενδυναμώνει/ενισχύει/αναπτύσσει όλα όσα ο καθένας επιθυμεί ή χρειάζεται.
Ο Coach μας μάς υποστήριξε εκπαιδεύοντάς μας ώστε να γνωρίσουμε αυτά που ο καθένας από εμας ήθελε να μάθει και το κυριότερο να βελτιωνόμαστε υποστηριζόμενοι από επιστημονική κατάρτιση και όχι μόνο (σύγχρονη και πρωτοπόρα εκπαίδευση).
Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, με πολλή αγάπη για τον Καθηγητή μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως επίσης και στο ΕΚΠΑ που μας έδωσε και μας δίνει αυτή τη δυνατότητα μέσω του e-learning. 
 

Γ.Κ

Certificate in Coaching - AC Accredited

Tο πρόγραμμα αυτό ήταν πολύ δυναμικό και ζωντανό με πάρα πολλές γνώσεις και εργαλεία για το coaching.
Όλα όσα έμαθα τους τελευταίους μήνες με έβαλαν να προβληματιστώ, να σκεφτώ, να αλλάξω και να αναθεωρήσω κάποιες θεωρίες και στερεότυπα που είχα για τον κόσμο που βρίσκεται γύρω μου τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον.
Μέσω των ασκήσεων κατάφερα να κατανοήσω τη θεωρία και προσπάθησα να την εφαρμόσω στην πράξη. 
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα και από την οργάνωση του προγράμματος αυτού.
Αυτό οφείλεται τόσο στο περιεχόμενο του μαθήματος αυτού που ήταν πολύ υψηλού επιπέδου αλλά κυρίως και στη δική σου καθοδήγηση προς όλους εμάς καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.
Ήσουν πραγματικός coach και δάσκαλος για όλους εμάς!
Ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία για εμένα που παρακολούθησα το πρόγραμμα αυτό.
Επίσης, μου άρεσαν πάρα πολύ οι ζωντανές συνεδρίες που έγιναν κατά τη διάρκεια του μαθήματος αυτού.

Α.Μ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης αισθανόμουν ότι είχα ένα πολύ καλό εκπαιδευτή να μου στέκεται με ενδιαφέρον, κατανόηση και χωρίς ούτε μια στιγμή να αισθανθώ κάποια επικριτική διάθεση είτε προς εμένα, είτε προς κάποιον άλλο. Θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι η συμπαράσταση σου δεν σταματά με την ολοκλήρωση του course, αλλά συνεχίζεται και μετά σε τομείς άκρως σημαντικούς, που κάνουν αυτόν που δεν ξέρει την διαδικασία να διστάζει.
Ο σχεδιασμός του προγράμματος είναι πραγματικά μια πολύ προσεγμένη εισαγωγή στο coaching, και θα ήθελα στο μέλλον να υπάρχουν ανάλογα, προχωρημένα προγράμματα με βαθύτερες γνώσεις στο coaching, αλλά και γενικότερα στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των ανθρώπων.

Ν.Α

Certificate in Coaching - AC Accredited

Η εμπειρία του μαθήματος ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Οι περισσότεροι (όπως φάνηκε και σε συζητήσεις μας), επειδή είχαμε παρακολουθήσει και άλλα προγράμματα του πανεπιστημίου και είχαμε (ή έτσι νομίζαμε) ψαχτεί εσωτερικά, νομίζαμε πως θα ήταν εύκολη υπόθεση το μάθημα αυτό. Ζοριστήκαμε πολύ ψάχνοντας σε εμάς. Και προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ γι'αυτό. Ο κύριος Καραθάνος, ήταν εκεί για να μας ζορίσει, αλλά ήταν εκεί και για να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει. Θερμά συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο και σε όλους όσους συμμετέχουν στην διοργάνωση αυτών των μαθημάτων. Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον κύριο Καραθάνο. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που αποφάσισα να παρακολουθήσω αυτό το μάθημα. Μόνο κερδισμένος βγήκα.
 

E.Z.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Συγχαρητήρια στο ΕΚΠΑ και τον Γεώργιο Καραθάνο, υπεύθυνο εκπαιδευτή του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα Προγράμματος, CERTIFICATE IN COACHING - AC ACCREDITED.
Αν και είχα κάποιες αρχικές επιφυλάξεις για το επίπεδο του προγράμματος, μετά από κάποιες καλές συστάσεις για το ήθος και την κατάρτιση του εκπαιδευτή από προηγούμενους σπουδαστές, αποφάσισα τελικά να επιλέξω αυτό το ελληνικό πρόγραμμα, έναντι κάποιου άλλου αντίστοιχου του εξωτερικού. Χαίρομαι που επιβεβαιώθηκαν οι καλές συστάσεις και με την σειρά μου, μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα σε άλλους υποψήφιους σπουδαστές. 
 

Κ. Α.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα, το οποίο διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου από την αρχή μέχρι τη λήξη του.Το εκπαιδευτικό υλικό ήταν ιδιαίτερα επεξηγηματικό και σαφές, με δομή, πληρότητα και διαδραστικότητα. Η εκπαιδευτική υποστήριξη από τον εκπαιδευτή Δρ. Καραθάνο ήταν εξαιρετική, ο οποίος με την εμπειρία, τις γνώσεις, το ήθος, το όραμα και το ταλέντο του αποδείχθηκε πραγματικός ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα μου παρείχε εύκολη πρόσβαση και η παρακολούθηση των μαθημάτων ήταν μία απολαυστική διαδικασία. Το πρόγραμμα μου προσέφερε γνώσεις και ικανότητες πέραν των απαιτουμένων για την ολοκλήρωσή του, που σχετίζονται με την σε βάθος γνωριμία του εαυτού μου, την βελτίωση τομέων της προσωπικότητάς μου και κυρίως με την ικανότητα καλύτερης επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους αλλά και παροχής βοήθειας σε αυτούς, στα πλαίσια βέβαια του Coaching . Οι νέες γνώσεις που αποκόμισα μου δίνουν την ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό μέλλον και νοιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων γι' αυτό.
Σας ευχαριστώ όλους!
Ευχαριστώ Δάσκαλε!

Δ.Α.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Η εμπειρία καταπληκτική !! Οι γνώσεις που αποκόμισα εξαιρετικές τόσο για. Την ανακάλυψη του εαυτού μου ,ενδοσκόπηση όσο και για την κατανόηση της συμπεριφοράς των γύρω μου !! Εξαιρετικός καθηγητής ο κ. Καραθανος !! Άμεσος ,επικοινωνιακός , μεταδοτικός , σοβαρος, αξιόλογος,ενισχυτικός. Όλα όσα πρέπει να έχει ένας καλός εκπαιδευτικός !! Άριστη εργασία !! Εξαιρετική η επιλογή του κυρίου Καραθάνου από το πανεπιστήμιο !! Ανεπανάληπτη εμπειρία !! Σας ευχαριστώ πολύ και ιδιαίτερα το δάσκαλο μου Γιώργο !!! 

E.Σ.

Certificate in Coaching - AC Accredited

Η εμπειρία μου από το πρόγραμμα ήταν ένα ταξίδι.
Ένα μοναδικό ταξίδι αυτοβελτίωσης, μία συνύπαρξη με εγγύτητα, συναισθήματα, βιώματα και πολλές και ουσιαστικές γνώσεις. Όλα τα παραπάνω μου δίνουν τη δυνατότητα να νιώθω πιο ολόκληρη τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως πρόσωπο. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρωτίστως τον εκπαιδευτή μου κύριο Γιώργο Καραθάνο για τη γενναιοδωρία, τον σεβασμό στην ανθρώπινη φύση, την ενσυναίσθηση και τη στήριξη. Υπήρξε και συνεχίζει να αποτελεί για μένα πρότυπο επαγγελματία. Ευχαριστώ και όλους τους παράγοντες του Πανεπιστημίου για την βοήθεια, τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία.
 

Α.Λ

Certificate in Coaching - AC Accredited

«Certificate in Coaching - AC Accredited» Πρόγραμμα και συνεργασία, ένα μοναδικό απολαυστικό ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία …., βιώματα, συναισθήματα, ….., δυνατότητα εμβάθυνσης και πολλές και ουσιαστικές γνώσεις, συνδυασμός της επιστημονικής προσέγγισης και υψηλές απαιτήσεις πρακτικής εφαρμογής, σημαντική επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη, που μοιράζει πολλά μηνύματα δύναμης και θέλησης. …. αν θέλω μπορώ, και αν μπορώ προχωρώ …., βρίσκω αυτό που θέλω, προχωράω στη ζωή με όνειρα και στόχους, ….. “Αξιοποίησε τον χρόνο σου για να κάνεις τον εαυτό σου καλύτερο. Μάθε από τα γραπτά των άλλων, έτσι ώστε ν΄αποκτήσεις εύκολα αυτά που οι άλλοι έχουν εργαστεί σκληρά για να τ΄αποκτήσουν.” Σωκράτης
…. επιζητώ τη συνεχή βελτίωση με Απόλυτη δέσμευση στο κάλλιστο!
Ευγνωμοσύνη για την έμπνευση, την υποστήριξη, τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία από εσάς και όλους τους παράγοντες του Πανεπιστημίου.
Coaching, συστηματικά και τακτικά, για όλους μας που επιθυμούμε ένα καλύτερο αύριο, …, εγγύηση μιας καθολικής ευημερίας, που δε θα θεμελιώνεται σε ποσοτικά μεγέθη και κριτήρια, αλλά θα εμπνέεται από τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, που προσδίδουν ποιότητα στη ζωή μας. Coaching, μια ζωή κατόπιν σχεδιασμού και όχι κατά τύχη! Ας το παλέψουμε ο καθένας με τη δική μας μοναδικότητα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
Με εμπνέετε για το ακόμα πιο πολύ, το ακόμα πιο καλό, το ακόμα πιο υψηλό, …. ..
ΖΩΗ - το Α και το Ω - ΑΓΑΠΩ. 

Ελένη Καραπά

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Εκπληκτική η δουλειά που γίνεται ..μέρα με τη μέρα...''βλέπω'' αλλιώς και "μιλάω" αλλιώς .... πραγματικά χαίρομαι για την επιλογή του προγράμματος...!!!!
Σε ένα σπουδαστή χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία δίνει ώθηση προς την..Αριστεία. Σε έναν ''έμπειρο'' ''φωτια'' σε μια φλογα που σιγοκαίει . Όσο για ''σας Κα Ασημακοπουλου σας ταιριάζει απόλυτα μια λέξη ...ΕΜΠΝΕΥΣΗ..!!!
Ελένη Καραπά.
Ελεύθερη Επαγγελματίας

Γιώργος Μπούκης

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Κάθε ενότητα του προγράμματος σε καθηλώνει και κάθε φορά θέλεις και άλλο. Είναι άκρως εθιστική η φιλοσοφική εμβάθυνση και η επεξήγηση της σημαντικότητας των αξιών.
Γιώργος Μπούκης
Επιχειρηματίας

Μαρία Χατζηαγγελίδη

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Πλούσιες γνώσεις σε κάθε ενότητα, όπου η coach σε προκαλεί να ταξιδέψεις όλο και περισσότερο, να ανοίξεις του εσωτερικούς σου ορίζοντες, να εμβαθύνεις σε θέματα εσωτερικής αναζήτησης, ανακαλύπτοντας μέσα από τις φιλοσοφικές προσεγγίσεις τις αξίες σου, τις δυνατότητες σου, ... Απογειώνει τον νου, μιλάει στην ψυχή και στο μυαλό. Ένα ταξίδι που δεν θέλεις να σταματήσει.

Μαρία Χατζηαγγελίδη
Ελεύθερη Επαγγελματίας

Σοφοκλής Ακκίδης

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Μοναδικό, ανεπανάληπτο, ξεχωριστό. Με άγγιξε εσωτερικά και θα με βοηθήσει στην πορεία της ζωής μου. 

Σοφοκλής Ακκίδης
Δημόσιος Υπάλληλος, Κύπρος
 

Ευθυμία Χρήστου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Αναρωτήθηκα, ένιωσα, σάστισα με τον εαυτό μου, τα ξαναβρήκα μαζί του και μέσω της Φιλοσοφίας και της ψυχολογίας μεταμορφώθηκα στον Ηγέτη του εαυτού μου και στον αυριανό Coach! Ένιωσα το χάδι στη πλάτη και την ώθηση να προχωρήσω με θάρρος και να εξελιχθώ! 

Ευθυμία Χρήστου
Καθ. Αγγλικών
 

Γεωργία Παπαδημητρίου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Μεταβάλλεται σταδιακά και βαθμιαία από εκπαιδευτικό και επαγγελματικό πρόγραμμα σε έναν άλλο τρόπο ζωής, ένα καινούριο έργο με πολύχρωμες εικόνες που άλλοτε γινόμαστε ο σκηνοθέτης, άλλοτε ο πρωταγωνιστής, άλλοτε ο cameraman, άλλοτε το ίδιο το τοπίο... Το Coaching είναι καταλυτικό και παρεισφρύει θετικά και αδιόρατα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και της ψυχής σου μόλις αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι την ουσία του όπως σου την ξεδιπλώνει η κα Ασημακοπούλου , με αληθινό μεράκι και με μεγάλη ευκρίνεια, ακεραιότητα και φρόνηση... Μακάρι να διαρκούσε περισσότερο πραγματικά!
Το προτείνω σε όλους όσους αναζητούν να ζήσουν τη ζωή τους με τα μάτια της ψυχής και της συνειδητότητας. 

Γεωργία Παπαδημητρίου 
Υποδιεύθυνση HR Account Management ΟΤΕ Group 

Πάνος Ζήσογλου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Τελικά ήταν αποκαλυπτικό, μια και μου έδωσε μια διάσταση του coaching διαφορετική από την "στημένη" εικόνα που είχα μέχρι τότε και όχι μόνο αυτό αλλά με έπεισε ότι μπορεί να είναι ένα εργαλείο όχι μόνο επαγγελματικής εξέλιξης αλλά πολιτισμού. Η αντιστοίχιση με τους μεγάλους αρχαίους φιλοσόφους και οι αναφορές στους σύγχρονους διανοητές που έχετε επιτύχει, συνεπαίρνει αλλά ...κι ανακουφίζει. 
Πάνος Ζήσογλου
Project Manager
 

Εύη Χριστοδουλοπούλου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Εξαιρετικά ανθρωποκεντρικός τρόπος προσέγγισης από την κα Ασημακοπούλου, βασισμένος στις αξίες της αρχαίας Ελληνικής και παγκόσμιας Φιλοσοφίας.  
Μέσα από τις live συναντήσεις μας, μου δόθηκε η δυνατότητα να έλθω σε επαφή με μία ομάδα ανθρώπων για την οποία με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα οτι την ενώνει η κοινή ανάγκη για μία θετική αλλαγή στον κόσμο. 

Εύη Χριστοδουλοπούλου
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ρ. Π.

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Θα ήθελα να αναφερθώ στο πόσο με έχει βοηθήσει το Coaching. Τα σημαντικά πράγματα που έχω μάθει, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή, τόσο στην προσωπική όσο και στη επαγγελματική μου ζωή. Πόσο σημαντικό είναι να ξαναγυρίσουμε και να ανακαλύψουμε τις αξίες μας. Να πορευτούμε με αυτές και να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Το συγκεκριμένο course είναι ένα πολύ καλά δομημένο πρόγραμμα, διαδραστικό που «προκαλεί» τους συμμετέχοντας να ανακαλύψουν την αλήθεια τους και παράλληλα τους αναπτύσσει. Τα live streaming sessions είναι άκρως αποκαλυπτικά και η coach κα. Βαρβάρα Ασημακοπούλου είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μια αξιόλογη coach που δείχνει αληθινό ενδιαφέρον για τους coachee της". 
 

Anna Kirikou

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

«Μια ξεχωριστή εμπειρία. Η κα Ασημακοπούλου μαγεύει και σε παρασύρει σε μοναδικά μονοπάτια που ποτέ σου δεν
πίστευες ότι μπορείς να μπείς! 
Σίγουρα είναι ένας Φάρος, όταν όλα σου φαίνονται φουρτουνιασμένα.»

Χρήστος Χατζηζήσης

Εναλλακτική Συμπληρωματική Θεραπευτική με έμφαση στη Μικρασιατική Τραπεζούντιο Θεραπεία

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες για το εκπαιδευτικό προσωπικό κ.Αντωνόπουλο Σωτήριο και κ.Θεοδοσοπούλου Ελένη».

Ευστάθιος Καρανάκης

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

«Καθ'όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου αντιμετώπισα μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο τρόπος διδασκαλίας, εξαιρετικά βολικός για άτομα που φοιτούν εξ αποστάσεως. Τα μαθήματα ιδιαίτερα διδακτικά και η απόδοσή τους με μεγάλη σαφήνεια. Κατάφεραν δηλαδή να εντρυφήσουν σε μεγάλο βαθμό στο αντικείμενο που πρεσβεύουν. Παράλληλα, οι καθηγητές υπήρξαν ιδιαίτερα κατανοητοί και εύκολα προσβάσιμοι για υπάρχουσες απορίες. Τέλος, η διεξαγωγή της εξέτασης παρείχε μεγάλη διευκόλυνση με τον τρόπο που ήταν φτιαγμένη και με την απλότητα της πλατφόρμας.»

Στυλιανή Σκουραδάκη

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Πολύ θετική εικόνα για το πρόγραμμα. Ικανοποιητικό το υλικό και ιδιαίτερα χρήσιμο. Λειτουργική και εύκολη η χρήση της πλατφόρμας.Σωστός και εμπεριστατωμένος ο τρόπος εξέτασης, επαρκής ο χρόνος εξέτασης.
Πολύ ευχαριστημένη και περιμένω το επόμενο θέμα που θα μου φανεί ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ"

Δανάη - Μαρία Κοσμίδου

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Το πρόγραμα που παρακολούθησα απαρτίζονταν από πλούσιο και ιδιαίτερα χρήσιμο και εμπεριστατωμένο υλικό, που διεύρυνε τις γνώσεις μου και μου έδωσε πληροφορίες και ιδέες χρήσιμες στην επαγγελματική μου καθημερινότητα. Η πλατφόρμα ήταν εύκολα προσβάσιμη και αρκετά καλά οργανωμένη και η υπεύθυνη καθηγήτρια πέρα από το εμπνευσμένο υλικό που μας παρείχε, ήταν ιδιαίτερα προσιτή και εξυπηρετική, απαντώντας άμεσα σε τυχόν ερωτήσεις. Τέλος, η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης διεκπεραίωνε άμεσα και αποτελεσματικά όποια τεχνικά προβλήματα προέκυπταν."

Κωνσταντίνος Πετσιώτης

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Το πρόγραμμα ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου ως προς τον λόγο για τον οποίο το επέλεξα (υπεύθυνος Σχολικής Βιβλιοθήκης). Το υλικό ήταν πολύ ενδιαφέρον (έντυπο & video) και η ανατροφοδότηση στις εργασίες άμεση. Υπήρξε, επίσης, αμεσότητα στην επικοινωνία με την διδάσκουσα."

Στρατηγούλα Ρήγα

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Το πρόγραμμα επιμόρφωσης ήταν πολύ κατατοπιστικό και μου έδωσε πολλά εφοδια. Το εκπαιδευτικό προσωπικό άρτιο τόσο επιστημονικά όσο και παιδαγωγικά. Τέλος η γραμματειακή υποστήριξη ήταν άριστη. Σας ευχαριστώ πολύ!" 

Μαρία Αμανατίδου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα σημαντικό φάσμα της ειδικής αγωγής, άρτια οργανωμένο με εξαιρετικούς εκπαιδευτές διαθέσιμους και πρόθυμους να βοηθήσουν. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη."

Δέσποινα Φίλιου

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την οργάνωση του προγράμματος και από την εκπαιδεύτρια που μετέδωσε με κατανοητό τρόπο τις πολύτιμες γνώσεις της.
Σας ευχαριστώ."

Παναγιώτης Ασημακόπουλος

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Το παραπάνω πρόγραμμα Ειδικής αγωγής ήταν ενδιαφέρον και εμβάθυνε αρκετά στο θέμα με πληθώρα ποιοτικών σημειώσεων και παραπομπών. H ανταπόκριση στη διόρθωση των εργασιών ήταν σε προβλεπόμενο χρόνο, καθώς και η επικοινωνία με τη γραμματεία ήταν άψογη. Όπως κάθε πρόγραμμα απομακρυσμένης παρακολούθησης το βάρος πέφτει στον εξεταζόμενο και οφείλει να ανταποκρίνεται σε αυτά που του ζητούν.

Με εκτίμηση
Π. Ασημακόπουλος
Μαθηματικός ΠΕ03"

Στυλιανή Μανουσέλη

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Το πρόγραμμα που παρακολούθησα μέσω e-learning του Εθνικού Καποδιστριακού με βοήθησε να εξελιχθώ επαγγελματικά και να ασχοληθώ με την Ειδική Αγωγή. Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ οργανωμένο και οι καθηγητές που επικοινωνούσα πολύ επικοινωνιακοί και φιλικοί."

Αννίκα Τουτσίδου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Αξιότιμοι,

Σας ευχαριστώ θερμά για αυτό το τόσο όμορφο, σημαντικό και απαιτητικό ταξίδι γνώσεων και κατάρτισης που μοιραστήκαμε μαζί σας!!!
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ήταν άρτιο δομημένο και η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων αξιόλογες και άκρως βοηθητικές.
Ευχαριστώ θερμά μία προς μία τις εκπαιδεύτριές μας και εκπαιδευτές μας, για την καθοδήγηση, το ήθος, τις δεξιότητες και την εμψύχωση που μας παρείχαν. Δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή ανασφαλής και πελαγωμένη!!!
Το ίδιο ισχύει και για τη γραμματεία και το τμήμα εκπαίδευσης, τις ευχαριστώ για την άμεση και ανθρώπινη αντιμετώπιση που υποδείκνυαν κάθε φορά που χρειάστηκε!!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες και όλους που συμμετείχαν στη διεκπεραίωση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, Καλή δύναμη και Καλή συνέχεια στο έργο σας!!!

Με εκτίμηση
Τουτσίδου Αννίκα"

Αικατερίνη Κρητικοπούλου

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

"Το πρόγραμμα που παρακολούθησα κάλυψε απόλυτα τις ανάγκες μου. Θεωρώ ότι ο συνδυασμός των σημειώσεων, των μελετών περίπτωσης και των μαγνητοσκοπημένων συνεντεύξεων αποδίδει και μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τη γνώση και την πληροφορία στην εξ αποστάσεως κατάρτιση. Η ελευθερία της επιλογής του χρόνου που θα παρακολουθήσει κανείς το μάθημα είναι ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο.
Η ανταπόκριση της υπεύθυνης σπουδών και των υποστηρικτικών υπηρεσιών υπήρξε άμεση και αποτελεσματική όποτε χρειάστηκε." 

Μαρία Πλατάκη

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Η επιμόρφωση είχε εξαιρετική δομή και περιεχόμενο. Κάθε μάθημα είχε εστιάσει στα βασικά του σημεία. Οι αξιολογήσεις ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας. Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες απαντούσαν άμεσα στα ερωτήματά μας. Γενικά έχω θετική άποψη."

Βασιλική Χριστοπούλου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Είμαι ευχαριστημένη από όλες τις παροχές του σεμιναρίου και από την αμεσότητα των απαντήσεων στα e-mails."

Αικατερίνη Ακριτίδου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

"Ήταν άριστα οργανωμένο πρόγραμμα και με βοήθησε πάρα πολύ να αποκτήσω επιπλέον γνώσεις χωρίς την ταλαιπωρία της δια ζώσης παρακολούθησης."

Μαρία Καρακώστα

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Εξαιρετικό πρόγραμμα καθώς σου παρέχει σημαντικές γνώσεις γύρω από το coaching και την ηγεσία.
Η κα Ασημακοπούλου είναι ο άνθρωπος που με έφερε για πρώτη φορά σε επαφή με το coaching και σίγουρα ήταν η καλύτερη επιλογή. Γλυκιά, με ευγένεια και καλοσύνη, με γνώσεις που έχει την ικανότητα να σου τις μεταδώσει, είναι σχεδόν απίθανο να μην σου κερδίσει τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστώ για όλα!"

Στυλιανή Δεληγιώργη

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Εξαιρετική προσέγγιση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο.
Η ύλη του προγράμματος και ο τρόπος που παρουσιάστηκε από την κα Ασημακοπούλου ήταν εξαιρετικός.
Τόσο τα video στις παρουσιάσεις των ενοτήτων αλλά και τα live streaming είχαν πάρα πολυ καλή δομή και χωρίς να κουράζουν έδωσαν την ουσία όσων έπρεπε να γνωρίζουμε και που θα μας βοηθούσαν να διαχειριστούμε δυσκολίες σε όποιο τομέα μας παρουσιαζόταν!
Μπράβο!! Εξαιρετική δουλειά με ουσία χωρίς πλεονασμούς και υπερβολές.
Με την παρακολούθηση του προγράμματος μόνο οφελούμενος μπορεί να βγει κανείς.
Ευχαριστώ πολύ την καθηγήτριά μου κα Βαρβάρα Ασημακοπούλου και την ευχαριστώ για όσα με έμαθε κατά την διάρκεια αυτού του προγράμματος."

Αγγελίνα Αλεξανδροπούλου

Data Analyst

"Το πρόγραμμα στο σύνολό του είναι επαρκές για να την απόκτηση βασικών αλλά και προχωρημένων γνώσεων σε προγράμματα ανάλυσης δεδομένων. 
Προσωπικά ιδιαίτερα χρήσιμη και πληρέστατη σε σχέση με τα υπόλοιπα εργαλεία ήταν η ενότητα του PowerBI. Επιλέγοντας και την αντίστοιχη ατομική εργασία απέκτησα σφαιρική γνώση η οποία εφαρμόζεται σήμερα στη δουλειά μου. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και τη σημαντική βοήθεια του καθηγητή στο συγκεκριμένα μάθημα καθώς ήταν πάντα πρόθυμος να στείλει τις απαραίτητες διευκρινίσεις στον καταιγισμό των ερωτήσεων που δέχτηκε από εμένα." 

Φωτεινή Σκούλικα

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Ένα από τα καλύτερα προγράμματα για να μπεις στο πνεύμα του coaching. Η κα Ασημακοπούλου εξαιρετική καθήγητρια-καθοδηγήτρια στο ταξίδι του coaching. 
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς."

Μαρία Αντωνιάδου

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

"Εξαιρετικά δουλεμένο πρόγραμμα εισαγωγής στις βασικές έννοιες του coaching. Eνθουσιώδης εισηγήτρια με καταπληκτική μεταδοτικότητα και αποτελεσματικότητα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Με εκτίμηση
Αντωνιάδου Μαρία
Επίκουρη Καθηγήτρια
Οδοντιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ

Αννέζα Λούκου

Advanced Microsoft Excel 2013

"Πλήρως καταρτισμένος εκπαιδευτικός που ήταν πάντοτε διαθέσιμος για οποιαδήποτε πληροφορία. Υπήρχε μία διαδραστικότητα στη δομή του μαθήματος, παρόλο που ήταν εξ αποστάσεως."

Παναγιώτα Γιάγκου

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Πολλές χρήσιμες, ενδιαφέρουσες και καινούργιες γνώσεις.
Πολύ καλή επικοινωνία τόσο με καθηγητές οσο και με γραμματεία.
Σίγουρα θα συστήσω τη δυνατότητα σας για σπουδές εξ αποστάσεως."

Ιωάννης Στρατάκης

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό."

Παναγιώτης Παππάς

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

"Πολύ καλό πρόγραμμα!"

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑ

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"(Επειδή έστειλα πριν λίγες μέρες συνοπτικά τη "μαρτυρία" μου για το πρόγραμμά σας κι όμως εξακολουθεί να εμφανίζεται αυτό το 'χωρίο' στην πλατφόρμα των ανακοινώσεών  σας, για να μαι σίγουρη, θα συμπληρώσω μερικά ακόμη στοιχεία, ευχόμενη ότι τα χετε -ούτως ή άλλως- λάβει)! Έτσι λοιπόν:

Η οργάνωση σας είναι σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα και η συνεργασία των εκπαιδευόμενων τόσο με τη γραμματεία όσο και με τους εκπαιδευτές είναι ά ρ ι σ τ η. Στη διάθεσή μας -άμεσα- να μας εξηγήσουν και να μας στηρίξουν.
Οι φόρμες παρουσίασης του εκπαιδευτικού υλικού είναι πάρα πολύ καλά δομημένες και κατατοπιστικές. Το σπουδαιότερο, δίνεται η δυνατότητα να έχει ο/η εκπαιδευόμενος/η μια ολοκληρωμένη και άρτια επιμόρφωση. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμά σας."

Μαρία Κοψαύτη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

"Η γνώση στην εξυπηρέτηση πελατών δόθηκε σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό. 
Η <<τέχνη>> της εξυπηρέτησης πελατών ειναι κάτι που εφαρμόζεται στην πράξη, οπότε ορθά δίνεται βάση σε αληθινά παραδείγματα εξυπηρέτησης, σε καταξιωμένες επιχειρήσεις στο κλάδο τους η κάθε μία.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα οπότε η ενότητα αυτή για τα περιεχόμενα και τον τρόπο προβολής της απο τον Κύριο Κόλλια."

Ελένη Βίγκου

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Ολοκληρώνοντας αυτό το τόσο ενδιαφέρον σεμινάριο, έχω να πω ένα ευχαριστώ. Ήταν μια εύκολα διαχειρίσιμη πλατφόρμα, σωστά ενημερωμένη  και οργανωμένη πάντοτε. Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το εκπαιδευτικό υλικό στα μαθήματα κάθε ενότητας. Με βοήθησε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου.
Ένα άρτιο και ολοκληρωμένο εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Συγχαρητήρια,

Με εκτίμηση,
ΒΙΓΚΟΥ ΕΛΕΝΑ"

Σωτηρία Βασιλειάδη

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"Αυτό το πρόγραμμα ήταν πλήρως κατατοπιστικό, κατανοητό και άρτια δομημένο! Οι γνώσεις που παρείχε ήταν χρήσιμες ακόμη και μόνο για το επάγγελμα "γονέας"!
Συγχαρητήρια!"

Ειρήνη Θωμά

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"Περιεκτικό πρόγραμμα και πλήρες. Τέλεια συνεργασία με την επιβλέπουσα. Υλικό εξαιρετικό. Οι γνώσεις που απέκτησα σε συνάρτηση με τις μεταπτυχιακές μου σπουδές είναι ο θεμέλιος λίθος για περαιτέρω αναζήτηση και έρευνα στον τομέα.
Σας ευχαριστώ!"

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΑ

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αντικείμενο, το οποίο παρόλο που υπόκειται σε "φόρμα" σεμιναρίου, προσφέρει ολοκληρωμένη και επιστημονικά "δομημένη" κατάρτιση/επιμόρφωση στους συμμετέχοντες. (Πάρα πολύ πιθανόν στο μέλλον να θελήσω να παρακολουθήσω και ένα ακόμη 'σεμιναριακό΄ κύκλο στο Πανεπιστήμιό σας.)
Ειλικρινά, σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να παρακολουθήσω το πρόγραμμα αυτό.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΕΝΑ ΓΙΑΜΑ"

Καλλιόπη Κωστέα

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

"Πολύ καλά οργανωμένο υλικό, εύληπτο και επιστημονικά τεκμηριωμένο."

Αγλαΐα Κυρίτση

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

"Πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον πρόγραμμα, απόλυτα οργανωμένο, άμεση απάντηση στα μηνύματα μέσω της πλατφόρμας από τη Γραμματεία κ τον υπεύθυνο καθηγητή/-τρια. Άριστα δομημένη η κάθε ενότητα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη και θα επέλεγα κ κάποιο άλλο πρόγραμμα ξανά στο μέλλον."

Ευαγγελία Θεοχαρίδου

Σκηνογραφία και Ενδυματολογία

"Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό!"

Ελένη Καλλιου

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Το Πρόγραμμα είναι εξαιρετικό. Οι σημειώσεις είναι άριστες και μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες και ενδιαφέρουσες. Τη νέα αυτή γνώση, την χρησιμοποίησα από την πρώτη στιγμή στη σχολή μου. 

Μαρία Μουτάφη

Θέατρο στην Εκπαίδευση: Παιδαγωγική Μέθοδος και Καλλιτεχνική Δημιουργία

Άψογη συνεργασία με τον κ. Σίμο Παπαδόπουλο, πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο το υλικό, εύληπτη και ουσιαστική η παρουσίαση των ενοτήτων των μαθημάτων του σεμιναρίου. Δηλώνω ευχαριστημένη και ευτυχής που το παρακολούθησα."

Γεώργιος Λουρωτός

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

"Μια πολύ καλή εκπαιδευτική πλατφόρμα με εύχρηστο περιβάλλον και τους καθηγητές του προγράμματος να απαντούν άμεσα στις απορίες και ερωτήσεις μου. Το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό πολύ προσεγμένο στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος.
Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτές και όλους όσους βοήθησαν σ΄αυτή την ολοκλήρωση του προγράμματος."

Κωνσταντίνος Βουκελάτος

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη επικοινωνία καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, μαζί με την γραμματεία και  όλους τους καθηγητές!! 
Μέσα από το πρόγραμμα e-learning, διεύρυνα τις γνώσεις μου πάνω στην εγκληματική ψυχολογία που με βοήθησε να κατανοήσω περισσότερο την ψυχολογία των δραστών για να υποστηρίξω τα άρθρα μου."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ."

Βασιλική Τσέλιου

Εγκληματολογική Ψυχολογία

"Εξαιρετικό πρόγραμμα. Η χρήση του συστήματος εξ αποστάσεως πολύ εύκολη και εύχρηστη. Οι διδακτικές ενότητες εξαιρετικά χρήσιμες και ουσιώδεις. Η παροχή των συγκεκριμένων γνώσεων ήταν πολύ βοηθητικές και χρήσιμες." 

Ρίτα Καραγιώργου

Θέατρο στην Εκπαίδευση: Παιδαγωγική Μέθοδος και Καλλιτεχνική Δημιουργία

"Το πρόγραμμα με βοήθησε να κατανοήσω το περιεχόμενο της Παιδαγωγικής του Θεάτρου, τη σημασία του ρόλου του εμψυχωτή και της δυναμικής της ομάδας, καθώς και τα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά, όταν το θέατρο αξιοποιείται ως ένα παιδαγωγικό "εργαλείο" στα χέρια του εκπαιδευτικού. Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό εφόδιο για όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση ή το θέατρο.

Η ευελιξία της διαδικτυακής εκπαίδευσης, η σαφήνεια και η περιεκτικότητα του εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και η άριστη επικοινωνία με τον καθηγητή και τη γραμματεία με ικανοποίησαν απόλυτα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

Αφροδιτή Διονυσοπούλου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

"Εξαιρετική εμπειρία. Πλήρης Οργάνωση."

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΛΙΔΑ

Digital Business Transformation

Καλά οργανωμένο πρόγραμμα. Το διαθέσιμο έντυπο υλικό πολύ βοηθητικό, αλλά και τα διαθέσιμα video δημιουργούν μια αμεσότητα και κάνουν εύκολα κατανοητά τα αντίστοιχα slides.

Μαρία Ιωάννα Διαλυνά

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Το πρόγραμμα είναι αρκετά βοηθητικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον, καθώς ως πρώην digital expert σε τραπεζικό όμιλο μου έδωσε τη δυνατότητα να ανακαλύψω πτυχές του επαγγέλματος μου που δεν γνώριζα, αλλά και αυτές που γνώριζα με βοήθησε να τις καταλάβω εις βάθος. Θα το πρότεινα πραγματικά για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για τον κλάδο του digital banking, καθώς σε βοηθάει να καταλάβεις επι της ουσίας την σημασία αυτού.

Ευφροσύνη Μπαμπουρη

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα. Σου δίνεται η δυνατότητα να μάθεις πολλά σχετικά με το πεδίο Digital και Fintech.

Ντάνια Σοφοκλέους

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Όλα είναι άψογα. Τόσο το υλικό όσο και ο τρόπος μετάδοσής του. Ευχαριστώ

Μ. Α.

Digital Business Transformation

Θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όσα μας διδάξετε. Άξιζε κάθε ώρα που κάθισα και ασχολήθηκα με όλη αυτή την ύλη. Ήταν τρομερά ενδιαφέρον από την αρχή του μέχρι και το τέλος. 
 

Σ. Δ.

Digital Business Transformation

Θέλω να σας ευχαριστήσω, γιατί η γνώση που μου παρείχατε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν ό,τι καλύτερο έχω πάρει σε όλα τα σεμινάρια που έχω κάνει μέχρι τώρα. Παρακαλώ όπως δεχτείτε τα συγχαρητήριά μου. 

Σ. Ο.

Digital Business Transformation

Η ποιότητα του προγράμματος ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου και σίγουρα πιστεύω ότι ο χρόνος και η ενέργεια που επένδυσα αξίζαν και με το παραπάνω.

Δ. Σ.

Digital Business Transformation


Όπως το έχω ξαναγράψει ήταν το καλύτερο πρόγραμμα ever, που έχω πάρει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρόγραμμα και εσείς μας το κάνατε χρηστικό και ξεκούραστο.Εμπνεύστηκα από τον τρόπο μετάδοσης γνώσης και πληροφορίας. Ήταν μια όμορφη εμπειρία.  

Γ. Μ.-Β.

Digital Business Transformation

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, εναρμονισμένο με την πραγματικότητα, ειδικά την πραγματικότητα που ζούμε αυτές τις μέρες. Εν μέσω της πανδημίας, βλέπουμε να ανθίζει το digital transformation και είμαστε τυχεροί που έχουμε αποκτήσει τα εφόδια για να μπούμε δυναμικά στην αγορά. 

Κ. Ν.

Digital Business Transformation

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πρωτοποριακό και σίγουρα θα ανατρέξω αρκετές φορές στις σημειώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κ. Μ.

Digital Business Transformation


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο εσάς όσο και τον κύριο Λιτσικάκη για τα πολύτιμα γνωστικά εφόδια που μου δώσατε. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη γνώση που μοιραστήκατε μαζί μου.

Φ. Γ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Η σχεδίαση του προγράμματος ήταν καταπληκτική.
 

Β. Χ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Η εμπειρία μέσα από αυτό το πρόγραμμα ήταν μοναδική. 

Κ. Κ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Θεωρώ ότι το Πρόγραμμά σας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην κουράζει και επιβαρύνει την καθημερινότητα ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά. Η ύλη αποτελείται από εξαιρετικό και επίκαιρο υλικό.

Λ. Β.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον το μάθημα και πραγματικά μου άνοιξε ένα άλλο παράθυρο για διερεύνηση και μελέτη.

Λ. Γ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Το πρόγραμμα πέτυχε τον σκοπό του, καθώς μου έχει προσφέρει μια σφαιρική γνώση και ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το Fintech και το digital transformation.

Ν. Ε.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Λάβαμε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Προσωπικά, με απορρόφησαν και άνοιξαν τους ορίζοντες μου.

Σ. Δ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Η γνώση που μου παρείχατε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν ό,τι καλύτερο έχω πάρει σε όλα τα σεμινάρια που έχω κάνει μέχρι τώρα. 
 

Τ. Α.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Το μάθημα υπήρξε εξαιρετκό.

Χ.Ε.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Πολύ ενδιαφέρον course παρακολουθήσαμε. Το εξαιρετικό υλικό, τα videos νομίζω ήταν τα καλύτερα μέρη του προγράμματος.
 

Σ. Α.

Digital Business Transformation


Το πρόγραμμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Πιστεύω είναι πολύ καλοσχεδιασμένο και σίγουρα οφέλιμο. Το επιλεγμένο υλικό και η βιβλιογραφία είναι πολύ χρήσιμα για όσους θέλουν να εμβαθύνουν.

Φ. Ι.

Digital Business Transformation

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη, μου άνοιξε νέους ορίζοντες, με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα εξελίξεις που συνέβαιναν γύρω μου σε όλα τα επίπεδα και με επηρέαζαν προσωπικά, καθώς και το γιατί οι εταιρίες επιλέγουν "disruptive" προσέγγιση. 

Χ. Ε.

Digital Business Transformation


Εξαιρετική εμπειρία.  Ευχαριστούμε πολύ εσάς και το ΕΚΠΑ για το υλικό, την εκπαίδευση και τον χρόνο.  

Κ. Γ.

Digital Business Transformation


Το πρόγραμμα στο σύνολό του ήταν πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον, και σίγουρα άξιζε τον κόπο και τον χρόνο. Αισθάνομαι ότι μέσα από το υλικό του προγράμματος, λάβαμε αρκετά εφόδια που έχουν εφαρμογή τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή.

Κ. Νικ.

Digital Business Transformation

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πρωτοποριακό και σίγουρα θα ανατρέξω αρκετές φορές στις σημειώσεις του το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΣ. Α.

Digital Business Transformation


θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την όλη υποστήριξη. Το αντικείμενο είχε πολύ ενδιαφέρον, και ήδη πολλά από αυτά που μας έχετε διδάξει προσπαθώ να τα κάνω πράξη στην επαγγελματική μου καθημερινότητα.

ΚΑ. Μ.

Digital Business Transformation


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο εσάς όσο και τον κύριο Λιτσικάκη για την πολύτιμη γνώση που μου προσφέρατε μέσω του προγράμματος.

ΣΤ. Α.

Digital Business Transformation


Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, για αυτό το πολύ οφέλιμο και καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα.

Ο. Α.

Digital Business Transformation

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και το υλικό το οποίο μας δώσατε σαν ύλη.

Π. Α.

Digital Business Transformation


Το πρόγραμμα ήταν αρκετά εποικοδομητικό.

Χ. Α.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services


Είχα ακούσει αρκετά για εσάς, οπότε η επιλογή μου με δικαίωσε απόλυτα!! 

Π. Ε.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα που σχεδιάσατε και το υλικό που μας παραδώσατε.

Σ. Π.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services


Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε για να μας διδάξετε και επίσης για το πολύ στοχευμένο υλικό που μας στείλατε για μελέτη!

Τ. Τ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Ευχαριστώ για το πρόγραμμα. Ήταν πολύ καλό.

Κ. Ε.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services

Ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια που καταβάλατε και οι δύο, για να μας μεταφέρετε όσο καλύτερα γινόταν τις έννοιες του μαθήματος.

Μ. Μ.

Fintech & Digital Transformation in Financial Services


Σας ευχαριστώ για το σύνολο του μαθημάτος και για τον χρόνο και κόπο που αφιερώσατε.

Ρούφου Χρυσουλα

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Ήταν πολύ καλό το πρόγραμμα και πραγματικά ήταν ό,τι χρειαζόμουν σε αυτή τη φάση της επαγγελματικής μου πορείας αφού πρόκειται στα πλαίσια της εργασίας μου να κάνω εκπαίδευση ενηλίκων. 

Βασιλειά Αποστολία Ιόλη

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Είναι ένα πρόγραμμα που σου μαθαίνει να βλέπεις την εξυπηρέτηση απ' όλες τις πλευρές (πελάτη - υπαλλήλου). Δεδομένα που όλοι τα γνωρίζουμε διάσπαρτα σε διάφορα βιβλία ή μέσα απο την ζωή, για πρώτη φορά ήταν όλα αυτά μαζεμένα σε ένα πρόγραμμα, οργανωμένα σε κατηγορίες και βήμα βήμα πως πρέπει να τα χρησιμοποιήσει ο εκπαιδευόμενος στην πράξη. Στο τέλος του προγράμματος,όλα αυτά που έχει διδακτεί ο μαθητής, είναι σαν να έχει μάθει ένα νέο τρόπο σκέψης, μέσω του οποίου φυσικά μπορεί να διαχειριστεί τις προκλήσεις μιας εξυπηρέτησης. Ευχαριστώ πολύ.

Κουνόπουλος Σωτήριος

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Πάρα πολύ στοχευμένο και μεστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που με βοήθησε αρκετά στις εκπαιδευτικές μου δραστηριότητες.

Τζαγκαράκη Αναστασία

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό. Φυσικά και το συνιστώ σε όποιον ενδιαφέρεται για αυτόν τον τομέα. Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά που μου προσφέρατε αυτούς τους μήνες. Εις το επανιδείν. 

Μπραουδάκη Νεκταρία

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Καλησπέρα σας,

Καταρχάς, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω το πρόγραμμα "Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών" με εισηγητή τον κύριο Οδυσσέα Κόλλια. Το υλικό είναι πλήρως κατανοητό, πολύ ενδιαφέρον, με πολλά παραδείγματα για την κατανόηση της θεωρίας και πλούσια βιβλιογραφία για όλους όσοι ενδιαφέρονται να πάνε ένα βήμα παραπέρα. Ο κύριος Κόλλιας πάντα διαθέσιμος δίνοντας ανατροφοδότηση σε κάθε τεστ. Οι γνώσεις που έλαβα μέσω αυτού του προγράμματος τους τελευταίους τρεις μήνες είναι ανεκτίμητες και μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμες, πρακτικά, τόσο στη δουλειά μου όσο και στη ζωή μου ως εξυπηρετούμενη. Θεωρώ ότι αξίζει να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως επαγγγελματικής ιδιότητας, καθώς όλοι μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εξυπηρετούμε και εξυπηρετούμαστε.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και τη γραμματεία του e-learning για την οργάνωση και την άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε θέμα προέκυψε.
Καλή συνέχεια στο έργο σας εύχομαι.

Με εκτίμηση,

Νεκταρία Μπραουδάκη 

Αλέξανδρος Λαϊνάς

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Συνολικά το πρόγραμμα είναι πολύ ικανοποιητικό. Το χρονοδιάγραμμα των ενοτήτων (μία κάθε εβδομάδα) βοηθάει στην κατανόηση της εκάστοτε ενότητας και ταυτόχρονα δεν αφήνει μεγάλο κενό διάστημα ανάμεσα στις διδακτικές ενότητες, οπότε διασφαλίζεται μία ευρύτερη συνοχή όσον αφορά τη συνολική ύλη. Κατανόηση της παρούσας ενότητας χωρίς να ξεχνά ο εκπαιδευόμενος τις προηγούμενες. Έτσι επιτυγχάνεται μια κλιμακωτή και συνεχής πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Ο χρόνος που παρέχεται για την ολοκλήρωση των test αξιολόγησης είναι υπεραρκετός και δεν δημιουργεί κανένα εμπόδιο. Επίσης, πολύ θετικός είναι ο συνδυασμός κλειστών ερωτημάτων και ερωτημάτων ανάπτυξης, όπου ο εκπαιδευόμενος μπορεί να ασκήσει τις λεκτικές του δεξιότητες, καθώς επίσης και δεξιότητες συνδυασμού εννοιών και εφαρμογής τους στην καθημερινή πράξη. Το περιεχόμενο των διδακτικών ενοτήτων είναι απόλυτα κατανοητό και δίνει τη δυνατότητα επικουρικής χρήσης υλικού από εναλλακτικές πηγές και κατά συνέπεια υπάρχει πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική θεώρηση των εννοιών. Κάτι που πρέπει να τονιστεί επίσης, είναι η άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση τόσο από τη γραμματεία όσο και από τους εκπαιδευτές. Οι οδηγίες που παρέχονται είναι ξεκάθαρες και απλές. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του άγχους του εκπαιδευόμενου και κατά συνέπεια στη μεγιστοποίηση της απόδοσής του και της ωφέλειας που λαμβάνει από το εν λόγω πρόγραμμα.
Για εμένα ήταν ένα πολύ ωραίο "παιδαγωγικό ταξίδι". Ευχαριστώ.

Ευφροσύνη Μαρκίν

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα με βοήθησε να παρατηρήσω τον εαυτό μου ως εκπαιδευόμενη και συνάμα ως υποψήφια εκπαιδεύτρια, παίρνοντας τα απαραίτητα εφόδια τόσο για την πιστοποίηση όσο και για την διδασκαλία σε ενήλικες. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. 

Ευανθία Μανωλά

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Πολύ ενδιαφέρον!

Ελένη Πατίδου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Υψηλό το επίπεδο. Εύστοχο και πολύ βοηθητικό το εκπαιδευτικό υλικο. Τα τεστ πολύ βοηθητικά. Ο εκπαιδευτής κος Βρεττός είναι εξαιρετικός ως προς τη συνέπεια, ακρίβεια ανταπόκριση και το υλικό που μας παρείχε.

Κυριακή Αντωνιάδου

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Απόλαυσα πραγματικά τη συμμετοχή μου στο πρόγραμμα συμπληρωματικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, αν και θα επιθυμούσα να διαρκέσει παραπάνω. Οι πληροφορίες και η γνώση που έλαβα ήταν για μένα ανεκτίμητες μιας και η ενασχόληση με την εγκληματολογία υπό το πρίσμα της ψυχολογίας είναι το πάθος μου. Αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία, δεν θα διστάσω να επεκτείνω την κατάρτισή μου επιλέγοντας και άλλα συναφή προγράμματα. 

Σοφία Παναγιωτοπούλου

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

Το πρόγραμμα ήταν ενδιαφέρον! Ευχαριστώ τους διδάσκοντες! 

Βασίλειος Σδράκας

Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο πρόγραμμα απαραίτητο σε πολλούς επαγγελματίες και μη που έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση πελατών. Η συνεχής ανάπτυξη της παράλληλα με την τεχνολογία καθιστά αναγκαία την εκπαίδευση κ επιμόρφωση όλων οσων σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών. Συγχαρητήρια στον εκπαιδευτή για το εργο του και το εκπαιδευτικό υλικό.

Αναστάσιος Πέτκογλου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Πολύ καλή δομή και παρουσίαση των θεμάτων. Σχεδιασμένο μέχρι την λεπτομέρεια και με πολύ καλή ροή  Άμεση εξυπηρέτηση από την γραμματεία και τους εκπαιδευτές. 

Ξανθή Φύνμπο

Κινηματογράφος: Ιστορία, Πρακτικές και Βασικές Αρχές Σκηνοθεσίας

Πάρα πολύ καλό και ωραίο υλικό, άψογη οργάνωση του προγράμματος. Πολύ καλές και οι εξετάσεις με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και ανάτπυξης. Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε τη δυαντότητα να παρακολουθήσω το πρόγραμμμά σας. Πραγματικά, μου άνοιξε τη σκέψη, τον ορίζοντα, αλλά και την επιθυμία να συνεχίσω στον χώρο του κινηματογράφου. Σας ευχαριστώ.
 

Χρήστος Μπαζάκης

Big Data in Excel & Power BI

Πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους τους τομείς. Πολύ καλό υλικό για την ανάλυση του μαθήματος. Σωστή και ακριβής καθοδήγηση και βοήθεια απο την υπεύθυνο καθηγητή.

Παναγιώτα Μπούγα

Σακχαρώδης Διαβήτης - Από τη Θεωρία στην Πράξη

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον επιμορφωτικό πρόγραμμα, το οποίο παρείχε εμπεριστατωμένη γνώση με εμβάθυνση στο αντικείμενο, δίνοντάς μου πρόσθετα εφόδια στην αντιμετώπιση της νόσου ώστε να μπορώ να προσφέρω καλύτερη, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική  βοήθεια προς τους ασθενείς μου.

Χαρά Κανη

Big Data in Excel & Power BI

Το πρόγραμμα είχε πολύ καλή δομή και ήταν καλά οργανωμένο. Επίσης, είχε καλό εκπαιδευτικό υλικό. Επίσης, και η υποστήριξη των διδασκόντων ήταν εξαιρετική. 

Θεόδωρος Σαρολίδης

Big Data in Excel & Power BI

Εξαιρετικό πρόγραμμα, με καθοδήγηση και πλήρη υποστήριξη σε ότι ερώτημα κι αν είχα και χρήσιμο στις αναγκες της δουλειάς. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Νεκτάριος Κύρηκος

Υπνωση: Χαρακτηριστικά και Θεραπευτικές Εφαρμογές

Μόλις ολοκλήρωσα το πρόγραμμα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και πολύ ικανοποιημένος. Υψηλού επιπέδου γνώσεις με εύκολο και δομημένο τρόπο δοσμένες. Ολοκληρωμένη παρουσίαση στα χαρακτηριστικά και τη κατάστασης της ύπνωσης και την φαινομενολογία των υπνωτικών φαινομένων. 
Αναλυτική παρουσίαση των θεραπευτικών εφαρμογών της ύπνωσης. Η όλη διαδικασία είναι μια ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία. Οι γνώσεις που απέκτησα από το πρόγραμμα μοναδικές και αποτελούν για μένα μια πλούσια εμπειρία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Χαρούλα Εφραίμ

Γελοιογραφία και Σκίτσο

Πραγματικά αξιόλογες διδακτικές ενότητες και με λογική αλληλουχία, γεγονός που τις καθιστούσε τόσο ευχάριστες στη μελέτη όσο και πολύ χρήσιμες, ώστε κανείς να μπορεί να μπει στο θέμα γρήγορα και αποτελεσματικά. Επιπλέον, η συνεννόηση με τον εκπαιδευτή ήταν άψογη, καθώς ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία.

Αριστείδης Καρεμφύλλης

Πρακτικές Ασκήσεις Δημιουργικής Γραφής

Ήταν ένα καθόλα οργανωμένο πρόγραμμα που μας προσέφερε ένα καλογραμμένο υλικό και τις απαραίτητες διεξόδους για να παράξουμε τα δικά μας γραπτά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει κάτι αντίστοιχο. Ο καθηγητής Κύριος Πατιός ήταν άψογος. Απαντούσε ταχύτατα στα μηνύματά μου και μου παρείχε την κατάλληλη στήριξη και συμβουλευτική μέχρι και την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τα παραδείγματά του και τα σχόλια του στα τεστ των ενοτήτων ήταν καθοριστικά για τη συνέχεια και την αυτοβελτίωσή μου.

Αναστασία Αρχοντίδου

Δημιουργική Γραφή: Ολοκλήρωση Δημιουργικού Έργου

Είναι η πρώτη φορά που παρακολούθησα πρόγραμμα κατάρτισης εξ αποστάσεως. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την οργάνωση του προγράμματος και από τη δομή της ύλης. Βοηθήθηκα πάρα πολύ μέσω των τεχνικών γραφής να δομήσω καλύτερα τη φαντασία μου και να διορθώσω τα σφάλματα μου. Πήρα πολλά πράγματα. Η συνεργασία με τον καθηγητή ήταν εξαιρετική. Το σκέφτομαι σοβαρά να παρακολουθήσω κι άλλο πρόγραμμα κατάρτισης μέσω του ΕΚΠΑ.

Κατερίνα Φιφλή

Φωτογραφία: Τεχνολογία και Βασικές Τεχνικές

Το πρόγραμμα ήταν κάτι παραπάνω από άριστο. Πρώτη φορά παρακολούθησα μαθήματα e-learing και ήταν πραγματικά πολύ εποικοδομητικό, σαφές και με σωστή κατεύθυνση. Σε έκανε να μαθαίνεις γρήγορα και σωστά ένα αντικείμενο, με το οποίο δεν είχες άμεση σχέση.

Βασιλική Γκουτζουμπίνη

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Ένα μοναδικά υπέροχο πρόγραμμα! Πρέπει να το κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι οι επιχειρημάτιες και όσοι διοίκουν ανθρώπους! Εφαρμοζεται σε κάθε τομέα της ζωής μας. Η κα Ασημακοπουλου επαγγελματίας με αυξημένες ανθρώπινες ευαισθησίες! Οτιδήποτε παρόμοιο πρόγραμμα προκύψει ένα επίπεδο πάνω από αύτο σίγουρα θα το παρακολουθήσω! Το υλικο εντυπο και μη ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

Ανθή Προβατά

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Πολύ καλό και άψογα οργανωμένο. Συγχαρητήρια!

Χρήστος Τριανταφύλλου

Ανάπτυξη Προγραμμάτων Προαγωγής και Αγωγής της Υγείας

Το εκπαιδευτικό υλικό ήταν πολύ καλό και τα τεστ είχαν κλιμακούμενη δυσκολία που θα έπρεπε να έχουν. Συγχαρητήρια για την οργάνωση του προγράμματος.

Ευφροσύνη Τρύπατζη

Τηλεϊατρική και Υπηρεσίες Υγείας

Τα μαθήματα ήταν πολύ καλογραμμένα, ενδιαφέροντα και περιεκτικά, οι ερωτήσεις εστίαζαν στη γενική κατανόηση και οι καθηγητές δίκαιοι και γρήγοροι στην αξιολόγηση. 

Νικόλαος Προδρομίτης

Επιθεωρήσεις Πλοίων - Port State Control

Πολύ καλή οργάνωση, απαιτητικό, αρκετά to the point. Κανένα παράπονο όσον αφορά το επίπεδο και την ύλη.

Αλέξανδρος Μητρόπουλος

Κοινωνική Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων

Σίγουρα θετικές οι εντυπώσεις από το πρόγραμμα που παρακολούθησα τόσο σε ποιότητα γνώσεων όσο και σε επίπεδο ανατροφοδότησης. Επιπλέον, υπογραμμίζω την ενίσχυση της διάθεσής μου για περαιτέρω εμβάθυνση στο σχετικό ή σε συναφή αντικείμενα.

Αναστασία Γκώνου

Φυσικές Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες

Εξαιρετική πρωτοβουλία. Ενα υπέροχο ταξίδι στη γνωση με καταπληκτικούς οδηγoύς τους καθηγητές κάθε ενότητας. Σας ευχαριστώ για όσα απλόχερα μας χαρίσατε και ανυπομονώ να ενταχθώ σε επόμενο πρόγραμμα. Επισης, πολλά συγχαρητήρια στη γραμματειακή υποστήριξη. Ήταν πάντα εκει και στήριζαν με όλες τους τις δυναμεις.

Μαρία Γερούκαλη

Business Administration

Αγαπητοί, Θα ήθελα με το παρόν να ευχαριστήσω θερμά. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι εξαιρετικό, η ανταπόκριση των εκπαιδευτών άμεση.
Παρά την 20+ έτη εργασιακή εμπειρία και ούσα κάτοχος μεταπτυχιακού στο Supply Chain το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου πρόσθεσε γνώσεις.
θα παρακολουθήσω και το επόμενο σε δεύτερη φάση μόλις ολοκληρώσω το συγκεκριμένο. Είναι ανώτερο των προσδοκιών μου. 
Και πάλι ευχαριστώ. Με εκτίμηση 
 

Αφροδίτη Λαπαβίτσα

Τηλεϊατρική και Υπηρεσίες Υγείας

Με την ιδιότητα της Νοσηλεύτριας - ως επαγγελματίας- σε μια εποχή γεμάτη δυσκολίες στον τομέα της υγείας, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ, βιωματικά ως ανθρώπου σε περιοχή με τεράστιες υγειονομικές ανάγκες, αναζήτησα τις γνώσεις της Τηλεϊατρικής. Από το παρών πρόγραμμα, έλαβα με άψογη διαδικτυακή συνεργασία από όλους τους συμμετέχοντες όλα όσα σε γνωστικό αντικείμενο αναζήτησα, με επαγγελματισμό, ευγένεια, ακαδημαϊκή επάρκεια και κυρίως αξιοπιστία και ανθρωπιά! Οι καιροί για όλους όσους αποζητούν την γνώση, είναι δύσκολοι! Ακόμη δυσκολότεροι για αυτούς που οραματίζονται την ευτυχία του: Να είσαι υγιής,να παραμείνεις υγιής και εάν αρρωστήσεις να έχεις δικαίωμα να γιατρευτείς, με αξιοπρέπεια. Ελπίζω, στο μέλλον σε εφαρμογή της Τηλεϊατρικής ... γιατί το έχουμε ανάγκη, και <<πρέπει>>. Καλή και εποικοδομητική,ακαδημαϊκή συνέχεια σε όλους σας...keep up the good work!!

Μαρία Ευπατρίδου

Μουσικοθεραπεραπευτικές Παρεμβάσεις στην Παιδική Ηλικία

Τόσο το έντυπο όσο και το οπτικοακουστικό υλικό συνετέλεσαν στο να αποκτήσω εμπεριστατωμένα επικαιροποιημένη επιστημονική γνώση στο αντικείμενο της μουσικοθεραπείας και το πλαίσιο χρήσης της σε παιδιά με διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Γεώργιος Σταυρίδης

Πνευματική Ιδιοκτησία (Copyright)

Εξαιρετική πλατφόρμα μάθησης και εξέτασης, με ανωτάτου πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαιδευτικό υλικό και άμεση διαδικτυακή επικοινωνία και απάντηση σχετικών ερωτήσεων από του χειριστές της πλατφόρμας και την ακαδημαϊκή υπεύθυνο του Προγράμματος. Θα ξανασυνεργαστούμε στο άμεσο μέλλον!

Φαρίντ Φαχραλντίν

Φυσικές Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες

Εξαιρετική πρωτοβουλία!!! Η γνώση που αποκομίσαμε ήταν σπουδαία. Το πρόγραμμα, οι καθηγητές και η δουλειά τους στην μετάδοση σημαντικών πληροφοριών, το σύστημα, η συνεργασία με τη γραμματεία, όλα ήταν εξαιρετικά. Μπράβο σας για την υπέροχη δουλειά. 

Γεωργία Στάμου

Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση

Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρακολουθήσω ένα τόσο ενδιαφέρον αντικείμενο, όπως οι Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση. Οι γνώσεις που απέκτησα με βοήθησαν πάρα πολύ προσωπικά αλλά και στην εργασία μου. Το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-learning είναι πολύ σωστά οργανωμένο και το έχω προτείνει σε πολλούς γνωστούς μου. Μελλοντικά σκέφτομαι να παρακολουθήσω ξανά κάποιο από τα προγράμματα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστώ τους εκπαιδευτές του προγράμματος καθώς και την Γραμματεία για την κατανόηση και τη βοήθειά τους όταν αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες σε προσωπικό επίπεδο. Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Στάμου Γεωργία

Στυλιανή Αλεξάκη

Ανθρώπινη Αναπαραγωγή

Κατόπιν επιτυχούς παρακολούθησης και ολοκλήρωσης της Πρακτικής  Άσκησης μου στο κέντρο «Γένεσις», για το αντικείμενο της «Ανθρώπινης Αναπαραγωγής», νοιώθω την ανάγκη να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω θερμά για τη μοναδική εμπειρία που εισέπραξα σε κάθε επίπεδο.
Η εκπαιδευτική διαδικασία ήταν αξιοσημείωτα πλήρης και εξαιρετική από κάθε συνεργάτη του κέντρου, ενώ παράλληλα ήταν έντονο το στοιχείο της φιλοξενίας και της ιδιαίτερα συναδελφικής αντιμετώπισης. 
Η αλληλοσυμπλήρωση του θεωρητικού [με πλήρη επάρκεια του εκπαιδευτικού και διοικητικού έργου που επιτελούν όλοι οι εμπλεκόμενοι του Προγράμματος Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως (e-learning) Εκπαίδευσης] και του πρακτικού τμήματος -επιτρέψτε μου να  εκφράσω- μου πρόσφερε μια πλήρη γνώση του εκπαιδευτικού αντικειμένου και εξειδικευμένη επιστημονική γνώση.
Για εμένα, ήταν μια ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία και ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που συντελέσατε σε αυτό.

Ζωή Μπουτσιώλη

Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου

Το Πρόγραμμα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο και τέλεια δομημένο. Σε κάθε εβδομάδα ανάγνωσης είχε να μας δώσει πάρα πολλά πράγματα. Ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Έμαθα πολλά που δεν γνώριζα και βελτίωσα ακόμη περισσότερα. 

Σοφία Παυλάκη

Μουσείο και Παιδί

Το πρόγραμμα "Μουσείο και Παιδί" μου έδωσε τη δυνατότητα να μελετήσω με λεπτομέρεια πολύ ενδιαφέροντα θέματα μουσειοπαιδαγωγικής. Το υλικό κάλυψε τις εκπαιδευτικές ανάγκες και τα βίντεο ήταν πολύ κατατοπιστικά, δίνοντας αμεσότητα στη διαδικασία της μάθησης. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και θα συνιστούσα το πρόγραμμα σε εκπαιδευτικούς και μουσειοπαιδαγωγούς.

Ανδριάνα Δημητριάδου

Δημιουργική Γραφή: Ολοκλήρωση Δημιουργικού Έργου

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα επιμόρφωσης που απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν μέσα τους το συγγραφικό μικρόβιο, οπότε και τους το συστήνω ανεπιφύλακτα. Επιπροσθέτως, θεωρώ ότι η μέθοδoς της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και εκπαίδευσης είναι η εκπαίδευση του μέλλοντος. Η πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα εύχρηστη ακόμα και για άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με τη χρήση του ηλεκτρονιού υπολογιστή. 

Ειρήνη Κουγκούνη

Μουσείο και Παιδί

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Μουσείο και Παιδί» υπήρξε για μένα η πρώτη διδακτική εμπειρία εξ’ αποστάσεως -παράμετρος που θεωρώ ότι με ωφέλησε ιδιαίτερα. Παράλληλα, αισθάνομαι πως κατάφερε να αφυπνίσει αρκετές δημιουργικές πλευρές μου και να αποτελέσει ένα ακόμη εκπαιδευτικό κίνητρο. Σας ευχαριστώ γι’ αυτή την πρωτότυπη διδακτική εμπειρία και εύχομαι καλή συνέχεια! 

Καλλιόπη-Ιωάννα Μαστοράκη

Φωτογραφία: Τεχνολογία και Βασικές Τεχνικές

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν ακριβώς ό,τι θα ήθελα και πολύ παραπάνω απ' ό,τι περίμενα, ομολογουμένως! Δεν φανταζόμουν πώς θα μπορουσαν να διαχειριστούν αποκλειστικά από αποσταση το αντικειμενο της φωτογραφίας. Περιεκτικότατο, αναλυτικότατο και συγχρόνως λακωνικές οι σημειώσεις, ενώ στα σημεία που χρειαζόμουν ή ήθελα, απευθύνθηκα στην καθηγήτρια, και πήρα άμεσα τις πληροφορίες και επεξηγήσεις που χρειαζόμουν! Συστήνω ανεπιφύλακτα!

Athina Bakoula

Μουσείο και Παιδί

Το πρόγραμμα ήταν άρτιο και επαγγελματικό!!!

Κατερίνα Καρέτσου

Μουσείο και Παιδί

Ήταν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και καλοδουλεμένο πρόγραμμα. Πολύτιμη η εμπειρία των εκπαιδευτών.  

Αλεξάνδρα Ιωαννίδου

Φωτογραφία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις και Προσωπικό Ύφος

Καταπληκτικό, όπως και αυτό που προηγήθηκε πέρυσι, εμπεριστατωμένο, φρέσκο, ασχολείται ο εκπαιδευτής παραπάνω από πολύ, είναι άμεσος, διεισδυτικός, προσηνής και πολύ βοηθητικός.

Γεωργία Γκέλη

Εγκληματολογική Έρευνα: Η Συμβολή της Ψυχολογίας

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Λεπτομερείς παραδόσεις θεμάτων. Άψογη ενημέρωση και επικοινωνία.

Όλγα Τσαπέκη

Φωτογραφία: Τεχνολογία και Βασικές Τεχνικές

Θεωρώ πως το αντικείμενο της φωτογραφίας και η θεωρία γύρω από αυτήν, αναπτύχθηκαν πολύ ικανοποιητικά στη συγκεκριμένη ενότητα, με σαφήνεια και επεξηγηματικό τρόπο, ακόμα και για κάποιον τελείως αρχάριο όπως εγώ. Η υπεύθυνη καθηγήτρια απαντούσε άμεσα στα ερωτήματα που έθεσα μέσω mail, με κατανόηση και διαλλακτικότητα.  

Ελένη Χατζηχρήστου

Μουσείο και Παιδί

Το ταξίδι της γνώσης ήταν υπέροχο. Το απόλαυσα! Νιώθω πως με τα ερεθίσματα που πήρα, έχω πολλά να δώσω στη μουσειοπαιδαγωγική. Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση, Ελένη Χατζηχρήστου  

Δήμητρα Κόκκαλη

Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου

Το πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό.Το υλικό που μας παρείχε ήταν ολοκληρωμένο, καλά διατυπωμένο και κατανοητό με πολλά παραδείγματα. Η συνεργασία με τον καθηγητή ήταν άψογη. Δεν υπήρχε χρόνος καθυστέρησης στην απάντηση μηνυμάτων και ήταν πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία.
 

Ουρανία Κουρνιάτη

Δημιουργική Γραφή και Αυτογνωσία

"Η αυτογνωσία, η αυτό-βελτίωση και η χαρά της επικοινωνίας και της δημιουργικότητας είναι τα προσδοκώμενα ‘προϊόντα’ αυτού του σεμιναρίου". Αυτό ακριβώς που υπόσχεται αυτό προσφέρει. Μέσα από το σεμινάριο μπορεί κανείς να πάρει σημαντικά ερεθίσματα για να ξεκινήσει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και έκφρασης. Η διαδρομή θα είναι, όμως, προσωπική υπόθεση...

Dimitrios Vgenopoulos

Restaurant Management

Το πρόγραμμα μου έδωσε μία πλήρη εικόνα από όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να μπορέσει να λειτουργήσει επιτυχώς ένα εστιατόριο. Βελτιώθηκα σε αρκετά σημεία, έμαθα καινούργια πράγματα που δεν γνώριζα και τώρα πλέον έχω μια πιο σφαιρική γνώση για το αντικείμενο της εργασίας μου.
 

Φύσσα Κυριακή

Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου

Το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχεται είναι αρκετά πλούσιο και καλύπτει όχι μόνο το θεωρητικό πλαίσιο αλλά και αρκετά πρακτικά ζητήματα. Έτσι,καθίσταται εφικτή σε επαγγελματικό επίπεδο η άμεση εφαρμογή των γνώσεων, που αποκτήθηκαν μέσω του προγράμματος.
 

Διόνυσος Αλεξίου

Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου

Το πρόγραμμα σου προσφέρει τις απαιτούμενες γνώσεις για να εξετάζεις πλέον τα γραφόμενα με λεπτομέρεια και κριτική. Ως φιλόλογος, έλαβα περαιτέρω γνώσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, οι οποίες δεν ήταν ξεκάθαρες προηγουμένως. Τον επόπτη καθηγητή αλλά και τα άτομα της Γραμματείας και Λογιστηρίου χαρακτηρίζει η αμεσότητα, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός. Ευχαριστώ θερμά.

Θεόφιλος-Μάριος Ζάβρας

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (ΓΣΠ-GIS) στις Γεωεπιστήμες

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά διδασκαλία θεωρητικών γνώσεων και στη συνέχεια επίδειξη και εκμάθηση πρακτικών εφαρμογών στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, διότι τους τελευταίους μήνες διεύρυνα το γνωστικό μου πεδίο και θεωρώ πως κέρδισα αρκετές νέες γνώσεις από το πρόγραμμα. 

Θωμάς Μουζακίτης

Εκπαίδευση Ενηλίκων: Θεωρητικές Προσεγγίσεις και Βιωματικές Δραστηριότητες

Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Συνδύασε θεωρητικές γνώσεις με παραδείγματα πρακτικής εφαρμογής. Θα προσπαθήσω να εφαρμόσω πολλά από όσα έμαθα στη δουλειά μου (εκπαίδευση σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών). Ευχαριστώ πολύ!

Βασίλειος Μανωλάκης

Advanced Microsoft Excel 2013

Το πρόγραμμα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή εκμάθηση του Εxcel στους υποψήφιους, οι οποίοι θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε προχωρημένο επίπεδο πάνω στο Εxcel. Επομένως, αποτελεί το εν λόγω e-learning πρόγραμμα ένα καλό εφόδιο για την επαγγελματική καριέρα ενός αναλυτή.

Ειρήνη Πασχάλη

Επείγουσα Νοσηλευτική

Είναι η δεύτερη φορά που κάνω εξ αποστάσεως πρόγραμμα στο ΕΚΠΑ. Είναι σημαντικό να μπορεί κάποιος να επιμορφώνεται δια βίου χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία. Ευχαριστώ για τα εξαιρετικά προγράμματα. Εις το επανιδείν.

Ανδρομάχη Παπατόλη

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (ΓΣΠ-GIS) στις Γεωεπιστήμες

Ήταν ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα. Οι θεματικές ενότητες απόλυτα περιεκτικές. Οι παρουσιάσεις των μαθημάτων με βίντεο πλήρεις.
Η βοήθεια και συνεργασία του κ. Σακελλαρίου και των συνεργατών του στο πρόγραμμα άμεση και ουσιαστική. Ευχαριστώ θερμότατα για την εμπειρία παρακολούθησης του προγράμματος.

Μιχαήλ Αθανασίου

Business Management: Strategic Management

Κατά τη γνώμη μου, το πρόγραμμα που παρακολούθησα, επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχα, ότι αυτή η σχολή έχει ψηλά τον πήχη. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές που συμμετείχαν, οι οποίοι με τα παραδείγματα και όλη την προεργασία τους κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μου. Ήταν μια πάρα πολύ επιμορφωτική και ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος

Maritime Strategy, Claims and Operations

Ένα ακόμη εξαιρετικό ναυτιλιακό πρόγραμμα.  Συγχαρητήρια.

Γεώργιος Φουφόπουλος

Law and Economics

Επρόκειτο για μία πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια αναλυτικής παρουσίασης της Οικονομικής Θεωρίας του Δικαίου, αφού πρώτα είχαν παρασχεθεί χρήσιμες πληροφορίες γενικής Οικονομικής Θεωρίας και γενικώς θεωρώ ότι το Πρόγραμμα ανταποκρίθηκε στο σκοπό για τον οποίο το επέλεξα.

Σταύρος Λαγουρος

Web Design and Front End Developer Expertise (Εξειδίκευση σε user interface και experience σχεδιασμό και Front End Development, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας)

Απαραίτητο να παρακολουθήσει ένας φοιτητής ένα τέτοιο πρόγραμμα σε σχέση με την ειδικότητά του. Είμαι ικανοποιημένος από το πρόγραμμα που παρακολούθησα. 

Ivan Vasilev

Restaurant Management

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι σπουδαίο αυτό που κάνετε. Μου δώσατε την ευκαιρία να έχω γνώσεις σ' αυτό που μου αρέσει και θέλω να ασχοληθώ. Το ήθελα χρόνια...Να είστε καλά!

Χρύσα Ζερβού

Δημιουργική Γραφή και Αυτογνωσία

Πρώτη φορά παρακολουθώ συμπληρωματική επιμόρφωση από το e learning και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Η γραμματειακή υποστήριξη και οργάνωση είναι άψογη, το μάθημα πολύ καλά δομημένο και οργανωμένο, αλλά και πολύ ενδιαφέρον ως προς το περιεχόμενο. Επίσης η επικοινωνία, τόσο με την γραμματεία, όσο και με τον καθηγητή, είναι άμεση και αυτό κατά κάποιο τρόπο "μειώνει" την πραγματική απόσταση που υπάρχει σε κάθε διαδικτυακό μάθημα. Σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλο κύκλο μαθημάτων.

Χαρίκλεια Βλαστού

Δημιουργική Γραφή και Αυτογνωσία

Χαίρομαι που επέλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα..για την εύκολη χρήση της πλατφόρμας, την έγκαιρη και σαφή ενημέρωση και την ποιότητα του υλικού που μας δόθηκε. 

Eva Tsiovili

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Πολύ ενδιαφέρον σαν αντικείμενο με πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και με αρκετά παραδείγματα.

Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Εισαγωγή στη Νανοϊατρική

Το πρόγραμμα παρείχε στοχευμένη επιμόρφωση στα σύγχρονα δεδομένα της Νανοιατρικής.

Μαριαλένα Σάτου

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Εκπληκτική οργάνωση! Το υλικό πλούσιο και καλύπτεται με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έπρεπε να δοθούν. Οι καθηγητές εκπληκτικοί, πάντα να βοηθήσουν και να συμβουλεψουν. Άξιζε τα χρήματα με το παραπάνω! 

Ζαφείρω Δανδίνη

Advanced Leadership and Negotiation Skills

Ένα πρόγραμμα πραγματικά δυνατό και απαιτητικό. Ανεβάζει το μυαλό και τον τρόπο σκέψης σε άλλο επίπεδο. Οι σημειώσεις περιεκτικές και απόλυτα κατανοητές. Με βοήθησε να ανακαλύψω τις ηγετικές μου ικανότητες και να τις καλλιεργήσω ακόμη περισσότερο. 

Ζωή Κατσιμίχα

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Το πρόγραμμα ήταν βοηθητικό και εύκολα προσβάσιμο. Οι γνώσεις που απέκτησα μέσα από το σεμινάριο θα με βοηθήσουν στην μετέπειτα ακαδημαϊκή και επαγγελματική μου πορεία. 

Ιωάννης Αποστολόπουλος

Στο εργαστήρι του Αλέξη Πανσέληνου. Το έργο του και η κριτική

Θεωρώ ότι το πρόγραμμα ικανοποίησε τις προσδοκίες μου και πρόσφερε τις γνώσεις για να μπορώ να μελετάω τη λογοτεχνία. Το εκπαιδευτικό υλικό χρήσιμο βοήθημα. Πρόκειται για άρτιο υλικό που σε ωθεί σε περαιτέρω έρευνα και μελέτη.  

Gayane Gasparova

Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Παιδιά Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας

Κατά τη γνώμη μου, το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ χρήσιμο και με έχει βοηθήσει να προγραμματίσω τα μαθήματα μου (ρωσικής γλώσσας) τόσο η θεωρία όσο και οι πρακτικές συμβουλές. 

Λαμπρινή Γιαννούλη

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Καταπληκτική εμπειρία, το έντυπο υλικό κάλυψε πάρα πολλά θεματικά αντικείμενα.

Βάιος Ιακωβάκης

Μηχανικός Δικτύων

Πολύ ευχάριστο μάθημα, ιδανικό για μια πλήρη εικόνα των δικτύων.

Βαρβάρα Φίκαρη

Ασφάλεια (HACCP) & Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000:2005 & ISO9001:2015

Το πρόγραμμα αυτό με βοήθησε πολύ να κατανοήσω τα δύο αυτά πρότυπα εις βάθος, είμαι σε θέση να τα εφαρμόσω σωστά και στη δουλειά μου. Επίσης περιείχε αναλυτική περιγραφή των διαδικασιών HACCP, που αποτελεί βασική πρακτική σε όλες τις εταιρείες τροφίμων. Ουσιαστικά παρέχει πλήρες μαθησιακό υλικό σχετικά με την Ασφάλεια & την Ποιότητα Τροφίμων.

Αγλαΐα Νακα

Εργατικό Δίκαιο και Κοινωνικές Ασφαλίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για την άρτια επικοινωνία μας και τις γνώσεις που έλαβα μέσω του προγράμματος σας. 

Μαρία Βαγενά

Επείγουσα Ιατρική

Το πρόγραμμα ήταν πολύ ενδιαφέρον και ο καθηγητής απαντούσε σύντομα στα e mail. Αφηνει ουσιαστική γνώση κ εφόδια.

Χριστιάννα Σφουγγαρά

Tourism Management and Marketing

Το πρόγραμμα είναι πολύ καλά δομημένο, εξαιρετικά ενδιαφέρον  και υπάρχει αρκετός χρόνος για μελέτη ακόμα και αν εργάζεσαι.  

Σωτηρία Δόντη

Αυτοβελτίωση και Διεκδικητική Συμπεριφορά

Πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Καλά καταστρωμένες σημειώσεις, ενδιαφέροντα βίντεο, πολύ αξιόλογο. Η αναφορά των δικών μας θεμάτων, των προβλημάτων του κάθε εκπαιδευόμενου, και των πιθανών τους λύσεων, σύμφωνα με το υλικό του μαθήματος, ήταν πολύ καλή σκέψη. 

Γεωργία Σκοπελίτου

Συμβουλευτική και Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας

Τα τελευταία 2-3 χρόνια παρακολουθούσα τις αναρτήσεις της πλατφόρμας για τις παροχές που προσφέρει στην εξ αποστάσεως συνεχιζόμενη εκπαίδευση-κατάρτιση και επιμόρφωση, έβλεπα να αυξάνεται ο αριθμός των προσφερόμενων προγραμμάτων και άκουγα από πολλούς γύρω μου, οι  οποίοι είχαν συμμετάσχει σε κάποιο από αυτά, πολύ καλά λόγια. Έτσι, έκανα την εγγραφή μου στον 52ο κύκλο και αυτές τις μέρες ολοκληρώνω την παρακολούθηση του προγράμματος "Συμβουλευτική και Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας". Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλες τις απόψεις: περιεχόμενο προγράμματος, άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση εκπαιδευτών, γραμματείας, τεχνικής υποστήριξης! Οι γνώσεις μου διευρύνθηκαν! Το περιβάλλον χρήσης γίνεται άμεσα οικείο, οι οδηγίες είναι κατατοπιστικές, το εκπαιδευτικό υλικό είναι επαρκές, με πλούσια βιβλιογραφία για περαιτέρω μελέτη και τα τεστ ανταποκρίνονται πλήρως στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο! Συνεχίστε έτσι! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Γεωργία Βεληβασάκη

Performance: Θεωρητικές Προσεγγίσεις και Πρακτικές Εφαρμογές

Άνοιγμα ωραίο στον κόσμο της performance. Η ύλη πλούσια. Εξαιρετική η Ιόλη Ανδρεάδη ως καθηγήτρια. Σας ευχαριστούμε πολύ. 

Αναστασία Σιγαλα

Αυτοβελτίωση και Διεκδικητική Συμπεριφορά

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το πρόγραμμα, τις γνώσεις, την ευεξία, την αισιοδοξία και ταυτόχρονα την επιβεβαίωση που μου παρείχατε όλο αυτό το διάστημα. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων. Εύχομαι και ελπίζω να είμαστε πάλι μαζί από το νέο έτος. Εις το επανιδείν. 

Φεντερίκα Λαζαρίδη

Οινοτουρισμός

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Έλαβα πολλές νέες γνώσεις και είχα την ευκαιρία να εμβαθύνω θέματα που απλώς γνώριζα. 

Βασιλική Ευθυμίου

Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση

Το πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό. Απέκτησα πολλές πληροφορίες και γνώσεις. Δεν με δυσκόλεψε η εξ αποστάσεως διδασκαλία γιατί υπήρχε επαρκές έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό και η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων για επίλυση τυχόν αποριών ήταν άμεση και καίρια. Καλή συνέχεια στο έργο σας. Με εκτίμηση Βασιλική Ευθυμίου

Αλεξάνδρα Παπαλαζάρου

Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση: Βιωματική Μάθηση και Σύγχρονες Μέθοδοι Αγωγής Φροντίδας

Εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ καλά δομημένο, με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, σύγχρονη βιβλιογραφία και ενδιαφέρουσες παραπομπές σε ηλεκτρονικές πηγές. Άμεση ανταπόκριση των εκπαιδευτών σε απορίες και πολύ χρήσιμα σχόλια και κατευθυντήριες στις απαντήσεις ανάπτυξης των τεστ αξιολόγησης. 

Αθανασία Δρεβενίτσου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα ήταν πολύ ενδιαφέρον, αποσαφήνισε πολλούς όρους που εγγίζουν τη διαπολιτισμικότητα και γενικά είναι δυσδιάκριτοι. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πτυχές που λαμβάνει χώρα η διαπολιτισμική εκπαίδευση και συνειδητοποίησα τη σημασία της στη σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία. Τέλος, υπήρχε άμεση ανταπόκριση και βοήθεια από τον διδάσκοντα και η πλατφόρμα γενικά ήταν πολύ εύχρηστη! Συγχαρητήρια!!!

Αθανάσιος Πατράλης

Web Developer

Είναι ένα πολύ καλό σεμινάριο, έμεινα πολύ ευχαριστημένος, έμαθα πολλά πράγματα, απόκτησα πολλές καινούργιες γνώσεις.

Ελένη Μουγκολια

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Εξαιρετικό πρόγραμμα με πολύ εύχρηστη πλατφόρμα. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη γνώση που έχω λάβει.

Ελπις Μπαργιώτα

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με πολύ καλό και ενημερωμένο υλικό που βοηθάει στη θεωρητική κατάρτιση των αρχών της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και αντικειμένων.

Αφροδίτη Τσιρογιάννη

Μαθησιακές Δυσκολίες: Αξιολόγηση και Στρατηγικές Παρέμβασης

Ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, αναλυτικό και με προτάσεις εφαρμογής που πραγματικά με ενθουσίασαν.Συνεχίστε έτσι!

Ελένη Λαζαρίδου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Ηταν ένα όμορφο ταξίδι γνώσης !! Σας ευχαριστω !!! 

Θεόδωρος Φυτιλάκος

Λαογραφία: Σύγχρονος Λαϊκός Πολιτισμός

Το πρόγραμμα "Λαογραφία : Σύγχρονος λαϊκός πολιτισμός" το οποίο παρακολούθησα εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ε.Κ.Π.Α.περιέχει ένα πλούσιο υλικό επιμόρφωσης το οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να βρει σε ικανοποιητικό βαθμό λόγω της καλής βιβλιογραφίας που μου δόθηκε.Η δομή του προγράμματος είναι άρτια ταξινομημένη σε θεματικές ενότητες εβδομαδιαίες και είναι επιτεύξιμη η ολοκλήρωση από πλευράς εκπαιδευόμενου.Η επικοινωνία ήταν άψογη με το προσωπικό του προγράμματος και με τα όποια προβλήματα είχα με διευκόλυναν σε πολύ σύντομο διάστημα. Γενικά ήταν μια καλή εμπειρία και ίσως παρακολουθήσω στο μέλλον και άλλο πρόγραμμα σχετικό.

Αλκιβιάδης Παναγιωτόπουλος

Bartenders: Ειδικές Γνώσεις και Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν πολύ χρήσιμο και εποικοδομητικό τόσο για τους Bartenders οσο και για τον χώρο της εστίασης γενικότερα.
Είναι πολύ καλό να δημιουργούνται τέτοια προγράμματα γιατι χρειάζονται στο χώρο της εστίασης και είναι το καλύτερο εφόδιο για τον τουρισμό μας.
Μακάρι να παρακολουθήσουν τέτοια προγράμματα όσοι εργάζονται στο χώρο της εστίασης και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γιατί ο χώρος μας πονάει πολύ πραγματικά. Ευχαριστώ πολύ!!!

Μιχαηλίδου Μιχαηλίδου

Marketing Προϊόντων και Υπηρεσιών Ομορφιάς


Αναλυτικά και περιεκτικά κείμενα κατανοητά με παραδείγματα και ο καθηγητής εξαιρετικός. 

Σταύρος Γρηγοριάδης

Συναισθηματική Νοημοσύνη και Διοίκηση

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη & Διοίκηση ήταν το εξ΄αποστάσεως πρόγραμμα σπουδών που ζητούσα για να επεκτείνω τις γνώσεις μου στο management και την επικοινωνία στο χώρο εργασίας. Η θεματολογία και το επίπεδο σπουδών είναι πράγματι υψηλό. Είμαι χαρούμενος που το ολοκλήρωσα με άριστη βαθμολογία, καθώς η Συναισθηματική Νοημοσύνη και το management είναι απαραίτητα εργαλεία στην επαγγελματική μου εξέλιξη. Σας ευχαριστώ όλους σας προσωπικά για το υψηλό επίπεδο σπουδών και τον άψογο επαγγελματισμό σας.

Ευαγγέλου Σπυρίδωνας

Διδασκαλία Ξένων Γλώσσών σε παιδιά προσχολικής και Πρώτης σχολικής ηλικίας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές καθώς και όλους όσους συντέλεσαν στην υλοποίηση του παρόντος εκπαιδευτικού προγράμματος. Προσωπικά αισθάνομαι ότι πήρα και έμαθα πολλές και σημαντικές γνώσεις που θα με βελτιώσουν σαν άνθρωπο και γονέα. Με εκτίμηση και σεβασμό

Μανιάκη Διαμάντω

Ιατρική Ψυχολογία

Καλησπέρα σας! 
Προ λίγων ημερών, παρέλαβα τη βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος ΙΑΤΡΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους στο τμήμα της γραμματείας και της τεχνικής υποστήριξης και περισσότερο, τους εκπαιδευτές του συγκεκριμένου προγράμματος. 
Ήταν εντυπωσιακή η άμεση και υπομονετική ανταπόκρισή τους σε ερωτήματά μου ιδιαίτερα του εκπαιδευτή, ο οποίος παρείχε πλήρη αναλυτική ενημέρωση και επεξήγηση σε κάθε στάδιο. Εύχομαι στο μέλλον, να μπορέσω να συμμετάσχω και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Σας ευχαριστώ και πάλι! 
Καλή συνέχεια 
Μ.Μανιάκη

Κερασώ Αργυρίου

Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Κύριοι, 
Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και τη σημαντική βοήθεια καθ'όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Ήταν για μένα μια πολύ εποικοδομητική εμπειρία που μου έδωσε ώθηση και γνώσεις και μου έθεσε προβληματισμούς αλλά και λύσεις για την εργασία μου, που είναι σχετική με τον τομέα της υγείας (εργάζομαι στη διοίκηση ιδιωτικής κλινικής). 
Με εκτίμηση, 
Κερασώ Αργυρίου

Μαθιουλάκης Εμμανουήλ

Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και Πρώτες Βοήθειες

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω καθώς με το εν λόγω πιστοποιητικό έγινα δεκτός σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα βρετανικού πανεπιστημίου στο αντικείμενο της Εργοφυσιολογίας. 
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξή σας όλο αυτό το διάστημα. 
Με εκτίμηση,
Μαθιουλάκης Εμμανουήλ

Ταλιαδώρου Ιωάννα

Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τις καθηγήτριες του Προγράμματος για την άμεση ανταπόκριση τους σε ερωτήσεις και στην επίλυση αποριών που εξέφρασα και γενικώς η πλατφόρμα και το όλο σύστημα του e-learning είναι πολύ σωστά σχεδιασμένα και η εμπειρία εξαιρετική. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη αφού έλαβα ειλικρινά πολύτιμες γνώσεις από όλες τις θεματικές ενότητες.
 

Μήτσου Κνωσταντίνος

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Η διδακτική ύλη ήταν αναλυτική και εύκολα κατανοητή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στον εμπλουτισμό των γνώσεων μου στο αντικείμενο.

Ιωάννης Τσιπτσής

Σκηνογραφία και Ενδυματολογία

Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα και πολύ καλά οργανωμένο! Ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου. Ο καθηγητής βοήθησε πολύ με τις εργασίες και τα τεστ!

Μαγδαληνή Κορεξενίδου

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Καλό σε διάρκεια, περιεκτικό, καθόλου κουραστικό, πολύ εκπαιδευτικό, καλή διάρθρωση. Πολύ ευχαριστημένη!

Γιάννης Παπαδονικολάκης

Restaurant Management

Ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο για όσους ασχολούνται με την εστίαση ή θέλουν να  ασχοληθούν, εξαιρετική πλατφόρμα, πολύ εύκολη στη χρήση, αρκετές και και πολύ καλές σημειώσεις, βίντεο και γενικότερα ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο από ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας μας.

Μήνα Καμαράτου

Ενταξιακή Εκπαίδευση (Inclusive Education)

Πάρα πολύ καλό πρόγραμμα, πλήρως ενημερωμένο με τα πιο πρόσφατα εκπαιδευτικά γεγονότα και κατατοπιστικότατο σε πολλούς τομείς της εκπαίδευσης. Το ιδανικότερο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, θα έλεγα, αφού σου προσφέρει αρκετές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για την ομαλή λειτουργία της τάξης, για κάθε είδους διαφορετικότητας μέσα σε αυτήν.
Μαθαίνεις πλήρως όλους τους φορείς στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς ή μπορεί να χρειαστείς στο μέλλον και σε ενημερώνει σε βάθος, σε καίρια ζητήματα, όπως είναι: η ειδική αγωγή, ο ρατσισμός σε κάθε τι το διαφορετικό και ο ρόλος που διαδραματίζει το οικογενειακό με το εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Ανδρέας Κλεάνθους

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Η εμπειρία μου από τη συμμετοχή μου στην εκπαιδευτική διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης E-learning του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών του Προγράμματος Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας είναι με μία λέξη Θετικότατη. Η ενημέρωση για την όλη διαδικασία ,εκπαίδευση και αξιολόγηση υπήρξε πλήρης, εύκολα κατανοητή και αντικειμενικότατη .Ο υπεύθυνος καθηγητής απλά εξαιρετικός. Οι γνώσεις που παρέχονται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μοναδικές και πολύτιμες και η δυνατότητα αυτονομίας σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο για την παρακολούθηση του αποτελούν ενα εξαιρετικό πλεονέκτημα και βοήθημα.

Ιωσήφ Παπαδόσηφος

Αυτοβελτίωση και Διεκδικητική Συμπεριφορά

Πολύ ενδιαφέρον μάθημα. Ο καθηγητής εξηγεί το αντικείμενο  του μαθήματος με μεταδοτικότητα και σε σωστό ρυθμό.

Βασιλική Παπαρούνα

Advanced Business Management

Ευχαριστώ πραγματικά όλους όσους συνέβαλαν στο να βγει αυτό το εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η γνώση και η εμπειρία είναι τα τα εφόδια που μου παρείχαν, σε συνδυασμό με την εύκολη χρήση της πλατφόρμας και την άμεση ανταπόκριση των  καθηγητών. Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένη. 

Αθανάσιος Βογδαβέρης

Κλινική Διατροφή

Το πρόγραμμα το οποίο παρακολούθησα είναι αρκετά ενδιαφέρον διότι μου έδωσε αρκετές γνώσεις πάνω σε ένα κομμάτι της διατροφής, κανοντάς με να συνεχίσω και με άλλα προγράμματα στο μέλλον με θέμα τη διατροφή. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε να τρώμε όσο καλύτερα γίνεται, διότι ο οργανισμός είναι σαν μια μηχανή και σε αυτό βοήθησε πολύ αυτό το πρόγραμμα.

Αθανασία Λεγκριανού

Εφαρμογές της Επιστήμης της Διατροφής και της Φυσικής Άσκησης

Το μάθημα ήταν πολύ ευχάριστο και κατανοητό. Ακόμη, η πλατφόρμα ήταν πολύ εύχρηστη. Το πρόγραμμα μου έδωσε πολλές γνώσεις και σίγουρα θα επιλέξω κι άλλα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Παντελεήμων Αλιβιζάτος

Επιθεωρήσεις Πλοίων - Port State Control

Το πρόγραμμα κάλυψε απόλυτα το θέμα, με τις απαραίτητες σημειώσεις. Οι εξετάσεις των διδακτικών ενοτήτων ήταν βατές εάν μελετούσες τις σημειώσεις. Το χρονοδιάγραμμα ακριβές και όλα στην ώρα τους. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. 

Φωτεινή Ψωμά

Φυσικές Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες

Tο πρόγραμμα είναι πολύ καλά δομημένο με αρκετό θεωρητικό υπόβαθρο που χρειάζεται για την κατανόηση της λειτουργίας του μυοπεριτονιακού συστήματος του ανθρώπινου σώματος.

Ευδοκία Περόντση

Διαχείριση Συναισθηματικού, Ψυχικού Τραύματος


Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα! Καλύπτει αρκετές θεματικές και παρέχει στους εκπαιδευόμενους πλούσιο υλικό για μελέτη.

Βασιλική Βαρουνα

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Ειλικρινά σημαντικές γνώσεις, οι οποίες βοήθησαν στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του επιχειρησιακό όγκου στον τομέα ασφαλείας των αεροδρομίων.
Ευχαριστώ θερμά

Χρήστος Καραχάλιος

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας


Πολύ καλό πρόγραμμα εκπαίδευσης και άριστη επικοινωνία με τους καθηγητές και την γραμματεία. 

Θεοδώρα Πενθερουδάκη

Ψυχιατρική του Παιδιού και του Εφήβου

Εξαιρετική δομή και οργάνωση της διδακτέας ύλης, η οποία παρουσιάζεται με επιστημονική εγκυρότητα και σαφήνεια. Καλύπτει πλήρως τις προσδοκίες εξειδικευμένης κατάρτισης. Πλούσια βιβλιογραφική ανασκόπηση αλλά και ανάδειξη των κυρίαρχων τάσεων στην Ψυχιατρική του Παιδιού και του Εφήβου. 

Δημήτριος Παπαπαναγιώτου

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας


Πολύ χρήσιμη η εκπαίδευση στα λογισμικά διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Μέσω των λογισμικών γίνεται αντιληπτός ο τρόπος και κυρίως η ταχύτητα αντίδρασης, στοχεύοντας στην ασφάλεια ανθρώπων και υποδομών.  

Αγγελική Καλλιμανώλη

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.)

Άριστη οργάνωση και διαχείριση των εκάστοτε ζητημάτων που προκύπτουν. Δεύτερη φορά που προτιμώ το E-Learning ΕΚΠΑ. Οι τιμές των προγραμμάτων  είναι ασυναγώνιστες έναντι του ανταγωνισμού.   
 

Κατερίνα Σανάν

Human Resources Management and Organizational Analysis

Ωραίο μάθημα και καθηγητές με διάθεση να καθοδηγήσουν!

Γεωργία Χατζηπαρίση

Γραφιστικός Σχεδιασμός και Επεξεργασία Στατικής Εικόνας (Adobe Illustrator, Adobe Photoshop)


Ένα πλήρες πρόγραμμα που σε βοηθά να ξεκινήσεις στον γραφιστικό σχεδιασμό και στην επεξεργασία στατικής εικόνας. Εξέλιξη μέσω των προγραμμάτων Adobe Photoshop και Adobe Illustrator, με σωστή καθοδήγηση απο τους καθηγητές. 

Αλέξανδρος Κλειτσάκης

Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πολύ ουσιώδης και ενημερωμένο. Η διδασκαλία είναι ευχάριστη χωρίς την πίεση του χρόνου. 

Ιωάννα Ευαγγέλου

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Συγχαρητήρια για την εκπαίδευση αυτή, πολύ  βοηθητική και η ύλη, όπως και το οπτικό.

Βαρβάρα Ζαχαράκη

Δημόσιο Μάνατζμεντ

Το σεμινάριο είναι ορθά δομημένο με αποτέλεσμα να παρέχει ικανοποιητική επιμόρφωση στα βασικά γνωστικά αντικείμενα που συνθέτουν το Δημόσιο Μάνατζμεντ. Ο συνδυασμός της θεωρητικής γνώσης που παρέχεται με την πρακτική εφαρμογή μέσω των εβδομαδιαίων test, ωθούν τον εκπαιδευόμενο στην εμβάθυνση και κατανόηση του αντικειμένου,βενισχύοντας την κριτική του σκέψη και τις διοικητικές του ικανότητες. Η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ΡΕΑ είναι εύχρηστη και πρακτική. Η κα Κ. Ιωαννίδου είναι καταρτισμένη, συνεργάσιμη και φιλική, πρόθυμη πάντα να διευκρινίσει και να εξηγήσει οποιαδήποτε απορία.  

Ιωάννης Καρυστινός

Δημόσιο Μάνατζμεντ

Ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα από το οποίο αποκόμισα σημαντικά πράγματα σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας μου. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την άρτια οργάνωση. Συνεχίστε την όμορφη αυτή προσπάθεια με περισσότερα προγράμματα.

Έλλη Μπαράκου

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Πολύ καλό Πρόγραμμα, που αξίζει να το παρακολουθήσει κάθε επαγγελματίας υγείας. Πολύ καλοί και οι εισηγητές. 

Διαμάντω Δούκα

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Ήταν ένα πρόγραμμα που αξίζει ένας εκπαιδευτικός να το ολοκληρώσει, καθώς μαθαίνεις σπουδαίους επιστήμονες και τεχνικές στην εκπαίδευση που δεν γνώριζες πριν. Η πλατφόρμα ήταν εύχρηστη και οι δραστηριότητες εύκολες και προσιτές για πολλούς εκπαιδευτές. Ευχαριστούμε πολύ!

Μαρία Παυλάκη

Πρακτικές Ασκήσεις Δημιουργικής Γραφής

Πολύ καλό πρόγραμμα ποιοτικά και τεχνικά. Ιδίως τώρα την περίοδο της καραντίνας, η δυνατότητα εξ αποστάσεως λειτουργίας, υπήρξε ανεκτίμητη. Επισημαίνω τη βοήθεια του κ. Πατιού ως εξαιρετική. Παρά το γεγονός ότι είμαι ερασιτέχνης της γραφής, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, οι συμβουλές του ήταν στοχευμένες, ουσιαστικές και φανέρωναν ευρύτητα γνώσεων και εμπειρίας.

Βάγια Ιατροπούλου

Advanced Microsoft Excel 2013

Πρώτη φορά χρησιμοποίησα πρόγραμμα e-learning και έχω να πω πώς η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση, ακόμα και για έναν αρχάριο, ενώ παρέχονται πολλές και αναλυτικές οδηγίες. Οι ενότητες του συγκεκριμένου προγράμματος παρουσιάζουν βασικές πληροφορίες για τη χρήση εργαλείων του excel , τα οποία πιθανόν πολλοί σαν εμένα έβλεπαν στο toolbar και δεν γνώριζαν σε τί ακριβώς χρησιμεύουν, και τα οποία θεωρώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για οποιονδήποτε χειρίζεται την εφαρμογή. Με ικανοποίησε ιδιαίτερα η ύπαρξη πληθώρας παραδειγμάτων, καθώς και συνδέσμων για την περαιτέρω και πιο εξειδικευμένη μελέτη των εργαλείων. Σύντομα διαπίστωσα πόσο σημαντική είναι και η επικοινωνία με τον καθηγητή, τόσο για την παροχή διευκρινήσεων, όσο και για το αίσθημα "ασφάλειας" που πιθανόν αρκετοί από εμάς, που δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τα online μαθήματα, έχουμε ανάγκη.

Αλεξάνδρα Χαμουρίκου

Δημιουργική Ανάγνωση και Γραφή της Πεζογραφίας

Το υλικό του προγράμματος, οι εργασίες και τα εύστοχα σχόλια με βοήθησαν πολύ να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στα διαφορετικά είδη της πεζογραφίας, να θυμηθώ και να δω από διαφορετική σκοπιά μυθιστορήματα και διηγήματα που είχα διαβάσει, κατανοώντας τον τρόπο και τον σκοπό της γραφής τους και  να γνωρίσω είδη και συγγραφείς, των οποίων τα έργα ανυπομονώ να διαβάσω. Φυσικά, μου δόθηκε και η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δικές μου συγγραφικές ικανότητες μέσα από τις πολλές ενδιαφέρουσες, καλοσχεδιασμένες ασκήσεις που στοχεύουν στην εξοικείωση με τη γραφή και στον πειραματισμό με διαφορετικά είδη.

Παρασκευή Ακριτίδου

Βιβλίο και Παιδί - Το Βιβλίο ως Εργαλείο Ανάπτυξης

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη ροή του προγράμματος Βιβλίο και Παιδί. Το αντικείμενο είναι απαιτητικό, όπως τυχαίνει να γνωρίζω πριν την παρακολούθηση, και η οργάνωσή του ήταν άρτια και σφαιρική. Οι εξετάσεις δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, ενώ έδιναν δυνατότητες για δημιουργικότητα στις ερωτήσεις ανοιχτού τύπου. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό ένιωσα ότι βρήκα πραγματικά τον εαυτό μου, ότι κέρδισα σε γνώσεις που μπορώ να αξιοποιήσω σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και ότι εξελίχθηκα ως εκπαιδευτικός. Θα επιθυμούσα να παρακολουθήσω κι άλλα παρόμοια προγράμματα με διδάσκουσα τη συγκεκριμένη καθηγήτρια-συντονίστρια.

Δημήτριος Γαβριηλίδης

Σκηνογραφία και Ενδυματολογία

Η ύλη είναι πλήρης, οι ερωτήσεις των εξετάσεων είναι κατανοητές και ο εκπαιδευτής άριστος, κατατοπιστικός και ενήμερος. 

Αικατερίνη Παπαζαχαρίου

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Εξαιρετικό. Ιδιαίτερα, ο κ. Αρματάς πολύ κατατοπιστικός. 

Ευαγγελία Δαγκωνάκη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα καθώς και οι εισηγήσεις, το έντυπο και το ηλεκτρονικό υλικό είναι αρκετά αναλυτικά, μεστά και κατανοητά. Η πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Η ενημέρωση είναι πάντα έγκαιρη από τη Γραμματεία. 
Ευχαριστούμε πολύ! Συνεχίστε έτσι!

Ειρήνη Μορίκη

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το βρήκα πολύ διαφωτιστικό και πλήρες. Το πιο ενδιαφέρον για μένα ήταν ότι παρόλου που ήταν εξαποστάσεως το υλικό προς μελέτη που μας δόθηκε διέφερε στον τρόπο σύνταξη και παρουσιασής του από ενότητα σε ενότητα. Το οποίο βοήθησε πολύ στο να μην γίνει η διαδικασία βαρετή και κουραστική. Ο τρόπος δομής όλου του προγράμματος βοηθάει πολύ στη διαδικασία ολοκλήρωσης, λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη χρόνου κάποιου συμμετέχοντα και σου δίνει πλήρη ελευθερία στη διαχειρησή του.

Κωνσταντίνος Μπούμης

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας


Η όλη διαδικασία είναι μια ευχάριστη εμπειρία μάθησης, τα μαθήματα και η ύλη τους δίνονται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μην κουράζουν, αλλά και με τόση λεπτομέρεια, ώστε είναι αδύνατον να σου διαφύγει κάτι. Μου άρεσε αρκετά η ύλη των μαθημάτων αλλά και το εύρος που καλύπτει, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να διευρύνω τις γνώσεις μου αλλά και την αντίληψη μου σε πάρα πολλά θέματα επί του αντικειμένου.

Μαρία Κερασοβίτη

Bar Management

Θεωρώ ότι η δουλεία που κάνετε ως πανεπιστήμιο αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες σας είναι πραγματικά κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή. Οι καθηγητές είναι πάντα έτοιμοι για να λύνουν όποια απορία υπάρχει. Προσωπικά, ξεκίνησα για ένα μάθημα πάνω στα τουριστικά, έχουν περάσει 3 χρόνια και κάθε χρόνο παρακολουθώ κι από ένα μάθημά σας. Τόσο μου αρέσει αυτό που κάνετε. Επίσης, και οι τιμές σας είναι προσιτές. Σας ευχαριστώ και να συνεχίσετε με αυτόν τον ρυθμό.

Σταμάτιος Μονιούδης

Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά

Η διαδικασία του e-learning ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος από την οργάνωση, το υλικό, την αμεσότητα απάντησης των διδασκόντων και της γραμματείας.

Αναστασία Αρχοντίδου

Το Επάγγελμα του Recruiter-Η Επιστήμη και η Τέχνη του Recruiting

Το πρόγραμμα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Έμαθα πολύ χρήσιμα πράγματα για το επάγγελμα του Recruiter. Εξαιρετική η συνεργασία με την καθηγήτρια.  Απαντούσε σύντομα και μου έλυνε τις απορίες μου. Έχει μεταδοτικότητα και πάθος σε αυτό που κάνει και μου το μετέφερε όμορφα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την επιλογή του προγράμματος.  Εύχομαι τα οφέλη που αποκόμισα να φανούν σύντομα και στη δουλειά μου.  

Νίκη Αρσενίου

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία: Θεωρία και Κλινική Πράξη

Άρτιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Πλούσιο υλικό μελέτης και βοηθητικό προσωπικό. Εύκολα διαχειρίσιμο περιβάλλον μελέτης. Δεν υπολείπεται σε κάτι συγκριτικά με άλλα παρόμοια προγράμματα που γίνονται διά ζώσης.

Δημήτριος Κότσης

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (Γσπ-Gis), Χαρτογραφία και Περιβάλλον: Ανάπτυξη Εφαρμογών με τη Χρήση Λογισμικών GIS

Ιδιαίτερα επωφελές πρόγραμμα εκπαίδευσης. Η προετοιμασία του έντυπου υλικού (βιβλιογραφία) είναι επιμελής και λεπτομερής και τα συχνά τεστ εξετάσεων παράλληλα με το έντυπο υλικό οξύνουν την ικανότητα, επικαλύπτουν οποιεσδήποτε αδυναμίες και προκαλούν κυρίως μέσω των ερωτήσεων ανάπτυξης τη συνδυαστική χρήση εργαλείων που παρέχει η εφαρμογή. Επιπλέον, η απόκριση των καθηγητών σε e-mail ήταν έγκαιρη και χρήσιμη. 

Δημήτριος Παπαπαναγιώτου

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Μεγάλο μέρος του προγράμματος με εφοδίασε με γνώσεις που δεν κατείχα, ή κατείχα ελλιπώς, διευρύνοντας την αντίληψή μου σχετικά με τις μεθόδους αντιμετώπισης κινδύνων ασφάλειας, καθώς και την ευρύτερη κατανόηση των παραγόντων που τους δημιουργούν ή τους συντηρούν. Οι γνώσεις σχετικά με τις Νομικές προϋποθέσεις για τη διευθέτηση θεμάτων που άπτονται της Ασφάλειας ήταν πολύ εποικοδομητικές. Όπως, επίσης, χρησιμότατες ήταν και η προσέγγιση των μεθόδων αποκεντρωμένης διοίκησης και εκπαίδευσης του προσωπικού, ειδικά σε θέματα που άπτονται της ψυχοσωματικής τους κατάστασης στη φάση αντιμετώπισης ενός κινδύνου.  

Σαββούλα Ουσταμπασίδου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν ενδιαφέρον. Αποκόμισα πολλές γνώσεις οι οποίες είναι χρήσιμες για την προσωπική μου εξέλιξη. Όλα αυτά πιστεύω θα με βοηθήσουν να γίνω ακόμα καλύτερη στη διδασκαλία μου.

Παναγιώτα Τζέη

Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων

Πρόγραμμα εμπεριστατωμένο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. 

Σοφία Mάλιου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Το Πρόγραμμα "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων με ασκήσεις Μικροδιδασκαλίας" είναι ένα πλήρες πρόγραμμα κατάρτισης, κατεύθυνσης, διαμόρφωσης και σίγουρα για πολλούς, καθοδήγησης στο σχεδιασμό και υλοποίηση μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας, στην οποία μπορεί να συμμετέχουν ως μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας ή να είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για το "στήσιμό" του εξολοκλήρου.
Παρέχει σωστό προσανατολισμό προς μια κοινή πορεία που στόχο της έχει το στοχασμό, την κριτική σκέψη, τη μετασχηματίζουσα μάθηση, την ευκαιρία ο ενήλικας εκπαιδευόμενος να αναθεωρήσει παγιωμένες θέσεις, στάσεις και συμπεριφορές με αποτέλεσμα να μπορέσει να τις μεταλαμπαδεύσει στο δικό του εκπαιδευτικό κοινό με μεγάλη επιτυχία όταν κληθεί να το κάνει.

Μαρία-Αγγελική Γηρούκη

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε πρόγραμμα e-learnng. Διατηρούσα κάποιες επιφυλάξεις γιΑ αυτού του είδους την εκπαίδευση και την απόδοσή της. Παρ' όλα αυτά και δεδομένης της κατάστασης καραντίνας στην οποία έχουμε υποβληθεί όλοι, το πρόγραμμα κύλισε άριστα.
Οι εκπαιδευτές κος Βρεττός & κα Κωσταρά βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία, πρόθυμοι να λύσουν οποιεσδήποτε απορίες ή δυσκολίες προέκυπταν. Τα μαθήματα αποστέλλονταν εντός προκαθορισμένου χρόνου κι οι εκπαιδευτές είχαν πάντοτε τη διάθεση να ανατροφοδοτήσουν τις απορίες μας καθ'ολη τη
διάρκεια του προγράμματος. Ευχαριστούμε για όλη τη γνώση και μακάρι να πετύχουμε τα δέοντα και στο κομμάτι των τελικών αξιολογήσεων.

Μαρίνα Ζιωτοπούλου

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (HRM)

Κατά τα έτη 2018-19 παρακολούθησα δύο εξ αποστάσεως προγράμματα: "Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων" και "Το επάγγελμα του Recruiter". Έχοντας τελειώσει τα σεμινάρια, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ό,τι καλύτερο έχω παρακολουθήσει. Η εμπειρία που απέκτησα ήταν εξαιρετική και είμαι βέβαιη ότι θα το ξανάκανα.  Τα παρακολούθησα για επαγγελματικούς λόγους, καθώς τα δύο αυτά προγράμματα θεωρώ ότι είναι αρχή για να ξεκινήσω τη καριέρα μου πάνω στο Ανθρώπινο Δυναμικό. 
Κατά τη διάρκεια των σπουδών, η συνεργασία με τη γραμματεία, αλλά και με τους καθηγητές ήταν εξαιρετική. Μέσα από μια πολύ οργανωμένη και λειτουργική πλατφόρμα, η επικοινωνία και η διδασκαλία ήταν άμεση και πολύ εύκολη, οποίαδήποτε στιγμή της ημέρας και από οποιοδήποτε σημείο. Οι καθηγητές πάντα εκεί να μας καθοδηγούν με τις γνώσεις και τις σημειώσεις τους και να απαντούν στα ερωτήματα μας. 
Αν και είναι ένα νεό γνωστικό αντικείμενο για μένα, όλα όσα έμαθα μέσα απο τα live streaming, τις σημειώσεις, τη μελέτη, τις εργασίες, θεωρώ ότι θα είναι πολύ χρήσιμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διδακτικό προσωπικό, στη γραματεία και τη τεχνική υποστήριξη για την βοήθεια και τις γνώσεις που μου προσφέρατε!!!

Γεώργιος Χαραλάμπους

Restaurant Management

Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα. Οι καθηγητές πολύ εξυπηρετικοί για οποιαδήποτε απορία είχα.

Δημήτριος Σταματόπουλος

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Σύγχρονη φιλική πλατφόρμα εκπαίδευσης με απλό κατανοητό τρόπο χειρισμού. Προσεγμένο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο με απλό τρόπο γραφής και παραδείγματα βοηθούν την κατανόηση του αντικειμένου. Σίγουρα το συστήνω και το έχω συστήσει σε πιθανούς ενδιαφερόμενους.

Λεωνίδας Βρανάς

Magento για eCommerce - Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Οι Πτυχές του eCommerce

Εξαιρετική γνώση του αντικείμενου από τον εκπαιδευτή. Άμεση βοήθεια-επικοινωνία-λύση σε τυχόν απορίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Ευάγγελος Παπούτες

Business Analyst

Είναι πραγματικά πολύ καλό το πρόγραμμά σας, καθώς έχει πρακτικές εφαρμογές και σου δίνει την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσεις στην εργασία σου.

Ανδρομάχη Τουμανίδου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Επέλεξα να παρακολουθήσω το Πρόγραμμα του ΕΚΠΑ για την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και είμαι πολύ ικανοποιημένη από τον τρόπο οργάνωσης του εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και από την άμεση επικοινωνία με τους διδάσκοντες και τη γραμματεία.


 

Μαρία Παπανάγνου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εκπαίδευση ενηλίκων, αλλά και το εχέγγυο για τις εξετάσεις ενός υποψηφίου εκπαιδευτή. Πολύ κατατοπιστικό, αξιόλογο και πρακτικό.

Χριστίνα Γονατά

Εφαρμογές της Επιστήμης της Διατροφής και της Φυσικής Άσκησης

Καταρχήν θα ήθελα να αναφέρω ότι πρώτη φορά ασχολήθηκα με το θέμα του σεμιναρίου, καθώς δεν έχει σχέση με τις σπουδές μου. Παρόλα αυτά, το βρήκα  πολύ κατανοητό και πάρα πολύ ενδιαφέρον. Επίσης, τόσο το έντυπο υλικό όσο και οι παρουσιάσεις, αλλά κυρίως τα βίντεο ήταν πάρα πολύ βοηθητικά.  
Επιπλέον, θεωρώ ότι έχω μάθει αρκετά πράγματα και μου έχουν ληθεί πολλές απορίες που είχα, μέσω του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Γεώργιος Διόλης

Διαχείριση Κόκκινων Δανείων για Εμπειρογνώμονες Οικονομολόγους

Πάρα πολύ καλό και χρήσιμο σεμινάριο με πολύ καλά ενημερωμένους εκπαιδευτές, πρόθυμοι να σου απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία. 

Αγγελική Λέτση

Artificial Intelligence and Machine Learning Specialist in Financial Services

Τα μαθήματα του προγράμματος είναι πάρα πολύ αναλυτικά και τα παραδείγματα που μας δίνονται είναι πολύ διεξοδικά.

Χριστίνα Φασουλη

Διατροφή, Μεσογειακή Δίαιτα και Αντιμετώπιση Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Μια ωραία εμπειρία ,ένα ταξίδι γνώσης, θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλο πρόγραμμα.

Ελένη Τολιοπούλου

Εναλλακτική Συμπληρωματική Θεραπευτική με έμφαση στη Μικρασιατική Τραπεζούντιο Θεραπεία


Προσεγμένη παρουσίαση του μαθήματος σε κατανοητή γλώσσα, ώστε αυτό να γίνεται αντιληπτό και από ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες του χώρου. Πολύτιμη η βοήθεια του οπτικού υλικού στην πρακτική κατανόηση της θεραπευτικής μεθόδου. Σημαντική προσπάθεια για τη διάσωση μιας, αμιγώς ελληνικής παραδοσιακής εμπειρικής μεθόδου δια χειρός θεραπείας, με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και, μετουσίωση της σε σύγχρονο θεραπευτικό πρόγραμμα δομημένο επιστημονικά. 

Αναστασία Σαββίδη

Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση

Το συγκεκριμένο σεμινάριο μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στον κόσμο των Νευροεπιστημών στο κομμάτι τους που συνδέεται με την εκπαίδευση.
Το υλικό που μας δόθηκε ήταν επαρκές και κάλυπτε όποια απορία θα μπορούσε να προκύψει σχετικά με τις επιμέρους υποενότητες.
Επίσης οι ερωτήσεις των τεστ συνδέονται στενά με την ύλη που μας δίνεται και έτσι η επίδοσή μας εξαρτάται καθαρά από τις ώρες διαβάσματος που διαθέτουμε. Τέλος το χρονικό περιθώριο που μας δινόταν για να εστιάσουμε στην κάθε υποενότητα ήταν αρκετό και έτσι δεν υπήρχε πίεση και άγχος στο να ανταπεξέλθουμε σε κάτι που δεν δύναται. Σας ευχαριστώ πολύ για την επιμόρφωση που μου προσφέρατε!

 

Μαρία Δασκαλάκη

Δημόσιο Μάνατζμεντ

Πάρα πολύ ουσιώδες και κατανοητό σεμινάριο! Η Καθηγήτρια πολύ καλή! Είμαι 100/% ευχαριστημένη απ' όλα! Σκοπεύω να παρακολουθήσω και άλλα σχετικά σεμινάρια. Να είστε καλά όλοι σας. Ευχαριστώ

Βασίλης Βαλλιανός

Marketing and Communication Management

Αγαπητοί Κύριοι/ες,
Με μεγάλη μου χαρά γράφω, για να σας ενημερώσω, πως είμαι πολύ ευχαριστήμενος από το πρόγραμμα που παρακολουθώ. Άρτια δομημένο, με πολυ χρήσιμες πληροφορίες, άμεσα εφαρμόσιμες στο επαγγελματικό περιβάλλον, σε πραγματικές συνθήκες. 
Ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω, ώστε να εμπλουτίσω και να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ.

Δέσποινα Ηλιάδη

Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δράσεων μέσω Internet και Social Media

Οι διδακτικές ενότητες είναι καλογραμμένες, σωστά χωρισμένες, ώστε ο εκπαιδευόμενος να τα αφομοιώνει με τον καλύτερο τρόπο.
Σίγουρα στο μέλλον της δικής μου επαγγελματικής πορεία θα ανατρέχω στις σημειώσεις μου.

Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Παροχή Συμβουλευτικής Παρακίνησης για τη Διακοπή του Καπνίσματος

Εξακριβωμένη ανάλυση πάνω σε αυτήν την βλαβερή και εθιστική συνήθεια που καλούμαστε όλοι καθημερινά να αντιμετωπίζουμε.
Πολύ προσεγμένη παρουσίαση, άκρως κατατοπιστική. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια.

Βασιλική Παπαλουκά

Coaching Leadership: Στα βήματα του Σωκράτη

Αποτελεσματικό-πρωτοποριακο-ρηξικέλευθο-εντονο-ανταγωνιστικό. 

Christina Goula

Βασικές Αρχές του Καρκίνου Παθογενετικοί Μηχανισμοί και Νεότερες Θεραπευτικές Προσεγγίσεις

Ευκατανόητα κείμενα-ευέλικτο ωράριο-για έναν εργαζόμενο είναι ωραίο γιατί το επεξεργαζεται, οπότε μπορεί.

Αλεξάνδρα Παρλαμά

Πρακτικές Ασκήσεις Δημιουργικής Γραφής

Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα συνειδητοποίησα πόσο ωραία πέρασα. Πόσες καινούργιες πληροφορίες πήρα! Μου έδωσε motivation. Δεν ήθελα να τελειώσει! Πολύ ευχάριστο και αφυπνιστικό σαν εμπειρία. Το συνιστώ σε όσους ενδιαφέρονται να ανακινήσουν και  να αφυπνίσουν τη φαντασία τους! 

Χριστίνα Νικήτα

Ειδική Αγωγή και Διαπαιδαγώγηση σε Νευροαναπτυξιακές και Αισθητηριακές Διαταραχές

Εξειδικευμένο σεμινάριο με πολύ προσεγμένα μαθήματα, τα οποία σε βοηθούν να  αποκτήσεις πολύπλευρες και εξειδικευμένες γνώσεις.

Αλεξάνδρα Φοντούλη

Business Analyst


Έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Έχω διευρύνει τον ορίζοντα των γνώσεών μου. Τα προγράμματα με βοήθησαν στην επιπλέον κατάρτισή μου και στην ανάπτυξη της προσωπικοτητάς μου. 

Ευαγγελία Μητρογιάννη

Ειδική Αγωγή και Διαπαιδαγώγηση σε Νευροαναπτυξιακές και Αισθητηριακές Διαταραχές

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου: "Ειδική Αγωγή και Διαπαιδαγώγηση σε Νευροαναπτυξιακές και Αισθητηριακές Διαταραχές" έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Είναι πραγματικά προσφιλής τόσο η χρήση της Βάσης Δεδομένων όσο και η παρουσίαση του επιστημονικού υλικού. Ο τρόπος που είναι δομημένο το σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα στο σπουδαστή να μη νιώθει ότι του παρέχεται μια "εξαποστάσεως" διδασκαλία, αλλά μια πλήρης διδασκαλία που καλύπτει όλες του τις ανάγκες από κάθε πλευρά (γραμματειακή, τεχνική, επιστημονική). 

Νικόλαος Μπισμπιγιάννης

IFRS-International Financial Reporting Standards

Πάρα πολύ εποικοδομητικό πρόγραμμα με φιλικότητα στον χρήστη.

Κυριακή Σταφυλαρά

Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση

Το πρόγραμμα είναι πολύ στοχευμένο και με πλούσια ύλη. Η ανταπόκριση του διδασκάλου σε ερωτήσεις και απορίες είναι άμεση. Σίγουρα θα συμμετάσχω και σε άλλα προγράμματα.

Χριστίνα Ευθυμίου

Νευρο-Επείγοντα

Πολύ ευχαριστημένη με το επίπεδο της ύλης. Χωρίς δυσκολία στην κατανόηση για αυτή τη δύσκολη ενότητα της λειτουργικής και τοπογραφικής ανατομίας του ανθρώπου. Άμεση ανταπόκριση του καθηγητή και γρήγορη ανάρτηση αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Χριστίνα Βαφία

Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής

Είμαι πολύ ικανοποιημένη τόσο με το εκπαιδευτικό υλικό όσο και με την επικοινωνία με τον εκπαιδευτή σχετικά με απορίες που ανακύπτουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Κλεοπάτρα Λαζάρου

Ειδική Αγωγή και Διαπαιδαγώγηση σε Νευροαναπτυξιακές και Αισθητηριακές Διαταραχές

Το μάθημα "Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες: Θεωρητικές προσεγγίσεις και μέθοδοι παρέμβασης", υπεύθυνη του οποίου ήταν η κ.Γιουμούκη, ήταν πολύ ενδιαφέρον και μας εισήγαγε με σωστό τρόπο στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης. Επίσης,η ως άνω υπεύθυνη του μαθήματος ήταν πάντα πρόθυμη σε τυχόν επίλυση αποριών, καθώς επέδειξε και ενδιαφέρον λόγω της κατάστασης που βιώνουμε στέλνοντας μας εγκάρδιο μήνυμα  εμψυχωσης.

Δέσποινα Πάνου

Η Αναγνώριση των Συναισθημάτων των Παιδιών -Ενσυναίσθηση

Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, με πλούσιο υλικό για μελέτη και διεύρυνση γνώσεων!

Στέλλα Χορτιατινού

Restaurant Management

Τα τελευταία 4 χρόνια ζω και εργάζομαι σε μια εταιρία catering στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εχοντας την σκέψη επιστροφής στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια αποφάσισα να επεκτείνω τις γνώσεις μου στον τομέα του εστιατορίου, με σκοπό να αυξήσω τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας σαν manager. 
Οταν βρήκα το πρόγραμμα "Restaurant Management" και τις ενότητες που περιείχε κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Χωρίς δεύτερη σκέψη έκανα αίτηση και ξεκίνησα το πρόγραμμα. Έχοντας αποκτήσει εργασιακή εμπειρία στο catering που εργάζομαι, καθώς επίσης και τις γνώσεις απο το πρόγραμμα μέχρι τώρα, μ' έχει βοηθήσει να εξελιχθώ σαν άτομο. Μέσω του προγράμματος κατανοώ καλύτερα τη δουλειά μου και τον
τρόπο που δουλεύουν οι προϊστάμενοί μου. Επίσης, με έχει βοηθήσει να σκέφτομαι πώς μπορώ να βελτιώσω το επαγγελματικό περιβάλλον προς όφελος των πελατών αλλα και των εργαζομένων. Θεωρώ ότι ο τρόπος διαμόρφωσης του προγράμματος βοηθάει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τους όρους του αντικειμένου. Επιπλέον, το γεγονός ότι υπάρχει άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή του κάθε μαθήματος, σε κάνει να νιώθεις πιο άνετος
να ρωτάς διάφορες απορίες, έτσι ώστε να μην αφήνεις κενά. Ανυπομονώ να ολοκληρώσω το πρόγραμμα και ελπίζω να αποτελέσει μια σημαντική βοήθεια για την μελλοντική μου επαγγελματική επιτυχία. 

Ειρήνη Αλεφραγκή

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και Άσκησης με Μικροδιδασκαλίες

Το υλικό του σεμιναρίου είναι εξαιρετικά κατατοπιστικό και βοηθά πολύ τους επιμορφούμενους: παρουσιάζει και θεωρητικό και πρακτικό χαρακτήρα, ώστε να βοηθήσει σημαντικά τον εκπαιδευτικό μίας τάξης να χρησιμοποιεί σωστά και υπεύθυνα τις τεχνκές  καθ' όλη τη διάρκεια της διδακτικής διαδικασίας.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του έργου και καλή συνέχεια στο πρόγραμμα!

Ειρήνη Βάσιλα

Rooms Division Management - Διοίκηση Τομέα Δωματίων Ξενοδοχειακής Επιχείρησης

Κατατοπιστικό πρόγραμμα. Ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν  με τον τουρισμό και δεν έχουν σχετικές σπουδές. Σε άτομα με εμπειρία σε ένα τομέα παρέχεται η δυνατότητα για επιπλέον γνώσεις οργάνωσης κ λειτουργίας όλων των τομέων σε ένα ξενοδοχείο. 

Γιώργος Σπηλιωτόπουλος

Τραυματολογία

Από το Πρόγραμμα της τραυματολογίας αλλά και το πρόγραμμα που παρακολούθησα με επιτυχία με τίτλο "Φυσικοθεραπεία στο Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο-Νεότερες Αντιλήψεις Αποκατάστασης" είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με τις γνώσεις και την δομή των μαθημάτων! Με ενδιαφέρει να παρακολουθήσω ακόμα περισσότερα μαθήματά που αφορούν το επάγγελμα μου. Το elearning είναι το μέλλον της μάθησης και εύχομαι να αναπτυχθεί περισσότερο και στην χώρα μας.

Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου

Κινηματογράφος: Ιστορία, Πρακτικές και Βασικές Αρχές Σκηνοθεσίας

Το μάθημα που παρακολούθησα είχε πολλά θετικά χαρακτηριστικά. Νέες γνώσεις, πολύ ωραία δομημένες, βατό υλικό, πλήρης βιβλιογραφία για όποιον ήθελε να εντρυφήσει, δημιουργικές ασκήσεις, πλέον θα παρακολουθώ τις ταινίες με άλλο βλέμμα. Συγχαρητήρια πολλά στους υπευθύνους και στην ομάδα του προγράμματος

Σταυρούλα Οικονόμου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα "Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις" είναι ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα και πολύ επίκαιρο. Είναι τέλεια δομημένο και διαθέτει μια εύχρηστη πλατφόρμα. Οι οδηγίες είναι αναλυτικές. Το υλικό του εκπαιδευτή μας είναι κατανοητό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Μιχαήλ Μόρδος

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Εξαιρετικός τρόπος παρουσίασης των μαθημάτων. Ιδιαίτερα εύληπτη γνώση υψηλού επιπέδου. Πολύ χρήσιμο εργαλείο για επιστήμονες υγείας. 

Γεώργιος Τσεκούρας

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Στα χρόνια που ασκώ το επάγγελμα του φαρμακοποιού, κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει κάποιος τις συνήθειες του, ακόμη και αν είναι επιβλαβείς για την υγεία του, ακόμη κι αν αυτή έχει διαταραχθεί σοβαρά ή ακόμη κι αν απειλείται η ζωή του. Τις απαντήσεις που αναζητούσα τις πήρα από το πρόγραμμα αυτό. Με βοήθησε πολύ να κατανοήσω πόσο λανθασμένη στρατηγική είναι να υπαγορεύει κανείς αλλαγές συνηθειών δεκαετιών, χωρίς να
λαμβάνει υπόψη τι είναι διατεθειμένος να αλλάξει ο ασθενής, τη δύναμη των συνηθειών και των αυτοματοποιημένων συμπεριφορών του, την ανάπτυξη αντιστάσεων και τον μαξιμαλισμό των στόχων.

Maria Kosta

Business English

Θα ήθελα να αναφέρω ότι το παρόν πρόγραμμα e-learning είναι αρκετά οργανωμένο τόσο στην παροχή του απαραίτητου εκπαιδευτικού υλικού και χρονοδιαγράμματος, όσο και στην άμεση ανταπόκριση του εκπαιδευτiκού όσον αφορά τις ενδεχόμενες απορίες και την διεξαγωγή των αποτελεσμάτων ανά διδιακτική ενότητα.

Χαρίκλεια Παπαδοπούλου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα αποτελεί μια εξαιρετική επιμόρφωση ακαδημαικού χαρακτήρα για εκπαιδευτικούς και όχι μόνο.

Βάγια Ζαφειράτου

Human Resources Development

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το πρόγραμμα. Παραθέτει πλήρεις και κατατοπιστικές αναλύσεις σχετικά με τις έννοιες που πραγματεύεται συνδυάζοντάς τες με τα κατάλληλα παραδείγματα. Η χρήση εικόνων και διαγραμμάτων είναι άκρως επεξηγηματική, ενώ εμπλουτίζει τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις με νέες.

Παναγιώτα Γεωργούλη

Business Administration

Το πρόγραμμα Business Administration μου δίνει την ευκαιρία να κατανοήσω καλύτερα έννοιες που είτε γνώριζα είτε είναι καινούργιες για εμένα. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι λεπτομερές και ειδικά οι εργασιες στα test είναι πολύ καλές όσον αφορά την κατανόηση της θεωρίας αλλά και το πως αυτή εφαρμόζεται σε διάφορα μοντέλα επιχειρήσεων. Με την μέχρι τώρα εμπειρία μου, θα πρότεινα το πρόγραμμα, αλλά και επίσης, θα επιλέξω νέα προγράμματα μελλοντικά. Ευχαριστώ 

Ελισάβετ Αυλακιώτη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Εύκολη χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Χρήσιμο και επαρκές διδακτικό υλικό. Χρήσιμο επιπρόσθετο διδακτικό υλικό. Εύστοχες ερωτήσεις εξετάσεων και αποδεκτές σε αριθμό. 
 

Αποστολία Δημακοπούλου

Εκπαίδευση στη Μετάφραση


Άρτια δομημένο πρόγραμμα με πολύ βοηθητικά στοιχεία για τους εκπαιδευόμενους, αρκετά διαδραστικό και με ενδιαφέρουσες πηγές και βιβλιογραφία. 

Αικατερίνη Μαντζαβίνου

Παιγνιοθεραπεία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πρακτικές Εφαρμογές και Βιωματικές Ασκήσεις


Το πρόγραμμα ως προς την οργάνωση είναι πολύ καλό. Παρά την ιδιαίτερη περίοδο κατά την οποία το παρακολουθούσα, η επικοινωνία με τη γραμματεία και με την εκπαιδευτικό πραγματοποιούνταν χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Ο όγκος της ύλης είναι καλά δομημένος στον προγραμματισμό του
προγράμματος, ακόμη και για εργαζόμενους με οικογενειακές υποχρεώσεις. Το περιεχόμενο του προγράμματος ήταν πολύ ενημερωτικό και ουσιαστικό. Θα επέλεγα και πάλι κάποιο από τα εξ αποστάσεως προγράμματα του ΕΚΠΑ.

Κωνσταντίνος Μαράντος

Retail Expert: The Power of Selling

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπόρεσε να υπενθυμίσει πράγματα τα οποία έχω προσωπικά παρακολουθήσει ή και ακούσει απο μέντορες και σεμινάρια. 
Η δομή ήταν πλήρης, υπήρξε σαφήνεια, άφθονος χρόνος για την υλοποίηση, αν και προσωπικά λειτουργώ με λίγο άγχος-λόγω παλαιών βιωμάτων -εργασιακών-εταιρειών. Η γενικότερη αίσθηση είναι ότι ΑΝΑΝΕΩΣΕ το μαθησιακό μου επιπέδο και έδωσε πραγματικό "ζουμί" στον τομέα που με
ενδιαφέρει και κυνηγώ χρόνια τώρα. Πολλά συγχαρητήρία για την αμεσότητα-εξυπηρέτηση και βεβαίως συγγραφή των μαθημάτων, η δομή και η ύλη είναι πραγματικά up to date!

Αθανάσιος Πανταζής

Bar Management

Όλο το πρόγραμμα e learning που εχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής είναι πολύ κατανοητό και επεξηγηματικό καθώς και όλοι οι καθηγητές είναι πρόθυμοι να απαντήσουν οποιαδήποτε ερωτήματα άμεσα.

Ελένη Τρίγκα Βασιλακοπούλου

Human Resources Management and Organizational Analysis

Είμαι αρκετά ευχαιρστημένη με τη συγκεκριμένη ενότητα, άμεση επικοινωνία και με τον αρμόδιο καθηγητή, καθώς επίσης η διάθεση της διδακτικής ύλης και η διαδικασία των τεστ αξιολόγισης πολύ καλή. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη.
 

Κυριακή Συμεών

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις


Είναι εξαιρετική η παρουσίαση των μαθημάτων. Επίσης, αξιόλογα και ιδιαίτερα επεξηγηματικά τα διαγράμματα.Έμαθα πολλά καινούρια πράγματα.

Ιωάννης Τσάλας

Human Resources Management and Organizational Analysis

Ένα πρόγραμμα που σου παρέχει τις απαραίτητες και βασικές γνώσεις σε ότι άφορα το HR. Γρήγορη ανταπόκριση των καθηγητών που σου παρέχουν ουσιαστικές πληροφορήσεις και γνώσεις. Κάθε είδος απορίας λύνεται μέσα από email καθώς και από το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό. Ένα πρόγραμμα που σε βοηθάει να εμπλουτίσεις το βιογραφικό αλλά και τις γνώσεις σου. Μια πολύ καλή επιλογή από ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο του οποίου και τυγχάνει να είμαι απόφοιτος. 

Αλέξανδρος Παπαϊωάννου

Advanced Microsoft Excel 2013

Έχοντας χρησιμοποιήσει για χρόνια το Excel σαν εργαλείο στην εργασία μου και έχοντας χρειαστεί να ασχοληθώ αρκετά με τη VBA για τη δημιουργία ρουτινών που βοηθούν σε πιο ιδιαίτερες ανάγκες που παρουσιάζονται σε αυτή, πίστευα ότι είναι λίγα τα καινούρια πράγματα που θα μάθαινα σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο επέλεξα κυρίως για την ενότητα Pivot Tables, με την οποία δεν είχε τύχει να ασχοληθώ ποτέ, αλλά πάντα ήθελα να μάθω.
Αντιθέτως, ακόμα και στις απλούστερες δυνατότητες (όπως π.χ. η μορφοποίηση κελιών κατά συνθήκη) αναλύονταν λειτουργίες με τις οποίες ο μέσος χρήστης πιθανότατα να μην είχε έρθει ποτέ σε επαφή. Στις πιο σύνθετες, με το πρόγραμμα αυτό, δημιουργούνται οι υποδομές πάνω στις οποίες ο εκπαιδευόμενος μπορεί να χτίσει χωρίς όρια.
Πολύ καλό το εκπαιδευτικό υλικό (κυρίως το online) με εικόνες από τα μενού του λογισμικού και με πολλά παραδείγματα έτοιμα για χρήση για θέματα που έχουν άμεση σχέση με πραγματικά κι όχι θεωρητικά προβλήματα (π.χ. στατιστικά πωλήσεων, κερδών ή βελτιστοποίηση χαρτοφυλακίου, κ.λπ.)
Τη μία φορά που χρειάστηκε επικοινωνία με τον υπέυθυνο Καθηγητή (για μια ενότητα που δεν είχα κατανοήσει και έπρεπε να ξαναδιαβάσω από την αρχή), αυτή ήταν άμεση και μου εξηγήθηκε η πρακτική εφαρμογή των αποτελεσμάτων.

Μιχαήλ Κουφαέλας

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει πλήρως, επιμορφώνοντας εξ αποστάσεως τους εκπαιδευόμενους αποκλειστικά και μόνο με βάση σύγχρονο λογισμικό και ανιχνευτές υψηλής τεχνολογίας, ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του στους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ασφάλειας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για όλα τα σώματα ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μαρία Δράκου

Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Παιδιά Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας

Είναι η πρώτη φορά που κάνω πρόγραμμα εξ αποστάσεως, παρόλα αυτά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ούτε κατά τη χρήση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας-παρόλο που έχω μέτριες γνώσεις υπολογιστών-ούτε κατά τη γενική εκπαιδευτική διαδικασία. Υπάρχει αρκετός χρόνος για την μελέτη της κάθε ενότητας-πριν την υποβολή του τεστ-,υπάρχει και ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό διαθέσιμο, καθώς επίσης ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και τελική εργασία. Κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικός τρόπος μάθησης για οποιονδήποτε δεν μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα στο πανεπιστήμιο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.  

Κωνσταντίνα Κιουρτσίδου

Υπάλληλος Υποδοχής - Εξυπηρέτησης Ξενοδοχειακής Επιχείρησης

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την πορεία του προγράμματος και από το εκπαιδευτικό υλικό που είναι στη διάθεσή μας. Για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα ξενοδοχειακά, ενδείκνυται ως πρόγραμμα, διότι θα διδαχτούν πράγματα που θα τους χρησιμεύσουν στην επαγγελματική τους ζωή. Το τμήμα υποδοχής είναι το επίκεντρο κάθε ξενοδοχείου, εκεί όπου γίνονται οι πωλήσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών και θα πρέπει ο υποψήφιος εργαζόμενος του τμήματος να γνωρίζει καλά το τμήμα για να  μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις. Άρα, είναι χρήσιμο για όλους τους ενδιαφερόμενους το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Πάντω Καραλιάκου

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.)

Καταρτισμένο υλικό, σαφώς δομημένο και διαχειρίσιμο στα πλαίσια του σεμιναρίου.
Άμεση ανταπόκριση της καθηγήτριας σε σχετικά ερωτήματα και αιτήματα. 

Αναστασία Αϊβάτογλου

Χοροθεραπεία: Θεωρία και Πράξη

Το πρόγραμμα "Χοροθεραπεία: Θεωρία και Πράξη" διδάσκει με έναν πρωτότυπο τρόπο τις βασικές θεωρίες και ιδέες που έχουν καθιερώσει τις σημερινές μορφές της θεραπείας μέσω του χορού. Θεωρώ ότι έχω αποκτήσει και θα συνεχίσω να αποκτώ σημαντικές γνώσεις που θα χρησιμοποιήσω μελλοντικά στην άσκηση του επαγγέλματός μου, με σκοπό να δημιουργήσω ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον θεραπευτικό περιβάλλον για τους θεραπευόμενούς μου.

Άρτεμις Στέϊνμιλλερ

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.)

Πολύ αξιόλογο πρόγραμμα!!! Με εύστοχες ερωτήσεις και εργασίες, πλούσιο υποστηρικτικό υλικό, αξιόλογοι καθηγητές και πάντα δίπλα μας (ακόμη και τα Σαββατοκύριακα) για οποιαδήποτε απορία και άψογη εξυπηρέτηση εκ μέρους της Διοίκησης και της Γραμματείας!!! Εύγε!!

Παναγιώτης Πιτερός

Event Planning, Marketing & Management

Είναι ακριβώς ό,τι επιθυμούσα!!!

Ευδοκία-Δήμητρα Σκορδαλή

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό και άμεση απάντηση από τους εκπαιδευτικούς.

Διονύσιος Σταθάτος

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Αξιότιμοι κύριοι, Ευχαριστώ για τον χώρο που μου δίνετε να εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Διστακτικά στην αρχή αλλα με ένστικτο, άρχισα να συμπληρώνω τα στοιχεία μου για να κάνω την εγραφή ,ευχαριστημένος μεν, προβληματισμένος δε, εάν τώρα στα 53 έτη μου θα μπορούσα να
αντεπεξέλθω στα μαθήματα. Πάντα μου άρεσε να διαβάζω βράδυ με απόλυτη ησυχία με στόχο να συγκεντρώνομαι καλύτερα .Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος στην μέχρι τώρα πορεία μου και από το επίπεδο των μαθημάτων όσο και από τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων και των εξετάσεων, επιτρέποντάς μου να σας μεταφέρω απο καρδιάς ενα μεγάλο ευχαριστώ που μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσω πίσω στα μαθητικά χρόνια. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στο έργο σας . Με σεβασμό από την όμορφη Κεφαλλονιά!!!!! Διονύσης Σταθάτος 

Αικατερίνη Ειρήνη Καλαρίδη

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Η εμπειρία που αποκόμισα από την παρακολούθηση του Προγράμματος ήταν καθόλα θετική. Τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα, οι απαντήσεις στα email μου ήταν άμεσες και σαφείς και το υλικό που μας δόθηκε πολύ ενδιαφέρον και βοηθητικό για τις εξετάσεις. Σας ευχαριστώ.

Όλγα Χαρίση

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα νέο ''παράθυρο'' γνώσεων και οπτικής ενός διαπολιτισμικού κόσμου, στον οποίο ζούμε και οφείλουμε να τον εξελίξουμε.

Ράνια Τζαβέλλα

Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία

Το υλικό ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικό.Τα βίντεο και αυτά πολύ διαφωτιστικά. Η φόρμα των τεστ διευκολυντική και επαρκέστατος ο χρόνος. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που διάλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η όλη εμπειρία με έκανε να δω υπό νέο πρίσμα τους μαθητές μου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη μάθηση.

Αικατερίνη Μοσχονά

Λογοθεραπεία: Εξειδικευμένα Περιστατικά Παρέμβασης και Πρακτικές Εφαρμογές

Το πρόγραμμα που παρακολουθώ μου παρέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες, γνώσεις, παραδείγματα, αποτελέσματα ερευνών, όσων αφορά την ανάπτυξη του λόγου σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Οι γνώσεις αυτές εμπλουτίζουν τις γνώσεις μου για τον κλάδο της ειδικής αγωγής και βοηθούν στην ερμηνεία συγκεκριμένων περιστατικών. 

Παναγιώτα Δημέλλη

Ειδική Αγωγή και Διαπαιδαγώγηση σε Νευροαναπτυξιακές και Αισθητηριακές Διαταραχές

Σωστά δομημένο, εύκολο στην χρήση για τον εκπαιδευόμενο, με πλούσιο υλικό και εύκολο στην κατανόηση και εκμάθηση.Το προτείνω σε όλους τους εκπαιδευτικούς και κυρίως στους νηπιαγωγούς, καθώς δίνει εφόδια τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην τάξη, καθώς και τρόπους παρέμβασης όπου χρειάζεται. 

Αικατερίνη Κοκκίνου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Θεωρώ το πρόγραμμα που παρακολουθώ αρκετά αξιόλογο και επιμορφωτικό, ειδικά για τη σύγχρονη κοινωνία που διαμορφώνεται και τις εκπαιδευτικές ανάγκες που προκύπτουν, καθώς τα ατομα που ηδη δουλεύουν σε θέσεις εργασίας υποστήριξης προσφύγων δεν έχουν ανάλογες γνώσεις και
επιμόρφωση. Πολύ ωραιό υλικό και κατατοπιστικό. Περιεκτικό και ευανάγνωστο! 

Μαρίνα Ζήκα

Advanced Microsoft Excel 2013

Πολύ καλά δομημένες σημειώσεις, σχετικά με το αντικείμενο του μαθήματος. Σωστή καθοδήγηση από τον καθηγητή, με παρατηρήσεις επί των
απαντήσεων στις εξεταζόμενες ενότητες. Έγκαιρη ενημέρωση από τη γραμματεία.

Αικατερίνη Καραγιαννάκη

Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη !!! Εξαιρετική εκπαίδευση. Έμαθα πολλά,

Στέλλα Καρατζόγλου

Ειδική Αγωγή και Διαπαιδαγώγηση σε Νευροαναπτυξιακές και Αισθητηριακές Διαταραχές

Πολύ όμορφο πρόγραμμα. Παρέχει πλήθος πληροφοριών για όσο το δυνατόν περισσότερες διαταραχές και πλήρεις οδηγούς για την πλήρη πλαισίωση τους. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για όποιον ασχολείται με την ειδική αγωγή. 

Κατερίνα Νικολάου

Health Coaching για Επαγγελματίες Υγείας

Εξαιρετικό πρόγραμμα. Πολύ χρήσιμο το ότι σε όλες τις ενότητες υπήρχε βίντεο με τον κάθε καθηγητή/ομιλιτή, καθώς αυτό έκανε τη διαδικασία πιο διαδραστική και κατανοητή.

Παναγιώτα - Ιωάννα Θεοδοσίου

Ειδική Αγωγή και Διαπαιδαγώγηση σε Νευροαναπτυξιακές και Αισθητηριακές Διαταραχές

Τα κεφάλαια που αναρτώνται είναι αρκετά καλογραμμένα και κατανοητά. Το περιεχόμενο του εν λόγω αντικειμένου είναι πολύ ενδιαφέρον και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς. 

Ανθούλα Λαναρά

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Εξαιρετικό πρόγραμμα με προσφορά πλούσιου γνωσιακού υλικού και αρκετά λειτουργική πλατφόρμα.  

Δήμητρα Πετρά

Πνευματική Ιδιοκτησία (Copyright)

Προσεγμένο από άποψη οργάνωσης και σχεδιασμού θα χαρακτήριζα το πρόγραμμα που παρακολουθώ εξ αποστάσεως αυτήν την στιγμή. Το οργανόγραμμα είναι μελετημένο και σε εισάγει σταδιακά στο γνωσιακό αντικείμενο. Οι διδασκόμενοι επιμορφώνονται και σταδιακά αυξάνεται και το βάρος της μελέτης. Καλές γνώσεις του αντικειμένου από τους διδάσκοντες με αρκετές παραθέσεις από την νομολογία. Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένη!

Εμμανουέλα Κοροπιώτη

Marketing και Τεχνικές Πωλήσεων

Έχοντας διαγράψει 18 και πλέον έτη στον χώρο του λιανικού εμπορίου, αισθάνθηκα την ανάγκη να εμπλουτίσω τις μέχρι τώρα εμπειρικές γνώσεις μου περισσότερο και από την οπτική γωνία του Marketing που πραγματικά με έχει γοητεύσει. Ήθελα από καιρό να κάνω αυτό το εκπαιδευτικό βήμα και τώρα που διανύω ήδη τον 2 μήνα εκπαίδευσης αισθάνομαι πιο δυνατή, αισιόδοξη για την πορεία μου στο περιβάλλον της εργασίας μου. Είναι για μένα ένα σπουδαίο εργαλείο γνώσεων! Ελπίζω μελλοντικά να καταφέρω να παρακολουθήσω και άλλα σχετικά προγράμματα. Σας ευχαριστώ,
 

Όλγα Σιδέρη

Event Planning, Marketing & Management

Το συγκεκριμένο μάθημα, ετσι το λέω, μου ήταν τελείως καινούργιο δεν ειχα ασχοληθεί ποτέ . Μου άνοιξε τα μάτια και με βοήθησε να αναθεωρήσω τον τρόπο λειτουργίας μου. Oι πληροφορίες πολλές,αλλά δοσμένες με απλό τρόπο, ώστε να γίνονται κατανοητές από όλους μας. 

Μαρία Μπουντουράκη

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική

Παρακολουθώ τον 60ο κύκλο του προγράμματος στην Ειδική Αγωγή, έναν κλάδο άμεσα συνυφασμένο με τον τομέα σπουδών μου (Φιλολογία). Στα μέχρι τώρα μαθήματα έχω δει σε θεωρητικό επίπεδο πολύ σημαντικά δεδομένα για τα Αμεα και όσα ισχύουν στο κομμάτι της εκπαίδευσης για αυτά τα παιδιά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, παρακάτω θα δούμε και πιο πρακτικά ζητήματα. Η πλατφόρμα ΡΕΑ είναι πολύ εύχρηστη, η δομή των μαθημάτων και το
χρονικό όριο για τις εργασίες πολύ βολικό. Είναι σημαντικό να μπορεί να ρυθμίζει ο εκπαιδευόμενος τον χρόνο που θα μελετήσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, ήδη παρακολουθώ και το σεμινάριο στην Διαπολιτισμική.

Γεώργιος Σιώζος

Μύθος και Ιστορικό Γεγονός μέσα από την Τέχνη στην Εκπαίδευση: Οδηγίες και Υποδείξεις για Βιωματική και Ενσυναισθητική Προσέγγιση

Έχοντας παρακολουθήσει άλλα εννέα προγράμματα του ΕΚΠΑ, το παρόν (Μύθος και Ιστορικό Γεγονός μέσα από την Τέχνη στην Εκπαίδευση) είναι μια αποκάλυψη. Έχει απογειώσει το ενδιαφέρον μου! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κείμενα και συνοδευτικό υλικό, με επιστημονική αρτιότητα και πληρότητα, που δεν μένουν μόνο ως "κείμενα προς παράδοση", αλλά συνεχίζουν να απασχολούν τη σκέψη, ακόμη και μετά την ανάγνωση. Στο τέλος κάθε ενότητας, ανυπομονώ να προχωρήσω παραπέρα! Ευγνωμονώ τον διδάσκοντα, καθηγητή κ. Ιωάννη Βρεττό, για τον πλούτο των γνώσεων που αποκομίζω καθημερινά, καθώς και την
καλή μου τύχη που επέλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα.    

Παρασκευή Δικαίου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Μέχρι στιγμής το σεμινάριο αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο τόσο στη δουλειά μου όσο και στην προσωπική διαμόρφωση του χαρακτήρα μου. Μαθαίνω πράγματα που συνηδειτοποιώ ότι γνώριζα λάθος! Είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί, μιας και η χώρα μας βιώνει τόσο μεγάλα κύματα ανθρώπων διαφορετικών πολιτισμών! 

Μαρία Χριστοδούλου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το πρόγραμμα το οποίο έχω επιλέξει και όσον αφορά το πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενό του και τον τρόπο διδασκαλίας του. Είναι όσο απαιτητικό χρειάζεται, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό μία σύγχρονη εργαζόμενη μητέρα, όπως εγώ, και το περιεχόμενό του αφορά άμεσα τον παιδαγωγό του σύγχρονου σχολείου, ο οποίος καλείται να διδάξει σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, ενώ οι αξίες και οι στόχοι του εκπαιδευτικού του έργου πρέπει να απευθύνονται σε όλους τους μαθητές χωρίς καμία διάκριση. 

Κωνσταντίνος Βασιλάκης

Security Management (CBRNE) - Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας

Μετά από περίπου ένα μήνα στο πρόγραμμα "Τεχνολογίες Συστημάτων Ασφαλείας" είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ύλη των μαθημάτων και από την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτών και της γραμματείας! Ελπίζω να ολοκληρώσω το πρόγραμμα με επιτυχία.   

Χριστίνα Μαρία Δαφέρμου

Αποκατάσταση Ατόμων με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού από την Οξεία έως τη Χρόνια Φάση

Εξαιρετικά εύχρηστη η πλατφόρμα, πολύ απλή για γρήγορη εξοικείωση των χρηστών. Σχετικά με το διαθέσιμο υλικό, το πρόγραμμα είναι πλήρες και απόλυτα επιμορφωτικό. Τέλος, πολύ γρήγορες οι απαντήσεις μέσω επικοινωνίας με email και άμεση λύση αποριών.   

Χριστίνα Φωτοπούλου

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (Γσπ-Gis), Χαρτογραφία και Περιβάλλον: Ανάπτυξη Εφαρμογών με τη Χρήση Λογισμικών GIS

Αρκετά αναλυτικές οι σημειώσεις προκειμένου να γίνει κατανοητό το αντικείμενο κάθε ενότητας.Συχνά τεστ που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του μαθήματος. 

Αικατερίνη Γυφτέα

Tourism Management and Marketing

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εξ αποστάσεως μάθηση του ΕΚΠΑ. Δεν έχω μέχρι στιγμής κανένα παράπονο. Οι καθηγητές είναι πολύ ενημερωμένοι, το υλικό που αναρτούν είναι πολύ χρήσιμο και είναι πολύ κατανοητό. 

Σωτηρία Καφέτση Αποστολοπούλου

Μουσικοκινητική Αγωγή

Το πρόγραμμα της Μουσικοκινητικης Αγωγής που παρακολουθώ είναι εξαιρετικό. Η δομή στις ενότητες είναι ξεκάθαρη με τις πλέον απαραίτητες
πληροφορίες. Η γραφή είναι απλή και οι περισσότερες πληροφορίες μένουν μόνιμα στην μνήμη. Το περιεχόμενο είναι ακριβές και μοναδικής αξίας.
Προσωπικά είναι για μένα φοβερό εκπαιδευτικό προσόν. Με βοηθά να κατανοήσω αυτό που συμβαίνει στο σχολείο σε αυτές τις αναπτυξιακές αυτές ηλικίες. 
Σας ευχαριστώ πραγματικά γιατί νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω καταλληλότερες διδακτικές δραστηριότητες στους μαθητές. Καλή συνέχεια!

Αθανάσιος Στεργιαλής

Digital Business Transformation

Το πρόγραμμα είναι καλοσχεδιασμένο και από πολύ οφέλιμο έως απαραίτητο για κάθε στέλεχος επιχειρήσεων που θέλει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και την επίδραση της τεχνολογικής προόδου στην αγορά. 
Η δε εισαγωγική θεματολογία και η ανάπτυξή της θα ήταν πιστεύω επιμορφωτική και για κάθε λάτρη της γνώσης, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ηλικίας και επαγγέλματος. Τέλος, πολύ χρήσιμη και η προτεινόμενη και επιλεγμένη βιβλιογραφία για κάποιον που θα ήθελε να εμβαθύνει στα αντικείμενα που παρουσιάζονται. 
Ήταν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, δίνοντάς μου πρόσβαση σε χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες, αφού εφαρμόζονται σήμερα σε πολλές δραστήριες επιχειρήσεις στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.
Σας ευχαριστώ! 

Σπυρίδων Παΐσιος

Digital Business Transformation

Συνεχίστε την καλή δουλειά στον τομέα της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Οι γνώσεις που απέκτησα σίγουρα θα με βοηθήσουν στην επαγγελματική μου πορεία. 

Θανάσης Παπαδήμας

Digital Business Transformation

Ήταν πολύ καλό επιμορφωτικό. Μπορεί να συνδυαστεί με ταυτόχρονη full-time εργασία. Σας ευχαριστώ πολύ. 

Μαρία Γκριζη

Digital Marketing

6 μήνες γεμάτοι γνώσεις. Η χαρά που είχα όταν ξεκίνησα το προγραμμα μετεκπαίδευσης είναι η ίδια με αυτη που εχω στο τελος του προγράμματος. Οργάνωση, συνέπεια και επεξηγηματικότητα θα ηταν οι ιδανικές λέξεις για να περιγράψω την ενότητα του Digital Marketing, όσον αφορά την ύλη, τους καθηγητές, την γραμματεία και οποιοδήποτε άλλο σκέλος της ομάδας. 

Panagiota Georgoulakou

Digital Marketing

Το προτείνω χωρίς δεύτερες σκέψεις. Εκτός από τη βεβαίωση εξειδίκευσης, προσφέρει γνώση και εμπειρία που είναι πολύ χρήσιμα στην επαγγελματική καθημερινότητα είτε ως υπάλληλος είτε ως αυτοαπασχολούμενος. Επιπλέον, εμπλουτίζει τις είδη υπάρχουσες γνώσεις στο αντικείμενο του καθενός και ταυτόχρονα μέσα από αυτά τα προγράμματα, ακολουθείς τους ρυθμούς της αγοράς. Σύγχρονοι μέθοδοι που αποδίδουν. Σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλο πρόγραμμα.

Αγνή Γκογκου

Digital Marketing

Παρακολουθώ το πρόγραμμα digital marketing του τμήματος. Το υλικό του σεμιναρίου είναι αρκετά ενδιαφέρον και πολλές φορές είναι αφορμή για περαιτέρω αναζήτηση πληροφοριών. Επιπρόσθετα, ο καθηγητής ειναι πάντα σε επαφή και οποιαδήποτε απορία κι αν υπήρξε απάντησε άμεσα και κατατοπιστικά. Για όσους εναδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο με αντίστοιχο περιεχόμενο το προτείνω. 

Μαριάνθη Δήμητρα Γιοβάνη

Digital Marketing

Εξαιρετικό πρόγραμμα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! 

Θεοδώρα Πετρούλια

Digital Marketing

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Digital Marketing» αποτέλεσε για εμένα μία πηγή νέων γνώσεων και μία εξαιρετική εμπειρία. Τα μαθήματα έχουν ουσιώδη δομή και τα εβδομαδιαία τεστ δημιουργούν μία ροή που βοηθά τον εκπαιδευόμενο να συγκεντρώσει τις ώρες και τη σκέψη του για να αφομοιώσει καλύτερα το υλικό που του δίδεται και στο οποίο πρόκειται να εξεταστεί. Αποτελεί ένα σοβαρό πρόγραμμα και απευθύνεται σε ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να μάθουν κάτι καινούργιο και όχι απλά να προσθέσουν «εύκολα» άλλο ένα τίτλο στο βιογραφικό τους.
Με εκτίμηση,
Θεοδώρα Πετρούλια

Σπυριδούλα Βασιλάκη

Digital Marketing

Με το συγκεκριμένο σεμινάριο Digital Marketing του ΕΚΠΑ, απέκτησα πολύτιμη γνώση για το ξεκίνημα της δικής μου επιχείρησης, σε ένα ικανοποιητικό διάστημα 6 μηνών. 

Ροδούλα Ιατρούδη

Digital Marketing

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που σου παρέχει ολοκληρωμένη γνώση στο κομμάτι του digital marketing τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Ευχαριστούμε όλους του καθηγητές που ήταν δίπλα μας αυτό το εξάμηνο η εμπειρία τους μας ήταν πολύτιμη. 

Φωτεινή Κάιβα

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Πραγματικά η εμπειρία μου ειναι εξαιρετική. Οι παρεχόμενες γνώσεις είναι πολύτιμες  και αυτό που πραγματικά με εντυπωσιάζει είναι ότι χρησιμοποιεί τα τελευταία δεδομένα και άρθρα παρέχοντας μια πιο σύγχρονη ματιά των πραγμάτων στην διαπολιτισμικη εκπαίδευση.

Παναγιώτα Αγιαννη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενη καταγραφή, πρόκειται για ένα σεμινάριο πολύ σωστά δομημένο, με έννοιες και ορισμούς σωστά οργανωμένους και κατανοητούς. Αφορά σε όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες, αναλύει σε όλα τα μαθήματα και τις ενότητες τον τίτλο του για τη διαπολιτισμική εκπαίδευση, κατευθύνει σωστά στη μελέτη και τα τέστ είναι πλήρως βατά, στοχεύοντας πάντα στη μάθηση και την κατανόηση σε βάθος του αντικειμένου.

Στέλλα Σουσουνη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Κατά τη γνώμη μου το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πλούσιο θεωρητικό υπόβαθρο στο τομέα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης καθώς και στον τρόπο πλαισίωσης της ετερότητας στο επίπεδο της κοινωνίας. Η μετάβαση από το ένα κεφάλαιο στο άλλο γίνεται με σαφήνεια, ενω οι εξετάσεις καλύπτουν τις σημαντικότερες τοποθετήσεις της θεωρίας.

Ιωάννα Γιαννακοπούλου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το σεμινάριο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και το υλικό εμπεριστατωμένο. Η πλατφόρμα είναι εύχρηστη χωρίς δυσκολίες και τα κουίζ ακριβή και περιεκτικά.

Έφη Γαρεφαλάκη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου επιμορφωτικού προγράμματος είναι απαραίτητη για κάθε εκπαιδευτικό, καθώς οι ελληνικές τάξεις είναι πολυπολιτισμικές και η ορθή διαχείριση τους χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις. Έχοντας ήδη τις γνώσεις για τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση μέσα από την ολοκλήρωση μεταπτυχιακού προγράμματος, μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο παρέχει πλούσιο, εύστοχο υλικό και συνάμα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι πρόσθετες παραπομπές στη θεωρία, οι οποίες είναι αρκετά βοηθητικές.

Κλεονίκη Κοτσώνη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα είναι πολύ ενδιαφέρον και σε βοηθάει να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου στον τομέα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. Είναι χρήσιμο και βοηθητικό για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν/εργαστούν σε φορείς που έχουν να κάνουν με πρόσφυγες ή σε διαπολιτισμικά σχολεία ή σε τάξεις ένταξης. Οι εκπαιδευτές είναι ιδιαίτερα βοηθητικοί και απαντούν σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα προκύψει. Το υλικό είναι κατανοητό και πλούσιο.  

Κωνσταντίνα Γκίνη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Είμαι αρκετά ικανοποιημένη για το πρόγραμμα στην ολότητά του. Παρέχει κατατοπιστικό υλικό, εμπλουτισμένο, διευρυμένο και με μία πληθώρα παραδειγμάτων, τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση εννοιών. Επιπρόσθετα, υπάρχει επαρκές χρονικό περιθώριο για μελέτη κάθε διδακτικής ενότητας, καθώς και δυνατότητα επικοινωνίας με τους αρμόδιους εκπαιδευτικούς για επίλυση τυχόν αποριών. Όσον αφορά τα τεστ αξιολόγησης, υπήρχε διαβαθμισμένη δυσκολία άλλοτε αρκετά απαιτητικά και άλλοτε μικρότερης δυσκολίας. Συνοψίζοντας, με την ολοκλήρωση του προγράμματος νιώθω ότι έχω εμπλουτίσει και διευρύνει τις γνώσεις μου στον τομέα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και σίγουρα θα ανατρέχω στο εκπαιδευτικό υλικό, προκειμένου να εφαρμόσω στην πράξη διάφορες πρακτικές που θα συμβάλλουν στην άμβλυνση στερεοτύπων, προκαταλήψεων, διακρίσεων και αρνητικών στάσεων απέναντι σε άτομα που διαφέρουν από το ¨τυπικό¨ είτε λόγω  φυλετικής είτε λόγω κοινωνικο-οικονομικής είτε λόγω διαφορετικής πολιτισμικής προέλευσης. Κάθε άτομο ως μία ξεχωριστή προσωπικότητα με ιδιαίτερες ανάγκες, κλίσεις και ενδιαφέροντα αποτελεί από μόνο του ένα δυναμικό συνεχές που αν τού δοθούν κατάλληλες ευκαιρίες θα μπορέσει να ξετυλίξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και να συμβάλλει στην εξέλιξη της ευρύτερης κοινωνίας. 

Ειρήνη Λαλιδου

Digital Marketing

Το πρόγραμμα εκμάθησης περιελάμβανε πληροφορίες για όλες τις πτυχές του Digital Marketing με τρόπο απλό και κατανοητό. Ο καθηγητής ήταν ιδιαίτερα βοηθητικός και με διάθεση να λύσει κάθε απορία και να μας στείλει επιπλέον στοιχεία. 

Νίκη Τσόλκα

Digital Marketing

Το πρόγραμμα μου παρείχε όλες τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στο digital marketing και πιστεύω ότι προσφέρει ενίσχυση των γνώσεων και βοήθεια για επαγγελματική κατάρτιση.

Δέσποινα Λεβέντη

Digital Marketing

Εξαιρετικό πρόγραμμα. Πολύ κατανοητό, πολύ καλός ο καθηγητής. Συγχαρητήρια!!!

Στυλιανός-Βασίλειος Κηπουρός

Digital Marketing

Συγχαρητήρια τόσο για την επιλογή του εκπαιδευτικού αντικειμένου όσο και για την επιλογή του συγκεκριμένου συνεργάτη, καθηγητή κ. Καμινάκη. Η συμβολή του στις παρεχόμενες γνώσεις ήταν ιδιαίτερα σημαντική αφενός μέσω των συγγραμμάτων και του ποικίλου διαθέσιμου εκπαιδευτικού υλικού όσο και μέσω των επιπλέον διαδικτυακών συναντήσεων στις οποίες αναλύθηκαν απλά, περιεκτικά  και με κατανοητό τρόπο ακόμα περισσότερες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω εκπαιδευτικό αντικείμενο. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αναμφισβήτητα τους λόγους για τους οποίους θα σύστηνα ευχαρίστως αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Βασίλης Παπασυμεών

Digital Marketing

Η εμπειρία μου με το πρόγραμμα Digital Marketing του ΕΚΠΑ ήταν πολύ θετική, καθώς ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις προσδοκίες που είχα πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Η διδασκαλία των ενοτήτων πραγματοποιήθηκε με σύγχρονο και διαδραστικό τρόπο. Μέσω του παραδοτέου υλικού, των βοηθητικών βίντεο, αλλά και των live διαλέξεων με τον καθηγητή, η διδασκαλία του θεωρητικού τμήματος του προγράμματος ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Ο λόγος που με παρακίνησε προσωπικά να επιλέξω το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν βέβαια το πρακτικό τμήμα, όπου με βοήθησε να αντιληφθώ καλύτερα και να εφαρμόσω τις γνώσεις που είχα αποκτήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο ρόλος των καθηγητών ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς υπήρχε διάδραση με τους σπουδαστές σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος και ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν και να εξηγήσουν όποια απορία υπήρχε. Έχω ήδη προτείνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί.  

Ειρήνη Μπαρίνοβα

Digital Marketing

Μου άρεσε πολύ το μάθημα και η οργάνωση του. Πιστεύω ότι και κάποιος που δεν είχε ποτέ επαφή με το μάρκετινγκ θα μπορεί άνετα να παρακολουθήσει και να κατανοήσει απόλυτα την ύλη του μαθήματος.Η πλατφόρμα στην οποία γίνεται το μάθημα, επίσης, είναι αρκετά αξιόπιστη και εύκολη. Το προσωπικό όσον αφορά την εξυπηρέτηση είναι πάντα ευγενικό, διαθέσιμο και πρόθυμο να βοηθήσει. Μπράβο, σίγουρα θα προτείνω τα προγράμματα σας στους φίλους και γνωστούς μου. Γιατι πιστεύω ότι είναι ευκαιρία για κάποιον που θέλει να μάθει κάτι καινούριο και να αποκτήσει νέες εμπειρίες!

Στέλλα Φωτίου

Digital Marketing

Η παρακολούθηση του Προγράμματος υπήρξε μία ενδιαφέρουσα εμπειρία, για την οποία θα μπορούσα να προτρέψω κι άλλους συναδέλφους ή φίλους να εγγραφούν. Το πρόγραμμα είχε ενδιαφέρον και σύγχρονο υλικό. Ειδικότερα, η ανάρτηση του υλικού κάθε μαθήματος, το ίδιο το υλικό, η εξέταση, το χρονοδιάγραμμα, η διαθεσιμότητα των καθηγητών, η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων, η τηλεσυνεργασία και γενικά ο χρονοπρογραμματισμός των ενοτήτων, διακρίνονταν πιστεύω από λειτουργική ροή, η οποία συνέβαλε σε άρτια εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου σε σχέση με το αντικείμενο του μαθήματος. Ειδική μνεία θα ήθελα να γίνει αναφορικά με την υπεύθυνη δραστηριοποίηση του Καθηγητή κ. Καμινάκη, ο οποίος επέδειξε μοναδικό ενδιαφέρον στη διάχυση γνώσης, μέσα από επιπλέον υλικό, μέσα από εκπαιδευτικές τηλεσυναντήσεις εν μέσω ιδιαίτερων συνθηκών, ψυχολογίας και έντονης πίεσης σε σχέση με τον εργασιακό μας βίο και κυρίως μέσα από τη διάθεση να μας "προσφέρει" υλικό (διαδικτυακό και έντυπο) με τη διάθεση όχι του αποστασιοποιημένου καθηγητή, αλλά του διδάσκαλου. Ωραία εμπειρία, απαιτητική, υψηλής ποιότητας και ενδιαφέροντος που σε οδηγεί στο να συνεχίσεις να ψάχνεις τον κόσμο του Digital Marketing. Ευχαριστώ !   

Ευάγγελος Τσίγγος

Digital Marketing

Το πρόγραμμα digital marketing που παρακολουθήθηκε εξ αποστάσεως σε βάζει στην ουσία του ψηφιακού marketing με εξαιρετικό υπεύθυνο του προγράμματος, τον κ. Καμινάκη, ο οποίος και μας έδωσε πολύ παραπάνω από τα συμβατικά.

Ελένη Κενανίδου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα ήταν άριστα οργανωμένο, η επικοινωνία με τους αρμόδιους υπήρξε σε κάθε περίπτωση βοηθητική και μας δίνονταν πάντα οι απαραίτητες πληροφορίες και το υλικό προς  μελέτη εγκαίρως για να έχουμε τον κατάλληλο χρόνο στη διάθεσή μας να προγραμματίσουμε και να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις του μαθήματος. Επίσης, οι γνώσεις που αποκόμισα από τα μαθήματα ήταν ενδιαφέρουσες, σφαιρικές και χρήσιμες για τη δουλειά μου. 

Ζωή Λαγουδα

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το πρόγραμμα και θα το πρότεινα και σε άλλους.

Αθανασία Καλούδη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα σχετικά με τη διαπολιτισμική εκπαίδευση που σίγουρα θα μας χρησιμεύσει στην μετέπειτα πορεία μας...Τόσο η θεωρία όσο και η διεξαγωγή των εξετάσεων παρέχονται με έναν πολύ ευέλικτο τρόπο για οποιονδήποτε επιθυμεί να το παρακολουθήσει!Συγχαρητήρια σε όλους τους υπεύθυνους για την αφιέρωση χρόνου και του ανάλογου ζήλου σε αυτήν την προσπάθεια!!!

Σοφία Μπένου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Αρκετά ενδιαφέρον το θέμα. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμο για όλους τους εκπαιδευτικούς, μιας και πλέον υπάρχουν στις σχολικές αίθουσες πολλοί μαθητές μετανάστες, οπότε χρειάζεται ένας νέος τρόπος διδασκαλίας, που θα στηρίζεται στη διαπολιτισμικότητα.

Παρασκευή Μπούρχα

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον! Κάθε ενότητα είχε ένα μοναδικό περιεχόμενο το οποίο με προβλημάτιζε να κατανοήσω σαφέστερα έννοιες και δεδομένα που δεν γνώριζα επαρκώς! Όσον αφορά τη δομή του προγράμματος, ήταν πολύ καλά οργανωμένο και ευέλικτο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει κάποιος όποτε μπορεί χωρίς, ωστόσο, να είναι πιεστικό. 

Χριστίνα Μαλούση

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Πολύ χρήσιμο σεμινάριο, εύκολη διαδικασία. Χαίρομαι που το ολοκλήρωσα.

Μαρία Καλούδη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης που ολοκληρώθηκε θεωρώ πως ήταν ενδιαφέρον και παρείχε χρήσιμες και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εκπαιδευτική πραγματικότητα στο θέμα του διαπολιτισμικού χαρακτήρα της. Εν γένει μας εφοδίασε με γνώσεις, απόψεις και δεδομένα που θα μας προβληματίσουν ως εκπαιδευτικούς και ανθρώπους και θα μας βοηθήσουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων με ανθρώπους διαφορετικού πολιτισμικού και γλωσσικού-θρησκευτικού υποβάθρου. Ως διαδικτυακό πρόγραμμα υπήρξε εὐχρηστο, κατανοητό και καλά δομημένο. 

Φωτεινή Αυλακιώτη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Ευελιξία προγράμματος, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, καλή οργάνωση περιεχομένου, άμεση ανταπόκριση εκπαιδευτών.

Αργύρη Κατσιβελου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα είναι πολύ ενδιαφέρον,προσεγγίζει την διαπολιτισμικότητα από κάθε πτυχή και οι ενότητες του είναι γραμμένες με απλό λόγο που δεν κουράζει.Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ελένη Κωνσταντινίδου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που επέλεξα αυτό το πρόγραμμα επιμόρφωσης. Είχε πάρα πολύ καλή οργάνωση, άρτια τεχνική υποστήριξη και ένα πολύ δυνατό επιμορφωτικό υλικό. Ευχαριστώ πάρα πολύ το ΕΚΠΑ και τους επιμορφωτές για αυτή την ολοκληρωμένη εργασία. Καλή συνέχεια. 

Νικολέτα Τσαταλμπασίδου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Πολύ καλά οργανωμένο και πλαισιωμένο με καλό υλικό το σεμινάριο! Πολύ καλή και κατατοπιστική η πλατφόρμα, άμεση ανταπόκριση τόσο τηλεφωνική όσο και μέσω mail! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αθανάσιος Οικονόμου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το σεμινάριο στη "Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις" αποτέλεσε μία σπουδαία επιμορφωτική εμπειρία, καθώς αποκόμισα σημαντικές γνώσεις και οφέλη σχετικά με την εκπαίδευση των προσφύγων και των μεταναστών.

Μαρία Παπαγεωργίου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου και συγκεκριμένα οι ενότητες των μαθημάτων στις οποίες εξετάστηκα, όπως και το υποχρεωτικό live streaming το οποίο παρακολούθησα, μου έδωσαν τη δυνατότητα να εμπλουτίσω πολύ περισσότερο τις γνώσεις μου, να απαντηθούν οι απορίες μου και φυσικά να διδαχθώ πολλά, καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα!  Επρόκειτο για ένα σεμινάριο πολύ ενδιαφέρον!

Μαρία Τζουγανάκη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Πολύ καλό περιεχόμενο προγράμματος, ευελιξία στον χρόνο διεξαγωγής των εξετάσεων και άμεση επικοινωνία με τους καθηγητές. 

Σοφία Λυμπέρη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα εξ αποστάσεως αυτούς τους μήνες υπήρξε ιδιαίτερα διαφωτιστικό ως προς τον εμπλουτισμό των γνώσεων και την εφαρμογή των  κατάλληλων εκπαιδευτικών στρατηγικών στη διαπολιτισμική εκπαίδευση. Αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για κάθε εκπαιδευτικό προκειμένου να προωθήσει και να υλοποιήσει τις αρχές της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. Ευχαριστώ, καλή συνέχεια στο διδακτικό σας έργο.

Αγγελική Αραμπατζή

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Ολοκληρώνοντας αυτό το σεμινάριο, νιώθω πολύ τυχερή που το παρακολούθησα καθώς με βοήθησε να μελετήσω πτυχές του παιδαγωγικού τομέα που δεν γνώριζα. Επίκαιρο και βοηθητικό. 

Αθηνά Μουρτεζά

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Οι γνώσεις που αποκόμισα εξαιρετικά χρήσιμες και οι πληροφορίες που έλαβα αρκετά ενδιαφέρουσες. Το αποκορύφωμα του προγράμματος, κατά τη γνώμη μου, ήταν το live streaming, το οποίο βρήκα μεστό και κατατοπιστικό και τον εκπαιδευτή γνώστη του αντικειμένου και επικοινωνιακό.

Χρήστος Μπουγας

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Πολύ ωραίο και καλά στημένο πρόγραμμα. Σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις άπειρες γνώσεις, αλλά και την ίδια στιγμή μπορείς να εστιάσεις όπου χρειάζεται. Συνεχίστε την καλή δουλειά!! 

Ευάγγελος Μαρκάκης

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Ένα πολύ καλά ενημερωμένο και διαφωτιστικό σεμινάριο που σίγουρα θα βοηθήσει κάθε εκπαιδευτικό να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά στις σύγχρονες, διαπολιτισμικές απαιτήσεις της νέας εκπαιδευτικής πραγματικότητας.

Ευγενία Κανάτσιου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Ήταν ένα αξιόλογο σεμινάριο, με πολύ σωστά δομημένο και άκρως κατανοητό υλικό. Άψογη η οργάνωση και η πραγματοποίηση ολόκληρου του σεμιναρίου με έγκυρη και πλήρης ενημέρωση. Έμαθα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, που σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμα στην μελλοντική μου διαδρομή. Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα σε συναδέλφους μου.

Αντωνία Κοψαχείλη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Οι γνώσεις που αποκόμισα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρώ πως θα αποτελέσουν βασικό εργαλείο για τη διαμόρφωση μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας, η οποία θα αναδεικνύει την νέα πολιτισμική πραγματικότητα και θα διασφαλίζει σε όλους τους μαθητές-τριες ίσες ευκαιρίες μάθησης.

Κυριακή-Μυρτώ Λουκά

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Πολύ ενδιαφέρον επιμορφωτικό σεμινάριο με ουσιαστικές και πρακτικές νέες γνώσεις. Βατό στην εξέταση κάθε ενότητας με δυνατότητα συνδυασμού του με εργασία και λοιπές υποχρεώσεις. Το προσωπικό ήταν πάντα πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό. Θα το επέλεγα ξανά. 

Αρετή Φακα

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Θεωρώ πως το πρόγραμμα της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης με βοήθησε σημαντικά όσον αφορά στην προσφορά νέων γνώσεων και τακτικών σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία. Ήταν τόσο διαφωτιστικό όσο και κατατοπιστικό, προσφέροντας γνώσεις μέσα από μία απλή και φιλική προς τον χρήστη διαδικασία. 

Κλεονίκη Κοτσώνη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν πολύ καλά οργανωμένο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Μέσα από αυτό αποκτάς γνώσεις σφαιρικές και δεξιότητες που μπορείς να αξιοποιήσεις στην εκπαιδευτική σου πορεία. Οι διδάσκοντες πάντα βοηθητικοί και και το γνωστικό αντικείμενο πολύ επίκαιρο! 

Ευάγγελος Ιωαννίδης

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Εξαιρετικά πλούσιο σε γνώσεις πρόγραμμα. Οι καθηγητές πάντα στην διάθεση μας.

Διονυσία Αντωνακοπούλου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Το πρόγραμμα το οποίο παρακολουθώ είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον και το υλικό πλούσιο και ενημερωμένο. Η ευελιξία που παρέχει στους εκπαιδευόμενους, η διάρθρωση των ενοτήτων και η συνεχής υποστήριξη των εκπαιδευτών συγκαταλέγονται επίσης στα θετικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη σε όλα τα επίπεδα.

Βασιλικη Κακαγιάννη

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου προσφέρατε να γίνω μέλος της οριζόντιας επιστημονικής κοινότητας. Η ενασχόληση με την διαπολιτισμική εκπαίδευση ήταν κάτι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον διότι μας εμπλουτίζει πολιτισμικά και διευρύνει το εκπαιδευτικό status. 
Η ποικιλία των μαθημάτων ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Η γνώση ερχόταν αβίαστα και η επιθυμία μου να μελετήσω την επόμενη διδακτική ενότητα με κρατούσε σε πνευματική εγρήγορση. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα λειτουργούσε πάντα άψογα. Η επικοινωνία για τυχόν απορίες μας ήταν στην διάθεσή μας. Οι σημειώσεις, το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό κατατοπιστικό και πλήρες. Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα παραδείγματα που ανέφεραν οι κύριοι και κυρίες καθηγητές διότι μέσω αυτών γινόμασταν μέτοχοι της πρακτικής εφαρμογής της θεωρίας. 
Αισθάνομαι ευγνώμων για την άψογη συνεργασία μας και αναμένω να αξιοποιήσω τις παρέχουσες γνώσεις μέσω της κατάλληλης ευκαιρίας.
Με εκτίμηση,
Κακαγιάννη Βασιλικη

Ιωάννα Αντωνίου

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Εξαιρετικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως, με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και μαθήματα, πολύ χρήσιμο στις μέρες μας. Δεν συνάντησα δυσκολίες ή προβλήματα κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Σημαντικές γνώσεις και πολύτιμη εμπειρία.

Κωνσταντίνος Αντώναρος

Web Developer

Πολύ εύκολη και χρηστική πλατφόρμα εκπαίδευσης εξ αποστάσεως και οι καθηγητές απαντάνε άμεσα! Το υλικό είναι έξυπνα σχεδιασμένο και καλύπτει κάθε ανάγκη γνώσης! Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία της απομακρυσμένης εκπαίδευσης!

Γεωργία Σταθοπούλου

Κοσμητολογία: Μέθοδος Παρασκευής Καλλυντικών από Φυσικές Πρώτες Ύλες και Φαρμακευτικά Φυτά

Είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δεν επικεντρώνεται μόνο στη παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων αλλά στον ποιοτικό έλεγχο αυτών και σε επιχειρησιακά ζητήματα. Επίσης, προσφέρεται πλούσιο έντυπο υλικό, το οποίο καλύπτει και θεωρητικά και πρακτικά θέματα. Πέραν αυτού, διατίθενται και βίντεο που σε βοηθούν στη πλήρη κατανόηση του προγράμματος. 
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτές που μου δώσατε την ευκαιρία μέσω του προγράμματος αυτού να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου.
Με εκτίμηση,
Σταθοπούλου Γεωργία

Αμέλια Κρασοπούλου

Κοσμητολογία: Μέθοδος Παρασκευής Καλλυντικών από Φυσικές Πρώτες Ύλες και Φαρμακευτικά Φυτά

Εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον επιμορφωτικό σεμινάριο με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που καλύπτει ένα μεγάλο εύρος, από το τι είναι ένα καλλυντικό προϊόν και ποια τα συστατικά του μέχρι το πως να στηθεί μια επιτυχημένη επιχείρηση. Οι καθηγητές πολύ εξυπηρετικοί όταν χρειάστηκε να απευθυνθώ σε εκείνους. Προσωπικά το πρόγραμμα με βοήθησε πολύ και στην πρακτική μου άσκηση που πραγματοποιώ σε εταιρεία με φυσικά καλλυντικά προϊόντα. 

Κωνσταντίνα Βέρρα

Event Planning, Marketing & Management

Ενα πραγματικά ενδιαφέρον πρόγραμμα, με πλούσια θεματολογία και ενότητες που πραγματικά βοηθούν στην εξέλιξη ενός στελέχους στον χώρο εργασίας του. Η ηλεκτρονική επικοινωνία ήταν άμεση ενώ η εκπαιδευτική πλατφόρμα εύκολη στη χρήση της. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από όλες τις πλευρές του προγράμματος. Στα πλεονεκτήματα πρέπει να συνεκτιμηθεί και η διάθεση δωρεάν επιπλέον μαθήματος! 

Κωνσταντίνα Ανδρέου

Event Planning, Marketing & Management

Πραγματικά έμεινα πλήρως ικανοποιημένη από την παρακολούθηση του συγκεκριμένου προγράμματος. Μου επιβεβαίωσε όσα γνώριζα μέσα από την εργασία μου στον τουριστικό κλάδο, αλλά παράλληλα έμαθα και πολλά που δεν ήξερα και ήθελα να γνωρίζω. Πλήρως αναλυτική περιγραφή των εκδηλώσεων, των δεξιοτήτων ενός υπευθύνου εκδηλώσεων και πως οι προηγούμενες μπορούν να πραγματοποιηθούν επιτυχώς. 
Οι καθηγητές μου ήταν πλήρως επεξηγηματικοί όταν χρειάστηκα τη βοήθεια τους. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα ήταν απόλυτα εύχρηστη και κατανοητή.
Εύχομαι στο μέλλον να καταφέρω να παρακολουθήσω και άλλο πρόγραμμα e-larning του ΕΚΠΑ.
Σας ευχαριστώ πολύ!

Παναγιώτης Πιτερός

Event Planning, Marketing & Management

Το πρόγραμμα, το υλικό και οι καθηγητές, ήταν όλα καταπληκτικά. Πραγματικά ήταν πολύ ενδιαφέρον και προσφέρει πολλές γνώσεις.

Αντωνία Κτιστάκη

Event Planning, Marketing & Management

Όταν είδα το μήνυμα στον Η/Υ για το πανεπιστήμιο μπήκα αμέσως στη σελίδα του για να ενημερωθώ. Αυτό που διάβασα μου άρεσε πολύ και μου κίνησε το ενδιαφέρον. Απο την άλλη σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να τα καταφέρω με το e-learning εξ αποστάσεως πρόγραμμα. Ο λόγος απλός, είμαι ένα άτομο μιας άλλης γενιάς με τετράδιο, μολύβι και θρανίο. Θυμάμαι το διάβαζα καθημερινά, όπου δύο μέρες πριν τη λήξη της εγγραφής, γράφτηκα και ξεκίνησα. Ευτυχώς που το ζω, γιατί τα καταφέρνω μέχρι τώρα που διεξάγονται τα μαθήματα.
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται απ' όλα τα τμήματα είναι σημαντική, με σωστά βήματα ενημέρωσης σε προκαθορισμένους χρόνους και με άρτια συνοχή. Οι καθηγητές μου ήταν πάντα εκεί να με βοηθήσουν σε κάποια εργασία μου που δεν την είχα παρουσιάσει σωστά. Με συμβούλεψαν  και απάντησαν σε ερωτήσεις μου.Η γραμματεία πάντα ενημέρωνε για τα μαθήματα, τυχόν προβλήματα επικοινωνίας και τις λύσεις τους. Ποτε δεν ένιωσα άγχος και αμφισβήτηση πως θα λειτουργήσει ή θα εξελιχθεί το πρόγραμμα. ‘Ολα ήταν στην ώρα τους.
Επίσης, μου δόθηκε και ένα δωρεάν πρόγραμμα φοίτησης για επιπλέον γνώση και λίγο ακόμη στην ομάδα του ΕΚΠΑ. Είμαι ¨τυχερή¨ που έζησα αυτή την εμπειρία. Όλοι μπορούμε να το ζήσουμε. Σας εύχομαι να συνεχίζετε το έργο σας με τον ίδιο ζήλο. Καλή δύναμη σε όλους.
Με εκτίμηση,
Κτιστάκη Αντωνία   

Σουζάνα Αβραμίδου

Event Planning, Marketing & Management

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό. Η πλατφόρμα είναι εύχρηστη και οι οδηγίες της γραμματείας ήταν βοηθητικές. Η ύλη είναι σωστά οργανωμένη, ώστε να μην κουράζει τον εκπαιδευόμενο και οι εικόνες που συνόδευαν τα μαθήματα της κάθε ενότητας συνέβαλαν στην καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου. Οι διδάσκοντες απαντούσαν έγκαιρα στα μέιλ λύνοντας απορίες και δίνοντας επιπλέον πληροφορίες. Ήταν μια εποικοδομητική εμπειρία. 

Μελίνα Τασουλη

Event Planning, Marketing & Management

Πολύ καλά δομημένο το πρόγραμμα. Με τα επιμέρους μαθήματα κατανοητά και πολύ περιεκτικά, διαμορφώνεις μια σαφή εικόνα του τι διδάσκεται και τους δρόμους που μπορείς να ακολουθήσεις. Πραγματικά εξαιρετικό!

Isidora Avraam

Event Planning, Marketing & Management

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την  μέχρι τώρα εμπειρία μου από το e-learning πρόγραμμα που παρακολουθώ. Η πλατφόρμα, οι απαντήσεις από την γραμματεία όπως και τα αποτελέσματα των εξετάσεων δίδονται άμεσα, χωρίς περιπλοκές και προβλήματα. Το μάθημα μέχρι στιγμής περιέχει ενδιαφέρον υλικό και είμαι σίγουρη πως θα αποκομίσω πολλά χρήσιμα εφόδια μετά την πλήρωση της διδασκαλίας του.

Ευαγγελία Φλατσούση

Event Planning, Marketing & Management

Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης "Event planning, marketing & management" του ΕΚΠΑ είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα! Είναι ευχάριστο στην παρακολούθηση κυρίως όταν υπάρχουν εκπαιδευτικά βίντεο και ευανάγνωστο στις σημειώσεις! Το διάβασμα, η μελέτη και η εξέταση προσαρμόζεται στο δικό μου πρόγραμμα και αυτό είναι πολύ θετικό!

Όλγα Σιδέρη

Event Planning, Marketing & Management

Ολοκληρωμένο πακέτο γνώσης, με κατανοητή γλώσσα, παραδείγματα και πολύ χρήσιμα τα βιντεάκια.

Χρυσάνθη Δημα

Event Planning, Marketing & Management

Καταπληκτική εμπειρία, άψογη οργάνωση, συνιστώ τα προγράμματα e-learning του ΕΚΠΑ ανεπιφύλακτα!

Μαρία Χατζηνικολάου

Event Planning, Marketing & Management

Έχοντας σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων πριν από 22 χρόνια και μη έχοντας εμπειρία στο κομμάτι της εστίασης, το συγκεκριμένο πρόγραμμα πέραν της χρησιμότητάς του, με έβαλε και σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Είναι το 3ο πρόγραμμα που παρακολουθώ και πραγματικά θα ήταν χαρά μου να καταφέρω να συμμετέχω και σε κάποιο επόμενο. 
Η πλατφόρμα είναι εύκολα διαχειρίσιμη και η ύλη του προγράμματος βοηθάει επί της ουσίας.

Ιωάννης Νικόλαος Γρηγορίου

Event Planning, Marketing and Management

Το πρόγραμμα εκμάθησης ήταν εξαιρετικό με ενδιαφέρον περιεχόμενο και καθηγητές που αποτελούν αυθεντίες στον χώρο τους. 

Παρή Κλαμενάκου

Event Planning, Marketing and Management

Πολύ καλή εμπειρία! Η "δια βίου εκπαίδευση" εδώ γίνεται πραγματικότητα, καθώς ανεξάρτητα από τις προσωπικές σου υποχρεώσεις επαγγελματικές και μη, έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να εξελίξεις τον εαυτό σου. Καλογραμμένο υλικό εκπαίδευσης με αναλυτικά videos και πολύ βατός τρόπος εξέτασης.

Βασιλική Παπαϊωάννου

Event Planning, Marketing and Management

Απόλαυσα όλη τη διαδικασία του προγράμματος.Τα μαθήματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Όσο περισσότερο διαβαζα τις ενότητες τόσο πιο πολύ μου κέντριζε το ενδιαφέρον. Η ύλη ήταν ωραία δομημένη και μάθαινες αρκετά όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν με οποιαδήποτε επαγγελματική κλήση κι αν έχεις. Οι καθηγητές ήταν άψογοι και δεν σε κρατούσαν σε αγωνία, καθώς διόρθωναν τα τέστ σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πολυξένη Κάκκου

Event Planning, Marketing and Management

Εξαιρετικό πρόγραμμα! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τις ενότητες, τη θεματολογία και τους καθηγητές!

Ροδοσθένης Παναγιώτου

Web Developer

Πολύ καλό το πρόγραμμα! Σας δίνω 5 αστέρια!

Παναγιώτα Γιώτη

Data Analyst

Η γνώμη που διαμόρφωσα για την εξ-αποστάσεως εκπαίδευση είναι εξαιρετική. Οι σημειώσεις ήταν πλήρως αναλυτικές και κατανοητές, με πολλά παραδείγματα και επιπλέον link για περισσότερη εμβάθυνση. Οι υπεύθυνοι καθηγητές είναι πολύ βοηθητικοί και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη απ' την συνεργασία μου μαζί τους.

Κωνσταντίνος Τυπάλδος

Data Analyst

Εξαιρετικό πρόγραμμα E-Learning με καλά επιλεγμένα κεντρικά μαθήματα, χρήσιμα για έναν Data Analyst. Ωραία δομή, τρόπος μελέτης και εξέτασης, ωραίο υλικό προς μελέτη και επαφή με πολλές τεχνικές ανάλυσης δεδομένων.

Σοφία Μπέτσιου

Data Analyst

Το πρόγραμμα είναι πολύ χρήσιμο και κατανοητό σε κάποιον που δεν έχει αντίστοιχη ακαδημαϊκή εμπειρία.

Κωνσταντίνος Βλασσης

Data Analyst

Πολύ καλό. Ενδιαφέρον και πολύ βοηθητικό με επαρκή ύλη για την κατανόηση του μαθήματος.

Σοφία Μπουντούρη

Data Analyst


Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί μια καλή επιλογή για όποιον θέλει να μάθει τα βασικά εργαλεία ανάλυσης δεδομένων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι πλήρες και επαρκές, ενώ οι ασκήσεις και η ατομική εργασία στο τέλος του προγράμματος συνέβαλλαν στην καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση των εργαλείων ανάλυσης δεδομένων. Εν τέλει, το πρόγραμμα στο σύνολό του ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου και νιώθω σίγουρη να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία στη δουλειά μου. 
 

Ισαβέλλα Πατσάλου Πάσιου

Data Analyst

Ένα πρόγραμμα άκρως ενδιαφέρον και πλήρες! Μπορεί κάποιος χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην Ανάλυση δεδομένων να πάρει μια γεύση από την επιστήμη αυτή. Πάρα πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία με τους καθηγητές του Προγράμματος.
 

Βασίλειος Κώττας

Restaurant Management


Ωραίο-ενδιαφέρον και ουσιώδες πρόγραμμα. Συγχαρητήρια! Σίγουρα θα το προτείνω και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ιωάννης Κυρίτσης

Restaurant Management

Παρακολούθησα το εξάμηνο πρόγραμμα "restaurant management". Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τις γνώσεις που πήρα από όλα τα μαθήματα! Είμαι ικανοποιημένος από τη συνεργασία μου και με τη γραμματεία και με τους καθηγητές μου! Όποτε είχα απορίες για τα μαθήματα ή για τη διαδικασία του e-learning έστελνα email και η απάντηση ερχόταν σε λίγες ώρες! Τέλος, με την πρώτη ευκαιρία στο μέλλον θα παρακολουθήσω ξανά κάποιο πρόγραμμά σας!
 

Δημήτρης Μπερμπερίδης

Restaurant Management

Θεωρώ ότι είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, αρκετά αναλυτικό με εύκολο λόγο για καλύτερη κατανόηση. Τα παραδείγματα βοηθούν αρκετά.
 Εμένα με βοήθησε να καλύψω κενά και να συμπληρώσω τις γνώσεις μου πάνω στον επισιτισμό αλλά και γενικότερα στη διαχείριση των επιχειρήσεων. 

Ασλη Καρα-Χασαν

Restaurant Management