Early Entry

React JS Developer for entry level Job Νεο

Κατεύθυνση: Web Development

Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Έναρξη Μαθημάτων 21/10/2024
Early Entry

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
11/10/2024
Εναρξη Μαθηματων:
21/10/2024
Διαρκεια:
6 Μήνες (115 ώρες)

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
11/10/2024
Εναρξη Μαθηματων:
21/10/2024
Διαρκεια:
6 Μήνες (115 ώρες)
Έναρξη Μαθημάτων
21/10/2024

Εισαγωγή

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει στους/στις εκπαιδευόμενους/ες ένα σύγχρονο και δυνατό σύνολο γνώσεων και δεξιοτήτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς εργασίας, σε σχέση με το Web Development. Βασική επιδίωξη του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των απαιτούμενων από τις περισσότερες εταιρείες στον χώρο του Web Development και ειδικότερα στις React εφαρμογές δεξιοτήτων, όσων επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά σε επίπεδο entry level, δημιουργώντας responsive Web applications με τη βοήθεια της δημοφιλέστερης JavaScript βιβλιοθήκης, την React. Είναι σημαντικό ότι το Πρόγραμμα δεν απαιτεί προηγούμενη γνώση.
Στο πλαίσιο αυτό, μέσα από την παρουσίαση οπτικο-ακουστικού υλικού, επιχειρείται η βήμα προς βήμα εκμάθηση των διαδικασιών εγκατάστασης των απαραίτητων εργαλείων και του τρόπου που θα μπορούν οι εκπαιδευόμενοι/ες να σχεδιάζουν, να γράφουν, να επεξεργάζονται και να κάνουν testing και debugging στον κώδικα. Οι εφαρμογές που θα μπορούν να δημιουργούν οι συμμετέχοντες/ουσες θα είναι cross platfrom, δηλαδή θα τρέχουν σε όλα τα λειτουργικά συστήματα MacOS, Windows, Android και iOS.

Το πρόγραμμα θα υποστηρίζει τους χρήστες Windows καθώς και τους χρήστες MacOS και όπου υπάρχουν διαφορές, σε σχέση με τον τρόπο δουλειάς σε MacOS - Windows, θα υπάρχουν όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις και οι αντίστοιχες εκδόσεις στα video tutorials. Πιο συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα παρουσιάζονται, αρχικά, οι βασικές αρχές σχεδιασμού και στη συνέχεια, επιχειρείται η υλοποίηση περιεχομένου και δομής των σελίδων με HTML και Bootstrap. Παράλληλα, για την αλληλεπίδραση του χρήστη χρησιμοποιούνται οι τελευταίες τεχνολογίες node.Js και η εξελιγμένη JavaScript. Τέλος, οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εφαρμογές React σε advanced level.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής και της αλλοδαπής, καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι θέλουν να επιμορφωθούν σε θέματα προγραμματισμού στο Web και στις React εφαρμογές.


Προαπαιτούμενα: Χρήση Υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα MacOS ή Windows
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν προαιρετικές live streaming συναντήσεις προς ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Δεν συνοδεύονται από εξετάσεις αξιολόγησης και δεν έχουν υποχρεωτική συμμετοχή, συνεπώς δεν αποδίδουν ώρες επιμόρφωσης στο πρόγραμμα. Οι προαιρετικές συναντήσεις αφορούν συνήθως γενικά θέματα που σχετίζονται με την ευρύτερη κατεύθυνση που ανήκει το πρόγραμμα και δεν συνδέονται απαραίτητα με το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος.
 

Μαθήματα Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

 • UX-UΙ design
 • Πρακτική στο UX-UΙ design
 • HTML5 Basics
 • Κείμενο και Πίνακες σε HTML Σελίδες
 • Ενσωμάτωση Multimedia σε HTML Σελίδες
 • CSS3, Flexbox και CSS Grid System
 • Δημιουργία Templates με τη Βοήθεια της HTML5
 • Γνωριμία με το Bootstrap 5
 • Bootstrap 5 components
 • Bootstrap 5 πρακτική
 • Γνωριμία με την Κλασική JavaScript (ECMAScript-standard edition)
 • Γνωριμία με το Node.jS και την ECMAScript 2023(ES 14)
 • ES14
 • Πρακτική ES14 και testing
 • Γνωριμία με τη React 18
 • Στα ενδότερα της React 18
 • React 18 style
 • React hooks
 • React Forms
 • React Backend-testing
 • React basic apps
 • React advanced app I
 • React advanced apps II

Κόστος Προγράμματος

Εκπτώσεις έως 40% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων. Δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Προεγγραφή με 80€ για αιτήσεις έως 26/08/2024 και 15% έκπτωση σε όλους λόγω early entry.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία λόγω της ενεργειακής κρίσης και του περιορισμού στο διαθέσιμο εισόδημα, παρέχουμε σε όλους διευκολύνσεις και παρατάσεις ως προς την πληρωμή των διδάκτρων τους σε συνεννόηση με τη Γραμματεία. Αυτό σημαίνει στην πράξη, ότι πέραν του ποσού της εγγραφής σας το υπολειπόμενο ποσό των διδάκτρων, δύναται να καταβληθεί σε μηνιαίες δόσεις που σας εξυπηρετούν μέχρι τη λήξη του Προγράμματός σας.

Παράλληλα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 83_84 κύκλο σπουδών από 28/05/2024 μέχρι και 26/08/2024 ισχύει έκπτωση 15% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 80 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

Δίδακτρα Προγραμμάτων
Διάρκεια (μήνες) 6
Δίδακτρα (σε δόσεις) 500 425 €
Αριθμός δόσεων 4
Ποσό δόσης 125 106 €
Δίδακτρα (εφάπαξ) 475 404 €
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση 15% 20% 25% 30%
Δίδακτρα 425 361 € 400 340 € 375 319 € 350 298 €
Δόση 106 90 € 100 85 € 94 80 € 88 75 €
Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α., στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Αναφορικά με τους όρους χορήγησης εκπτώσεων και την εταιρική εκπτωτική πολιτική δείτε περισσότερα εδώ.

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Στοιχεία Ακαδημαϊκού Υπευθύνου

Μιχαλακέλης Χρήστος
Μιχαλακελης Χρηστος
Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Συντελεστές Προγράμματος

Στοιχεία Συντελεστών του Προγράμματος

Στελλάτος Ευάγγελος
Στελλατος Ευαγγελος
Υποψήφιος Διδάκτωρ Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, MSc στα Πληροφοριακά συστήματα, Εκπαιδευτικός
certificates decoration

Πιστοποιητικά Προγράμματος

Δείτε δείγμα του χορηγούμενου Πιστοποιητικού

Πότε λήγει το Early Entry;

Απομένουν 63 μέρες για τη λήξη του Early Entry