Ειδική έκπτωση σε στελέχη ΓΕΕΘΑ

για την παρακολούθηση επιμορφωτικών προγραμμάτων
από το E-Learning του ΕΚΠΑ

Το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παρέχει σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ειδική έκπτωση (30%) στα δίδακτρα e-learning προγραμμάτων για στελέχη και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

Στόχος της ενέργειας είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων και η περαιτέρω κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού του ΓΕΕΘΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από ένα εύρος 550 εξ αποστάσεως προγραμμάτων επιμόρφωσης αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Προκειμένου να γίνει χρήση της ειδικής έκπτωσης και να υποβάλλετε την αίτησή σας στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδρομή:

Βήμα 1: Επιλέγετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει μέσω της σελίδας https://elearningekpa.gr/course-schedule όπου υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα προγράμματα. Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε μόνο για τα προγράμματα που ανήκουν στην κατεύθυνση Security Sciences (Επιστήμες Ασφαλείας) επισκεφθείτε τη σελίδα https://elearningekpa.gr/categories/security-sciences-epistimes-asfaleias.

Βήμα 2: Πατήστε το κουμπί "Κάνε Αίτηση"

Βήμα 3: Στην "Επιλογή Εκπαιδευτικού Προγράμματος" επιλέξτε από το drop down menu τον τίτλο του προγράμματος

Βήμα 4: Συμπληρώστε όλα τα πεδία της αίτησης

Βήμα 5: Στο πεδίο "Πηγή Ενημέρωσης" επιλέξτε από το drop down menu την επιλογή "ΓΕΕΘΑ"

Για να δείτε την ανακοίνωση σχετικά με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΓΕΕΘΑ και ΕΚΠΑ, πατήστε εδώ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Προγράμματος Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ μέσω email: elearn-secretariat@elearningekpa.gr ή μέσω τηλεφώνου: 2103689354.

Σχετικοί Σύνδεσμοι