Οργανωτικές Δεξιότητες Νεο

Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Έναρξη Μαθημάτων 21/10/2024

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
11/10/2024
Εναρξη Μαθηματων:
21/10/2024
Διαρκεια:
1 Μήνες (47 ώρες)

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
11/10/2024
Εναρξη Μαθηματων:
21/10/2024
Διαρκεια:
1 Μήνες (47 ώρες)
Έναρξη Μαθημάτων
21/10/2024

Εισαγωγή

Το πρόγραμμα επιχειρεί να αναδείξει τη συμβολή των μεταφερόμενων δεξιοτήτων στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Πρόκειται για δεξιότητες οι οποίες μπορούν να μεταφέρονται από το ένα επάγγελμα στο άλλο ή από έναν οργανισμό, κλάδο, θέση στην ιεραρχία ή εργασιακό χώρο στον άλλο. Οι μεταφερόμενες δεξιότητες καλύπτουν μια ευρύτερη γκάμα δεξιοτήτων, όπου περιλαμβάνουν και τις οριζόντιες δεξιότητες (soft skills) και είναι χρήσιμες σε διάφορες πτυχές της εργασίας και της ζωής.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εισαγωγή των εκπαιδευόμενων στις έννοιες των ήπιων και μεταφερόμενων δεξιοτήτων με έμφαση στις οργανωτικές δεξιότητες - δεξιότητες οι οποίες βοηθούν το άτομο να θέτει στόχους, να ιεραρχεί τον χρόνο και τις προτεραιότητές του, αλλά και να διαχειρίζεται τις διαθέσιμες πληροφορίες με κριτική σκέψη ώστε να διακριθεί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες/ουσες θα εξοικειωθούν με την οργάνωση των πληροφοριών όχι ως δεδομένων προς καταχώριση, αλλά ως στοιχείων που μπορούν να διαχειριστούν προκειμένου να διευρύνουν και να ασκήσουν την κριτική τους σκέψη. Επιπρόσθετα, θα παρουσιαστούν διαφορετικές κατηγορίες στόχων, με σχετική επισήμανση των σημείων που βοηθούν στην αποτελεσματική στοχοθεσία και ανάλυση των βημάτων που συνιστούν τη διαδικασία της στοχοθεσίας.
Το πρόγραμμα επιδιώκει να αναδείξει τη σπουδαιότητα της συνεργασίας για την αποτελεσματική λειτουργία των ομάδων στον εργασιακό χώρο, τη σημασία της διαχείρισης χρόνου καθώς και τεχνικές για την επίτευξή της. 
Παράλληλα, μέσα από παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων, οι συμμετέχοντες/ουσες θα αναπτύξουν τις ικανότητές τους για τη δημιουργία ενός πλάνου εργασιών. Πιο συγκεκριμένα, θα αντιληφθούν την αξία του καθορισμού των στόχων και των αποτελεσμάτων, τον καθορισμό των ευθυνών της ομάδας και τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι/ες θα έχουν εφοδιαστεί με γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις οργανωτικές τους ικανότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της παραγωγικότητάς τους σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων.
 

Μαθήματα Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

  • Μελέτη των Βασικών Δεξιοτήτων
  • Μεταφερόμενες Δεξιότητες στην Αγορά Εργασίας
  • Οργάνωση Πληροφοριών
  • Στοχοθεσία
  • Συνεργασία και Ομάδες
  • Τεχνικές για τη διαχείριση χρόνου και την ιεράρχηση προτεραιοτήτων
  • Δημιουργία ενός πλάνου εργασιών

Κόστος Προγράμματος

Εκπτώσεις έως 40% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων. Δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Προεγγραφή με 80€ για αιτήσεις έως 26/08/2024 και 15% έκπτωση σε όλους λόγω early entry.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία λόγω της ενεργειακής κρίσης και του περιορισμού στο διαθέσιμο εισόδημα, παρέχουμε σε όλους διευκολύνσεις και παρατάσεις ως προς την πληρωμή των διδάκτρων τους σε συνεννόηση με τη Γραμματεία. Αυτό σημαίνει στην πράξη, ότι πέραν του ποσού της εγγραφής σας το υπολειπόμενο ποσό των διδάκτρων, δύναται να καταβληθεί σε μηνιαίες δόσεις που σας εξυπηρετούν μέχρι τη λήξη του Προγράμματός σας.

Παράλληλα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 83_84 κύκλο σπουδών από 28/05/2024 μέχρι και 26/08/2024 ισχύει έκπτωση 15% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 80 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

Δίδακτρα Προγραμμάτων
Διάρκεια (μήνες) 1
Δίδακτρα (σε δόσεις) 200 170 €
Αριθμός δόσεων 2
Ποσό δόσης 100 85 €
Δίδακτρα (εφάπαξ) 190 162 €
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση 15% 20% 25% 30%
Δίδακτρα 170 145 € 160 136 € 150 128 € 140 119 €
Δόση 85 72 € 80 68 € 75 64 € 70 60 €
Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α., στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Αναφορικά με τους όρους χορήγησης εκπτώσεων και την εταιρική εκπτωτική πολιτική δείτε περισσότερα εδώ.

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Στοιχεία Ακαδημαϊκού Υπευθύνου

Πετράκης Παναγιώτης
Πετρακης Παναγιωτης
Ομότιμος Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
certificates decoration

Πιστοποιητικά Προγράμματος

Δείτε δείγμα του χορηγούμενου Πιστοποιητικού

Πότε λήγει το Early Entry;

Απομένουν 37 μέρες για τη λήξη του Early Entry