Δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα από το E-Learning του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Μουσείο Ιστορίας του ΕΚΠΑ με αφορμή τα 180 χρόνια λειτουργίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 180 χρόνων από τη δημιουργία του Πανεπιστημίου μας, το E-Learning του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Μουσείο Ιστορίας του ΕΚΠΑ  σχεδίασαν και προσφέρουν δωρεάν το 2μηνο e-learning επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Μουσειακές Αφηγήσεις. Μελέτη περίπτωσης: Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών».

Η συνεργασία του E-Learning και του Μουσείου Ιστορίας του ΕΚΠΑ έγκειται στην ανάπτυξη ενός e-learning προγράμματος σχετικά με τη Μουσειακή Εκπαίδευση-Τεχνικές Αφήγησης, στο οποίο θα έχουν δωρεάν πρόσβαση όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν πάνω σε αυτό τον τομέα. Το πρόγραμμα διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας https://elearningekpa.gr/180-xronia και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν συμμετοχή από 27/11/2017 μέχρι και 3/12/2017.

Το πρόγραμμα αποτελείται από πέντε διδακτικές ενότητες που περιλαμβάνουν κείμενα και μαγνητοσκοπημένες παρουσιάσεις. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 11/12/2017 και η παρακολούθησή τους οδηγεί σε Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Αναλυτικότερες οδηγίες για το πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε εδώ.