Early Entry

E-Commerce Logistics

Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Έναρξη Μαθημάτων 23/9/2024
Early Entry

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
15/9/2024
Εναρξη Μαθηματων:
23/9/2024
Διαρκεια:
2 Μήνες (40 ώρες)

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
15/9/2024
Εναρξη Μαθηματων:
23/9/2024
Διαρκεια:
2 Μήνες (40 ώρες)
Έναρξη Μαθημάτων
23/9/2024

Εισαγωγή

Σκοπός του προγράμματος "Ε-Commerce Logistics" είναι η κατάρτιση των εκπαιδευόμενων σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των Logistics σε περιβάλλον ηλεκτρονικού εμπορίου (E-Commerce Logistics). Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην αποθήκευση, όπως για παράδειγμα στη χωροταξική και λειτουργική οργάνωση, καθώς και στις τεχνολογίες και τα πληροφοριακά συστήματα που εφαρμόζονται για την υποστήριξη της αποθηκευτικής λειτουργίας. Εκτενής αναφορά γίνεται, επίσης, στη διανομή προϊόντων από επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως είναι τα συστήματα αυτόματης δρομολόγησης, με έμφαση σε time slotting, fleet management systems, πλατφόρμες ενορχήστρωσης του τελευταίου μιλίου, μοντέλα πολυκαναλικής παράδοσης και έξυπνα συστήματα διανομής. Ταυτόχρονα, εξετάζονται δείκτες λειτουργικής απόδοσης των Logistics σε περιβάλλον ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιδιώκεται η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με σύγχρονα εργαλεία και εφαρμογές ΤΠΕ στα Logistics, όπως είναι οι αυτοματισμοί, τα συστήματα ρομποτικής, οι τεχνολογίες συλλογής παραγγελιών και έξυπνα συστήματα, μέσω παραδειγμάτων και μελετών περίπτωσης σε σύγχρονες επιχειρησιακές εφαρμογές στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με έμφαση σε στελέχη και νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε νέες πρωτοποριακές λύσεις, μεθόδους και πρακτικές logistics στο σύνθετο περιβάλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce logistics) και την εξυπηρέτηση παραγγελιών ηλεκτρονικών καταστημάτων είτε ενδοεταιρικά (in-house) είτε μέσω παρόχου υπηρεσιών logistics προς τρίτους (3PL).

Μαθήματα Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  • Το Ελληνικό Οικοσύστημα των e-Commerce Logistics
  • Χωροταξική Οργάνωση Αποθηκευτικού Χώρου
  • Λειτουργική Οργάνωση Αποθηκευτικού Χώρου
  • Πληροφοριακά Συστήματα και Αυτοματισμοί Αποθηκευτικών Χώρων
  • Ενορχήστρωση Τελευταίου Μιλίου και Αντίστροφη Εφοδιαστική
  • Πολυκαναλική Παράδοση και Έξυπνα Συστήματα Διανομής
  • Βασικοί Δείκτες Απόδοσης e-Commerce Logistics

Κόστος Προγράμματος

Εκπτώσεις έως 40% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων. Δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Προεγγραφή με 80€ για αιτήσεις έως 26/08/2024 και 15% έκπτωση σε όλους λόγω early entry.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία λόγω της ενεργειακής κρίσης και του περιορισμού στο διαθέσιμο εισόδημα, παρέχουμε σε όλους διευκολύνσεις και παρατάσεις ως προς την πληρωμή των διδάκτρων τους σε συνεννόηση με τη Γραμματεία. Αυτό σημαίνει στην πράξη, ότι πέραν του ποσού της εγγραφής σας το υπολειπόμενο ποσό των διδάκτρων, δύναται να καταβληθεί σε μηνιαίες δόσεις που σας εξυπηρετούν μέχρι τη λήξη του Προγράμματός σας.

Παράλληλα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 83_84 κύκλο σπουδών από 28/05/2024 μέχρι και 26/08/2024 ισχύει έκπτωση 15% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 80 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

Δίδακτρα Προγραμμάτων
Διάρκεια (μήνες) 2
Δίδακτρα (σε δόσεις) 320 272 €
Αριθμός δόσεων 2
Ποσό δόσης 160 136 €
Δίδακτρα (εφάπαξ) 305 259 €
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση 15% 20% 25% 30%
Δίδακτρα 272 231 € 256 218 € 240 204 € 224 190 €
Δόση 136 116 € 128 109 € 120 102 € 112 95 €
Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α., στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Αναφορικά με τους όρους χορήγησης εκπτώσεων και την εταιρική εκπτωτική πολιτική δείτε περισσότερα εδώ.

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Στοιχεία Ακαδημαϊκού Υπευθύνου

Μαντάς Μιχαήλ
Μαντας Μιχαηλ
Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με γνωστικό αντικείμενο: Εφοδιαστική Αλυσίδα – Μεταφορές, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Συντελεστές Προγράμματος

Στοιχεία Συντελεστών του Προγράμματος

Ελληνική Εταιρεία Logistics
Ελληνικη Εταιρεια Logistics
Επιστημονικό, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, Πρόεδρος ΔΣ: Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης
certificates decoration

Πιστοποιητικά Προγράμματος

Δείτε δείγμα του χορηγούμενου Πιστοποιητικού

Πότε λήγει το Early Entry;

Απομένουν 63 μέρες για τη λήξη του Early Entry