Supply Chain Manager - Operational Level Νεο

Κατεύθυνση: Logistics

Με Δυνατότητα Πιστοποίησης απο το European Logistics Association (ELA)

Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Έναρξη Μαθημάτων 8/11/2021

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
31/10/2021
Εναρξη Μαθηματων:
8/11/2021
Διαρκεια:
4 Μήνες (90 ώρες)
Πιστωτικες Μοναδες ECVET:
3.6

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
31/10/2021
Εναρξη Μαθηματων:
8/11/2021
Διαρκεια:
4 Μήνες (90 ώρες)
Πιστωτικες Μοναδες ECVET:
3.6
Έναρξη Μαθημάτων
8/11/2021

Εισαγωγή

Σκοπός του προγράμματος «Supply Chain Manager – Operational Level» είναι η παροχή στους εκπαιδευόμενους συμπυκνωμένων γνώσεων πάνω στις αρχές, τις διαδικασίες, τις τεχνολογίες και τις πρακτικές που εφαρμόζονται σε μια εφοδιαστική αλυσίδα, που χρειάζεται να κατέχει ένας εργαζόμενος σε θέσεις εισαγωγικές, στελέχους πρώτης γραμμής, συντονιστή έως και το επίπεδο του προϊσταμένου. 
Μέσα από το πρόγραμμα αυτό οι εκπαιδευόμενοι πρόκειται να αποκομίσουν γνώσεις και να καλλιεργήσουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου περιβάλλοντος εργασίας της εφοδιαστικής αλυσίδας σε διεθνές επίπεδο. Έμφαση θα δοθεί στην ενίσχυση των ήπιων δεξιοτήτων που πρέπει να διαθέτουν, για να εκτελούν αποτελεσματικά το ρόλο τους συνεργαζόμενοι τόσο με συναδέλφους από άλλα τμήματα της εταιρείας όσο και με εξωτερικούς συνεργάτες και προμηθευτές.
Το πρόγραμμα βασίζεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα ELAQF, σύμφωνα με τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, ενώ μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις εξετάσεις Πιστοποίησης για τον τίτλο: European Junior Logistician EJLog από το European Logistics Association (ELA), που διεξάγονται από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ΙLME), www.ilme.gr.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ΤΕΙ της ημεδαπής  και της αλλοδαπής και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας (στελέχη εφοδιαστικής αλυσίδας, Logistics, μεταφορών, προμηθειών, αποθήκης, δρομολόγησης, προγραμματισμού ζήτησης, εξυπηρέτησης πελατών κλπ), συμβούλους επιχειρήσεων καθώς και σε εργαζόμενους στην εφοδιαστική αλυσίδα σε entry θέσεις της ιεραρχίας μέχρι βαθμού προϊσταμένου – συντονιστή.
 

Μαθήματα Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

 • Τα Logistics στην Ελλάδα και τον Κόσμο
 • Βασικές Επιχειρηματικές Γνώσεις
 • Βασικές Οικονομικές Γνώσεις
 • Βασικές Διοικητικές Δεξιότητες
 • Βασικές Έννοιες Διαχείρισης Διεργασιών
 • Περιγραφή Εργαλείων Διαχείρισης Έργων
 • Βασικές Έννοιες Διαχείρισης Αλλαγών
 • Συστήματα Αποθήκευσης
 • Διαδικασίες Αποθήκης
 • Υπηρεσίες Μεταφοράς - Operational level
 • Οργάνωση των Μεταφορών - Operational Level
 • Σχεδιασμός της Ζήτησης - Operational Level
 • Σχεδιασμός της Παραγωγής και Διανομής - Operational Level
 • Διαχείριση Προμηθευτών - Operational Level
 • Διαδικασίες Προμηθειών - Operational Level
 • Πολιτικές και Διαδικασίες Εξυπηρέτησης Πελατών - Operational Level
 • Οργανωτικά Θέματα Εξυπηρέτησης Πελατών - Operational Level
 • Επαγγελματικές Προοπτικές και Μονοπάτια Καριέρας στα Logistics

Κόστος Προγράμματος

Εκπτώσεις έως 30% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων. Δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία από την πανδημία του Κορονοϊού Covid-19, ενημερώνουμε όλους τους συμπολίτες μας εργαζομένους (αυτοαπασχολούμενους ή μη) που η εργασία τους πλήττεται αυτό το διάστημα, ότι θα έχουν διευκολύνσεις και παρατάσεις ως προς την πληρωμή των διδάκτρων τους σε συνεννόηση με τη Γραμματεία. Αυτό σημαίνει στην πράξη, οτι πέραν του ποσού της εγγραφής σας το υπολειπόμενο ποσό των διδάκτρων, για το διάστημα που εκτιμά ο ΠΟΥ ότι θα διαρκέσει αυτή η περίοδος, δύναται να καταβληθεί σε μηνιαίες δόσεις που σας εξυπηρετούν μέχρι τη λήξη του Προγράμματός σας.

Παράλληλα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Ειδική έκπτωση 20% εφαρμόζεται για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία Covid -19 σε συμπολίτες μας που η εργασία τους αποδεδειγμένα πλήττεται λόγω της πανδημίας. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 69ο κύκλο σπουδών από 1/6/2021 μέχρι και 30/8/2021 ισχύει έκπτωση 15% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 80 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

Δείτε τις τιμές με το Early Entry:

Δίδακτρα Προγραμμάτων
Διάρκεια (μήνες) 4
Δίδακτρα (σε δόσεις) 500 € 425 €
Αριθμός δόσεων 3
Ποσό δόσης 167 € 142 €
Δίδακτρα (εφάπαξ) 475 € 404 €
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση 15% 20% 25% 30%
Δίδακτρα 425 € 361 € 400 € 340 € 375 € 319 € 350 € 298 €
Δόση 142 € 121 € 134 € 114 € 125 € 106 € 117 € 99 €
Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α., στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Αναφορικά με τους όρους χορήγησης εκπτώσεων και την εταιρική εκπτωτική πολιτική δείτε περισσότερα εδώ.

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Στοιχεία Ακαδημαϊκού Υπευθύνου

Μαντάς Μιχαήλ
Μαντας Μιχαηλ
Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με γνωστικό αντικείμενο: Εφοδιαστική Αλυσίδα – Μεταφορές, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Συντελεστές Προγράμματος

Στοιχεία Συντελεστών του Προγράμματος

projectyou
projectyou
Συμβουλευτική Οργανωτική Μον. ΕΠΕ, εγκεκριμένος εκπαιδευτικός φορέας από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδας (ΙLME), μέλος του European Logistics Association (ELA).
certificates decoration

Πιστοποιητικά Προγράμματος

Δείτε δείγμα του χορηγούμενου Πιστοποιητικού

Πότε μπορώ να ξεκινήσω;

Απομένουν 7 μέρες για την υποβολή της αίτησης σου