Warehouse Management & Operations

Κατεύθυνση: Logistics

Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Έναρξη Μαθημάτων 13/2/2023

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
3/2/2023
Εναρξη Μαθηματων:
13/2/2023
Διαρκεια:
2 Μήνες (40 ώρες)

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
3/2/2023
Εναρξη Μαθηματων:
13/2/2023
Διαρκεια:
2 Μήνες (40 ώρες)
Έναρξη Μαθημάτων
13/2/2023

Εισαγωγή

Σκοπός του προγράμματος «Warehouse Management & Operations» είναι η κατάρτιση των εκπαιδευόμενων σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων της μορφής είτε ιδιόκτητης αποθήκης είτε contract logistics (3PL).
Έμφαση κυρίως δίνεται στη χωροταξική, λειτουργική και μηχανογραφική οργάνωση των αποθηκευτικών χώρων. Επιπλέον, αναλύεται ο ρόλος και οι εφαρμογές των Τεχνολογιών της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στη διαχείριση και λειτουργία των αποθηκευτικών χώρων με έμφαση σε τεχνολογίες, Πληροφοριακά Συστήματα, καθώς και αυτοματισμούς για τη συλλογή παραγγελιών (order picking), την ενδοδιακίνηση υλικών (material handling), καθώς και την παρακολούθηση και αναπλήρωση του αποθέματος. Στο πλαίσιο του προγράμματος επιδιώκεται και η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους κοστολόγησης, π.χ. Activity-Based Costing (ABC), με την εξάσκησή τους πάνω σε πραγματικά προβλήματα/ασκήσεις και μελέτες περίπτωσης σε σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους. Τέλος, το πρόγραμμα συμπληρώνεται από την παρουσίαση των σύγχρονων τάσεων, καινοτόμων πρακτικών και μελλοντικών προκλήσεων, που συνοδεύονται από αντίστοιχα παραδείγματα και μελέτες περίπτωσης, σε θέματα οργάνωσης και εκτέλεσης αποθηκευτικού έργου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναπτύξουν σχετικές δεξιότητες στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης αποθηκευτικών χώρων και των logistics, προκειμένου να στελεχώσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς σε σύγχρονες επαγγελματικές θέσεις όπως: Warehouse Manager/Coordinator/Officer, Warehouse Supervisor/Inventory Control Supervisor, Warehouse Facilities Management Officer, Warehouse Assistant, Warehouse Storekeeper/Inventory Coordinator/Logistics Coordinator, Material Handling Equipment Operator/Forklift Operator κτλ.
 

Μαθήματα Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

  • Εισαγωγή και Βασικές Έννοιες
  • Χωροταξική Οργάνωση Αποθηκευτικού Χώρου
  • Λειτουργική Οργάνωση Αποθηκευτικού Χώρου
  • Μηχανογραφική Οργάνωση Αποθηκευτικού Χώρου
  • Συστήματα, Εξοπλισμός και Αυτοματισμοί Αποθήκευσης
  • Συστήματα, Εξοπλισμός και Αυτοματισμοί για τη Συλλογή Παραγγελιών και την Ενδοδιακίνηση
  • Activity-Based Costing (ABC) σε Αποθηκευτικούς Χώρους
  • Μελέτες Περίπτωσης και Σύγχρονες Τάσεις στην Οργάνωση και Εκτέλεση Αποθηκευτικού Έργου

Κόστος Προγράμματος

Εκπτώσεις έως 40% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία λόγω της ενεργειακής κρίσης και του περιορισμού στο διαθέσιμο εισόδημα, παρέχουμε σε όλους ειδική έκπτωση 15% στα δίδακτρα για αιτήσεις από 8/1/23 έως και 3/2/23 & προεγγραφή με 80€. Η εν λόγω έκπτωση εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον, έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Παράλληλα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), Άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών (20%), κ.ά. Ειδική έκπτωση 20% εφαρμόζεται για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία Covid -19 σε συμπολίτες μας που η εργασία τους αποδεδειγμένα πλήττεται λόγω της πανδημίας. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 76ο κύκλο σπουδών από 31/10/2022 μέχρι και 7/12/2022 ισχύει έκπτωση 15% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 80 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

Δείτε τις τιμές με την Ειδική Έκπτωση 15%:

Δίδακτρα Προγραμμάτων
Διάρκεια (μήνες) 2
Δίδακτρα (σε δόσεις) 320 € 272 €
Αριθμός δόσεων 2
Ποσό δόσης 160 € 136 €
Δίδακτρα (εφάπαξ) 305 € 259 €
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση 15% 20% 25% 30%
Δίδακτρα 272 € 231 € 256 € 218 € 240 € 204 € 224 € 190 €
Δόση 136 € 116 € 128 € 109 € 120 € 102 € 112 € 95 €
Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α., στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Αναφορικά με τους όρους χορήγησης εκπτώσεων και την εταιρική εκπτωτική πολιτική δείτε περισσότερα εδώ.

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Στοιχεία Ακαδημαϊκού Υπευθύνου

Μαντάς Μιχαήλ
Μαντας Μιχαηλ
Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με γνωστικό αντικείμενο: Εφοδιαστική Αλυσίδα – Μεταφορές, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Συντελεστές Προγράμματος

Στοιχεία Συντελεστών του Προγράμματος

Ελληνική Εταιρεία Logistics
Ελληνικη Εταιρεια Logistics
Επιστημονικό, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, Πρόεδρος ΔΣ: Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης
certificates decoration

Πιστοποιητικά Προγράμματος

Δείτε δείγμα του χορηγούμενου Πιστοποιητικού

Πότε μπορώ να ξεκινήσω;

Απομένουν 6 μέρες για την υποβολή της αίτησης σου