Early Entry

Επαγγελματική Μαγειρική & Σύγχρονη Κουζίνα

Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Έναρξη Μαθημάτων 29/10/2019
Early Entry

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
18/10/2019
Εναρξη Μαθηματων:
29/10/2019
Διαρκεια:
3 Μήνες (65 ώρες)
Πιστωτικες Μοναδες ECVET:
5,42

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
18/10/2019
Εναρξη Μαθηματων:
29/10/2019
Διαρκεια:
3 Μήνες (65 ώρες)
Πιστωτικες Μοναδες ECVET:
5,42
Έναρξη Μαθημάτων
29/10/2019

Εισαγωγή

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην κατάκτηση σε βάθος γνώσης για τη σύγχρονη κουζίνα και την υψηλή γαστρονομία. Θεωρητικές διαλέξεις και πρακτικά εργαστήρια σχετικά με την επαγγελματική μαγειρική, τη σύγχρονη κουζίνα και την υψηλή γαστρονομία διαμορφώνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Στα θεωρητικά μαθήματα τίθενται οι βάσεις της επαγγελματικής μαγειρικής. Παράλληλα, οι εκπαιδευόμενοι θα παρακολουθήσουν πρακτικές εφαρμογές εκμάθησης σύγχρονων τεχνικών με τον διακεκριμένο chef Σταμάτη Τσίλια. Οι συγκεκριμένες διαλέξεις έχουν ευρεία θεματολογία που καλύπτουν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος.

Μαθήματα Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

  • Τα Σκεύη και ο Εξοπλισμός της Κουζίνας
  • Κοπές Λαχανικών
  • Κοπές - Τεμαχισμός Κρεάτων, Πουλερικών και Ψαριών
  • Μέθοδοι Μαγειρέματος
  • Βασικές Σάλτσες / Φον και Σούπες
  • Οι Εθνικές Κουζίνες ως Πόλος Έλξης Γαστροτουριστών
  • Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρικής
  • Μαγειρική σε Sous Vide
  • Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρέματος Κρέατος
  • Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρέματος Ψαριού
  • H Δημιουργία ενός Εστιατορίου Fine Dining
  • To Service σε ένα Εστιατόριο Fine Dining
  • Σύγχρονες Παρασκευές Fine Dining

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Στοιχεία Ακαδημαϊκού Υπευθύνου

Μπόσκου Γεώργιος
Μποσκου Γεωργιος
Επίκουρος Καθηγητής Οργάνωσης και Διαχείρισης Μονάδων Διατροφής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Πιστοποιητικά Προγράμματος

Δείτε δείγμα του χορηγούμενου Πιστοποιητικού

Πότε λήγει το Early Entry;

Απομένουν 75 μέρες για τη λήξη του Early Entry

Κόστος Προγράμματος

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 58ο κύκλο σπουδών από 4/6/2019 μέχρι και 2/9/2019 δείτε εδώ πώς διαμορφώνονται τα δίδακτρα με έκπτωση 15% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 100 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Δίδακτρα Προγραμμάτων
Διάρκεια (μήνες) 3
Δίδακτρα (σε δόσεις) 550 468 €
Αριθμός δόσεων 3
Ποσό δόσης 183 156 €
Δίδακτρα (εφάπαξ) 520 442 €
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση 10% 15% 20% 25% 30%
Δίδακτρα 495 421 € 468 398 € 440 374 € 413 351 € 385 327 €
Δόση 165 140 € 156 133 € 146 124 € 137 116 € 128 109 €
Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α., στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Αναφορικά με τους όρους χορήγησης εκπτώσεων και την εταιρική εκτπωτική πολιτική δείτε περισσότερα εδώ.

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα