Event Planning, Marketing and Management

Κατεύθυνση: Marketing και Πωλήσεις

Απονέμεται Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης

Έναρξη Μαθημάτων 23/10/2023

Το έχουν παρακολουθήσει: 900+ εκπαιδευόμενοι

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
13/10/2023
Εναρξη Μαθηματων:
23/10/2023
Διαρκεια:
5 Μήνες (125 ώρες)

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
13/10/2023
Εναρξη Μαθηματων:
23/10/2023
Διαρκεια:
5 Μήνες (125 ώρες)
Έναρξη Μαθημάτων
23/10/2023

Βίντεο Προγράμματος

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο για το Πρόγραμμα

Εισαγωγή

Το Εvent Planning & Management  είναι ένας ανερχόμενος κλάδος και αποτελεί έναν πολυσύνθετο και υψηλών προδιαγραφών τομέα. Ένας Υπεύθυνος Εκδηλώσεων σχεδιάζει, οργανώνει και επιβλέπει μια εκδήλωση από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίησή της. Πρόκειται για μια απαιτητική θέση με πολλές ευθύνες και εκτέλεση πολλαπλών ταυτόχρονων εργασιών που προϋποθέτουν ηγετικές δεξιότητες, ευελιξία και σωστή διαχείριση χρόνου.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και τις θεωρητικές γνώσεις, ώστε να οργανώνουν, να υλοποιούν και να ελέγχουν την παραγωγική διαδικασία σε μια εταιρική εκδήλωση, σεμινάριο, συνέδριο ή γάμο. Θα γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται παράπονα πελατών, καλεσμένων και συνέδρων, καθώς και κρίσεις ή αλλαγές κατά την οργάνωση και υλοποίηση μιας εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευθούν στο event planning & management, ώστε να επεκτείνουν τις γνώσεις τους για την επαγγελματική τους ανάπτυξη, σε ανθρώπους που διαχειρίζονται εκδηλώσεις κατά καιρούς ή συστηματικά, σε απόφοιτους τουριστικών σχολών ή σχολών management και σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων που αναζητούν εξειδίκευση και επιδιώκουν την απόκτηση κρίσιμων δεξιοτήτων, καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων που εργάζονται σε τμήματα μάρκετινγκ & δημοσίων σχέσεων.

 

Συγγραφείς και συντελεστές του προγράμματος: Χαρά Γιάννου και Οδυσσέας Κόλλιας


Η κα Γιάννου έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Event & Wedding Planner διοργανώνοντας εκδηλώσεις και γάμους υψηλών προδιαγραφών. Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της καριέρας της εργάστηκε στο Λονδίνο ως Event Manager για την εταιρεία Benugo Events στο Μουσείο Victoria and Albert κάνοντας ταυτόχρονα την εκπαίδευση της σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εταιρείες διοργάνωσης events του Λονδίνου, την   Admirable Crichton. Διαθέτει εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της εστίασης ως Hospitality Manager σε Luxury Boutique Hotels στην Σαντορίνη αλλά και σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως το Costa Navarino στην Μεσσηνία.  Είναι κάτοχος 2 πτυχίων, BA (Honors) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το  ICBS Thessaloniki Business School (affiliated with Kingston University) και Foundation Degree στο Hospitality Management   στο Westminster Kingsway College of London. 

Ο κ. Κόλλιας είναι Οικονομολόγος, Συγγραφέας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Μέντορας. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και κατέχει Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από την British Association for Commercial and Industrial Education (BACIE) και από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.). Έχει διατελέσει στέλεχος στο Τμήμα Μάρκετινγκ του Ο.Τ.Ε., καθώς επίσης και σε άλλες επιχειρήσεις. Διδάσκει σε πτυχιακά, μεταπτυχιακά και επιχειρησιακά προγράμματα από το 1991 Έχει συνεργασθεί με εταιρίες επιχειρησιακών προγραμμάτων και φορείς της Δια Βίου Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Διδάσκει «Πωλήσεις», «Μάρκετινγκ» και «Εξυπηρέτηση Πελατών» σε εταιρίες του Ιδιωτικού Τομέα.  Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην Γ.Σ.Ε.Ε, εθελοντής Μέντορας στο πρόγραμμα Early Warning Europe – COSME  και συγγραφέας των βιβλίων: Αλφαβητάριο Υπηρεσιών, Μύθοι του Αισώπου και επιχειρείν, Γιορτή στο επιχειρείν και Καθημερινό Μάρκετινγκ.

 

Μαθήματα Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

 • Ο Ρόλος της Διαχείρισης των Ανθρώπινων Πόρων στην Επιχείρηση
 • Οργανωσιακή Συμπεριφορά
 • Μέθοδοι και Στρατηγικές της Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων
 • Απασχόληση και Πρακτικές στους Ανθρώπινους Πόρους
 • Μάρκετινγκ Υπηρεσιών
 • Ποιότητα Παροχής Υπηρεσιών
 • Επαφή με τον Πελάτη
 • Διαχείριση Παραπόνων
 • Εvent Μanager VS Εvent Planner- Ποια η Διαφορά και Ποιες οι Αρμοδιότητες
 • Προσόντα και Δεξιότητες ενός Υπεύθυνου Εκδηλώσεων και Εργαλεία για την Διεξαγωγή μιας Εκδήλωσης
 • Είδη Εκδηλώσεων και τα Βασικά Βήματα μιας Εκδήλωσης
 • Πως να Αποφύγουμε Σημαντικά Λάθη κατά τη Διοργάνωση μιας Εκδήλωσης και Πόσο Σημαντική είναι η Εκπαίδευση Προσωπικού
 • Ανάπτυξη Διαπραγματευτικής Ικανότητας
 • Η Αποτελεσματική Διαχείριση Μιας Κρίσης
 • Λήψη Αποφάσεων και Διοίκηση
 • Ικανότητες Παρουσίασης
 • Πειθώ και Επιρροή
 • Δεξιότητες και Τεχνικές για Αποτελεσματική Διαπροσωπική Επικοινωνία στον Εργασιακό Χώρο
 • Κριτική και Δημιουργική Σκέψη
 • Διοργάνωση Μeetings & Σεμιναρίων
 • Διοργάνωση Συνεδρίου – Μέρος Α
 • Διοργάνωση Συνεδρίου – Μέρος Β
 • Διοργάνωση Συνεδρίου – Μέρος Γ
 • Διοργάνωση Εταιρικής Εκδήλωσης
 • Διοργάνωση Γάμου

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Στοιχεία Ακαδημαϊκού Υπευθύνου

Σαμαντά Ειρήνη
Σαμαντα Ειρηνη
Καθηγήτρια Μάρκετινγκ, Διευθύντρια Ερευνητικού Εργαστηρίου "Μάρκετινγκ & Έρευνα Αγοράς", Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
certificates decoration

Πιστοποιητικά Προγράμματος

Δείτε δείγμα του χορηγούμενου Πιστοποιητικού

Πότε λήγει η Ειδική Έκπτωση;

Απομένουν 13 μέρες για τη λήξη της Ειδικής Έκπτωσης

Δείτε τι είπαν εκπαιδευόμενοι που παρακολούθησαν το 5μηνο εξ αποστάσεως πρόγραμμα "Event Planning, Marketing and Management"

 

Κόστος Προγράμματος

Εκπτώσεις έως 40% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων. Δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία λόγω της ενεργειακής κρίσης και του περιορισμού στο διαθέσιμο εισόδημα, παρέχουμε σε όλους ειδική έκπτωση 15% στα δίδακτρα για αιτήσεις από 29/8/23 έως και 13/10/23 & προεγγραφή με 80€. Η εν λόγω έκπτωση εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον, έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Παράλληλα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 78ο κύκλο σπουδών από 30/5/2023 μέχρι και 28/8/2023 ισχύει έκπτωση 15% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 80 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

Δίδακτρα Προγραμμάτων
Διάρκεια (μήνες) 5
Δίδακτρα (σε δόσεις) 470 400 €
Αριθμός δόσεων 3
Ποσό δόσης 157 133 €
Δίδακτρα (εφάπαξ) 445 378 €
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση 15% 20% 25% 30%
Δίδακτρα 400 340 € 376 320 € 353 300 € 329 280 €
Δόση 133 113 € 126 107 € 118 100 € 110 94 €
Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α., στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Αναφορικά με τους όρους χορήγησης εκπτώσεων και την εταιρική εκπτωτική πολιτική δείτε περισσότερα εδώ.

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα

Testimonials