Early Entry

Restaurant Management

Κατεύθυνση: Τουριστικά

Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Έναρξη Μαθημάτων 20/1/2020
Early Entry

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
12/1/2020
Εναρξη Μαθηματων:
20/1/2020
Διαρκεια:
4 Μήνες (105 ώρες)
Πιστωτικες Μοναδες ECVET:
8,75

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
12/1/2020
Εναρξη Μαθηματων:
20/1/2020
Διαρκεια:
4 Μήνες (105 ώρες)
Πιστωτικες Μοναδες ECVET:
8,75
Έναρξη Μαθημάτων
20/1/2020

Βίντεο Προγράμματος

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο για το Πρόγραμμα

Εισαγωγή

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Restaurant Management» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον επισιτιστικό κλάδο. Συγκεκριμένα, επιδιώκει να προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με τον κλάδο αυτόν, ώστε να διοικήσουν και να οργανώσουν αποτελεσματικά μία επισιτιστική επιχείρηση. Το πρόγραμμα επιχειρεί να καλύψει την ανάγκη για πολύπλευρες γνώσεις του επιχειρηματία ή του ατόμου που απασχολείται στον κλάδο αυτόν, καθώς η σύγχρονη εποχή διαμορφώνει αυξημένες απαιτήσεις στις σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες και στα παραγόμενα προϊόντα. Μεταξύ άλλων, αναλύονται η έννοια της επιχείρησης «Εστιατόριο», τα είδη και η σύνθεση των γευμάτων αλλά και των ποτών. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους τρόπους οργάνωσης του εστιατορίου από την πλευρά του χώρου, του εξοπλισμού και του προσωπικού αλλά και στις τεχνικές σερβιρίσματος. Έτσι, ο εκπαιδευόμενος αποκτά γνώσεις που αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών στο εστιατόριο, την υγιεινή των τροφίμων και των εγκαταστάσεων και την ασφάλεια.

Μαθήματα Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

  • Ανάλυση της Αγοράς
  • Εστιατόριο: Εννοιολογική - Νομοθετική Προσέγγιση - Ίδρυση
  • Γεύματα - Σύνθεση γευμάτων
  • Τα Ποτά στα Γεύματα: Νερά - Αναψυκτικά - Ροφήματα - Αλκοολούχα
  • Επιχειρηματικές Δυσκολίες και Επιχειρηματική Αποτυχία
  • Η Επιτυχημένη Επιχειρηματικότητα
  • Η Οργάνωση του Εστιατορίου
  • Μορφές και Τρόποι Σερβιρίσματος
  • Σερβίρισμα Φαγητών και Ποτών
Μάθημα 5 Βασικοί Κανόνες Συνδυασμού Φαγητού-Κρασιού και Επίδειξη Σέρβις
  • Διοίκηση Ολικής Ποιότητας-Μελέτη σε Εστιατόριο
  • Οικονομική ανάλυση
  • Τιμολόγηση
  • Η Εξυπηρέτηση του Πελάτη Βήμα-Βήμα
  • Λεπτομέρειες της Εξυπηρέτησης
  • Η Ποιότητα της Εξυπηρέτησης
Μάθημα 9 Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Διαχείριση προμηθειών - Παραγωγής - Πωλήσεων
  • Διαχείριση Μεγάλων Επιχειρήσεων Εστίασης - Συνεστιάσεις, Επίσημα Γεύματα, Μπουφές
  • Ο Τιμοκατάλογος
  • Υγιεινή των Τροφίμων και των Εγκαταστάσεων
  • Κίνδυνοι - Ατυχήματα: Πρόληψη και Αντιμετώπιση
  • Προώθηση της Επιχείρησης και Social Media-Μελέτη σε Εστιατόριο

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Στοιχεία Ακαδημαϊκού Υπευθύνου

Κατσώνη Βίκυ
Κατσωνη Βικυ
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Πιστοποιητικά Προγράμματος

Δείτε δείγμα του χορηγούμενου Πιστοποιητικού

Πότε λήγει το Early Entry;

Απομένουν 0 μέρες για τη λήξη του Early Entry

Κόστος Προγράμματος

Ισχύει ειδική εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 60ο κύκλο σπουδών από 4/11/2019 μέχρι και 11/12/2019 ισχύει έκπτωση 10% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 100 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Δίδακτρα Προγραμμάτων
Διάρκεια (μήνες) 4
Δίδακτρα (σε δόσεις) 600 540 €
Αριθμός δόσεων 3
Ποσό δόσης 200 180 €
Δίδακτρα (εφάπαξ) 570 513 €
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση 10% 15% 20% 25% 30%
Δίδακτρα 540 486 € 510 459 € 480 432 € 450 405 € 420 378 €
Δόση 180 162 € 170 153 € 160 144 € 150 135 € 140 126 €
Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α., στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Αναφορικά με τους όρους χορήγησης εκπτώσεων και την εταιρική εκπτωτική πολιτική δείτε περισσότερα εδώ.

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα