Early Entry

Το Επάγγελμα του Recruiter-Η Επιστήμη και η Τέχνη του Recruiting

Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης

Έναρξη Μαθημάτων 21/10/2024
Early Entry

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
11/10/2024
Εναρξη Μαθηματων:
21/10/2024
Διαρκεια:
3 Μήνες (50 ώρες)

Πληροφοριες Προγραμματος

Προθεσμια Υποβολης Αιτησεων:
11/10/2024
Εναρξη Μαθηματων:
21/10/2024
Διαρκεια:
3 Μήνες (50 ώρες)
Έναρξη Μαθημάτων
21/10/2024

Εισαγωγή

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το επάγγελμα του recruiter - Η επιστήμη και η τέχνη του recruiting» έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει και να ενισχύσει το νέο ή έμπειρο επαγγελματία recruiter με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει, να εφαρμόζει καθημερινά, ώστε να εξασφαλίζει τις κατάλληλες ικανότητες - δεξιότητες σε ανθρώπινο δυναμικό για την πλήρη ικανοποίηση της εργοδότριας επιχείρησης - πελάτη και, συγχρόνως, να ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές προσδοκίες και δυνατότητες του υποψηφίου συμμετέχοντας καταλυτικά στην ανάπτυξή του. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους πρόκειται να εργαστούν ή εργάζονται ως recruiters είτε ως στελέχη σε κάποια δυναμική μικρή ή μεγάλη καταξιωμένη εταιρεία συμβούλων, είτε σε εταιρεία-οργανισμό οποιουδήποτε κλάδου ως μέλος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από live streaming συνάντηση στη θεματική: Eπιλογή Προσωπικού - Η συνέντευξη πρόσληψης, με εισηγήτρια την κα. Ασημακοπούλου Βαρβάρα. Η Βαρβάρα Ασημακοπούλου, MBA, ACC, είναι πιστοποιημένη και διαπιστευμένη ICF Business and Executive Coach, HRM Expert, ιδρύτρια και Managing Partner της Human Resources Expertise και βραβευμένη μέντορας και συγγραφέας.
(Η σύγχρονη (real time) εξ αποστάσεως εκπαίδευση (live streaming) πραγματοποιείται μέσω ειδικά διαμορφωμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα με εισηγητή τα οποία καλούνται οι εκπαιδευόμενοι να παρακολουθήσουν από το χώρο τους, σε συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, χωρίς να είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία.
Το Live Streaming παρέχει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να έχουν στον υπολογιστή τους ήχο και εικόνα και να μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές, είτε φωνητικά είτε γραπτά)

Βίντεο Προγράμματος

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο για το Πρόγραμμα

Συγγραφείς και Εισηγητές

Βαρβάρα Ασημακοπούλου, MBA, ACC,  

Σύμβουλος  επιχειρήσεων Human Resources Management, Executive & Business Coach

Καινοτόμος και έμπειρη Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού σε όλες τις λειτουργίες του HR και ιδιαίτερα το recruiting και τα συστήματα ανάπτυξης και κινητοποίησης, + 20 χρόνια στην υπηρεσία των οργανισμών, των επιχειρήσεων και των ανθρώπων για υψηλές επιδόσεις, θετική κινητοποίηση, ικανοποίηση και βιωσιμότητα. Διαπιστευμένη Coach από τον μεγαλύτερο επαγγελματικό οργανισμό, International Coach Federation, εκπαιδευμένη από το διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό Coach University και τον Marshall Goldsmith (#1 Leadership Thinker). Συγγραφέας του "Η τέχνη της ειρήνης στον εργασιακό χώρο", Εκδόσεις Κριτική, συγγραφέας και εισηγήτρια των e-learning προγραμμάτων Coaching Leadership "Στα βήματα του Σωκράτη" και "Το επάγγελμα του Recruiter" του ΕΚΠΑ.

Πτυχιούχος Χημείας με εξειδίκευση στη βιοχημεία, μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εξειδίκευση στην Οργανωσιακή Ψυχολογία από το Universite Catolique της Louvain Βελγίου, MBA από το ALBA Graduate Business School, με εξειδίκευση στο HRM (ba@hre.gr).

Πρόδρομος Παπαβασιλείου, Διπλ. Μηχ., ΜΒΑ

Σύμβουλος Επιχειρήσεων Οργανωσιακής Αποτελεσματικότητας και Αλλαγής Κουλτούρας

Έμπειρος Σύμβουλος με +30 χρόνια σε απαιτητικές διευθυντικές θέσεις όπως Γενικός Διευθυντής , Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού , Διευθυντής Εκπαίδευσης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (25+ χρόνια ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ). Έχει βασικό ρόλο στην αποτελεσματική οργανωτική και λειτουργική σχεδίαση και στρατηγική ευθυγράμμιση επιχειρήσεων όλων των μεγεθών με κέντρο τον άνθρωπο. Υποστηρίζει ως coach επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη όλων των ιεραρχικών επιπέδων. Συν-συγγραφέας και εισηγητής του e-learning προγράμματος “Business Responsibility in Practice” ΕΚΠΑ - Δίκτυο CSR HELLAS.

Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με MBA από το ALBA Graduate Business School και μεταπτυχιακό τίτλο “Managing People Effectively” από το Cranfield  University, UK.  Πιστοποιημένος Knowledge Manager από το αμερικάνικο Knowledge Management Institute και Coach. Managing Partner της HRE (pap@hre.gr).

Μαθήματα Προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

  • Το επάγγελμα του Recruiter
  • Ο κατάλληλος Άνθρωπος στην κατάλληλη Θέση- Διαδικασία
  • Η Ανάλυση –Περιγραφή της προς Κάλυψη Θέσης Εργασίας
  • Η Ερευνά και Προσέλκυση των Υποψήφιων (Searching, Attracting)
  • Η Επιλογή των Τελικών Υποψήφιων (Selecting, Screening)
  • Η Συνέντευξη Επιλογής (interviewing)
  • Η Πρόσληψη του Τελικού Υποψήφιου (Ηiring)
  • Ο Coach Recruiter
  • Το Διάστημα Προσαρμογής του Νεοπροσληφθέντα & η Σχέση του Επαγγελματία Recruiter με τον Εργοδότη στη συνέχεια
  • Το Νομικό Πλαίσιο που διέπει τη Διαδικασία Recruiting
Μάθημα 3 Επιλογή Προσωπικού – Η συνέντευξη πρόσληψης (Προαιρετική Live Streaming Συνάντηση)

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Στοιχεία Ακαδημαϊκού Υπευθύνου

Φασούλης Κωνσταντίνος
Φασουλης Κωνσταντινος
Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ
certificates decoration

Πιστοποιητικά Προγράμματος

Δείτε δείγμα του χορηγούμενου Πιστοποιητικού

Πότε λήγει το Early Entry;

Απομένουν 63 μέρες για τη λήξη του Early Entry

Testimonials

Κόστος Προγράμματος

Εκπτώσεις έως 40% στα δίδακτρα των Προγραμμάτων. Δυνατότητα αποπληρωμής σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Προεγγραφή με 80€ για αιτήσεις έως 26/08/2024 και 15% έκπτωση σε όλους λόγω early entry.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία λόγω της ενεργειακής κρίσης και του περιορισμού στο διαθέσιμο εισόδημα, παρέχουμε σε όλους διευκολύνσεις και παρατάσεις ως προς την πληρωμή των διδάκτρων τους σε συνεννόηση με τη Γραμματεία. Αυτό σημαίνει στην πράξη, ότι πέραν του ποσού της εγγραφής σας το υπολειπόμενο ποσό των διδάκτρων, δύναται να καταβληθεί σε μηνιαίες δόσεις που σας εξυπηρετούν μέχρι τη λήξη του Προγράμματός σας.

Παράλληλα, ισχύει εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά. Δείτε στον παρακάτω πίνακα πως διαμορφώνονται τα δίδακτρα για κάθε ομάδα που δικαιούται έκπτωση.

Για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στον 83_84 κύκλο σπουδών από 28/05/2024 μέχρι και 26/08/2024 ισχύει έκπτωση 15% λόγω early entry. Η εγγραφή στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης, κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 80 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού γίνεται σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η έκπτωση λόγω early entry εφαρμόζεται επί του συνόλου των διδάκτρων εφόσον έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλες εκπτώσεις.

Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η αποπληρωμή του συνόλου των διδάκτρων.

Δίδακτρα Προγραμμάτων
Διάρκεια (μήνες) 3
Δίδακτρα (σε δόσεις) 600 510 €
Αριθμός δόσεων 3
Ποσό δόσης 200 170 €
Δίδακτρα (εφάπαξ) 570 485 €
Δίδακτρα με έκπτωση
Έκπτωση 15% 20% 25% 30%
Δίδακτρα 510 434 € 480 408 € 450 383 € 420 357 €
Δόση 170 145 € 160 136 € 150 128 € 140 119 €
Εκπτωτική Πολιτική

Το E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α., στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της παροχής αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης, εφαρμόζει ειδική εκπτωτική πολιτική για συγκεκριμένες κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Αναφορικά με τους όρους χορήγησης εκπτώσεων και την εταιρική εκπτωτική πολιτική δείτε περισσότερα εδώ.

Κατηγορίες εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα